«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η Μακεδονία μετά την προδοσία

με τον Δημήτριο Μπεθάνη

  Σχόλιο Διόδοτου: Ο Λόγος είναι όπλο! Βίντεο Σπουδή! Ρουφήξτε το..Διαδώστε το!






Προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσετε και το βίντεο 
το οποίο αφορά επίσης το "σκοπιανό" 

7 σχόλια:

  1. Ακούω ξαφνικά σήμερα τον έντονο και γνώριμο θόρυβο από τα πολεμικά αεροσκάφη στις παρελάσεις. Η 25η Μαρτίου όμως πέρασε, τι είναι αυτό; Άσκηση πάνω από την Αθήνα νοείται; Ετοιμάζονται να διαμελίσουν τη χώρα και στήνουν πυροτεχνήματα για τους ιθαγενείςτα λαμόγια. Το μήνυμα είναι: "μη φοβάστε γκόιμ, σας φυλάει η αεροπορία μας... μαζί σας είμαστε βρε" την ίδια ώρα που πάκια και αφγανοί περνούν ανεμπόδιστα τα σύνορα και τα λίγο παλαιότερα πολιτογραφούνται για να ψηφίζουν. Πίστευα ότι μας θέλουν για σκλάβους. Έκανα λάθος. Για σκλάβους θέλουν τους μιξομιγάδες άραβες, αφγανούς, πάκια και ότι πιο έκφυλο από τις μαζικές αιμομιξίες (ως γνωστόν σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο συνηθίζονται οι γάμοι μεταξύ ξαδέρφων, ειδικά στο πακιστάν το ποσοστό τέτοιων γάμων ξεπερνά το 50%, ψάξτε το). Τους λευκούς μας θέλουν εξαφανισμένους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως Γιώργο,
      πληροφοριακά, αυτές οι πτήσεις ήταν στα πλαίσια της άσκησης Ηνίοχος. F16 πάνω από την Αθήνα, με συνοδευτικά F35 από την Ιταλία.

      Διαγραφή
  2. Αυτό που κάνει το βίντεο καλό είναι ο τρόπος που επικοινωνεί ο ομιλητής με τους ακροατές του. Κάνει ερωτήσεις και απαντά. Ετσι μπορούμε να διδαχθούμε να αντιμετωπίζουμε τους προπαγανδιστές του κομμουνιστικού τόξου. Η πρόταση του για ένωση χρειάζεται επεξεργασία. Θα τους κάνει λέει να απομακρυνθούν από εμάς. Μα αυτοί ακριβώς αυτό υποστηρίζουν , πως δεν είναι Ελληνες! Είναι Μακεδόνες ως Μακεδόνας και ΜΗ Ελλην –κατ’αυτούς – ήταν και ο Μέγας Αλέξανδρος.
    Τι είναι αυτό όμως το τόσο καινοτόμο που λέει στο βίντεο ο ομιλητής και θα πρέπει να διαφημίσουμε έναν που κατηγορεί τον Τσίπρα για εθνική προδοσία και ο ίδιος προδίδει την Πίστη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων και των πρωτεργατών της Ελληνικής εθνεγερσίας Κολοκοτρώνη κλπ. δηλαδή την Χριστιανική Ορθόδοξη θρησκεία μας;
    Υποστηρικτής του δωδεκάθεου ΚΑΙ προσοχή του Ενός Θεού. Είναι βλασφημία λέει να λέμε πω θα σωθούμε μόνο εμείς π.χ. οι Χριστιανοί κι οι άλλοι θα πάνε στην κόλαση! Κάτι τέτοια λέει και ο Πάπας με τον Βαρθαλομαίο Βουδιστές και λοιπούς ταγούς της παγκοσμιοποίησης ! Ισχυρίζεται πως είναι ίδιος ο Θεός όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών και απλά εμείς οι Χριστιανοί τον κάναμε τριαδικό …
    Εμένα αυτό με οδηγεί στους γνωστούς κύκλους που προωθούν την παγκοσμιοποίηση πανθρησκεία και την παναίρεση του οικουμενισμού ενάντια στην ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
    “Οι Θεοι του Ολυμπου vs Xριστιανοι Mουσουλμανοι Eβραιοι Iνδουιστες”
    https://www.youtube.com/watch?v=KF6sGYniLfk


    Να τιμωρήσουμε λεέι τον Τσίπρα όπως τους στρατηγούς , αυτούς που εξαιτίας τους χάσαμε την Μικρά Ασία λόγω του ότι είχαμε διώξει τον γνωστό σε όλους μας για την ανθελληνική Αγγλόδουλη δράση του μπεν σελόν; Υποστηρικτής του “εθνάρχη” βενιζέλου;

    Στο επόμενο βίντεο που μας πρωτείνεται , απλά επισημαίνω πως ο Χιτλερ δεν θα επιτίθετο στην Ελλάδα μας , εάν δεν φρόντιζαν για αυτό οι αφέντες του μπεν σελόν , Αγγλοι.

    Για τον κούλη , σε άλλο βίντεο, λέει απλά πως είναι λίγος και πως θα μπορούσαμε να βρούμε έναν καλό Ελληνα για ηγέτη της μεγάλης παράταξης, της νουδου!!!
    Ο κούλης και η νουδου ,είναι μέρος της προδοσίας όπως και όλα τα στελέχη όλων των κομμάτων του κομμουνιστικού τόξου! Θέλουν γκρέμισμα! Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις τίποτα καινούργιο.
    Αυτό δεν το ξέρει ο περισπούδαστος καθηγητής ομιλητής που κατηγορεί άνευ ντροπής την Ορθοδοξία μας;

    Υ.Γ.

    Δεν προσπαθώ να αλλάξω το θέμα, Αυτό που προσπαθώ είναι να προσεγγίζω τους μακεδονομάχους πιθανούς μελλοντικούς “σωτήρες” μας σφαιρικά.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βίντεο τα έβαλα για να επικεντρωθούμε ακριβώς σε αυτά που λέει και τα οποία κατατίθενται έξυπνα, ώστε να τα χρησιμοποιούμε για να αντιμετωπίσουμε την αντινόηση των συριζαίων. Ήξερα, ότι ειδικά εσείς.. θα το ψάχνατε περί του ομιλητή και θα ανακαλύπτατε ότι είναι δωδεκαθεϊστής. Και όχι μόνο: Είναι λέει και Ευρωπαϊστής (σικ). Να χέσω επίσης την βαθιά του γνώση επάνω στην αρχαία ελληνική ιστορία, όταν λέει πως οι Χριστιανοί έκαναν τον Θεό τριαδικό, όταν ΚΑΙ αυτό προϋπήρχε στις βαθειές θρησκευτικές πεποιθήσεις της ελληνικής φυλής περί ενός ανωτέρου θείου όντος (και ο μονοθεϊσμός προϋπήρχε λοιπόν), προ αφίξεως του ξενόφερτου ("κολομβιανο-ατλάντιου" το λέει ο Παύλος Κυράγγελος) δωδεκαθέου.

      Στα του Χίτλερ συμφωνώ, μάλιστα ήταν όλα σχεδιασμένα 99% ερήμην του πιστεύω, στο να προβεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο αποδεκάτισμα του ελληνικού πληθυσμού.

      Περί ΝΔ: Όχι πως παρακάμπτω την χρηματοδότηση των τραπεζών και το ότι για να γλυτώσει την ζωούλα του (ή τον φυτευτό καρκίνο της γυναίκας του ή το να βρει τα δίδυμα σε πηγάδι), διάλεξε ο Κωστάκης την αυτοκτονία 6000 περίπου χιλιάδων Ελλήνων σε 10 χρόνια...
      ..αλλά αν ήταν αρχηγός του κόμματος αυτός αυτή τη στιγμή, ο κόσμος θα ήταν στους δρόμους, όπως στη Γαλλία, και θα απαιτούσε την παραίτηση της τωρινής κυβέρνησης για να κάνει τον Κωστάκη πάλι πρωθυπουργό.

      Διαγραφή
    2. Ε και; Δεν καταλαβαίνω ήταν λάθος όσα είπε; δείχνει ότι αγαπά λιγότερο την Ελλάδα μας και τους Έλληνες από τους ορθόδοξους χριστιανούς από εμάς; ΄Ήταν λιγότερο Ελλην ο Λεωνίδας και ο Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης ή ο Αισχύλος από τον Κολοκοτρώνη και τον Κανάρη; Δεν καταλαβαίνω ΠΑΡΆ μόνο ένα πράγμα. Ότι ενώνει τους Έλληνες είναι η αγάπη μας για την Χώρα αυτή και ότι τα ιερατεία έχουν κάνει μεγάλη ζημιά. Ό,τι μας ενώνει είναι καλό ότι διαχωρίζει εννοώντας χρώματα, κόμματα, ιερατεία είναι κακό, αυτό για το απλό μυαλό μου, μην περιμένετε και πολλά. Όταν ακούω κάποιον να λέει σωστά πράγματα δεν ψάχνω αν πιστεύει στον Θεό ή στον Δία ούτε αν έχουν ξαναειπωθεί και δεν είναι τίποτα σπουδαίο λέω μόνο να ένας Ελλην που αγαπά την Ελλάδα και αν δεν μου αρέσει κάτι από όσα λέει το προσπερνώ, οι Έλληνες έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες και νιώθουμε την ενότητα μας ειδικά αυτή τη στιγμή με όσους αγαπούν την Ελλάδα πέρα και πάνω από φιλοσοφικές αναζητήσεις ή θέσεις που δεν έχουν σχέση με τη δική μας, αλίμονο αν επιτρέψουμε να διαχωριστούμε όχι σαν Έλληνες και ανθέλληνες αλλά σαν Χριστιανοί ή δωδεκαθειστές ή κεντρώοι ή δεξιοί, είδατε αριστερούς δεν βάζω στους Έλληνες! Γιατί δεν είναι. ΔΠ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή ΔΠ,
      θεωρώ ότι μίλησες πιο σωστά.
      Εμένα το πρόβλημά μου με τον κύριο αυτό, είναι που έχει πει σε άλλο βίντεο ότι είναι "Ευρωπαϊστής". Και επίσης που ιθύνεται ότι είναι δεινός γνώστης της αρχαιότητας, αλλά παρακάμπτει την πραγματική αλήθεια περί της θρησκευτικότητος της ελληνικής φυλής.
      Κατά τα άλλα, μια χαρά τον βρίσκω. Και τα θέματα αυτά, τα της θρησκείας, όπως λέει και ο Εργοδότης και η Φωτεινή, δεν είναι επί του παρόντος. Αλλά εφόσον γίνουμε κυρίαρχο και δυνατό κράτος.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΔΙΗΝΕΚΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Ε. Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή