«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

el.gr: Άρχισαν τα όργανα: Το πρώτο συνέδριο των Παγκόσμιων Θρησκευμάτων ΕΓΙΝΕ στη Θεσσαλονίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νεκτάριου Αρχοντίου

 Σχόλιο Διόδοτου: Νέα.. και στη ζούλα.. πανθρησκειακά μαγειρέματα από τη συμμορία Πάπα-Βαρθολομαίο-Σόρος-Τσίπρα-Μπουτάρη-Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος...
Σημείωση: Ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας Έλλη για την γνωστοποίηση της είδησης.




Το εγκαινίασε ο Γιάννης Μπουτάρης!
Το 1ο Συνέδριο Θρησκειών του Κόσμου με θέμα «Θρησκευτική Αρμονία», διοργάνωσε χθες στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη , η Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, στην έναρξη του συνεδρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καλωσόρισε την εκδήλωση στην πόλη, τόνισε τη σημασία που έχει για να είναι πιο ειρηνικός ο κόσμος ενώ επισήμανε ότι το όνομα του Ισλάμ παραβιάζεται εξαιτίας των ενεργειών μιας εξτρεμιστικής μειονότητας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παραπομπή του Κορανίου και τη μετάφρασή του.

Η πρώτη ομιλία δόθηκε από τον Λάζαρο Σεφιχά, αντιπρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συνύπαρξης και της διαβίωσης, σε αρμονία με αλλόθρησκους, και τόνισε το πολυθρησκευτικό υπόβαθρο της Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη ομιλία δόθηκε από τον πατέρα Αλέξανδρο Σαλμά, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός ως ένα καλό βήμα προς την ειρηνική συνύπαρξη.

Ο τελευταίος ομιλητής ήταν ο Imam Atta-Ul Naseer, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια Ελλάδας.
Ο κ. Naseer τόνισε την ισλαμική προοπτική της Θρησκευτικής Αρμονίας μέσω των λόγων του Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, που είναι ο ανώτατος επικεφαλής της παγκόσμιας Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σιωπηλές προσευχές και δείπνο.
Επομένως μίλησε ο «εκπροσωπος» των Εβραίων, ο «εκπρόσωπος» της Ορθόδοξης εκκλησίας και ο «εκπρόσωπος» της Μουσουλμανικής κοινότητας

Όλοι αυτοί με ένα στόμα είπαν πως προέχει η αρμονία και η συμβίωση με τους «αλλόθρησκους».

Την ίδια μέρα, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος γράφει:
Ο ρόλος της Ορθοδοξίας στη νέα σελίδα της Ιστορίας μας χρειάζεται να είναι συνετός. Το «δράμα» της Ορθοδοξίας δεν πρέπει να ξαναπαιχτεί!
Προ ημερών ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χτύπησε ξανά την καμπάνα του κινδύνου: «Άλλο είναι η προσοικείωση ενός έθνους προς την Ορθοδοξία και άλλο η αντίληψη ότι η Εκκλησία αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία κάποιου έθνους ή ορισμένων εθνών» (Σερβική Εφημερίδα «Πολιτικά», «Ρομφαία» Σάββατο 16 Μαρτίου 2019).
Πάντως, η λεκτική αποκήρυξη των εθνικισμών χρειάζεται να προχωρήσει. Με Ορθόδοξη «οικουμενική» μαεστρία, είναι ανάγκη να προαχθεί Ορθόδοξη «πρόταση» για παγκοσμιοποίηση των λαών της Βαλκανικής.
Παγκοσμιοποίηση των λαών της Βαλκανικής λοιπόν και συνέδριο των παγκόσμιων θρησκευμάτων στη Θεσσαλονική.
Και όλως τυχαίως, λίγες μέρες πριν, ο υπηρέτης του Σαμαέλ Γιαχβέ Σατανά, Πάπας Φραγκίσκος, είχε δηλώσει πως οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι έχουμε τον ίδιο Θεό!
Συγκεκριμένα είχε πει:
«Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουμε στον ελεήμων και δημιουργό Θεό που δημιούργησε τους ανθρώπους και τους έβαλε στον κόσμο αυτό να ζούν σαν αδελφοί και αδελφές, σεβόμενοι την διαφορετικότητα του καθενός και βοηθώντας ο ένας τον άλλον σε ότι χρειάζονται. »




Επομένως, η πανθρησκεία προχωράει και συμβολικά θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα, ορίζοντας τη Θεσσαλονίκη ως τόπο του παγκόσμιου συνεδρίου.

Στο El σας έχουμε γράψει ότι θέλουν να κάνουν τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων και να την αποσχίσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα. Γιαυτό έγινε και η Συμφωνία των Πρεσπών που παραδίδει τη Μακεδονία στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το μήνυμα που στέλνουν λοιπόν οι παγκοσμιοποιητές, είναι ότι αφενός μεν έρχεται η πανθρησκεία και αφετέρου, το ότι η Θεσσαλονίκη αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο σε όσα θα ακολουθήσουν παγκόσμια, ακόμη και σε θρησκευτικό επίπεδο.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια, πως ο επερχόμενος παγκόσμιος δικτάτορας, ο λεγόμενος Αντίχριστος, αφού «χριστεί» στον 3ο ναό του Σολομώντος στα Ιεροσόλυμα, θα διοικεί από τη Θεσσαλονίκη.

