«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Καίνε, σπάνε, αφοδεύουν…καθημερινοί βανδαλισμοί σε εκκλησίες στην Ευρώπη - Ματωμένο Πάσχα στη Σρι Λάνκα: Πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες με 207 νεκρούς & 469 τραυματίες - Γερμανία: 24 τραυματίες από εισβολή Αφρικανού μουσουλμάνου σε εκκλησία.

Σχόλιο Διόδοτου: Μεγάλη Εβδομάδα από αύριο.. και οι νεοταξίτες έχουν ξεκινήσει (με αποκορύφωμα την Παναγία των Παρισίων και το μακελειό στη Σρι Λάνκα), να την πέφτουν πολύ άγρια στον Χριστιανισμό. Ακόμα κι αν βλέπουμε υπογραφή ισλαμιστών στα άνομα αυτά έργα, οι νεοταξίτες έτσι κι αλλιώς είναι από πίσω. Αν βρισκόμουν δίπλα σε μια εκκλησία και έβλεπα κάποια ομάδα ανθρώπων να σπάνε και να καίνε στο ναό, θα άρπαζα ό,τι έβρισκα μπροστά μου, ένα στυλιάρι ξύλου..ένα κομμάτι σιδερόβεργα από οικοδομή..οτιδήποτε, και θα άρχιζα να τους κοπανάω. Αν ήταν εφικτό να έχω κι ένα καλάσνικοφ στα χέρια... τότε ΘΑ ΓΑΖΩΝΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ! Θα πεταχτούν τώρα τίποτα συριζόπανα να μού πουν: "Μπράβο ρε.. ωραίος χριστιανός είσαι", "και θέλεις να πυροδοτήσεις και θρησκευτικό πόλεμο". Δεν απαντώ στους προδότες. Σε εσάς όμως αγαπητοί μου αναγνώστες, έχω να πω πως "ναί", "ούτως ή άλλως το πράγμα δείχνει πως προς τα εκεί το πάνε οι νεοταξίτες, και κατά Χάντιγκτον. Γιατί να μην το ξεκινούσα εγώ τώρα, έξω από το δικό τους χρονοδιάγραμμα, το οποίο δικό τους..θα επέφερε και τις εξελίξεις που αυτοί θέλουν; ..σε συγκεκριμένο χρόνο δηλαδή;". "Έχει μεγάλη διαφορά", "αν ξεκινήσω εγώ τον πόλεμο αυτό, ανοίγει μια νέα χρονική ακολουθία από την οποία μπορούμε τα χριστιανικά έθνη να επωφεληθούμε προς δική μας επικράτηση. Και σε αρκετά άλλα σχέδιά τους μπορεί να εφαρμοστεί παρόμοιο σκεπτικό. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... [ Αν σε κάποιους η λέξη "επικράτηση" τούς έκατσε στο λαιμό.. θα το πω πιο κομψά: "Να οδηγήσουμε τα πράγματα σε κατάσταση ισορροπίας προηγούμενων δεκαετιών" ]   //  Ειδήσεις τίτλου: 1, 2, 3.

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Απριλίου, 2019 22:45

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΩΣΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ,ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ'ΡΙΧΝΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ,ΚΑΡΦΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ(ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ),ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΏΜΑΤΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 100% ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κώστα και φίλοι του αφυπνιστικού αυτού ιστολογίου
    Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

    “Θα πεταχτούν τώρα τίποτα συριζόπανα να μού πουν: "Μπράβο ρε.. ωραίος χριστιανός είσαι",”

    Αν ο Θεός άκουγε τις κουρούνες, θα ’χαν ψοφήσει τα γεράκια,

    λέμε, για να τονίσουμε πως ακόμα κι ο Θεός είναι με το μέρος των ανώτερων ανθρώπων, των τολμηρών, των δυνατών κ.λπ. Το περιεχόμενο αυτής της παροιμίας είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με την επιθετικότητα των κουρούνων έναντι του γερακιού, η οποία υποδηλώνεται και στη φράση «Μαζεύτηκαν όπως οι κουρούνες στο γεράκι». Αλλά και εν γένει στον λαϊκό λόγο η κουρούνα εκπροσωπεί την περιφρόνηση, ενώ το γεράκι τη δύναμη, όπως π.χ. στις παροιμίες «Κάλλιο μια μέρα γεράκι, παρά έναν χρόνο κουρούνα», «Να ’χαν οι κουρούνες γνώση, να μας χάριζαν καμπόση».
    http://users.sch.gr/panlampri/melet12.html

    Τα έχουμε πει πολλές φορές πως δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αλλά εμείς που εμπιστευτήκαμε την αριστερά και έτσι δώσαμε τόπο στο κακό να γιγαντωθεί.
    Εμείς φταίμε , εμείς θα πληρώσουμε.
    Αυτά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια.


    "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    Τι ΔΕΝ σου είπαν για τους ξένους στην αγία γραφή


    Μετά την ύπουλη διαστρέβλωση του Γαλ.3,28("οὐκ ἔνι ᾿Ιουδαῖος οὐδὲ ῞Ελλην"),

    η εκκλησιαστική αριστερά,

    για άλλη μια φορά,δεν διστάζει να επιστρατεύσει ακόμη και στίχους απο την...παλαιά διαθήκη προκειμένου να νομιμοποιήσει την άλωση των χριστιανικών ευρωπαϊκών εθνών και ιδιαίτερα της Ελλάδος από αλλόφυλους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες-εισβολείς.

    Διαβάζουμε,λοιπόν,σε μαρξιστική ψευτο-χριστιανική σελίδα:

    "Η αντίληψη της υπεράσπισης των ξένων, είναι φανερή στην Αγία Γραφή:

    «Ο Κύριος, ο Θεός σας… είναι εκείνος που… αγαπάει τον ξένο… Να αγαπάτε λοιπόν τους ξένους…» (Δευτ. 10:17-19, ΝΜΒ). Μάλιστα, περιέχει αυστηρές σχετικές διακηρύξεις: «Καταραμένος όποιος διαστρεβλώνει το δίκιο του ξένου…» (Δευτ. 27:19, ΝΜΒ). Επίσης, ανάμεσα στους εργαζόμενους, δεν κάνει διάκριση σε ντόπιους και ξένους: «Μην εκμεταλλεύεσαι ποτέ τον μισθωτό, το δυστυχισμένο και το φτωχό συμπατριώτη σου ή τον ξένο που ζει σε μια από τις πόλεις της χώρας σου.» (Δευτ. 24:14-15, ΝΜΒ)."

    Σε άλλη παρόμοια σελίδα διαβάζουμε:

    "Τέτοιες μαρτυρίες τής εκκλησιαστικής γραμματείας... εισπράττονται μάλλον ως εξαιρέσεις μέσα στο σημερινό καταιγισμό αμυντικού λόγου, ο οποίος βλέπει το μετανάστη πρωτίστως ως απειλή -είτε για τη φυλετική καθαρότητα, είτε για την εθνική συνοχή, είτε για την πολιτιστική ταυτότητα και τη θρησκευτική φυσιογνωμία μας. (...)

    Το προανάκρουσμα αυτής τής ταύτισης Θεού και ξένου το βρίσκουμε ήδη στην Παλαιά Διαθήκη...

    «Αν κάποιος ξένος έρθει να μείνει μαζί σας στη χώρα σας, μην τον εκμεταλλευτείτε. Να του φέρεστε όπως σ’ έναν συμπατριώτη σας. Να τον αγαπάτε σαν τον εαυτό σας, γιατί κι εσείς ξένοι ήσασταν στην Αίγυπτο» (Λευιτ. 19,33-34)"

    Για μια ακόμη φορά,οι μαρξιστές ψευτοχριστιανοί,

    με την πονηρία που τους διέπει και νομίζοντας οτι απευθύνονται σε αφελείς,επικαλούνται το Δευτερονόμιο και το Λευιτικό - ένα βιβλίο της Βίβλου το οποίο,κατά πάσα πιθανότητα,οχι μόνο δεν έχουν διαβάσει,αλλά ούτε καν γνώριζαν ότι υπήρχε πριν αλιεύσουν την προαναφερθείσα παραπομπή απο την δημοσίευση κάποιου κρυφομαρξιστή θεολόγου.

    Ιδού λοιπόν ένας εύχρηστος κατάλογος αφιερωμένος σε όλους τους εντός και εκτός της Εκκλησία, οι οποίοι επιμένουν ότι η Βίβλος απαιτεί "έναν νόμο για τους ντόπιους και τους ξένους", υπονοώντας τα "ανοικτά σύνορα",την "καθολική υπηκοότητα" και την "εθνική αλλοίωση".

    Ενώ,λοιπόν,η Βίβλος πράγματι απαγορεύει την κακομεταχείριση των αλλόφυλων και γενικά των ξένων,επιμένει ότι οι αλλοδαποί πρέπει να αντιμετωπίζονται δίκαια.Και αυτή η δικαιοσύνη,προς απογοήτευση ορισμένων,περιλαμβάνει αρκετές ανισωτικές διακρίσεις.Ιδού κάποιες απο αυτές:
    ..."
    http://nationalchristiandefence.blogspot.com/2017/12/blog-post.html


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι και να λέει ο καθένας, το παρελθόν δεν σβήνει...

    Ο διεθνιστικός Χριστιανισμός πληρώνει τώρα για το βαρέως εγκληματικό βιογραφικό του.

    Όσον αφορά την Ελλάδα και τους Έλληνες το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ιερατείο σε όλες τις βαθμίδες του εξακολουθεί να κάνει την πάπια και να επιρρίπτει σε ξένους τις ευθύνες του. Στην επί αιώνες ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ γενοκτονία των Ελλήνων (αγνωστικιστών, αθέων, 12θεϊστών αλλά και ...χριστιανών τους οποίους βάφτιζε "αιρετικούς") και στην αντικατάστασή τους με φιδο-Ασιάτες έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και συνεχίζει ακάθεκτο και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ως τις μέρες μας (με την βοήθεια πλέον του ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΥ κομμουνιστικού ιερατείου).

    Αντί να υβρίζουμε όποιον έχει διαφορετική γνώμη από εμάς στα θρησκευτικά θέματα, θα έπρεπε να προσπαθούμε να δούμε την ιστορία ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε την μαγάρα που μας σκάβει τον τάφο.


    Υ.Γ. Ακόμα δεν άρχισαν τα όργανα και οι μισοί Συριζανελαίοι προδότες το παίζουν ευσεβείς χριστιανοί (Κουρουμπλής, Καμμένος, Ζουράρις, κλπ). Σε λίγο θα μας λένε να πάμε να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.


    Κάποιος σας δουλεύει άγρια μάγκες μου. Βρείτε τον όσο είναι ακόμα καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Μάρκο,

      θα αντιγράψω εδώ κάποια σχόλια που μπήκαν εχθές σε άλλο μπλογκ. Νομίζω σχετίζεται αρκετά κάποια πλευρά τους, με το δικό σου σχόλιο:

      Τοξοτης.20 Απριλίου 2019 - 1:57 μ.μ.

      Ολοι οι ηθοποιοι,απο την κατοχη και μετα,ειναι αριστεροι.Μην ξεχνας,οτι υπηρχε και ΕΑΜ ηθοποιων.
      Φυσικα,σκοπος τους δεν ηταν η "λευτερια",αλλα κατι αλλο.
      Και ενω οι εν λογω "αγωνιστες" λειτουργουσαν μεθοδικα,υπερ του σκοπου τους,οι "καλοι θεοσεβουμενοι",πιεζαν και τιμωρουσαν τα παιδια τους(και τους μαθητες),διοτι δεν ηξεραν τα...δωδεκα παιδια του Ιακωβ,και διοτι δεν τηρουσαν "ευλαβικως" τις νηστειες(καθαρος ψυχαναγκασμος η νηστεια).
      Το αποτελεσμα;Ανοικτο πεδιο δρασεως για τους αριστερους,πεδιο δρασεως χωρις πνευματικο αντιπαλο.
      Το θεατρο στα χερια των αριστερων,οπως ολη η κοινωνια.
      Και το αποτελεσμα μετραει,τιποτε αλλο.

      Απάντηση
      ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ21 Απριλίου 2019 - 11:40 μ.μ.

      Η ελληνική πραγματικότητα "απο την κατοχη και μετα".
      Δυστυχώς έτσι είναι.


      ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ21 Απριλίου 2019 - 11:51 μ.μ.
      Να συμπληρώσω:

      Κατράκης στο ΕΑΜ
      Τσαγανέας στο ΕΑΜ - μάλιστα σκότωσε με τσεκούρι την ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη.

      Η ΟΠΛΑ είχε, εκτός από ακαδημαϊκούς, σκοτώσει και πολλούς ηθοποιούς τότε, για να βάλει στο κύκλωμα δικούς της.

      Διαγραφή