«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

«Τσίπρας - Πρώτη φορά Αριστερά» ;;;.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Λάθος! Η Αριστερά κυβερνάει αδιαλλείπτως από το 1974!

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος (17 Ν), συνοδός του Κωνσταντίνου Καραμανλή ( ! ) κατά την επάνοδό του από το Παρίσι τον Ιούλιο του 1974;;


Επειδή εμείς οι Έλληνες φημιζόμαστε για την κοντή μας μνήμη και επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως, αλλά και επειδή αρκετοί που δεν την ψάχνουν, απορούν πώς φτάσαμε ως εδώ, να ανακαλύπτουμε τώρα ότι είναι όλοι μαζί στο κόλπο, ότι τα σημαιάκια τα μπλε, τα κόκκινα, τα πράσινα και τα ροζ ήταν στυγνό δούλεμα, αλλά και επειδή βλέπω και στην μπλογκόσφαιρα να υπάρχουν απορίες.. όπως π.χ. εδώ, αποφάσισα να παραθέσω κάποια στοιχεία, τα οποία πολλάκις τα τελευταία 15 χρόνια έχουν ξαναδημοσιευτεί.

Π.χ. ότι η CIA είχε επενδύσει στη χούντα των συνταγματαρχών το 1967 (άσχετα αν ο Παπαδόπουλος έκανε τα δικά του τα πατριωτικά αργότερα κι έφαγε το κεφάλι του) και επίσης είχε δηλώσει στους χουντικούς ότι δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει εάν οι χουντικοί δεν πείραζαν ούτε μια τρίχα των αριστερών, αλλά απλώς τους έστελναν εξορία σε ελληνικά νησιά και στο εξωτερικό.

Μετά ήρθε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και νομιμοποίησε το ΚΚΕ το 1974.

Έκτοτε εναλλάσσονταν στην εξουσία ΝΔ Και ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες. Αρκετοί πρόσεξαν ότι στο Δημόσιο, όταν κέρδιζε τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ξήλωνε συνήθως πολλούς δεξιούς διευθυντές και προϊσταμένους και έβαζε δικά του άτομα. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο με την ΝΔ, η οποία δεν άγγιζε τους πασόκους και τους άφηνε στη θέση τους.. και δεν ήταν αυτό από ανωτερότητα. Την υποτακτικότητά της στους αριστερούς έδειχνε έτσι, υπακούοντας σε εντολές στην πραγματικότητα. 
Αυτό τράβηξε μέχρι και το 2004, όταν λαμόγια του ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφους π.χ., διορισμένους στη ΝΕΤ με εκπομπές στις οποίες έκαναν ανθελληνική προπαγάνδα, περιμέναμε να τους απομακρύνει η κυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή.. αλλά ακόμα είναι στη θέση τους πολλοί από αυτούς. 

Τα πιο εξόφθαλμα στοιχεία όμως συνοψίζονται στην ακόλουθη μαρτυρία. Θα αφήσω να μιλήσει μόνο του το παρακάτω απόσπασμα, το οποίο προέρχεται από το ιστολόγιο του κου Γιάννη Δερματά και έχει τίτλο
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ: Δ. ΤΣΕΒΑ – Ι. ΔΕΡΜΑΤΑ :


Ο βιογράφος του Κ. Καραμανλή αμερικανός συγγραφέας Γουντχάουζ στο σχετικό βιβλίο του , παρουσιάζει επιστολή που έστειλε στον φίλο του τον Γιάννη στο Παρίσι ο νεαρός τότε δικηγόρος Κ. Καραμανλής . Του γράφει «φίλε μου εκτιμώ ότι στον κομουνιστικό χώρο που είμαι στρατευμένος , δεν βλέπω εξέλιξη , γι αυτό θα μεταπηδήσω στο Λαϊκό κόμμα που οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές». Εξάλλου μόλις επέστρεψε το 1974 από το Παρίσι στις 24/7/1974 έκανε δήλωση η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε σχετικό ντοκιμαντέρ ότι : «Από τα νεανικά μου χρόνια έως σήμερα παραμένω σοσιαλιστής» ! Σοσιαλιστής ο Αρχηγός της Δεξιάς !!! Είναι να τρελαίνεται άνθρωπος !

Από το σημείο αυτό ξετυλίγεται το κουβάρι για την λύση του μυστηρίου και την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος για την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Η ιδεολογική της ταυτότητα είναι ξεκάθαρα ο Τροτσκισμός. Μια από τις μορφές της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917 είναι ο Τρότσκι.
Με την επικράτηση των μπολσεβίκων ο Τρότσκι απέκτησε την θερμή συμπάθεια πολλών Ελλήνων μεταξύ δε αυτών του Δημητρίου Γιωτόπουλου, πατέρα του Αλέξανδρου του αρχηγού της 17Ν . Τόσο γρήγορα προχώρησε αυτή η σχέση που κατέληξε να λάβει ο Δ. Γιωτόπουλος τη θέση του αντιπροέδρου του παγκοσμίου Τροτσκιστικού κινήματος και τον τίτλο του αρχειομαρξιστού κατά τα έτη 1925 -1935. Με πρωτοβουλία του Τρότσκι έγινε πρόεδρος κινήματος στην Ελλάδα με τον τίτλο Διεθνής Αριστερή Αντιπολίτευση και έλαβε το κωδικό όνομα White. Την ιδεολογία του Τρότσκι ασπάστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όσο και ο Μιχάλης Ράπτης ο λεγόμενος και Πάμπλο [σημ. ο οποίος συνέταξε το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ]

Ο Δημήτρης Γιωτόπουλος κάποτε ήρθε σε ρήξη με τον Τρότσκι , γιατί προς τιμήν του δεν δέχθηκε την άποψη του μέντορά του περί ανεξάρτητης Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Κατήγγειλε το Τρότσκι και ισχυρίστηκε ότι αυτός είναι πλέον ο επί κεφαλής του παγκοσμίου κινήματος.
Τη διαφορά αυτή μεταξύ των δυο πρώην συντρόφων την γεφύρωσε με την μεσολάβησή του ο Μιχάλης Ράπτης ο οποίος για πολλά χρόνια έγινε άτυπος αρχηγός .
Στο μεταξύ ο γεννημένος το 1944 στο Παρίσι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, από μικρή ηλικία έντονα πολιτικοποιημένος στην ΕΔΑ , εκπαιδεύτηκε στην Κούβα στο αντάρτικο των πόλεων και έδρασε τρομοκρατικά αρκετές φορές , πριν αναλάβει το ρόλο τους αρχηγού της 17Ν. Κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο με το επίθετο Οικονόμου.

Στην Ελλάδα ήρθε με το αληθινό του επίθετο, δηλαδή Γιωτόπουλος και ήταν ο συνοδός του Κωνσταντίνου Καραμανλή κατά την επάνοδό του από το Παρίσι τον Ιούλιο του 1974. Το γεγονός αυτό θα το δείτε με σχόλιο και φωτογραφίες , αν πατήσετε στο κομπιούτερ το « Καραμανλής επάνοδος 1974- Γιωτόπουλος».
Από την επομένη ημέρα της αφίξεως του ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα της συλλήψεως του στους Λειψούς με το επίθετο Οικονόμου.
Με τον Καραμανλή είχε οικογενειακή φιλία από τον πατέρα του ο οποίος πέθανε στο Παρίσι το 1965 από φυματίωση.
Στο Παρίσι συγκατοικούσε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και οι συχνότεροι επισκέπτες του ήταν η Αμαλία Φλέμιγκ , η Μελίνα Μερκούρη , ο Μίκης Θεοδωράκης κλπ

Ο Τροτσκιστής Ανδρέας Παπανδρέου, στέγασε στο ΠΑΣΟΚ τρομοκράτες πρωταγωνιστές τη 17Ν. Ονόματα όπως του Τσουτσουβή , του Κουφοντίνα , των αδελφών Ξηρών κλπ ήταν στελεχωμένα στο ΠΑΣΟΚ.
Αν προσεκτικά παρατηρήσουμε τη σχέση των Καραμανλή και Παπανδρέου, τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα της κρυφής αλλά ισχυρής συνεργασίας η οποία από κοινού εφηρμοσμένη , έφτασε την πατρίδα μας στην εξαθλίωση και στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας.

Προώθησαν ο ένας τον άλλον και εδραιώθηκαν ως ηγέτες στις παρατάξεις τους. Από κοινού έδωσαν καίρια πλήγματα στην γλώσσα , που είναι η ταυτότητα μας . Παρέλαβαν την Εθνική οικονομία από το στρατιωτικό καθεστώς με χρέος 700 εκατομμύρια δολάρια και την έφτασαν στα 320 δισεκατομμύρια ευρώ. Έσβησαν την βαριά βιομηχανία των Ωνάση , Ανδρεάδη, ΧΡΩΠΕΙ, Πειραϊκή Πατραϊκή, Σκαλιστήρη και ατελείωτο αριθμό άλλων από τον κατάλογο των βιομηχάνων. Ολιγώρησαν στην οργανωμένη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων , πρωταγωνίστησαν στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας για εκατό χρόνια και έγιναν οι κύριοι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. Υποχρέωσαν την αθρόα μετανάστευση του παραγωγικού και επιστημονικού ιστού της χώρας. Ευνόησαν την δράση της τρομοκρατίας για να μην υπάρξουν επενδύσεις στη χώρα μας και διέλυσαν με τις δολοφονίες των Αγγελόπουλου, Αθανασιάδη , Μποδοσάκη και του Ελληνοαμερικανού πλοιάρχου Γεωργίου Τζάνες την οργάνωση του Ωνάση , που είχε προοπτική την παγκόσμια προβολή της Ελλάδος διά της ερεύνης και των ανακαλύψεων προηγμένης τεχνολογίας κατασκευών , χρησίμων διά την βελτίωση της ζωής των πολιτών καθώς και την ενίσχυση της πολεμικής βιομηχανίας , με σκοπό την απεξάρτηση της Ελλάδος από ξένες χώρες.

Το αντιαεροπορικό ΑΡΤΕΜΙΣ θεωρήθηκε το καλύτερο στον κόσμο. Μόλις πήραμε τις πρώτες παραγγελίες για 30 αντιαεροπορικά στοιχεία από τον Καντάφι της Λιβύης , δια μαγείας σταμάτησε η κατασκευή του και μέσω Μάλτας βρέθηκε στο Ισραήλ όπου κατασκευάζεται αποκλειστικά. Το ίδιο συνέβει με το αεροπλάνο μη επανδρωμένο, τύπου «Πήγασος». Ο Ιωάννης Πασσάς ήταν αυτός που προσέφερε στην Ελλάδα το οικόπεδο επί του οποίου κτίστηκε το Μουσείο Ανατολικής Τέχνης με πλούσια εκθέματα μεγάλης ιστορικής αξίας , αλλά γκρεμίστηκε με εντολή του Κ. Καραμανλή
γιατί αποτελούσε το « σκάνδαλο της επταετίας». Η ενόχληση του Κ. Καραμανλή ήταν γιατί ο Ιωάννης Πασσάς προώθησε τον Μαρκεζίνη και ανέλαβε την πρωθυπουργία προκειμένου να οδηγηθεί η Ελλάδα στην ομαλότητα . Δεν ήθελε να έχει πολιτικό αντίπαλο ο ψευτοεθνάρχης.

Κλείνοντας την έρευνα μου δηλώνω κατηγορηματικά ότι: Όλοι ανεξαιρέτως οι προαναφερθέντες τροτσκιστές ήτοι : Πατέρας και υιός Γιωτόπουλοι, Μιχάλης Ράπτης, Κωνσταντίνος Καραμανλής , Ανδρέας Παπανδρέου της πρώτης γραμμής καθώς και οι δευτερεύοντες Κουφοντίνας , αδελφοί Ξηροί, ο τρομοκράτης Κάρλος και τα υπόλοιπα μέλη του τροτσκιστικού θεάτρου , ήταν μαριονέττες και υποχείρια του Ιταλοεβραίου ΑΝΡΙ ΚΟΥΡΙΕΛ. Αυτός δολοφονήθηκε το 1978 στο Παρίσι /Ήταν ΠΕΝΤΑΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ υπεύθυνος καθοδηγητής όλων των απελευθερωτικών κινημάτων παγκοσμίως και οργανωτής όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων .
Ο πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ δηλαδή !!! ( δείτε το βιογραφικό του στο διαδίκτυο)

Τώρα καταλαβαίνουμε ΠΟΙΟΣ έδωσε την πληροφορία για να δολοφονηθεί ο Γουέλς .
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ .



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

16 σχόλια:

  1. πισω απο τον Καραμαν αλη ειναι ο Λαμπριας που ειναι ο Γιωτοπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα Καλησπέρα. Ὁ τύπος πού ἀκολουθεῖ τόν Καραμανλῆ καί ὑποστηρίζεται,ἀπό κάποιους,πώς εἶναι ὁ Γιωτόπολος,σοῦ μοιάζει γιά 30αρης;Ῥῖξε μία ματιά στό βίντεο ἐδῶ (https://www.youtube.com/watch?v=i1XiN6_Bhl0) ὅπου δέν φαίνεται μόνον τό πάνω μέρος τοῦ κεφαλιοῦ του,ὅπως στήν φωτό καί θά καταλάβης ὅτι τό λιγώτερο εἶναι 45-50 χρονῶν ἄνθρωπος.

    Ἐάν θέλουμε νά κάνουμε μία ἔρευνα,ἕνα σοβαρό θέμα,τοὐλάχιστον ἄς προσπαθοῦμε νά παρουσιάζουμε θέματα ἀξιόπιστα καί ὄχι μόνον γιά μία ἐντύπωσιν !
    Κώστα στά γράφω μέ εἰλικρίνια αὐτά καί ἀγάπη,διότι καλόν εἶναι νά κερδίζουμε τήν ἐμπιστοσύνη τοῦ κόσμου κι᾿ὄχι τίς ἀμφιβολίες του ἐπί τῶν γραφέντων....

    Συμφωνεῖς;

    Ἡ οὐσία,ἀγαπητέ Κώστα εἶναι ὁ κόσμος νά καταλάβῃ πώς ἀπό τήν σύστασιν τοῦ νεο-Ἑλληνικοῦ κράτους (1827)τό παιχνίδι ἦταν στημένο ἀπό τούς γνωστούς -ἀγνώστους παγκοσμίους ἐξουσιαστές.Ἡ Ἑλλάς ἦταν στήν σκακιέρα ἕνα πιόνι πού θά τό χρησιμοποιοῦσαν ἀναλόγως τοῦ τί ἤθελαν νά ἐπιτύχουν στό σπουδαῖο μονοπάτι Εὐρώπης-Ἀνατολῆς καί βεβαίως τῆς κυριαρχίας τῆς Μεσογείου. Τά πρόσωπα ἦταν,εἶναι καί θά εἶναι ἀναλώσιμα καί ἄνευ ἀξίας,οὐσιαστικῆς γι᾿αὐτούς.Θά ἐναλλάσσονται στούς ῥόλους τους,ἔτσι πού νά μήν μπορεῖς νά βγάλῃς ἄκρη καί γιά νά μήν ἐπιτύχῃς ποτέ τήν ἐπίλυσιν τοῦ γρίφου :παγκόσμιοι ἐξουσιαστές. Πάντα θά ὑποθέτῃς...

    Μέ πολύ ἀγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Πελασγική,

      όχι δεν είναι ο Γιωτόπουλος στην φωτογραφία, γι αυτό και έβαλα ερωτηματικά στον υπότιτλό της. Όπως λέει και ο ανώνυμος σχολιαστής πιο πάνω, ο εικονιζόμενος είναι ο φίλος του Καραμανλή, ο Τάκης Λαμπριάς (δες και την πρωτελευταία φωτο από το άρθρο εδώ: https://www.tanea.gr/1998/12/07/greece/kwnstantinos-karamanlis-oi-sxeseis-moy-me-to-stemma/ ).

      Το θέμα της φωτογραφίας που έβαλα, ήξερα πως θα φέρει αντιδράσεις, αλλά αυτή η φωτο έχει χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον 20 αναρτήσεις, πριν από λίγα χρόνια, για να συνοδέψει παρόμοια άρθρα σαν αυτό του κου Δερματά.

      Κι αυτό φυσικά (η παρεξηγημένη φωτο).. ποσώς αλλάζει το γεγονός, βάσει πολλών μαρτυριών, του ποιες επαφές επίσης είχε, μεταξύ των αναμενομένων, στο Παρίσι ο "Εθνάρχης".

      Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση.

      Διαγραφή
    2. Λαμπρίας. Όχι Λαμπριάς.

      Διαγραφή
    3. Μά ἀπεναντίας, θά ἔχῃ ἀντίθετον ἀποτέλεσμα ! Διότι μέ τήν ἀναληθῇ,ἐξόφθαλμα,φωτογραφία πόσοι εἶναι πού θά τό ἐκλἀβουν ὡς ἀναξιόπιστο;Οἱ περισσότεροι,δυστυχῶς.
      Καί λέω δυστυχῶς διότι τό θέμα ἔχει τήν άλήθεια τῶν πρακτικῶν πού χρησιμοποιοῦν οἱ ἐξουσιαστές.Ψευδεπίγραφες κομματικές «ἰδεολογίες» πρός ἐξαπάτησιν τῆς λαϊκῆς μάζας.Τό διαιρεῖν ἴνα βασιλεύειν...

      Τώρα ἄν ὁ Γιωτόπουλος ἦταν μέσα στό ἀεροσκάφος ἤ ὄχι,δέν μοῦ λέει ἀπολύτως τίποτα.Δέν μπαίνω σ᾿αὐτή τήν λογική τῆς ...ἀνησυχίας,ὅταν ἔχω τόσα ἀληθῆ γεγονότα,τά ὁποῖα ἔχουμε βιώσῃ ὅλοι οἱ Ἕλληνες,ἀπό τό '74 ἕως σήμερα,πού ἀποδεικνύουν τήν οὐσία τοῦ άνωτέρῳ ἄρθρου.
      Καί αὐτά,τά ἀληθῆ καί βιωμένα ἀπο ὅλους τούς Ἕλληνες γεγονότα,ζητῶ καί προσπαθῶ νά καταλάβῃ ὁ καθείς ὥστε νά ξεστραβωθῇ,ἐπιτέλους.


      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο,
      τώρα όμως δεν μπορώ να την αλλάξω την φωτο, γιατί θα φαίνονται όλα αυτά που έχεις γράψει και εσύ και εγώ και οι υπόλοιποι.. ως παλαβά.
      Ας είναι οι καταθέσεις μας μάρτυρες μιας αξιόπιστης έρευνας.

      Διαγραφή
  3. Κώστα,
    Το ξέρεις ότι, ο Δερματάς είναι θείος (αδελφός τής μητέρας) τού Πάνου Καμμένου, έτσι δεν είναι;
    Ο Γιωτόπουλος, όντως τριγύριζε στο Παρίσι με τον Καραμανλή. Στο σπίτι τού Πάνου Κόκκα, τού αυτοεξορίστου εκδότου τής εφημερίδος «Ελευθερία» ξημεροβραδιαζόντουσαν όλοι.

    Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται ο Γιωτόπουλος. Όχι σε αυτήν πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, δεν μπόρεσα όμως να την βρω.

      Εντωμεταξύ στο αεροπλάνο ήταν 30 άτομα, υποτίθεται ελεγμένα. Αλλά για τί έλεγχο μιλάμε.. τότε, όταν και σήμερα κάτω από την μύτη τους (ή δήθεν κάτω από τη μύτη τους) γίνονται τόσα και τόσα.
      Και όταν ο λεγάμενος -Γιωτόπουλος- είχε τουλάχιστον τρία ονόματα την περίοδο εκείνη να κυκλοφοράει.

      ΥΓ. Φυσικά και γνωρίζω περί του κου Δερματά. Ποιος ξεχνάει άλλωστε και τα μπινελίκια που τού έχει ρίξει του Πανούλη.

      Διαγραφή
    2. Με τον Μητσοτάκη είναι πάντως ο Δερματάς (ΚΑΙ ο ανηψιός του).

      Διαγραφή
    3. Μπροστά οι τροτσκιστές και πίσω οι βρικόλακες.
      Κατακαημένη Ελλάδα...

      Διαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

    ΥΓ.-1 Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ....ΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΕΤΣΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΗΝ Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ...
    ΥΓ.-2 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΕΒΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ [ ΠΑΟΚΑΡΑ ] ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ἡ Πελασγική07 Απριλίου, 2019 00:41
    Συγχαρητήρια για την χρήση της καθαρεύουσας.

    Πως περιμένετε όμως να πιστέψει ο κόσμος πως ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε, όταν δεν πιστεύει αυτά τα οποία ζεί και βλέπει με τα ίδια του τα μάτια να συμβαίνουν από την μεταπολίτευση και μετά ; Δηλαδή τι δεν πιστεύει; Πως οι κυβερνήσεις νουδου-πασοκ-κκε , ήταν στημένες (συνομωσία) από το παγκόσμιο σύστημα ούτως ώστε να μας οδηγήσουν στον κομμουνισμό!
    Τον οποίο , κομμουνισμό , τον ζούμε σε ΟΛΟ του το μεγαλείο και αρνούμαστε να το πιστέψουμε!
    Εάν δεν καταλάβουμε αυτό το απλό πως να καταλάβουμε αυτό το πολυσύνθετο που εσείς ολόσωστα ισχυρίζεστε;

    Δεν θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτό , να το προσπαθήσουν ΟΛΟΙ οι λεγόμενοι πατριωτικοί ιστότοποι να το μεταδώσουν σε ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες;
    Εάν αυτό ,το εύκολο και αυταπόδεικτο, λόγω της ακολουθούμενης πολιτικής του μεταπολιτευτικού συστήματος, γινόταν πιστευτό , τότε θα φτάναμε κάνοντας μικρά βήματα προς τα πίσω να ανακαλύψουμε όχι μόνον πως ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε αλλά θα βρίσκαμε και τους γνωστούς – άγνωστους ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

    Γιατί δεν το κάνουν αυτό οι πατριωτικοί ιστότοποι; Μήπως γιατί η αλήθεια είναι ενάντια στα δικά τους πιστεύω; Μήπως γιατί πάνω από την σωτηρία της πατρίδος την οποία ισχυρίζονται πως είναι το πρώτο και μοναδικό μέλημα τους, βάζουν την ίδια ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ιδεολογία τους;
    Εάν είναι έτσι ΔΕΝ πρέπει ο κόσμος πρώτα από όλα να καταλάβει αυτούς και ΟΧΙ μόνο να πάψει να τους εμπιστεύεται ΑΛΛΑ να τους κατατάξει στους συστημικούς δημοσιογράφους και μάλιστα πιο επικίνδυνους ως ιδεοληπτικούς αριστερούς άκρως επικίνδυνους για την ενότητα του Ελληνικού λαού στον δρόμο προς την ΕΘΝΙΚΗ απελευθέρωση ;
    Η αριστερή ιδεολογία τους πάνω από την αλήθεια!

    Το μοναδικό που θα ένωνε όλους τους Ελληνες δεξιούς και αριστερούς θα ήταν αυτό. Να καταλάβαιναν οι δεξιοί πως τους δούλεψαν οι εμφανιζόμενοι ως δεξιοί Καραμανλήδες Μητσοτάκηδες ΚΑΙ οι αριστεροί να καταλάβαιναν πως τους δούλεψαν οι αριστεροί πασοκοι και κουκουεδες εμφανίζοντας ως δεξιούς τους κομμουνιστές της νουδου!
    Ποίος δεν θυμάται τα
    ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ;
    Ποιος δεν θυμάται τους αριστερούς από κάτω στις πλατείες να παραληρούν;
    Ποίος δεν θυμάται τα μπλέ πράσινα κόκκινα καφενεία;
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚΟΙ-ΚΚΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ;
    Τώρα ναι μεν έχουμε σχεδόν όλοι καταλάβει πως είναι "όλοι ίδιοι" ΑΛΛΑ αυτό που μας κρύβουν ΟΛΟΙ είναι προς τα που θα πρέπει να στραφούμε (πολιτικά ιδεολογικά) για να βρούμε τους διαφορετικούς.
    Τι μας λένε οι περισσότεροι αντισυστημικοί(;;;) ιστότοποι;
    Ψηφίστε μικρά κόμματα! Υπάρχουν λένε δεκάδες!
    Βεβαίως αποφεύγουν να μας πουν πως η πλειονότητα αυτών έχουν αριστερή κοσμοθεώρηση , βούτηρο στο ψωμί του συνταγματικού=κομμουνιστικού τόξου!
    Η χαρά των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ κομμάτων (ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ) που θα μείνουν στο απυρόβλητο! Ιδίως με την προωθούμενη απλή αναλογική!

    Η ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ,τό θέμα εἶναι πώς ὁ πολύς κόσμος δέν θά καταλάβῃ ποτέ τίποτα ! Καί δέν θά καταλάβῃ διότι οἱ ἐξουσιαστές ἔχουν καταβάλῃ πολλή προσπάθειαν πρός αὐτή τήν κατεύθυνσιν( Ἐκπαίδευσιν κυρίως,καταστροφή ἑλληνικῆς γλώσσης,Ἱστορίας κ.λπ.). Ὁπότε,μήν κατηγορῇς τούς πατριωτικούς ἱστοτόπους,ὅπου κατά καιρούς βλέπεις νά καταφέρονται κατά τῆς λαϊκῆς μάζας,διότι δυστυχῶς,μᾶζα εἶναι ἀφοῦ λειτουργεῖ ἀγεληδόν !

      Καί θά σ᾿ἐρωτήσω,γιά νά τό κατανοήσῃς αὐτό,τό ἐξῆς:Ἑμένα,φαντάζεσαι πώς μοῦ ἔμαθαν κατά τά μαθητικά μου χρόνια,ν᾿ἀγαπῶ τήν μάθησιν;Ἀπεναντίας ! Ὅπως γινόταν πάντα,ἀπό καταβολῆς νεο-Ἑλληνικοῦ κράτους,ἔκαναν τά πάντα ὥστε οἱ μαθητές νά ἀπεχθάνονται τήν γνῶσιν ! Πόσες γενιές μαθητῶν ἔχουν κάνῃ καί τό ἴδιο κάνουν ἕως σήμερα,τήν ἐρώτησιν :Ποῦ θά μοῦ χρησιμεύσουν τά ἀρχαῖα ἑλληνικά;
      Αὐτό ἀπό μόνον του δίδει τήν ἀπάντησιν,φαντάζομαι.

      Τό ὅτι ἐγώ δέν σταμάτησα νά ἐπιδιώκω τήν γνῶσιν,ποτέ ἕως σήμερα,διαβάζοντας κυρίως Ἱστορία (ὄχι μόνον ἑλληνική),ἀλλά καί τούς ἀρχαίους μας συγγραφεῖς,ὅσο μπορῶ,δέν μοῦ τό ἔμαθε κάποιος,μόνη μου τό ἐπιδιώκω. Καί μήν νομίζεις πώς δέν ἔχω ἄλλα προβλήματα...Ἀλλά δέν μπορῶ νά δεχτῶ μέ τίποτα,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,νά μέ ἐλέγχουν,νά μέ κοροϊδεύουν,νά μέ περνοῦν γιά ἡλίθια...

      Δέν τούς κάνω τήν χάριν νά μπῶ στό μαντρί τους !

      Μακάρι νά ἔνοιωθαν ἔτσι,οἱ περισσότεροι.Ἀλλά ὅπως βλέπεις,αὐτοί (οἱ πολλοί)μόλις τούς τάξουν μία αὐξησοῦλα,ἕναν φόρο λιγώτερο,θά τρέξουν νά τούς ψηφίσουν ἀκόμη κι᾿ἄν εἶναι οἱ μεγαλύτεροι καταστροφεῖς τῆς Πατρίδος μας ! Ὅπως οἱ παρόντες ἐν τῇ σημερινῇ ἐξουσία,μπολσεβίκοι.

      Ποιός φταίει γι᾿αὐτές τίς ἐπιλογές; Πάντως ὄχι ἐγώ πού τούς ψέγω καί πολύ καλῶς κάνω !

      Ἄς ἀναλάβει ὁ καθείς ἀπό μόνος του ν᾿ἀνοίξη τά στραβά του καί νά ἀφυπνισθῇ.Ἡ τροφή τῆς γνώσεως ὑπάρχει,σέ μεγάλη ποσότητα.Ἄς λάβουν αὐτή πού θεωροῦν ἐπαρκῆ,ἀρκεῖ νά βγοῦν μέσα ἀπό τόν λήθαργο πού τούς ἔχουν ῥίξῃ οἱ ἐξουσιαστές.Κι᾿ἄς καταλάβουν πώς ΠΟΤΕ δέν θά ἐπιτύχουν νά βιοῦν πλουσιοπαρόχως διότι ἔτσι χάνεται ἡ τάξις τῶν ἐξουσιαστῶν...Πάντα θά εἶναι ἡ πλέμπα πού θά τούς ἐξυπηρετῇ γιά νά βρίσκονται ἐκεῖνοι στήν ἐξουσία...

      Διαγραφή
  6. Απειρα συγχαρητήρια Κύριε Κώστα για την ανάρτηση αυτού του άρθρου.
    Κανονικά με την ΟΥΣΙΑ αυτού του άρθρο θα έπρεπε να γίνει πολιτικός σεισμός!

