«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

thepaper.gr: Πώς μας παρακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα social media: Αριθμοί που σοκάρουν...



Mar 06, 2019

«Σας παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε σήμερα με ειλικρίνεια η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πράγματι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που το meaculpa παρουσιάζει ενδεικτικά για το facebook και τη google, η ελληνική κυβέρνηση έχει κατά τη θητεία της τετραπλασιάσει και επταπλασιάσει αντίστοιχα τα αιτήματα προς αυτές τις εταιρίες για αποκάλυψη στοιχείων ηλεκτρονικών προφίλ Ελλήνων πολιτών.

Οι πίνακες και τα γραφήματα που ακολουθούν δείχνουν ακριβώς τον αριθμό αιτημάτων της κυβέρνησης προς το facebook και τη google από το 2013 έως το 2018. Σημειωτέον, ότι οι ελληνικές αρχές και υπηρεσίες δεν μπορούν αυτόματα να άρουν το απόρρητο ενός προφίλ χρήστη μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Για να μάθουν ποιος είναι ο εκάστοτε «ενοχλητικός» πρέπει να ζητηθούν τα στοιχεία του από τη σελίδα ή την υπηρεσία που αυτός χρησιμοποιεί.
Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι, στο facebook, μέσα στο 2018 (και μόνο μέχρι τον Ιούνιο) έφτασαν από ελληνικής πλευράς 445 αιτήματα αποκάλυψης στοιχείων χρηστών.

Αν συγκρίνουμε τον αριθμό αυτό με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014 και της «χούντας των Σαμαροβενιζέλων» παρατηρούμε ότι έχει τετραπλασιαστεί. Από τότε που ανέβηκε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, η αύξηση είναι κάθετη και σταθερή.
236 είναι τα αιτήματα για όλο το 2014, 448 για το ’15, 601 για το ’16, 771 για το ’17. Παρεμφερής η κατάσταση όσον αφορά τη Google. Από τα 78, συνολικά, αιτήματα του 2014 φτάσαμε 374 του 2017 και τα 256 μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Τα στοιχεία αυτά, αν συνδυαστούν και με την αύξηση των εργαζομένων στην ΕΥΠ, αλλά και με την εντατική, παράνομη και χυδαία διαδικτυακή παρουσία και εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνουν μία σαφή εικόνα για το πώς η κυβέρνηση των νεοκομμουνιστών εφαρμόζει απολυταρχικές πρακτικές τύπου Πούτιν, Ερντογάν, Κίνας και 1984: Μας παρακολουθούν, μας ελέγχουν, μας φακελώνουν και πλέον μας μαζεύουν και προληπτικά.













πηγή

1 σχόλιο:

  1. Μητσοτάκης προς Έλληνες Ομογενείς: Θα σεβαστώ και θα εφαρμόσω την Συμφωνία των Πρεσπών!
    Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

    Ομιλία ενώπιον των Ελλήνων Ομογενών πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης επισκέψεώς του στις ΗΠΑ.

    Εκεί, ο Μητσοτάκης, κατάφερε να φέρει σε πλήρη απελπισία όσους τον είχαν καλέσει, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στους Έλληνες Ομογενείς, οι οποίοι παρότι βρίσκονται χιλιομετρικά μακριά από την Πατρίδα, όμως την έχουν μέσα στην καρδιά τους.

    Μιλώντας περί της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφότου είπε τις γνωστές αντιπολιτευτικές του πομφόλυγες, κατέληξε ότι «πλέον η Ελλάδα» (και άρα και ο ίδιος ως πρωθυπουργός) «πρέπει να σεβαστεί τη συμφωνία, καθώς η προάσπιση του διεθνούς δικαίου αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»

    Αυτή η δήλωση Μητσοτάκη, βέβαια, δεν ήταν ένα επικοινωνιακό σφάλμα. Απλούστατα, στην ίδια αίθουσα είχαν τα αυτιά τους, οι παγκόσμιοι αφέντες, οι οποίοι ήθελαν την διαβεβαίωση Μητσοτάκη ότι δεν θα θιγούν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα τους από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

    Έτσι ο Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ έδωσε τις διαβεβαιώσεις του στους διεθνείς επικυρίαρχους, δηλώνοντας με σαφήνεια ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα πλείστα νομικά επιχειρήματα ακυρότητας αυτού του αίσχους που καλείται «Συμφωνία των Πρεσπών» και θα την εφαρμόσει, προδίδοντας τους Έλληνες.

    Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ


    ΑπάντησηΔιαγραφή