«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ "ΚΑΜΙΝΗ Νο2" - ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΑΒΟΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΑΝΕΡΕΣ/ΚΡΥΦΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...

 
[Ο Διόδοτος αν ήταν δημότης Αθήνας θα ψήφιζε Κασιδιάρη, αλλά ψηφίζει στο Περιστέρι, τον θεό Παχατουρίδη!]
 

54 σχόλια:

  1. Χρειάζεται θάρρος για να πάρεις αυτήν την πρωτοβουλία
    ΚΥΡΙΕ Κώστα!
    Συγχαρητήρια για την ενέργεια σου αυτή!

    Βεβαίως έτσι θα μετρήσεις φίλους και θα αποκτήσεις εχθρούς , αλλά

    "Ἑπομένως, μοῦ φαίνεται ὅτι εἶναι καθῆκον τοῦ πολιτικοῦ ὄχι μόνο νὰ ἔχει καταλάβει τὸ θέμα τοῦ ἐχθροῦ γενικά, ἀλλὰ ἐπίσης διαβάζοντας τὸν Ξενοφῶντα νὰ ἔχει δώσει μεγαλύτερη προσοχὴ στὴν περικοπὴ ποὺ λέει:

    «Ὁ ἄνθρωπος ποὺ ἔχει μυαλὸ ἀκόμα καὶ ἀπὸ τοὺς ἐχθρούς του ὠφελεῖται»….
    ...

    https://ellinikosblog.wordpress.com/2018/08/24/%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CF%89%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83/


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ"!

      Διαγραφή
  2. Σκιάζομαι πως λανθάνεις , Κώστα. Σκέψου τον δεύτερο γύρο.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνω Astillaΐδης τώρα.. 🙂

      "λαθεύω" ή "λανθάνω"..
      ποιο από τα δυο εννοείς πραγματικά;..

      Όσο για τον δεύτερο γύρο.. εννοείται πως θα βάλουν λυτούς και δεμένους.. όλες τις "δημοκρατικές" 🙂 δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου.. να βγεί δήμαρχος ο Μπακογιάννης. Και με ολίγην βοήθεια από την Σίνγκιουλαρ Λότζικ βεβαίως βεβαίως..

      Διαγραφή
    2. Λανθανολαθεύεις. Βοήθησα;
      Astillais

      Σημ: Άρα το σύστημα μπορεί να οδηγεί όπου δεί και χρή. Πάναπεί σκέψου αντισυμβατικά. Προσοχή όχι αντισυστημικά αλλά αντισυμβατικά.
      Φραγκοδιφραγκε: Το σύστημα προτείνει εκβιάσιμους ή λαστιχένιους,άρα τι πρέπει να κάνω εγώ; Να προτείνω αυτούς που έχω την δυνατότητα να ελέγξω με την αριστοτελική έννοια του ελέγχου.
      Τον κασιδιάρη που προτείνεις μπορείς να τον ελέγξεις; Αν ναι , πρότεινέ τον, αν όχι, την πατήκατε (με κ) αγαπημένε.

      Διαγραφή
    3. Εκβιάσιμος από αυτούς που περιέγραψα δεν είναι κανένας. Με μεγάλη χαρά θα εκτελέσουν τις όποιες εντολές τούς δοθούν.

      Γιατί πρέπει να ελέγξουμε τον Κασιδιάρη; Τί θα πει "την πατήσαμε"..
      Και αν θελεις και τον Αριστοτέλη στην εξίσωση, πολύ ευχαρίστως: Ο Κασιδιάρης εκ των πραγμάτων, εικός εστί, αν δεν κάνει τα καλά πράγματα που προσδοκούμε.. θα κάνει τουλάχιστον λιγότερο κακό από ότι οι άλλοι (όπως κι ο αποχωρήσας) είναι προγραμματισμένοι να κάνουν.

      Χμμ.. βλέπω να πηγαίνει για δεύτερη, ανάρτηση του ιστολογίου, το θέμα.. γιατί έχω άπειρα επιχειρήματα για πολλών ειδών, είτε δικαιολογημένες είτε εκ του πονηρού ερωτήσεις. Απλά είπα να την δω μόνο επιγραμματικά, στην παρούσα ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΙ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την πολιτική θέση που εκφράζεις.Στο κάτω κάτω ας δοκιμαστεί σε ένα πόστο ευθύνης ο Κασιδιάρης για θα φανεί αν είναι κίβδηλος ή οχι. Χειρότερος από του άλλους πάντως δεν μπορεί να είναι, γιατί τότε θα μηδενίσει τη Χ.Α.
    Ο φίλος σου ο Διηνέκης, άλλα προτρέπει. Το αιώνιο προβλημα του πατριωτικού χώρου. Δεν υπάρχει συνεννόηση και κοινή γραμμή.
    Τα επιχειρήματα υπέρ του Κσιδιάρη είναι πολύ σοβαρά και να του πεις τα σκεφτεί ο Διηνέκης. Εκτός αν κόλλησε κι αυτός ναρκισσισμό! Είναι μεταδοτική η άτιμη αυτή ψυχασθένεια.Και την έχουν κολλήσει όλοι οι Έλληνες. Κατι σαν επιδημία. Κανένας δεν μπορεί να τα βρει ούτε με τον κολλητό του. Για τους πιο πέρα δε το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο σε όσα είπες, όσο για τον Διηνέκη.. κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι θα μάς χώριζε. Και στο κάτω κάτω, για επί μέρους θέματα, ο καθένας έχει τις απόψεις του.
      Στο θέμα μας: Ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη του να αρχίσει να προτάσσεται στην παρούσα ανάρτηση μια αδικαιολόγητη χρυσαυγο-φοβία. Και μιλάμε για μια απλή Δημαρχία. Φαντάσου να μιλάγαμε για βουλευτικές εκλογές.
      Η περίπτωση εδώ, συνιστά μια ιστορική ευκαιρία. Και βλέπω πως μοιάζει με αυτό που λέμε "κάποιου τού δίνανε έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια". Και μάλιστα την στιγμή που γνωρίζουμε ήδη καλά ότι όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι υποψήφιοι-φαβορί είναι καθαροί προδότες. Αν ήταν στο χέρι τους (που μπορεί να τακτοποιηθεί από κάποιους κι αυτό), για να δρομολογηθούν πολιτικές ή κοινωνικές εξελίξεις, θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι υποψήφιοι κύριοι, από τη θέση του δημάρχου, να στρέψουν τα ισλαμοϋβρίδια εναντίον μας. Ο Κασιδιάρης ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Σημείωση για να μην μπερδευτούν οι αναγνώστες: Το σχόλιο "08 Μαΐου, 2019 23:52" είχε ήδη αναρτηθεί πριν φτάσει στα εισερχόμενα το σχόλιο "08 Μαΐου, 2019 23:45"

      Διαγραφή
    3. Για τον perimajestic που προτρέπει σε αποχή, ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
    4. Θα ήταν λάθος από τη μεριά μου να πω εδώ μέσα ότι ο perimajestic προτρέπει σε αποχή. Και μόνο που θα το διάβαζε ο καθένας, έστω κι αν το καταδίκαζα, θα του έμενε το "αποχή.. αποχή..χμμ".

      Διαγραφή
    5. Θα τού μπαίνανε δηλαδή ιδέες περί αποχής.

      Διαγραφή
    6. Κάπου εδώ τελείωσε η γνωριμία μας Κώστα και οι υπόλοιποι.
      Νά 'στε καλά. Γειά χαρά.

      Διαγραφή
  5. Κώστα,συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τήν ἀνάρτησιν.Ἄνευ ἄλλου σχολίου.Ὁ νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Κώστα λυπάμαι γι αυτή την εξέλιξη. Μια ανάρτηση που μιλά η φωνή της λογικής θα σας φέρει τον χαρακτηρισμό χρυσαυγίτη από φίλους σας. Μήπως έπρεπε να το χειριστείτε αλλιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλλιο "Χρυσαυγίτη" παρά "κρυφο-αριστερούλη λαθρο-αντίφα" ή τουλάχιστον "Σιωπόντα που δοκεί συναινείν".

      Και νομιζω οτι ειπατε τη λεξη κλειδι "μιλά η φωνή της λογικής". Οπως φαινεται θα προβω αποψε μαλλον, σε μια συμπληρωματικη αναρτηση. Γιατι κατα πώς φαινεται.. δεν εγινα πληρως κατανοητος. Μιλησα Μόνο για τα φαβορί, που ξερουμε ολοι καλα πως προκειται για τους "συνασπισμενους" τεσσερις λαθρολάγνους και τον απεναντι τους Κασιδιάρη. Δεν μιλησα ουτε για Καπερναρο, ουτε για Πλευρη, ουτε για Καραμπελιά κλπ.. που ολα δειχνουν οτι δεν αποτελουν φαβορι, παρα το γεγονος οτι ειναι καλυτεροι απο την προδοτικη τετραδα.

      Η συνεχεια σε εκτενές αρθρο συντομα...

      Διαγραφή
  7. EY-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαΐου, 2019 10:14

    ΚΩΣΤΑ,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ''Trauma'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

      ομολογω πως εμεινα ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ! Δεν το ειχα παρει χαμπαρι, και σε ευχαριστω.

      Και για να εξηγουμαστε: Εγω, λογω του τροπου που λειτουργει ο blogger (η φορμα της google), μπορω να διαγραψω Μόνο "Τελείως", το σχολιο καποιου. Δηλαδη θα φαινοταν σαν να μην ειχε απαντησει ποτέ σε κανεναν σας ο Διηνέκης.

      ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ Υ Ν Τ Α Κ Τ Η .

      Τα εγραψα με κεφαλαια γιατι μαλλον θα αναρωτηθουν κι αλλοι, οι οποιοι το πιο πιθανον..οπως εσυ.. να νομιζουν οτι εγω τα αφαιρεσα.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

      Διαγραφή
    2. Μόνος μου τα αφαίρεσα και σάς αποχαιρέτησα, σε πιο πάνω σχόλιο τής παρούσης αναρτήσεως. Δεν το διαβάσατε φαίνεται. Άλλη μία φορά λοιπόν:

      Κάπου εδώ τελείωσε η γνωριμία μας Κώστα και οι υπόλοιποι.
      Νά 'στε καλά. Γειά χαρά.

      Διαγραφή
    3. Να είσαι καλά κι εσύ Διηνέκη,
      στις επάλξεις για την πατρίδα.

      Διαγραφή
  8. Δαγκωτό Κασιδιάρης στο δεύτερο γύρο μεταξύ Μπακογιάννη-Κασιδιάρη. Αν θέλουμε να επιζήσει η Αθήνα ως πρωτεύουσα Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωσταρ τι εννοεί ο διηνεκης τελείωσε η γνωριμία? Σταματάει να γράφει γιατί έρχονται γεγονότα ή παρεξηγηθηκατε? Ελπίζω οχι το δεύτερο καθοτι σας διαβάζω και τους δύο και έχετε βοηθήσει τα δέοντα στον αφυπνισμο πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που εγω καταλαβα, ειναι οτι στραβωσε με την αναρτηση που ευνοει τον Κασιδιάρη.

      Διαγραφή
    2. Μπορει ομως απλα, να θυμωσε πολυ μαζι μου επειδη αναρτησα το σχολιο "8 Μαϊου 23:34", το οποιο θεωρησε οτι προερχεται απο πρακτορακι που προσπαθει να μας χωρησει. Οπότε.. για τον Διηνέκη ειμαι εντελως απαραδεκτος που το αναρτησα, μόνο και μόνο επειδη ηταν αξιοπρεπως συνταγμενο, χωρις υβριστικο περιεχομενο.
      Δεν ξερω..υποθεσεις κανω. Κατα τον Διηνέκη βεβαια.. και το "νάρκισσος" ύβρις ειναι.

      Διαγραφή
  10. Ίσως το θέμα μας ΔΕΝ θα πρέπει να είναι εάν ο Κασιδιάρης ως άτομο είναι σωστή η λάθος επιλογή για τον Δήμο της Αθήνας ,ΑΛΛΑ , εάν έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση , ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, είναι σωστή επιλογή να μας αντιπροσωπεύσουν , όχι ο Κασιδιάρης ως άτομο επαναλαμβάνω, ΑΛΛΑ
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
    (Οποιος πιστεύει πως δεν χανόμαστε και έχουμε και άλλο χρόνο για χάσιμο ,δοκιμάζοντας δοκιμασμένες και αποτυχημένες πρακτικές-τακτικές-ιδεολογίες κλπ. , έχει πολλές άλλες επιλογές.)

    Έτσι κύριε Κώστα ίσως να ΜΗΝ έχει κανένα νόημα να ψάχνουμε άτομα (χάσιμο πολυτιμότατου χρόνου)
    που είναι πάμπολλα και των οποίων οι ιδέες , (αυτές έχουν σημασία και βεβαίως τα πρόσωπα αλλά σε δεύτερη φάση), δοκιμάζονται εδώ και εκατό χρόνια τουλάχιστον και στην χώρα μας και αλλαχού και είτε έχουν σημειώσει παταγώδη αποτυχία είτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !

    Υ.Γ.1
    Όταν πνίγεσαι στον ωκεανό δεν ψάχνεις για υπερωκεάνιο και μάλιστα υπερπολυτελείας ...
    Ίσως λίγο νερό στο κρασί μας δεν βλάπτει.

    Εξάλλου οι πρόγονοι μας νερωμένο το έπιναν ...τους μήνες που δεν έχουν Ρ!
    Για τους υπόλοιπους μήνες , οψόμεθα(;)...ίδωμεν(;) ...αναλόγως καιρού...

    Υ.Γ.2
    Ας αναρωτηθούμε όμως και για το εξής.
    Σε περίπτωση που βγεί ο Ηλίας και θελήσει να εφαρμόσει όσα του επιτάσσει η εθνικιστική ιδεολογία του, πόσοι Ελληνες νομίζετε πως θα θελήσουν να πολεμήσουν πλαϊ του έτσι που να μην του επιτρέψουν να ρίξει νερό στο κρασί του;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω αγαπητε "Δεξιά Ελλάς",

      δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με το Εθνικιστης ουτε με το Φασιστας. Τα χρησιμοποιουν οι εθνομηδενιστες κομμουνιστες για να υποτιμησουν τους Πατριωτες. Αλιμονο αν καθοταν ο Μεταξας ή ο Κοντρεανου να δωσουν σημασια στο πώς τους αποκαλουν οι απάτριδες.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαΐου, 2019 14:08

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΑΝ ΜΥΡΜΗΓΚΟΛΕΟΝΤΑΣ,Ή ΜΑΣΩΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ό ΚΟΡΝΕΛΙΟΥ ΖΕΛΕΑ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

      ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ,"ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ "ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ".ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΜΠΡΌΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ειδες καμια ενταση ή απρεπεια; "Να ειστε καλα, γεια χαρα" ειπε ο ανθρωπος.. "Να εισαι κι εσυ καλα, και στις επαλξεις για την πατριδα" ειπα εγω.
      Μην ανησυχεις. Ειμαδτε σοβαροι ανθρωποι και δεν θα δωσουμε ποτέ στους εχθρους μας την ικανοποιηση να απολαυσουν ξεκατινιασματα.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,

      Μην ανακατεύεσαι. Σε αποχαιρετώ (ειδικώς εσένα) με καλή ανάμνηση.
      Συνεχίζω τον μοναχικό μου αγώνα, από το «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» πάντα.
      Να το διαβάζης.

      Παράκληση, μην ασχολείστε άλλο μαζί μου.
      Αρκετά ρε Κώστα. Αρκετά. Υπονοούμενα, σού 'πα - μού 'πες, σούξου - μούξου - μανταλάκια, φτάνει. Βάλε και μια γ@μημένη τελεία.

      Νά 'στε καλά όλοι και όλες._

      Διαγραφή
    5. Ok boy!
      Δεν θα αναρτησω άλλα σχολια που ασχολουνται μαζι μας.
      Καλη Δυναμη.

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαΐου, 2019 14:59

      ΔΙΗΝΕΚΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ".ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΙΝΩ ΑΓΩΝΑ 16 ΩΡΩΝ.Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  11. Της Πελασγικής τα σχόλια από το "trauma" ποιος τα αφαίρεσε;

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/nto-worakls-trauma-room-experience-cover.html?showComment=1557150410108#c1956815249962484071

    Πελασγική εσύ είπες συμφωνείς με Κασιδιάρη δήμαρχο όπως λες εδώ:

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/2.html?showComment=1557351673094#c2592610691769889685

    Οργανωμένη επίθεση χάκινγκ έχουμε; Με από λίγο πρακτοριλίκι ψυχολογικό;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,

      εξήγησα πριν πώς έχει με τα σχόλια λογαριασμού γκουγκλ. Πράγμα που σημαίνει ότι η Πελασγική αφαίρεσε τα σχόλιά της η ίδια. "Πώς και γιατί" νομίζεις πως θά 'πρεπε να μάς ενδιαφέρει; Ας κλείσει λοιπόν εδώ το θέμα, όπως παρακάλεσε και ο Διηνέκης, και αν η αγαπητή Πελασγική επιθυμεί να προσθέσει κάτι.. καλύτερα να έρθει σε προσωπική επικοινωνία μαζί μου, ώστε να κλείσει πια το θέμα εδώ.

      Επίσης Γιώργο, επειδή δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις με την τελευταία σου πρόταση, αν θέλεις.. επικοινώνησε κι εσύ με το ημέηλ του Διόδοτου.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη Κώστα, είπες δεν θέλεις να συνεχιστεί και δεν το σεβάστηκα. Μη δίνεις βάση στην τελευταία μου πρόταση παραπάνω.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Γιώργιε Καλησπέρα !
      Σαφῶς καί συμφωνῶ μέ τήν στήριξιν τοῦ Ἠλία Κασιδιάρη,ὄχι μόνον ἐπεί δή τό ἔβαλε ὁ φίλτατος Διόδοτος ἂλλά ἐπεί δή αὐτόν εἰδικῶς,«τόν πάω» γιά νά χρησιμοποιήσω μία ῥῆσιν τοῦ ἀειμνήστου Χριστοδούλου ! Οἱ λόγοι πολλοί.Ὄχι ἐπεί δή βρίσκεται στήν Χ.Α. ἀλλά γιατί εἶναι ὁ Ἠλίας Κασιδιάρης μέ τό κοφτερό,πολύ κοτερό μυαλό καί διότι φαίνεται,μά ἀπολύτως φαίνεται,πώς πιστεύει στά ἰδανικά καί τίς ἀξίες τοῦ Ἑλληνισμοῦ ! Ἐπισης ἔχω τήν νπεποίθησιν πώς λίαν συντόμως ὁ Ἠλίας θά χαιρετήση τήν Χ.Α. Ἴσως αὐτό νά ἐξαρτηθῇ ἀπό τό πόσον μεγάλη θά εἶναι ἡ ἐπιτυχία του στίς συγκεκριμένες ἐκλογές.Πιστεύω πώς αὐτό τόν ἀγῶνα τόν κάνει ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ,σ᾿ἀντίθεσιν μέ τούς ὑπολοίπους τῆς παρατάξεώς του.Καί ἐπίσης πιστεύω πώς τόν Ἠλία τόν ἔχουν βάλει(ἤ τόν ἔχει βάλει,ξέρετε ποιός...) στό ψυγεῖο,ἀπό τίς
      προηγούμενες,βουλευτικές ἐκλογές. Ὁ νοών νοείτω...

      Ἐν κατακλείδι,ναί ὁ Ἠλίας Κασιδιάρης,αὐτή τήν στιγμή εἶναι μία καλή περίπτωσις ἀπαντήσεως σ᾿ὁλόκληρο τό Σύστημα πού ΜΑΧΕΤΑΙ ἕως ΘΑΝΑΤΟΥ τόν Ἐθνικισμό,σ᾿ὁλόκληρη τήν Εὐρώπη.
      Τά βδελύγματα ἔχουν στήσει πάρτυ,κυριολεκτικῶς,καθώς μᾶς βλέπουν νά σκυλοφαγωνόμαστε ! Δέν θέλω μέ ΤΙΠΟΤΑ νά τούς κάνω τό χατήρι.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ! !
      Κακό ψῶφο θά ἔχουν,στό τέλος...

      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ἀδερφοί ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !
      ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ! ! !

      Διαγραφή
  12. Φίλε Διηνέκη, είμαι αυτός που έστειλα το επίμαχο σχόλιο: 8 Μαϊου 23:34 Και δεν είμαι πρακτοράκι ούτε τρολάκι. Επισκέπτομαι συχνά κι εσένα και τον Διόδοτο. Και δεν περίμενα ποτέ ένας υποθετικός λόγος (εκτός αν) να σε οδηγήσει στο σημείο να τα σπάσεις με τον Κώστα-Ταύρο και το μπλογκ του. Το έγραψα για να σας ωθήσω να παραμερίσετε τις διαφορές και να συμφωνήσετε σε μια κοινή γραμμή. Και πέτυχα το αντίθετο.
    Σε καταλαβαίνω, έχεις περάσει πολλά, όπως συχνά λες, από νάρκισσο και μάλλον σου πάτησα τον κάλο. Αλλά η αντίδραση σου νομίζω ότι είναι υπερβολική. Εξ άλλου, γενίκευσα και έγραψα ότι όλοι οι Έλληνες πάσχουμε σε κάποιο βαθμό από ναρκισσισμό, μια όψη του εγωισμού, εφ' όσον έχουμε φτάσει στο σημείο να νομίζουμε ότι μόνον εμείς -ο καθένας- έχουμε τη σωστή άποψη και τη σωστή λύση. Και πορευόμαστε ως μονάδες, χωρίς να μπορούμε να συντονίσουμε συλλογικό πνεύμα και δράση.
    Σε παρακαλώ να τα βρεις πάλι με τον Κώστα-Ταύρο, που δε φταίει σε τίποτα. Αν νομίζεις πως εγώ είμαι ο υπαίτιος, σου ζητώ συγγνώμη. Μην πιάνεις τα άκρα. Μηδέν άγαν. Τι Έλληνες είμαστε, μόνον στα λόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τους υπάρχοντες υποψηφίους ο Κασσιδιάρης είναι μακράν η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση...
    Αλλιώς οι Αθηναίοι, ας μαζεύουν σιγά σιγά τα μπογαλάκια τους, να ετοιμάζονται για μετακόμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές τα ρε Δανάη!..

      Χριστός Ανέστη, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Ἀπό τήν μία τά μουσλίμ,ἀπό τήν ἄλλοι τά ἀναρχοάπλυτα προστετευόμενα τοῦ τσυριζα,τό νά μαζέψουν τά μπογαλάκια τους φαίνεται πώς θά εἶναι τό πιό ἀνώδυνο.Διότι ἐάν σήμερα τά ἀληταριά σπᾶνε καί καῖνε καταστήματα,αὔριο καί μέ τήν συνδρομή τῶν ...προστατευομένων τους μουσλίμ,θά ξεκινήσουν προγκρόμ διώξεων καί ἴσως καί δολοφονιῶν Ἑλλήνων.Πολύ τό φοβοῦμαι...

      Υ.Γ. Ὅπως πολύ ἐπιτυχῶς ἔχεις βάλει τίς φωτό,στήν ἀνάρτησιν Το χάλι τῆς χώρας μας,Κώστα :https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/to_9.html ἀπλυταριά-μουσλίμ.

      Διαγραφή
    3. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος Κώστα!
      Να είσαι και συ καλά και να έχεις δύναμη να αγωνίζεσαι...

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Πελασγική,

      σε ευχαριστώ άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια.
      Δεν βλέπω να τα αποφεύγουμε αυτά που περιέγραψες, γιατί δεν νομίζω τελικά οι εκλογές αυτές να αλλάξουν τα πράγματα.
      Κι όσο για την ανάρτηση "Το χάλι της χώρας μας" και αυτά που σχολιάζω στον τίτλο.. αναρωτιέμαι.. γιατί άραγε ο Θεός τα επιτρέπει να γίνονται όλα αυτά; Μήπως λόγω της αποστασίας μας; ..για να παιδαγωγηθούμε; ..για να μετανοήσουμε;

      Μετά τις εκλογές αυτές, το ξέρω.. πηχτό σκοτάδι θα πέσει στη χώρα μας. Έρχονται μαύρες μέρες. Αλλά δεν λυπάμαι. Χαίρομαι. Χαίρομαι γιατί θα αποτελέσουν το Καθαρτήριο.

      Διαγραφή
  14. Μπορούμε έστω μία φορά να σκεφτούμε ήρεμα; Εάν κάνει όσα λέει, θα ισχυροποιηθεί ο ίδιος μέσα στο κόμμα του και θα το ενισχύσει συνολικά, όποτε γίνουν εθνικές. Σαφώς ο χρόνος είναι ελάχιστος, αλλά πόσες ώρες χρειάζονται για να λάβει τέλος το αίσχος στην ΑΣΟΕ και να μπλοκαριστεί το τέμενος; Μόνο αυτά τα δύο να γίνουν, θα κονταροχτυπηθεί με τον Σύριζα για την δέυτερη θέση. Εάν δεν τα κάνει, όμως, θα αρχίσει η... ανελοποίηση. Η ΧΑ θα μετατραπεί σε ΔΗΜΑΡ της Δεξιάς. Το σημαντικότερο ξέρετε ποιό θα ήταν, στην περίπτωση που η συγκεκριμένη υποψηφιότητα συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά, ανεξαρτήτως εάν κερδίσει ή όχι τελικά τον Δήμο; Θα μετατοπιζόταν, αρχικώς, η ηγετική ομάδα της ΝΔ, θέλοντας και μη, σε απείρως πιό σκληρές θέσεις όσον αφορά απόδοση υπηκοότητας σε λάθρο, Συμφωνία Πρεσπών, φύλαξη συνόρων, παροχή κινήτρων σε νέα ζευγάρια ΕΛΛΗΝΩΝ νσ τεκνοποιήσουν, και όχι επιδόματα για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα κ.λπ., και ακολούθως και τα υπόλοιπα κόμματα. Όχι πως ξαφνικά θα γίνουν πατριώτες, αλλά να για την... φουκαριάρα την καρέκλα τους, που θα τρίξει για τα καλά.
    Κάθε ψήφος σε Καπερνάρο και Καραμπελιά στον πρώτο γύρο είναι θετική, υπό την έννοια πως και αυτοί λένε κάποια σωστά πράγματα και αναγνωρίζουν ο,τι δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους λαθραίους. Ειδικά ο Καραμπελιάς, όμως, στο λαθρομεταναστευτικό τηρεί υποκριτική στάση.
    Στον δέυτερο γύρο οι φίλοι που είναι υπέρ Καπερνάρου ή Καραμπελιά, ας κάνουν την υπέρβασή τους και ας ψηφίσουν τον Κασιδιάρη. Δεν ψηφίζουμε το πρόσωπο. Ψηφίζουμε υπέρ της υποψηφιότητας, που -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο,ΤΙ- είναι κατά των λαθρομεταναστών, του τεμένους, των Πρεσπών, της ισλαμοποίησης, του παρεμπορίου. Χρησιμοποιούμε, έστω και ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον πολυπληθέστερο Δήμο της πανέμορφης πατρίδας μας, για να πούμε στο εξωνυμένο πολιτικό προσωπικό ο,τι ξόφλησε.
    Δεν υπάρχει αξιοπρεπής άνθρωπος, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, που να μην οργίζεται με την κατάσταση στο κέντρο. Επίσης, δεν έχω βρει ούτε έναν, που να συμφωνεί με την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
    Χρησιμοποιούμε την υποψηφιότητά του, για να πούμε στο πολιτικό σύστημα, πως το "σκιάχτρο", που, εάν δεν κατασκέυασε το ίδιο εξ αρχής..., τοποθέτησε απέναντί του, ώστε να παριστάνει το δημοκρατικό, είναι εργαλείο το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε και 'μείς με την σειρά μας, χωρίς ,επ'ουδενί λόγο, να ταυτιζόμαστε μαζί του.
    Τέλος, επειδή παρακολουθώ χρόνια τον ΕΛΛΗΝΑ Διηνεκή, νομίζω ό,τι του οφείλεις, μία συγγνώμη, Κώστα. Μόνο ψυχασθενής δεν είναι ο άνθρωπος. Αντιθέτως, είναι αξιοπρεπέστατος, γνήσιος Έλληνας και παληκάρι. Το σχόλιο που δημοσίευσες, ήταν απαράδεκτο. Ας κοιτάει ο καθέ σχολιαστής την καμπούρα του πρώτα και ύστερα να πιάνει στο στόμα του τους άλλους. Άντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/2.html?showComment=1557419655788#c8001330121096930761

      Διαγραφή
  15. Καλο αγωνα ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Μαΐου, 2019 10:47

      Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ Αhoy.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ on line ΜΕΤΑΔΟΣΗ,ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ '' ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ''.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Καλή Τύχη και απο εμενα αγαπητε μας ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
      ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΤΕΡΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Μαΐου, 2019 11:46

      ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΤΙ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΄΄ΖΟΥΜΙΑ''.ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ Η ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.

      Διαγραφή
    4. Προς Θεού! Μην ξεστομιζεις τετοια πραγματα αδελφέ!

      Διαγραφή
  16. Ο ανώνυμος 10 Μαΐου, 03:01 έχει στείλει την καλύτερη και πληρέστερη και ορθότερη πολιτική τοποθέτηση, όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές της Αθήνας. Και εξηγεί σε βάθος, γιατί στον δεύτερο γύρο πρέπει να ψηφιστεί ο Κασιδιάρης. Αλλά και στον πρώτο, ώστε να μπει στον δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψηφος με μυαλο εν λειτουργια ειναι μονοδρομος ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    Οποιαδηποτε αλλη επιλογη ειναι ψηφος χαιβανι. Να οπως αυτοι

    https://uploads.disquscdn.com/images/ec777d50a2f0a7297381f58904ab2d872f806e6667fb9d399f0e9f6837b3dd46.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή