«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΪΔΕΨΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΩ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΙ ΆΛΛΟΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.. ΡΟΚΆΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.. ΠΆΝΤΑ! 🙂

Η επιτομή της γυφτιάς:



13 σχόλια:

  1. Δώσε πόνο Κώστα !
    Έτσι, για να γουσταρίζουμε. Χαχαχα !
    Προτιμώ αυτή τη version:
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_648.html
    Δώσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα αυτά... Σου αρέσει αυτή η εκτέλεση γιατί έχει τα αεροπλανάκια! χαχαχαχαχαχαχα
      Ωραία ανάρτηση πάντως..
      Μού άρεσε η φράση " 'Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως' η πλέον ανεπιτήδευτη έκφραση των Ελλήνων πατριωτών"

      Διαγραφή
  2. Καταλαβα.Συγνωμη.
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Ελλη,

      δεν υπαρχει καποιος λογος να ζητας συγνωμη και ουτε αλλωστε ειχα εσενα στο μυαλο μου οταν εβαλα την αναρτηση.
      Αντιθετως, θελω να γραφετε την γνωμη σας σε οποια θεματα σας ενδιαφερουν, οσο εναντια κι αν ειναι στα γραφομενα ή στη γνωμη του ιστολογιου. Και κόσμια φυσικα.
      Αυτα τα σχολια που συνηθως δεν αναρτωνται, ειναι οσα εχουν υβριν, αγενεια ή επιθετικοτητα ή ειρωνια προς τους αλλους σχολιαστας ή φιλους μπλογκερς.

      Πολυ Καλη σου ημερα!

      Διαγραφή
    2. Ναι βλεπω!Δεν επιτρεπεις τις προσβολες!Γι'αυτο στο αρθρο που σου προτεινα να ανεβασεις καποιος με αποκαλει χαπατο κι εσυ το περασες το σχολιο του!Γεια χαρα
      Ελλη

      Διαγραφή
    3. Απάντησε σε εσένα, αλλά το "χάπατα" ηταν στον πληθυντικό, σαν να σε συμβούλευε να μην εμπιστευεσαι ολες τις πληροφοριες του facebook.
      Εντωμεταξυ.. κι εγω μετα απο αυτο το σχολιο σου εψαχνα για 20 λεπτα να βρω σχετικη ειδηση (μιας και δεν μάς εβαλες καποιο συνδεσμο). Δεν βρηκα τιποτα! Ουτε για τετοια οργανωση, ουτε για απειλητικες δηλωσεις της.
      Πότε γιναν αυτα οεο;

      Διαγραφή
  3. Αυτοι τιμουν τους αγωνιστες τους και δεν ειναι Ελληνες.

    https://www.youtube.com/watch?v=YI16zDNFLec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαινω απο παλιο κινητο και δε μπορω να το ανεβασω.Ηταν στη σελ. Thesecretrealtruth.O τυπος με προσβαλε κι εσυ αυτη τη στιγμη με κοροιδευεις οταν ισχυριζεσαι το αντιθετο,με εβαλε με τα αλλα τα χαπατα.Δε ξαναμπαινω στις σελ. Σας.Να ειστε καλα.Γεια σας
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ανεβασα στο προφιλ μου στο φεισμπουκ το θεμα αλλα δε προκειτε να εκθεσω το ονομα μου εδω μεσα,υπαρχει και φωτο της αναρτηση αυτου του Μπιλαλ.
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ελλη, δύο τινά. Εάν κάποιος με αποκαλέσει χάπατο με τις σχετικές αποδείξεις, βαρύ μεν, ΑΛΛΑ αφού είναι αποδεδειγμένο πρέπει να λάβω υπ΄όψιν μου.
    Αν το κάνει άνευ αποδείξεων είναι ένας κοινός ταμπελωτής άρα σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι που λέγαμε κι εμείς στα νειά τα μας. Σιγά μην σκάσω.
    Με αγάπη
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ για τη νουθεσια.Εισαι ευγενεστατος και οφειλω να το πω.

      Διαγραφή
  7. Κωστή αν γίνεται μάζεψε σε ένα δημοσίευμα όλα τα αντισυστήμικα blogs σαν το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι άσχημη ιδέα, αλλά αυτό θα το κρίνετε εσείς, τα δικά σας φίλτρα προέχουν.

      Διαγραφή