Θυμηθείτε τι έχει ειπωθεί:










21 σχόλια:

  1. Από το Χρήμα άνευ Αξίας στον Κόσμο άνευ Χρήματος

    Διαβάστε περισσότερα: http://tinyurl.com/y5xu8l5c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε Κωστα!Το αλλο το εμαθες;Μας απειλει το Αφγανοπακιστανικο ισλαμικο κινημα της Ελλαδος.Μας αποκαλουν χριστιανοφασιστες,θα κανουν συγκεντρωση στο συνταγμα και λενε οτι δεν ειμαστε μονοι σε αυτη τη χωρα.Προεδρος ο Ααντχιλ Μπιλαλ
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα Αφγανοπακιστανικό κίνημα με πρόεδρο Ααντχίλ Μπιλάλ. Δηλαδή εντάξει έλεος..! Φτιάχνει το κάθε τρόλι μια σελίδα στο φβ. Και πέφτουν τα χάπατα να τρώνε αμάσητα τη κάθε μ@λακία που γράφει. Απο το 2016 είχε βγει αυτή η παπάτζα. Κάθε χρόνο την αναπαράγουν. Και 1 - 2 ακόμα σελίδες με τάχα Ισλαμικά κόμματα.Τις κατέβασαν απ΄το φβ.

      Διαγραφή
  3. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_384.html

    Αγαπητέ Διηνέκη,

    ευχαριστώ που επέλεξες τον Διόδοτο για περαιτέρω δημοσιοποίηση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να ευχαριστής σού 'χω ξαναπή Κώστα.
      Μπλογκάρω έντιμα.

      Διαγραφή
  4. Απιστευτο!!!!!!!!Ειλεικρινα δε ξερω γιατι το εκανες αυτο!!!!!Ανευ λογου και αιτιας!Νομιζεις οτι ετσι θα με πικαρεις;Μπλογκερ διωχνει με τον τροπο του αναγνωστρια η οποια δεν προσβαλε ποτε κανεναν!!!!!Κριμα.
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Απριλίου, 2019 06:35

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ,ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.....https://www.youtube.com/watch?v=2E1LVZJtRLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου απαντω κι υστερα δε προκειτε να ξαναμπω ουτε στο δικο σου μπλογκ ουτε στου αλλου.Πρωτη εγω σου μιλησα γι'αυτο το θεμα,ο αλλος δεν το ειχε ανεβασει ακομη!Κατα τ'αλλα μπορειτε να στελνετε ο ενας τον αλλον ευχαριστειες.Γεια σας
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ευχαριστησα για την περαιτερω γνωστοποιηση του θεματος σε περισσοτερο κοσμο. Λαθος μου βεβαια που ξεχαστηκα και δεν σε ευχαριστησα εσενα πρωτα, που μας εστειλες το θεμα. Εγινε απο αφηρημαδα.
      Επανορθωνω με σημειωση στην αρχη της αναρτησης.

      Διαγραφή
    2. Δεν θελω να ειναι πανω βρε Κωστα το ονομα μου.Δεν ειμαι ψωνιο.Απλα στεναχωρεθηκα επειδη εγω πρωτη σου μιλησα γι'αυτο κι ειδα να ευχαριστεις τον Διηνεκη :-( Αυτα.
      Ελλη

      Διαγραφή
    3. Οκ, καταλαβες φανταζομαι οτι δεν εγινε επιτηδες, αλλά απο αφηρημαδα. Γιατι θελω να πιστευω οτι ειμαι τιμιος, δικαιος και οχι κομπλεξικος. Στενοχωρηθηκα με αυτη τη φαση, ευχομαι να μην σε χασουμε.

      Διαγραφή
    4. Εγώ τι φταίω ρε κοπελιά; Εδώ το είδα το θέμα.

      Διαγραφή
    5. Οχι κωστα,εσυ δε θα με χασεις :-) καταλαβαινω οκ.
      Ελλη

      Διαγραφή
    6. Ε, ρε τι γίνεται στον κόσμο...

      Διαγραφή
    7. Διηνέκη,
      πολύ καλά στοχευμένη ανάρτηση αυτή, με τους 3 συνδυασμούς..
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

      Διαγραφή
    8. Μην γράφεις τέτοια Κωστή, θα με σκυλοβρίση η άλλη.

      Διαγραφή
  7. Tι ειρωνεία της τύχης, Γνωστικός που διαδίδει ότι η Oρθοδοξία ήταν η πανθρησκεία του 4ου αιώνα βαράει και τη σημερινή πανθρησκεία και γίνεται ντε φάκτο σύμμαχος των Παλαιοημερολογιτών και άλλων Oρθοδόξων, από αυτούς που ακούνε Γνωστικός και βγάζουν σπυριά γιατί ξεχνούν ή αγνοούν ότι δεν ήταν μία θρησκεία οι Γνωστικοί αλλά πολλές και οι σημερινοί σατανιστές μόνο ένα από τα παρακλάδια τους. Eχουμε κι εμείς το δικό μας μπέρδεμα σαν fan club του εργδημεργ ποιος είναι ο σατανάς ποιος ο εωσφόρος ποιος ο τριαδικός θεός ποιος ο γιαχβέ και ποιοι οι ελοχείμ της Π.Δ. που οι τελευταίοι μεταφράστηκαν ως Κύριος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλακα κανω βεβαια!Τον αγαπω τον κυριο Διηνεκη... Κωστα.
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή