«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μεγάλες συγκεντρώσεις από λαθρο-μουσλίμια, στην Αδριανούπολη. Αναμένεται ΕΙΣΒΟΛΗ τους στον Έβρο, εντός των επομένων 24ώρων. 40.000 το πρώτο κύμα.

Ξεκινάει το Χαρντ Ροκ...


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ* !!!


Περισσότερα, εδώ K A I εδώ.
* «Κλικ» εδώ.

 

Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως 

 

 

  Σχόλιο Διόδοτου: Έλληνες.. αρχίστε να ετοιμάζεστε σιγά σιγά.. "Σημεία στίξεως" επ' ώμου άρμ! Άλλα ευρωπαϊκά κράτη γράφουν εκεί που ξέρουν τα "Δουβλίνα" κ.ά. τέτοιες π@π@ριές, εδώ όμως αποδεικνύεται ότι τα συριζόπανα έχουν επενδύσει στο ισλάμ για να εξοντώσουν εμάς.

 

Manowar - Die with Honor

Ασιατικά στίφη τότε.. ασιατικά στίφη και τώρα: 

 

If I should return
With my body on my shield
Tell my son I chose to die than yield
Though my life may soon be gone
I hope you'll carry on
Remember me as one who would not kneel

Fight with blood
Fight with steel
Die with honor
Never yield
Fearless hearts
Filled with pride
Into glory we shall ride
Into glory we shall ride

I am driven on in the face of all despair
Trust in steel you will find me there
A sinner's fate awaits me
But my vision guides me on
I will not stray
From the path I'm set upon

I'll fight with blood
Fight with steel
Die with honor
Never yield
Fearless hearts
Filled with pride
Into glory we shall ride
Into glory we shall ride

If I do not return
Bring my body on my shield
Tell my son I chose to die
I chose to die than yield

Fight with blood
Fight with steel
Die with honor
Never yield
Fearless hearts
Filled with pride
Into glory we shall ride

Fight with blood
Fight with steel
Die with honor
Never yield
Fearless hearts
Filled with pride
Into glory we shall ride

Fight with blood
Fight with steel
Die with honor
Never yield
Fearless hearts
Filled with pride
Into glory we shall ride
I'll die fighting with my brothers side by side

 


2 σχόλια:

  1. Κατ αρχας το δηθεν μεταναστευτικο θεμα λογω του ογκου και του καταναγκαστικου τροπου που λαμβανει χωρα ειναι προβλημα ΒΙΑΙΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ στον εθνικο χωρο των Ευρωπαικων κρατων που καταλυει βαναυσα την Εθνικη κυριαρχια τους.Προκειται περι καραμπινατης ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ και εν προκειμενω η ΕΛΛΑΣ.Διοτι οι λαθρο θα μεινουν στην Ελλαδα και αυτο ειναι το σχεδιο!!Και ειναι προφανες αυτο οταν η ΕΕ δεν δεχεται ουσιαστικα ουτε ποσοστωση ουτε κοινη φυλαξη των συνορων και αποτροπη.Για ξεκαρφωμα καποιοι λαθροεισβολεις θα πανε και πιο πανω αλλα ο κυριος ογκος θα παραμεινει στην Ελλαδα.Απο εδω η Ευρωπη οταν τους χρειαζεται θα τους ανακαλει στα εργοταξια και στα εργοστασια της αφου πρωτα υποχρεωσει εμας τους να τους δωσουμε Ελληνικα χαρτια, ιθαγενειες και τα τοιαυτα.Ισως θελουν να κανουν το ιδιο και στον υπολοιπο Νοτο αλλα εκει υπαρχουν ακομα κρατη που ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.Ειδαμε πως αντεδρασε προσφατα η Ιταλια!Βλεπουμε καθημερινα και πως αντιδρα η Ισπανια!!Να μη μιλησω για τον Βορρα που μολις εφτασε το προβλημα στο οπτικο τους πεδιο πεταξαν τις πλερεζες της υποκρισιας και του δηθεν ανθρωπισμου και εκλεισαν τα συνορα.Μεχρι και πολυβολα εβγαλαν!!Στο αγυριστο η Σενγκεν στον αγυριστο οι ντιρεκτιβες και οι κατευθυνομενες διεθνεις οργανωσεις.Ετσι δεν εγινε???Λειτουργησαν εθνικα για τους πολιτες τους πλην ομως μυωπικα, ακρως υποκριτικα και φοβικα.Κατα μια εννοια η Ελλαδα τους ξεμπροστιασε δια των μεοδοτων που την κυβερνουν.Κατι σαν θεωρια του χαους.Αναγκαστηκαν να λαλησουν γιατι ισως δεν ειχαν προβλεψει τοσο ελλειμμα εθνικης κυριαρχιας απο την Ελλαδα.Τωρα η Νεοταξικη Αμερικη που μαςκουνουσε το δαχτυλο δια του Τραμπ λεει τα αυτονοητα.Δεν ειναι η πρωτη φορα που η Αμερικη παιρνει πισω αυταπου ελεγε!!! Ελευθερο εμποριο δεν ελεγε??????? Ιδου τωρα ΔΑΣΜΟΥΣ μεχρι τον ουρανο για την Κινα!!!...... Η Ελλας (οτι εχει απομεινει δηλαδη) δεν θα πρεπει να τρωει τα παραμυθια των Νεοταξιτων που εργαζονται για τα δικα τους ακρως ιδιοτελη και σκοτεινα συμφεροντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς "κάποιους" ανωνύμους:
    Μην στέλνετε ειδήσεις άσχετες με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή