«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Πάμε όλοι μαζί σύντροφοι. Γιά τό κόμμα, γιά τόν αγώνα, γιά έναν Κόκκαλη! Ιφιγένεια εν Βρυξέλλι! 🤣

9 σχόλια:

  1. Το IQ του μέσου Ελληνα ψηφοφόρου....

    Το IQ του μέσου Ελληνα ψηφοφόρου... Διαγράφεται στα ψηφοδέλτια των εκλογών που έρχονται...Δεν είναι ενα προσβλητικό σχόλιο για τον μέσο Ελληνα οχι, είναι μια τραγική πραγματικότητα που διαγράφει το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας...Δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις, οτι ο σύγχρονος πολιτικός στίβος δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ..Τα σίριαλ...Και το τραγούδι...Πρέπει να είσαι βλάκας να μην καταλαβαίνεις οτι για να αντιμετωπίσεις πχ την Goldman Sachs χρειάζεται κάτι παραπάνω απο ωραία φωνή...Ψεύτικα δάκρυα..Ή ευστοχία στα τρίποντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη το τελευταίο φύλλο συκής του κομμουνισμού θα ήταν ο σωστός τίτλος!
    Ηθελα να ήξερα οι εναπομείναντες αριστεροί (όχι η νομενκλατούρα και τα τρολ) τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους και δεν βλέπουν πως εάν το διεθνές κεφάλαιο και δή οι τραπεζίτες δεν στήριζαν την κομμουνιστική ιδεολογία , οι αριστεροί θα ήταν ανύπαρκτοι και οσοι θα επέμεναν θα ήταν δακτυλοδεικτούμενοι ως υποστηρικτές μιαρών τερατόμορφων δολοφονικών ζωών με μορφή ανθρώπου;

    Γράψτε όσο προλαβαίνεται...

    "Φιμώνεται τὸ διαδίκτυον στὴν Εὐρώπη λόγῳ κυρίως …«Ἑλλήνων» εὐρωβουλευτῶν!!!"

    https://filonoi.gr/2019/03/27/fimonetai-to-diadiktyon-sthn-eyroph-logo-kyrios-ellhnon-eyroboyleyton/


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αναδημοσίευσα το θέμα από τη Φιλονόη, αλλά μετά από 10 λεπτά απέσυρα την ανάρτηση (δεν έχει διαγραφεί, είναι αποθηκευμένη) για να περιμένω λίγο μήπως βγει και κάποιο άρθρο από έγκυρο νομικό, περί του θέματος. Για την ώρα, η "οδηγία Copyright" δεν πλήττει τα μπλογκς, και έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε απόλυτα, λέγοντας πως το ίντερνετ κατάντησε ήδη σαν την τηλεόραση. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν γίνεται σήμερα για καλό, στις Βρυξέλλες.

      Σε κατάσταση, μικρής πιστεύω, αναμονής λοιπόν..

      Διαγραφή
    2. Εντωμεταξύ, είναι και το άλλο..
      βλέποντας δυο αριστερούς να καταψηφίζουν (Χουντής, Σακοράφα), αλλά από την άλλη Συναδινό, Επητείδιο και Φουντούλη να ψηφίζουν.. με έχει βάλει κι αυτό σε σκέψεις. Γι αυτό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα...

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα καλή εβδομάδα καλό μήνα!

      Χαίρομαι αφάνταστα που κάνατε αυτήν την σκέψη , περί των κομμουνιστών που καταψήφισαν, την οποία έκανα και εγώ.
      Παπαδημούλης και λοιποί αριστεροί που δεν ψήφισαν αποκλείεται να έχαναν την ευκαιρία να μας δείξουν πόσο μάχονται την "φασιστική ιδεολογία και τα ψέματα" που διακινούνται μέσω διαδικτύου.
      Και κατάκοιτοι να ήσαν θα έβρισκαν τρόπο να την υπερψηφίσουν!
      Εφόσον στην Ελλάδα είναι οι πρώτοι διδάξαντες στα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται από τους αριστερούς και κάθε άλλη άποψη εδώ και πενήντα χρόνια εξαφανίζεται ωσαν να μην υπάρχει!
      Κατά τα άλλα , οι αριστεροί εμφανίζονται να είναι ενάντια στην φίμωση του διαδικτύου κάτι που ο ίδιος ο λαγός τους ο σταλινοκομμουνιστής λαζόπουλος είχε προαναγγείλει καθώς και η κομμουνίστρια "Eκαλιώτισα" λόγω του ότι όπως η ίδια με απέραντη θλίψη παραδέχθηκε , το σύστημα (ο νικητής του Β.Π.Π., οι καπιταλο-κομμουνιστές) έχασε την μάχη του διαδικτύου!

      Την είδηση απο τον ιστότοπο της Φιλονόης την έβαλα ακριβώς για αυτόν τον λόγο.
      Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό που ψηφίστηκε!

      Πάντως είναι αναμενόμενη η φίμωση του διαδικτύου , όπως και ο λοχαγός Πετρόπουλος παραδέχεται στην παρακάτω ομιλία του.
      Στην οποία εκτός των άλλων κάνει λόγο για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!
      Ποίος να τολμούσε να το φανταστεί αυτό πρίν απο μόλις μερικά χρόνια. Πριν δηλαδή κάνει την εμφάνιση του διαδίκτυο το οποίο μας αποκάλυψε όλα όσα για πολλά χρόνια μας είχαν αποκρύψει!

      “Η Μασονεία είναι μια κοινωνική αδικία - 18.03.19”

      https://www.facebook.com/La.Ki.P.ATTIKHS/videos/vb.802554303112362/692007977862617/?type=2&theater


      Υ.Γ.
      Μπορεί να φανταστεί κάποιος τι θα είχε γίνει εάν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας ήταν ομιλητής ο λοχαγός Ανδρέας Πετρόπουλος;


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  3. Μεγαααλη οικογενεια. Ο παππους το Παιδομαζωμα και τωρα μ΄αυτον μας ετοιμαζουν το τελικο Ξεπατωμα. Ευρανθειτε, Ελληνες, κι΄σ΄αλλα με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν αληθεύουν όσα ο λοχαγός αποκαλύπτει , στο βίντεο που εμφανίζεται σε άλλο σχόλιο μου, για την προετοιμασία των κομμουνιστών - των αναρχικών την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο , άσχετα εάν δεν μπαίνουμε στο νόημα το γιατί το κάνουν και γιατί το σύστημα τους αφήνει- τότε έχετε απόλυτο δίκιο για την ευστοχότατη και γεμάτη νόημα φράση σας.

      "Ευρανθειτε, Ελληνες, κι΄σ΄αλλα με υγεια!"

      Διαγραφή
  4. Γειά σου Κώστα.Η ανάρτηση στη Φιλονόη για το άρθρο 13 είναι δική μου.Προφανώς δεν πλήττει για την ώρα τα μπλογκς, αλλά να είσαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει η στιγμή εκείνη που δεν θα μπορούμε να εκφραζόμαστε να γράφουμε, και να βάζουμε όποια φωτό θέλουμε σε θέματα που ενοχλούν τα συμφέροντα της ελίτ. Η παγκόσμια χουντάρα του διαδικτύου είναι προ των πυλών.Ήδη σε κάποια μεγάλα σάιτ (με επισκεψιμότητα μεγάλη) ρίχνουν αναρτήσεις και βίντεο.Το θέμα είναι ότι και πρίν να ψηφιστεί το article 13 https://filonoi.gr/2019/03/24/logokrisia-diadiktyoy-diktatorikoy-typoy-pro-ton-pylon/ πριν καμιά 15ρια μέρες, αλλά και τώρα που ψηφίστηκε, η είδηση δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Το Thepressproject είχε αναλυτικό ρεπορτάζ και 2 -3 ακόμα σάιτ που το αναπαρήγαγαν. Αποσιωποιήθηκε εντελώς.Και αυτό ακόμα σαν γεγονός είναι ένα παράδειγμα, πως μαθαίνουμε (και μιλάω για την μάζα) ότι θέλουν ''αυτοί''.Όχι πως δεν γίνοταν μέχρι τώρα. Δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια στην μηχανή αναζήτησης.Μπορεί για το ίδιο θέμα να πατήσω και να δω διαφορετικές πληροφορίες απ΄οτι εσύ. Έχει ανεβάσει παλιά ο stranger στα κατοχικά άρθρο, για το τι πληροφορία διαφορετική βλέπει ο καθένας και τι επιλογή κάνει η google ανάλογα.Και το έχω τεστάρει και εγώ σε διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικά στοιχεία Nickname κλπ. Για την ώρα οι youtubers θα νιώσουν άμεσα το article 13. Τηλεόραση σίγουρα δεν έγινε το διαδίκτυο (εντάξει καθ΄υπερβολή σχολιασμός μου...) αλλά οι αλλαγές που έρχονται θα τις διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός αγαπητέ Morgan!
      Εντωμεταξύ διάβασα και κάποια άλλα σχετικά άρθρα.
      Σε ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το άρθρο αναρτήθηκε.

      Διαγραφή