«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

«Καραβάνι της Ελπίδας», Solidarity Now και άλλες ιστορίες...

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν θα βγάλουν άκρη με τους δυο λογαριασμούς facebook, για κάλεσμα στα Διαβατά. Είναι σίγουρα ψεύτικοι. Οι λαθρο ερήμην τους μαζεύτηκαν στο σταθμό Λαρίσης, νομίζοντας ότι θα ανέβουν στα Διαβατά, αλλά και στις συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας, όντως κινήσεις σχεδιασμένες από Solidarity Now του Τζορτζ Σόρος, αλλά δεν έχουν καμία σχέση αυτές οι κινήσεις με τα Διαβατά. Εξάλλου, ο Σόρος καθώς και άλλες ΜΚΟ και μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών, σε συνεργασία με όλο το προδοτικό σύστημα της χώρας, θέλει τους λαθρο στην Ελλάδα, για αντικατάσταση πληθυσμού. Οι συγκεντρώσεις σε εθνικούς δρόμους και το επεισόδιο στο σταθμό Λαρίσης είναι ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΨΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ.



Περισσότερα εδώ, εδώ, εδώ ΚΑΙ εδώ

Oι καιροί είναι πονηροί.. μην μάς περνάνε λοιπόν μερικοί για ηλίθιους.

6 σχόλια:

  1. Ο Κυριος Διηνεκης θελει να πεθανω απο τη στεναχωρια μου με αυτα που ανεβαζει!Τι κακο σας εχω κανει;Γιατι μου φερθηκατε ετσι;Παραπονο το 'χω :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι σού φερθήκαμε και πώς δηλαδή; Τι μισόλογα είναι αυτά; Σταράτες κουβέντες θέλω!

      Διαγραφή
    2. Εγώ Διηνέκη πιστεύω πως σχήμα λόγου είναι όπως το έγραψε ο ανώνυμος, κι όχι κάτι πονηρό, γι αυτό κι άλλωστε ανέβασα το σχόλιο, το οποίο δεν αφορά τον Διόδοτο. Νομίζω δηλ. ότι εννοεί πως δεν μπορεί να αντέξει τόση πλεκτάνη από την πλευρά των εχθρών μας, που αποκαλύπτεις, και νιώθει τόσο ανήμπορος που καλύτερα να μην τού τα έλεγες.
      Απ' την άλλη.. δεν αποκλείεται να είναι ο πολυπρόσωπος "φίλος" μας που τρολάρει με διαφόρους τρόπους ως γνωστόν.

      Διαγραφή
  2. Πραγματι στεναχωριεμαι για την Ελλαδα πολυ,δεν ειμαι καποιος που τρολαρει,η Ελλη ειμαι.Απλα απορησα γιατι χαθηκες,αναρωτιεμαι τι κακο εκανα,αν εκανα κατι σου ζητω συγνωμη.Δικαιωμα σου βεβαια να μιλας οπου θελεις,δε το συζητω.Δε σε ενοχλησα οπως διαπιστωσες κι ουτε θα το κανω ποτε,δε μου αρεσει αλλωστε.Απλα αναρωτιεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σφαιρες για το τρολαρισμα δεν πηγαιναν σε εσενα Ελλη, αλλα σε καποιο αλλο ατομο.
      Καλη σου μερα!

      Διαγραφή