«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σιγά που δεν θά 'ταν υπάλληλος του Τζορτζ Σόρος ο ιμάμης που διόρισαν στο Τζαμί στον Βοτανικό!



Εκλεκτός του Εβραίου μεγαλοχρηματιστή Τζόρτζ Σόρος και πρώην λαθρομετανάστης θα είναι ο Ιμάμης του νέου Τζαμιού στον Βοτανικό!

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ‘Στόχος’  προχθές Τρίτη, ο μόνιμος Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, ανακοίνωσε επισήμως το όνομά του: Πρόκειται για τον 49χρονο Μαροκινό Μοχάμετ Ζακί, που είχε μπουκάρει στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης το 1994 επί Εβραίου Σημίτη.
Όπως αποκάλυψε ο Γ. Καλαντζής, τα τρία παιδιά του Ζακί φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, ενώ ο ίδιος έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας. Είναι ένας από τους ελάχιστους νόμιμους ιμάμηδες της Αθήνας και (εκτός από ελληνικά) μιλά άπταιστα αραβικά και γαλλικά.

Ο Μοχάμεντ Ζακί υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου της Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις διαφόρων ΜΚΟ. Ο Σύλλογος των Μαροκινών, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό την «Open Society Foundation» του Εβραίου Σόρος.

Υποκατάστημα της «Open Society» είναι η ΜΚΟ «Solidarity Now», στην οποία διευθύντρια μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν η πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, που προ ημερών ορκίστηκε βουλευτίνα του «Ποταμιού» στην θέση του Γιώργου Αμυρά.

Τέλος, όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, το Τζαμί στον Βοτανικό κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με χρήματα του Ελληνικού Λαού, στοίχισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και θα ξεκινήσει την λειτουργία του αμέσως μετά το Πάσχα.

Το κήρυγμα στο Τζαμί θα γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά, ενώ οι προσευχές στα αραβικά.


mknews.eu

5 σχόλια:

  1. Πληρωνε μ@@ακα ελληνα τους σφαγεις σου.Δε θα βαλεις μυαλο ποτε ο κ@@ος σου φαρδυνε πανω στον καναπε.Με τις υγειες σαςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ@@κας είσαι και φαίνεσαι. Για να γράφεις και το Έλληνας με μικρό, σου τρέχει η ελληνικότητα απ' τα μπατζάκια. Πες μας εσύ προσωπικά τι κάνεις για να αποτρέψεις τα παραπάνω και άσε το τσουβάλιασμα των άλλων.

      Διαγραφή
  2. Μήπως η ουσία της αναρτήσεως, δεν είναι τόσο ο Μαροκινός μαριονετίσκος του κάθε Γκεόργκυ Σβάρτς (δήθεν Σόρος) που δυστυχώς θα τοποθετούσαν σε τέτοιο κομβικό γι' αυτούς πόστο, αλλά ο καθ' ολοκληρίαν "απίστευτος" Γεν.Γραμματέας του Υπ.(α-)Παιδείας ο Καλαντζής που "ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ" χρόνια στήν ίδια θέση, ενώ έχουν αλλάξει 7 κυβερνήσεις;;;
    Ο άνθρωπος αυτός κατέχει αναμφισβητήτως το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ παραμονής στήν ίδια ακριβώς καρέκλα, δίχως να μπορεί να τον μετακινήσει ΟΥΔΕΙΣ!
    Λέγεται ότι ξεκίνησε ως 'δεξί χέρι' του κάποτε αντιπροέδρου της κυβερνήσεως τετράπαχου Θεοδώρου Παγκάλου και από ΤΟΤΕ είναι β ι δ ω μ έ ν ο ς στήν ίδια πολυθρόνα...
    Δεν είναι απλώς περίεργο, δεν είναι απλώς ασυνήθιστο, είναι απερίγραπτα ενδιαφέρον έως Υ Π Ο Π Τ Ο!
    Πόσο "δυνατά" προσόντα διαθέτει;
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ("ΠΟΛΥΤΙΜΗ";;;) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    Καί γιά λογαριασμό ΠΟΙΩΝ;;;
    [Καί κάτι ακόμα που ΔΕΝ το λένε πουθενά! Πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι ότι ΕΠΙΣΗΣ στο κατακαίνουργιο Τζαμί του Μοσχάτου, έτοιμο απο το 2007, οδός Κύπρου αρ.2 & Δημητσάνας, είναι ΠΑΛΙ Μαροκινός ο διευθυντής του;;;;;;;;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεδομένου ότι οι μαροκινοί μουσουλμάνοι είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς σουνίτες. Όσο για το φιντάνι Καλαντζή, καλά κάνατε και το υπενθυμήσατε, γιατί πέρασε στα ψιλά ακόμα και σε "πατριωτικά" ιστολόγια.

      Σάς ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Ι.Καποδίστρια!

      Διαγραφή
    2. - Τι έχει 40 πόδια και κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

      - Δεν είναι σαρανταποδαρούσα που μιλάει γατικά. 10 μασονόγατες είναι...

      Διαγραφή