«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ κτύπησαν Εισαγγελέα & μαχαίρωσαν Λιμενικούς στα Εξάρχεια: Toυς πήραν και τα όπλα.

Σχόλιο Διόδοτου: Τα Καλάσνικοφ πάνε κι έρχονται σε αυτή τη χώρα, σε χέρια ρομά, αλλοδαπών, τρομοκρατών, μυστικών υπηρεσιών, δυστυχώς όμως όχι σε χέρια πατριωτών...



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από το οίκημα, εμφανίστηκαν δύο βαν, μέσα από τα οποία βγήκαν 30-40 άτομα που φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κουκουλοφόρους ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε.
Κατά τη συμπλοκή, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να αποσπάσουν από τους Λιμενικούς την Ελληνοαυστραλέζα.

Οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τους δύο Λιμενικούς και μαχαίρωσαν 3 φορές τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο.

Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός απο τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, στο οποίο επίσης είχε το όπλο του. Ο δεύτερος λιμενικός χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση δέχτηκε και ο εισαγγελέας, ο οποίος φυγαδεύτηκε.

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στα Εξάρχεια σε βάρος Λιμενικών και Εισαγγελέα καθώς ομάδα 30-40 ατόμων τους επιτέθηκε, τους κτύπησε και τους αφόπλισε.
Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για ενισχύσεις και παροχή βοήθειας, καθώς δέχτηκαν επίθεση από μεγάλη ομάδα ατόμων ένας Εισαγγελέας και δύο Λιμενικοί κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών, που διενεργούσαν σε οικία κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων.

Πιο αναλυτικά, επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν στα Εξάρχεια άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στην οδό Καλλιδρομίου.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε , υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Ετσι, κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Πειραιά από 7 άτομα με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν στην περιοχή για κατ' οίκον έρευνα. Πλην όμως, το εν λόγω κτίριο τελούσε... υπό κατάληψη.

Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας, ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης και ένα πιστόλι.
Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 30-40 κουκουλοφόρων.
Δυστυχώς οι δύο Λιμενικοί αποκόπηκαν από τους υπόλοιπους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε στο μηρό από μαχαιριές ο ένας από τους δύο Λιμενικούς ο οποίος μεταφέρθηκε και στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αφαίρεσαν και τα τσαντάκια από δύο Λιμενικούς στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.
Ο δεύτερος Λιμενικός έχει μόνο εκδορές ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε και ο Εισαγγελέας.

Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.
Στην αναστάτωση που προκλήθηκε οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στα γύρω στενά.

Κατά την έρευνα, οι Λιμενικοί βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών και προχώρησαν στη σύλληψη δύο γυναικών, μίας Ελληνοαυστραλέζας και μίας Σύριας.

9 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Απριλίου, 2019 07:35

    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΜΑΦΙΟΖΩΝ,ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΑ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΛΗΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ,ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΜΠΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ,ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ,ΠΑΡΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ.ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ,ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ;Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ F-16.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ''ΚΑΛΟΥΔΙΑ''ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΤΙΜΩΝ.ΑΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΒΑΠΤΙΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ,ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΣΚΕΨΟΥ,ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Απριλίου, 2019 07:57

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ,ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ..https://www.youtube.com/watch?v=rBaSGEff-qI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..NOW YOU ARE GONNA MEET HIM.
      χαχαχαχαχαχα
      Σορρυ αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ.. ΆΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΌ. ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟΝ "ΔΙΚΟ" ΤΟΥΣ..
      χαχαχαχαχαχα

      Ο "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΙΣΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΥΑΛΙΣΕΙ:
      https://www.youtube.com/watch?v=KI0BO575x8w

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Απριλίου, 2019 13:20

      ΚΑΙ μην ξεχνάμε αδερφέ μου Κώστα και λοιποί συνέλληνες,αύριο 6-4-2019,μεγάλη εθνική εορτή.Ή εποποιία τών μαχών στα οχυρά Μεταξά.Το δεύτερο ΟΧΙ του Ελληνισμού,απέναντι στις γερμανικές μεραρχίες του 3ου Ράιχ.Οί σημαίες στα μπαλκόνια,ώς ελάχιστο φόρο τιμής.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Απριλίου, 2019 13:24

      Μιά ζωή με "φτιάχνεις",βρέ μπαγάσα,με τις κομματάρχες σου.Ειδικά οι CAMEL,άπαιχτοι!!!!!!👏👏👏👏👏.10 με τόνο.Respect!

      Διαγραφή
  3. Υπαρχουν στιγμες στην ανθρωπινη πορεια που η Πατριδα ζητα απο απλους ανθρωπους να κανουν υπερανθρωπες πραξεις. ΕΥ-ΣΡΑΤΙΩΤΗ Ευγε!!

    Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Απριλίου, 2019 18:31

      Ή μεγαλειώδη φράση που είπε ένας αξιωματικός του Ελληνικού στρατού (ο Δουράτσος άν δεν κάνω λάθος) άς είναι οδηγός στίς ψυχές μας,αδερφέ μου Ahoy,για την σωτηρία της πατρίδας μας.ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!Καλό αγώνα,αδερφέ μου.

      Διαγραφή
  4. Κύριοι,
    Συμφωνώ για τους CΑΜΕL.
    Για όλα τα υπόλοιπα, μην με ζαλίζετε σάς παρακαλώ.

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχίζει το ματς...
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/04/24-40000.html

    Ή αν θέλετε, στη δική σας γλώσσα, το... hard rock. Ή μάλλον, το... death metal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή