«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Σήμερα.. θα φτιάξουμε καβουροκεφτέδες!



Bougas
Μαρ. 27, 2019 @ 16:38:46

Να πούμε και για τις μαγειρικές…
Ξαφνικά γίναν όλοι στην Ελλάδα μάγειρες.
Το σύστημα προετοιμάζει τους Έλληνες για υπηρετικό προσωπικό των ξένων τουριστών*…αυτοί θα έρχονται εδώ να τρώνε και να χέζουν και σεις θα τους μαγειρεύετε.

Με τα reality shows προετοιμάζουν τα αγόρια για τατουαζαρισμένους μάγειρες και με άλλα reality shows μόδας, μοντέλων, τραγουδίου κτλ προετοιμάζουν τα κορίτσια για βίζιτες πολυτελείας στους ξένους.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ.


*  Έκανα ένα λάθος…έγραψα των "ξένων τουριστών". Είναι εν μέρει λάθος, γιατί τουρίστες είναι σήμερα, ..στο μέλλον θα είναι κανονικοί κάτοικοι αφού στόχος τους είναι να εποικίσουν την Ελλάδα αφού πρώτα αδρανοποιήσουν και μετά αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της.


[το σχόλιο, από εδώ


Καβουροκεφτέδες από το αγαπημένο ροκ συγκρότημα του ιστολογίου μας, τους Clutch: 




Τους Clutch θα τους απολαύσουμε στην Αθήνα live, στις 19 Ιουνίου, μαζί με τα πνευματικά τους Αθηναϊκά παιδιά, τους Planet of Zeus: 


7 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Ug_wYHKVS2M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλος ο πλανήτης μία αρχαία ΣΠΑΡΤΗ κατά το φαινομενικά από ότι αναληθώς ή αληθώς φαινομενικά ……και μια χώρα είλωτας ΕΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ.
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ή ΠΡΟΟΔΕΥΩ
    Λ ή V,κατά ή υπέρ, φαινομενικά πάντα από ότι αναληθώς φαινομενικά…….. ή αληθώς φαινομενικά εν κρυπτεία σύριζα.
    *φαινομενικά
    κατά τα φαινόμενα, έτσι όπως φαίνεται, κρίνοντας από τα φαινόμενα, επιφανειακά, επιδερμικά, ίσως αναληθώς, μπορεί εσφαλμένα (για κάτι που αμφισβητείται έμμεσα η πιστότητά του)
    *Λάμδα
    Το γράμμα λάμδα (επίσης λάμβδα και λάβδα) (κεφαλαίο Λ, πεζό λ) είναι το ενδέκατο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου. Στα νέα και τα αρχαιά ελληνικά συμβολίζει το πλάγιο φατνιακό /l/ που πραγματώνεται είτε με τον παρόμοιο φθόγγο [l] είτε, στην περίπτωση των νέων ελληνικών, ως ουρανικός [ʎ] σε περιπτώσεις ουρανικοποίησης (π.χ. ήλιος).[1] Σε πολλές ελληνικές διαλέκτους και λαλιές ο ουρανικός φθόγγος εμφανίζεται στην επαφή του φωνήματος με το φωνήεν /i/.
    Προήλθε από το φοινικικό γράμμα λάμεδ, που στα φοινικικά σήμαινε αλέτρι.
    Το κεφαλαίο "Λ" είναι σύμβολο : Των Λακεδαιμονίων
    *V
    Το γράμμα V είναι γράμμα του λατινικού αλφαβήτου που προέρχεται από το ελληνικό γράμμα Υ. Στο φωνητικό αλφάβητο NATO το V λέγεται Victor.

    και ο τρελός στην τρέλα του.
    Όλα τά ‘χε η Μαριωρή…

    Τέλος πάντων......use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί πρέπει να συμπεράνουμε δηλαδή από όλα αυτά, αγαπητέ Illusion;

      Eγώ πάντως.. το Λ και το Δ τα αντιλαμβανόμουν ανέκαθεν ως σύμβολα κυριαρχίας Διός/Φωτός. Γι αυτό και εδώ:
      https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/44/b3/38/the-lions-gate.jpg

      Το V που μοιάζει και σαν κερατάκια του εξαποδώ/Κρόνου, μού θύμισε και κάποιους ερπετοειδείς/Visitors που πανηγύριζαν για την νίκη /victory:
      https://www.youtube.com/watch?v=Nq76K7dH9NY

      Διαγραφή
  3. την επιλογή της κοσμοθεωρίας του Λυκούργου σε «άγραφους νόμους», των θεσμών , των νόμων, ηθών, αξιών.
    την απομόνωση = κουμμουνισμό = παγκοσμιοποίηση = ισότητα = λιτός = αυτοπειθαρχία = χωρίς ενδιαφέροντα για τα υλικά αγαθά.
    Ένα μεγάλο στρατόπεδο που φαινομενικά παρουσιάζει την ΤΕΛΕΙΑ εικόνα ενός προοδευτικού ΛΑΟΥ- ΠΟΛΙΣ -ΚΡΑΤΟΥΣ αλλά η εικόνα είναι αντίγραφο του σημερινού κράτους ΕΛΛΑΣ….. τώρα ποιο είναι προοδευτικό χωρίς να ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ αλλά να εχθρεύεται τον ίδιο του τον εαυτό ΠΟΛΙΤΗ…. φαινομενικά από ότι αναληθώς ή αληθώς φαινομενικά μπορείς να επιλέξεις .!!!!!! όπώς και ο ΙΗΣΟΥΣ ή ΧΡΙΣΤΟΣ ονομάζετε κουμουνιστής ..
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμαστε τη γεννια της μεγαλης μαγειρικης. Εχουν αναλαβει το δυσκολο εργο να μας ταισουν κατσαριδες και να μας αρεσει.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=-N9nVLXMhPc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy,
      μάλλον έβαλες κατά λάθος.. άλλο βίντεο. Ήταν πάντως πολύ χρήσιμο αυτό που είδαμε 🙂

      Διαγραφή