    Θα έπρεπε όλοι ΟΣΟΙ ιστότοποι ενδιαφέρονται για την απελευθέρωση μας να το έχουν ως πρώτο θέμα τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές και να συμπληρώνεται καθημερινά με στοιχεία που να αποδεικνύουν την καλά κρυμμένη ΑΛΗΘΕΙΑ που ισχυρίζεται το παρών άρθρο.
    Ουσιαστικά αριστερή πολιτική εφαρμόζεται από την εποχή του “εθνάρχη” βενιζέλου. Οι δεξιά πολιτική απαγορευόταν. Ολους όσοι εφάρμοζαν δεξιά είτε τους δολοφονούσαν είτε αναλάμβανε δράση το ΚΚΕ που πάλευε για τα δίκια του εργάτη! Ένα κόμμα που κάθεται μόνιμα στο 5% και δεν προβληματίζει κανέναν γιατί και πως γίνεται αυτό; Τι και ποίον εξυπηρετεί ένα κόμμα ανθελληνικό και αντίχριστο που του έχουν χρεώσει την σωτηρία του Ελληνα εργάτη με 108; Ποίος Ελληνας εργάτης δέχεται να προδώσει τα Ιερά και τα Οσια του για ένα κομμάτι ψωμί που του τάζει το ΚΚΕ; Μόνον όσοι εργάτες δεν ξέρουν την ανθελληνική αντίχριστη ιδεολογία του! Γιατί δεν φροντίζει τόσα χρόνια η υποτιθέμενη δεξιά ΕΡΕ και ΝΟΥΔΟΥ να την αποκαλύψει στον Ελληνικό λαό; Δεν είναι εχθρός της; Δεν θέλει να κυβερνά ανενόχλητοι βγάζοντας από την μέση τον “μέγα εχθρό” της; Τα καπιταλιστικά ΜΜΕ τα οποία μάχεται το ΚΚΕ γιατί δεν αποκαλύπτουν την διαχρονική ανθελληνική αντίχριστη δράση της αριστεράς;;;
    Ας είναι. Θέλετε άλλο ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αποδεικνύει την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ πολιτική από την εποχή βενιζέλου ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;

    “Οι σοσιαλιστικές καταβολές του x-φιλελευθερισμού στην Ελλάδα

    Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα έχουν τις ρίζες τους στις παρενέργειες των θεσμικών επιλογών και τις οικονομικές πολιτικές που υιοθετήθηκαν τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Τρία άτομα που επηρέασαν θεμελιακά τη διαμόρφωση των πολιτικών αυτών ήταν οι Ξ. Ζολώτας, Κ. Τσάτσος και Π. Παπαληγούρας, ενώ ένα τέταρτο, ο Α. Αγγελόπουλος, επέδρασε έμμεσα. Στη παρούσα εργασία, εξετάζουμε τις ιδέες και τις προτάσεις που αυτοί διατύπωσαν, τις πολιτικές μέσα από τις οποίες τις προώθησαν και τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγεται για την κοινωνία και την οικονομία το καθεστώς που διαμορφώθηκε, το οποίο είναι τύποις φιλελεύθερο αλλά ουσιαστικά περισσότερο σοσιαλιστικό. Γι’ αυτό, η άποψή μας είναι ότι δεν θα βγούμε από το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουμε, αν η ‘Κεντροδεξιά’ δεν απαρνηθεί πλήρως τις σοσιαλιστικές καταβολές του όποιου φιλελευθερισμού (χ-φιλελευθερισμού) επικαλείται για να δικαιολογήσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων επιλογών της…”

    https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/sas/article/view/824

    Υ.Γ.
    Τώρα θα μου πείτε ποιος κάθεται να διαβάσει 40 ολόκληρες σελίδες…
    Δεν είναι πολύ ευκολότερο να πούμε ένα
    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΙΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ …
    ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλυτα σχετικό με το θέμα σας και μάλιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!

    "ΕΠΙΚΗ ομιλία του Βίκτορ Όρμπαν για την Ευρώπη και την Αριστερά-«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!! ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;"
    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html#more

    Ποίος γνωρίζει καλλίτερα τι σημαίνει αριστερά, αυτοί που την έζησαν η αυτοί που την ονειρεύτηκαν;
    Τι να υποθέσει τώρα κάποιος για όσους ιστότοπους ...θέλουν να μας σώσουν, βρίζουν με τα χειρότερα λόγια του υποκόσμου, τους κατ'αυτούς "ραγιάδες νεοέλληνες" (!!!) και αυτοί οι παντογνώστες ξερόλες δημοσιογραφάρες χαρακτηρίζουν φασιστική - ναζιστική την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή ελίτ;


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή