«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΆΞΙΟΣ!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Έντονη διαμαρτυρία Ηλία Κασιδιάρη στην συνάντηση Βούτση - Ντιμιτρόφ στην Βουλή! ΒΙΝΤΕΟ
    Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 -

    https://youtu.be/229U8pOqxvk

    Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προέβη σε έντονη διαμαρτυρία στο γραφείο του Βούτση κατά την μυστική συνάντηση των συριζαίων με τον ανθέλληνα σκοπιανό υπουργό Ντιμιτρόφ.

    Η προκλητική φρουρά της βουλής κλείδωσε μέσα τους Έλληνες(;) και σκοπιανούς παράγοντες και προσπάθησε ανεπιτυχώς να απομακρύνει τον εκπρόσωπό μας.

    Οι σκοπιανοί έλαβαν σαφές μήνυμα, ακούγοντας για αρκετή ώρα μέσα στη βουλή των Ελλήνων το "Macedonia is Greek".

    Οι συριζαίοι κατάλαβαν ότι θα παίρνουν καθημερινά απάντηση για την προδοσία τους μέχρι να καταργηθεί οριστικά η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα φοινικοκομμουνοβαβυλωνακια θα σφαγιασθουν ως κοτοπουλα στο γονατο με ξουραφι του κουρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25η Μαρτιου ΟΛΟΙ παρελαση απο νωρις και ΟΛΟΙ τραγουδι ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ'' με ντουντουκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ: ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ… ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!
    15/03/2019

    Την δική του άποψη για την αποβολή του γιου του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών, έδωσε ο πατέρας του Μανώλη, Νίκος Μπούχλης.

    Όπως είπε «εμείς είμαστε περήφανοι για αυτό που έκανε ο γιος μου. Και γιος μου να μην ήταν, όποιο παιδί και να ήταν αυτό, μόνο υπερηφάνεια νομίζω ότι θα είχα. Εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, έτσι πιστεύω…

    Έπειτα, εξήγησε την πατριωτική ενέργεια του παιδιού του, λέγοντας πως «του ήρθε έτσι και το έκανε και το είπε. Ούτε τον ενδιαφέρουν και οι επιπτώσεις. Τον στεναχωρεί που του αφαιρούν τις πουλάδες, που τις πήρε με την αξία του. Τις πήρε με την αξία του και τους τις πετά στα μούτρα και τις χαλαλίζει» και προσδιόρισε τι ήταν αυτό που ενόχλησε τους γραικύλους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο θέμα του παρενέβη ο αρχιπροδότης Τσίπρας: «Τα λόγια του Μανώλη τους πείραξαν, δεν τους πείραξε ούτε το βίντεο, ούτε πώς έπεσε, ούτε άλλα θέματα. Τους πείραξαν τα λόγια του, ο ύμνος του. Καταρχάς, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν υπήρχε κανένα θέμα για ποινή. Μετά άλλαξαν όλα. Το θέμα πήγε πολύ ψηλά, πήγε τόσο ψηλά που δεν μπορεί κανείς να επέμβει περαιτέρω».

    Όπως τόνισε ο υπερήφανος πατέρας: «δεν θέλουν παλικαράδες, επαναστάτες, ανδρειωμένους. Τι θα του κάνουν του παιδιού μου; Ούτε έγκλημα έκανε, ούτε πιστεύω να τους πρόσβαλε… Εμένα με έχουν πάρει σήμερα δύο στρατηγοί και μου έχουν δώσει συγχαρητήρια για το γιο μου. Δεν έκανε έγκλημα το παιδί μου. Το παιδί είπε έναν ύμνο που του ήρθε στο μυαλό για την πατρίδα του. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε, καμαρώνουμε».

    Ολοκληρώνοντας δε την συνέντευξή του, αναφέρθηκε στις αρχές και τις αξίες που παίρνουν οι νέοι της περιοχής των Σφακίων:

    «Εδώ στα Σφακιά μεγαλώνουμε επαναστάτες, πάντα έτοιμους για την πατρίδα, για την πρώτη τη γραμμή. Και αυτοί όπως θέλουν ας το πάρουν. Στα Σφακιά είναι όλοι σαν το γιο μου. Όλοι, όλα τα κοπέλια, η νεολαία που είναι τώρα εδώ, έχουν τις ίδιες ιδέες, όπως ο γιος μου. Είναι πατριώτες και τα τιμούν τα παντελόνια τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή