«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Λαθροδιακινητής, με ένταλμα σύλληψης από το Πακιστάν και την Interpol, το λαμόγιο που φιγουράρει δίπλα στον ανθέλληνα Βίτσα. Συριζολαμόγια, ανταρσυολαμόγια και λαθρολαμόγια.. μια αγκαλιά, για νέους ψηφοφόρους και αντικατάσταση πληθυσμού...


Καμαρώνει δίπλα στον Υπουργό Βίτσα  που πέρασε και απο το Άμυνας σας Γύφτικο σκεπάρνι ο Πακιστανός  Ο Τζαβέντ Ασλάμ, με τον Βίτσα να υπόσχεται Ιθαγένεια σε Πακιστανούς με ένα μόνο χαρτί …Αρκεί να ψηφίσουν Σύριζα (Βεβαίως -Βεβαίως)

Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας στην εκδήλωση της οποίας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, υποσχέθηκε ιθαγένεια στους Πακιστανούς της πρωτεύουσας.


Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον υπουργό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα.


Παράλληλα, κατέθεσε ως μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής στη δίκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαντήσει με σκληρό τρόπο στις επιθέσεις που δέχονται οι λαθρομετανάστες.
Όπως για παράδειγμα τα όσα είπε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: “Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν” είπε με νόημα ο  Ασλάμ

Συλλήψεις

Πρώτη φορά συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου του 2006 από την ΕΛ.ΑΣ καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα της Interpol προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου του 2006 σύμφωνα με το οποίο κατηγορείτο για παράνομη μετανάστευσή και λαθραία διακίνηση ανθρώπων.
Λίγους μήνες αργότερα η ελληνική δικαιοσύνη απορρίπτει ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ στην πατρίδα του καθώς εκτιμά πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.

Η εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που απέρριπτε το αίτημα έκδοσης του Τζαβέντ Ασλάμ και τελικά λαμβάνοντας υπόψη και την αθωωτική απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τα ελληνικά δικαστήρια αποφασίστηκε να μην εκδοθεί στο Πακιστάν.


Μάλιστα, οι μάρτυρες υπεράσπισης του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας είπαν ότι στην περίπτωση που εκδοθεί, δεν θα έχει δίκαιη δίκη και επιπλέον κινδυνεύει η ζωή του.

Τον Μάιο του 2012, συλλαμβάνεται και πάλι μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι αρχές του Πακιστάν για την ίδια υπόθεση.
Κατέθεσε όμως αίτημα για πολιτικό άσυλο και έγινε δεκτό. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκινά μια κόντρα του ιδίου με τον Πακιστανό πρέσβη στην Αθήνα Χαλέντ Οσμάν που τα έχει όλα… Συλλήψεις, καυτές ανακοινώσεις, υπονοούμενα σε μια διαμάχη που ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Με κελεμπίες σε όχημα με ακυρωμένες πινακίδες

Στις 8 Αυγούστου του 2015, ο Τζαβέντ Ασλάμ συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής. Τότε οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα φορώντας κελεμπίες καθώς οι πινακίδες που έφερε το όχημα είχαν καταργηθεί μετά από δήλωση απώλειας του ιδιοκτήτη τους.

Σχόλιο:   Για τα Πακιστανά  αποβράσματα δεν υπάρχει Εισαγγελέας ,ούτε αντίδραση απο το Αντιρατσιστικό Αστυνομικό Τμήμα ;

 

πηγή

το είδαμε εδώ

βίντεο εδώ

7 σχόλια:

  1. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: 56 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ 86 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!
    30/03/2019

    Ανεπίσημα στοιχεία στα κόκκινα ΜΜΕ έδωσε η «Αστυνομία» του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το «έργο» της στις διώξεις των «ακραίων στοιχείων» (όπως χαρακτηρίζει τους Έλληνες πατριώτες), από τότε που υπογράφηκε η προδοσία των Πρεσπών μέχρι σήμερα.

    Σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των δικογραφιών που έχουν στήσει τα κόκκινα χουντόμουτρα ανέρχεται σε 56, ενώ ο αριθμός των κατηγορουμένων σε 86.

    Πιο αναλυτικά, το «έργο» των συνεχιστών των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΛΑΣ έχει ως εξής::

    ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αριθμός δικογραφιών 13, αριθμός κατηγορουμένων 20

    ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αριθμός δικογραφιών 26, Αριθμός κατηγορουμένων 20

    ΓΕΠΑΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Αριθμός δικογραφιών 7, αριθμός κατηγορουμένων 13

    ΓΕΠΑΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Αριθμός δικογραφιών 5, αριθμός κατηγορουμένων 30

    ΓΕΠΑΔ ΗΠΕΙΡΟΥ: Αριθμός δικογραφιών 2 , αριθμός κατηγορουμένων 0

    ΓΕΠΑΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ: Αριθμός δικογραφιών 3, αριθμός κατηγορουμένων 3

    Εύγε χουνταίοι! Αλλά το τέλος σας πλησιάζει και να δούμε μετά που θα κρυφτείτε!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος!

    https://elatora.wordpress.com/2017/11/08/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-6-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται καραβάνι 40.000 λαθρομεταναστών με τις ευλογίες Τσίπρα
    Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

    Σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά μέσα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Τουρκία μία αμερικανική ΜΚΟ οργανώνει ένα «καραβάνι» 40.000 λαθρομεταναστών, που τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει με σκοπό να περάσει στην Ελλάδα και από εκεί προς την κεντρική Ευρώπη.

    Παρότι, οι σχετικές πληροφορίες μιλάνε για «ελληνοτουρκική συνεργασία» για την ανάσχεση αυτού του καραβανιού, είναι απολύτως βέβαιο πως ο συριζαίικος σχεδιασμός δεν αφορά την απαγόρευση της εισόδου των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος, αλλά την κατάλληλη… υποδοχή τους καθώς και την προειδοποίηση προς τα Σκόπια για να κλείσουν τα σύνορα, να αποκλειστούν οι ψηφοφόροι του Τσίπρα εδώ.

    Αυτό δείχνει, άλλωστε, το γεγονός ότι παρότι οι πληροφορίες υπάρχουν, η κυβέρνηση παραμένει προκλητικά σιωπηλή και δεν κοινοποιεί την επικείμενη μαζική εισβολή και μάλιστα οργανωμένη από ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να προσπαθήσει κάποιος να πείσει τους λαθρομετανάστες πως θα υποφέρουν τα πάνδεινα όταν θα εδραιωθεί ο κομμουνισμός στην Ελλάδα μας για τα καλά!
    Αντε να τους πείσεις πως τους προορίζουν για αγρότες-εργάτες - σκλάβους στις

    "Πρόταση για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Ελλάδα
    Τρίτη 01 Μαρτίου 2016
    ...
    Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» και το ελληνικό παράρτημα της διεθνούς φοιτητικής οργάνωσης «Φοιτητές για την Ελευθερία» («Students for Liberty») συνέπραξαν, ώστε μία ομάδα φιλελεύθερων φοιτητών και πρόσφατων αποφοίτων της Νομικής Αθηνών να συντάξει μία πρόταση για τη σύσταση και τη λειτουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην Ελλάδα. Η πρόταση περιλαμβάνει εναλλακτικές προτάσεις για τη σύσταση μιας ζώνης και την παροχή διευκολύνσεων στους επενδυτές εντός αυτής, οι οποίες δεν θα μπορούν ν’ ανακληθούν από μία μεταγενέστερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επιδιώκεται, δηλαδή, να διασφαλισθεί ένας ελάχιστος βαθμός σταθερότητας για τους πιθανούς επενδυτές...."

    https://www.liberal.gr/arthro/35500/apopsi/arthra/protasi-gia-eidikes-oikonomikes-zones-stin-ellada.html

    Κράτος εν κράτει ! οπως ακριβώς γινόταν στην πρώην Σοβιετική κομμουνιστική “δημοκρατία”!

    Αυτά είναι τα σχέδια των λιμπεραλ τροτσκιστών κομμουνιστών τους λένε και φιλελεύθερους τζήμερους , που τους χρεώνουν στην δεξιά, για τους λαθρομετανάστες!

    Και να τους τα πεί κάποιος , στους λαθρομετανάστες, θα τον πιστέψουν η θα τον φάνε ζωντανό τον φασίστα ακροδεξιό, κατόπιν υποδείξεως των εργατοπατέρων αριστερών;
    Εδώ δεν τα πιστεύουν οι Ελληνες που ξέρουν και δυο αράδες γράμματα και μπορούν και διαβάζουν όλα όσα έχουν βγεί στη φόρα για την αριστερά , θα τα πιστέψουν οι δύστυχοι συνανάνθρωποι μας λαθρομετανάστες με τους οποίους τίποτα δεν έχουμε να μοιράσουμε οι Ελληνες , που δεν ξέρουν ούτε καν να γράφουν το όνομα τους;
    Θα τα πιστέψουν οι λαθρομετανάστες που τους τάζουν οι αριστεροί να τους κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια για να ζούνε όπως και οι μπουρζουάδες...

    Ο ΑΓΩΝΑΣ… ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΓΟΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

    https://ethnikismos.net/2019/03/30/%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%ce%b3%ce%bf/

    750 ευρώ ευρώ γοβάκια η κομμουνίστρια απο την αναδιανομή!!!

    Τα πίστευε κανείς αριστερός όταν του τα έλεγε ο κακός φασίστας δεξιός που τα έλεγε μόνο και μόνο για να συνεχίσει η μπουρζουαζία να πίνει το αίμα του εργάτη με το μπουρί της σόμπας;
    Οχι βέβαια!
    Ας προσπαθήσουν τώρα να πείσουν τους λαθρομετανάστες πως τους δουλεύει ψιλό γαζί ο κάθε βίτσας κουτσούμπας ανταρσίας και λοιποί αριστεροί!!!

    ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιλό γαζί μόνο..;
      Δες και εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/12/blog-post_21.html

      Διαγραφή
    2. Δεν σας είχα ανακαλύψει το 2017.
      Συγχαρητήρια κ. Κώστα.
      Τέτοια αφυπνιστικά κείμενα μας λείπουν.
      Δημιουργική θα ήταν μια συζήτηση για το πως θα έφτανε αυτή η αλήθεια στα αυτιά των λαθρομεταναστών.
      Προς το παρών βρίσκονται στα χέρια των κομμουνιστών με ότι τραγικό αυτό συνεπάγεται και για εμάς και για εκείνους.


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ.
      Μάλιστα, μόλις τώρα θυμήθηκα ότι είχα κάνει αυτό τον Φεβρουάριο μια αναδημοσίευση του ιδίου άρθρου, με κάποιες αλλάγές και πρόσθετα στοιχεία
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/02/oi-ooioi-etoimazontai-na.html
      ..και μάλιστα γι αυτό τον λόγο, της ενημέρωσης και των λαθρο, τώρα που σίγουρα το παρακολουθούν και κάποιοι ελληνομαθείς εξ αυτών.

      Κοιτώντας τα σχόλια εντωμεταξύ, μόλις τώρα επίσης είδα πως η ιδέα για την αναδημοσίευση είχε προέλθει πάλι από εσάς.

      Διαγραφή