«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Πυρρίχιος χορός μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, 19 Μαΐου 2019





Και εδώ, η υποκρισία των σιχαμερών ανθελλήνων που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση.


1 σχόλιο:

  1. “jordan
    21 May 2019, 6:59 pm
    Απο το ρεπορτάζ που γράψατε φάνηκε ότι χαρήκατε με την επίσκεψη του αρχιπροδότη πρωθυπουργού. Ντροπή σας αμαυρώσατε εσείς οι ίδιοι τα θύματα των ποντίων κανονικά θα έπρεπε να τον κηρύξετε ανεπιθύμητο”

    Το παραπάνω είναι ένα έξοχο σχόλιο παρμένο από τον ιστότοπο στον οποίο μας παραπέμψατε. Τελικά οι σχολιαστές και ορισμένοι μετρημένοι στα δάχτυλα ιστότοποι έχουμε μείνει μόνοι μας να παλεύουμε με τα θηρία τους δημοσιο αχαρακτήριστους κομμουνιστές προπαγανδιστές και τις παλιοφυλλάδες τους που σιτίζουμε από το αίμα μας.

    Ομοβροντία δημοσιευμάτων από τους “”””””””δεξιούς, νεοφιλελεύθερους ”””””””””” , ιστότοπους και κομμουνιστές συγγραφείς παραμυθιών για να σώσουν την ανύπαρκτη τιμή της δολοφονικής αντίχριστης ανθελληνικής αριστεράς!
    Κατά τα άλλα …οι Ελληνες φταίνε που ψηφίζουν όπως ψηφίζουν και όχι οι παπαγάλοι …

    Αυτός , ο αριστερός που το παίζει και φιλελεύθερος αντικομμουνιστής , δίνει αγώνα για να μας πείσει (η να μας υποβάλλει να αποδεχθούμε την νοθεία ;)πως ο σφύριζα , που κατά τα άλλα… τον μάχεται, μπορεί να έρθει και πρώτος στις βολευτικές εκλογές όποτε και εάν γίνουν.


    “Τι κρύβουν οι δημοσκοπήσεις…”
    https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3361126/ti-kruboun-oi-dimoskopiseis


    Για τα υπόλοιπα παρακάτω δημοσιεύματα , ας τα προσέξουν όσοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ποίοι είναι οι βασικοί ηθικοί αυτουργοί της ανόδου των κομμουνιστών στην εξουσία. Οχι τώρα αλλά από το 1974 και έπειτα.


    “Τσίπρα, σιγά μην είσαι και ο Λένιν

    Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης
    Το Βήμα”

    https://kostasxan.blogspot.com/2019/05/blog-post_922.html

    “Ευρωκάλπες: Για να μην καταλήξουμε άξιοι της μοίρα μας…
    Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
    SLPress”

    https://kostasxan.blogspot.com/2019/05/blog-post_394.html?showComment=1558530607659#c8195448160787305815

    “Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ στην υπηρεσία ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ: Μακάρι να βγει η Χρυσή Αυγή... πέμπτο κόμμα! ΒΙΝΤΕΟ”

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopshfios-eurwbouleuths-nd-sthn-uphresia-pasok-kke-makari-na-bgei-h-chrush#ixzz5oftZ46sG

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή