«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

MAYΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!!! ...

Μεγάλη απρέπεια και ασέβεια Τσίπρα: έδωσε εντολή να μην γίνει υποδοχή στο Άγιο Φώς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά να πάει στην Ελευσίνα (κλικ στον μπλε τίτλο)

 ..Μαυρίστε τον στις όποιες εκλογές! ..αν και ο ίδιος ήδη ξέρει ότι "το πέοc γαρ εγγύc" που λέει κι ο φίλος μου ο Μάρκος...


5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Απριλίου, 2019 22:01

    ΠΙΟ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ,ΑΛΛΑ Ό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ.ΚΑΚΩΣ ΚΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ","ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ,ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΞΕΜΠΑΡΚΟΥΣ".ΑΛΗΤΗΣ,ΤΡΙΣ,Ό ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΊ,Ό ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΈΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως με τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, Κώστα! Μεγάλες παλιοπουτάνες, και ο Τσίπρας αλλά και ο Μπόλαρης με τη Δούρου που του έβαλαν πλάτη. Θα με πείτε γραφικό ή κακό, αλλά νομίζω ότι αυτόν τον μαλάκα θα πρέπει να τον ακολουθήσουν στον Καιάδα άλλα 2-3 εκατομμύρια λοβοτομημένοι ψηφοφόροι τους που μιά ζωή κοιτούσαν να καλοπερνούν και να γεμίζουν τις κοιλιές τους ενώι οι υπόλοιποι μέναμε πάντα στον άσσο! Στα τσακίδια λοιπόν όλη η λουμπεναρία γιά να ξεβρομίσει επιτέλους η πατρίδα! Κανένας καριόλης από όλους αυτούς δεν θα μου λείψει...

      Καλή Ανάσταση σε κάθε καλό/ή, αγωνοζόμενο/η και συνειδητοποιημένο/η 'Ελληνα και Ελληνίδα και τις οικογένειές τους, που προσπαθούν να επιβιώσουν υπομένοντας τα μύρια όσα. Ας έχουν όλοι τους την ευλογία του Θεού! Καλή Ανάσταση και Καλή Λευτεριά στην αγαπημένη μας Πατρίδα!

      Ιωάννης

      Διαγραφή
    2. Καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας παιδιά!
      Κι αν ήταν στο χέρι μου.. που νομίζω θα είναι από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα.. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Απριλίου, 2019 03:37

      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΆΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ,ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΆΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,"ΑΔΕΛΦΙΑ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ".
      ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ,ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΔΕΛΦΙΑ.

      Διαγραφή