«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000!

(αναδημοσίευση από 1/5/19)

Σχόλιο Διόδοτου: Εμείς τα λέμε συνέχεια. Φάτε το τώρα χύμα δια Εκθέσεως του ΟΗΕ. Διαβάστε επίσης εδώ . Προβήκαμε σε μετάφραση του προλόγου, για να μπείτε στο νόημα. Μελετήστε τα υπόλοιπα από την σχετική σελίδα του ΟΗΕ, εδώ. Ζητούμε συγνώμη αν μας βρίσκετε λίγο "απότομους" στο παρόν σχόλιο, αλλά βρέθηκαν αρκετοί να μάς κατηγορήσουν ότι ο όρος "αντικατάσταση πληθυσμού", που χρησιμοποιούσαμε, ήταν υπερβολικός. Σάς πληροφορούμε ότι ο ΟΗΕ τον έχει εμφανίσει στους σχεδιασμούς του ήδη από το 2000. Ο ακριβής όρος είναι "Replacement Migration"!




Αντικατάσταση Πληθυσμού Μέσω Μεταναστεύσεως: Είναι μια Λύση για την Μείωση και την Γήρανση του Πληθυσμού;

Προβλέψεις του ΟΗΕ επισημαίνουν ότι μετά από 50 χρόνια, οι πληθυσμοί όλων σχεδόν των χωρών της Ευρώπης, όπως και η Ιαπωνία, θα αντιμετωπίσουν σημαντική μείωση και γήρανση. Οι νέες προκλήσεις μείωσης και γήρανσης πληθυσμού θα απαιτήσουν γενική επανεκτίμηση πολλών υφισταμένων πολιτικών γραμμών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με την μετανάστευση διεθνώς.

Εστιάζοντας σε αυτές τις χτυπητές και κρίσιμες πληθυσμιακές τάσεις, η αναφορά μελετά αντικατάσταση πληθυσμού μέσω της μετανάστευσης, για οκτώ χαμηλής γεννητικότητας χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότιο Κορέα, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιοχές (Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση). Η αντικατάσταση πληθυσμού μέσω της μετανάστευσης αφορά το διεθνές μεταναστευτικό ρεύμα, το οποίο μια χώρα έχει ανάγκη για να αντισταθμίσει τη  μείωση και γήρανση του πληθυσμού της ως επακόλουθο της υπογεννητικότητας και των δεικτών θνησιμότητας.  


15 σχόλια:

  1. Για την Ευρώπη, το σενάριο VI προβλέπει έως το 2050, 1,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟμετανάστες και το 2050, το 75% των κατοίκων να αποτελείται απο τους ΛΑΘΡΟμετανάστες και τους απογόνους τους (Μωαμεθανοί)!

    https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/pdf/ageing/replacement-chap4-eur.pdf

    Ερευνητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η σωστη εκφραση που ενοουν, αλα δεν θελουν να το γραψουν καθαρα, ινε: "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΖΩΑ". αφτο ινε που γινετε στην πραγματικοτητα. ο Σορος δωριζη I-PHONE κε 5.000 εβρω ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ που θελουν να περασουν στην Ελαδα.
    --- το σοβαρο κρατος της Ιαπωνιας, προσφατα εχη λαβη μια σιρα μετρων για το δημογραφικο κε την υπογενητικοτητα. εδω περα, το εωνιο μπορντελο των ερπετων της ξεφτελισμενης δημοκρατιας, ινε τελιως αχρηστο για οπιοδηποτε σοβαρο μετρο. ινε αξιοι μοναχα να παριστανουν τα γιουσουφακια του Σορος. ουτε το κρατος, ουτε η εκλησια, ουτε οι δημοι δεν κανουν το παραμικρο για το δημογραφικο κε την υπογενητικοτητα.
    --- πεντε χιλιαρικα στη μανα καθε νεο-γενητου εληνα - κρατικες συμφωνιες για ισαγωγη γυνεκων προς τεκνοπιηση - στρατεφση των γυνεκων 18-30 ετων ωστε να μην ασχολουντε μονο με χαζοπηδηματα κε εκτρωσεις - υποχρεωτικη τεκνοπιηση απο 17 ετων - CLUB στην πρωτεβουσα καθε δημου για δημιουργια συντροφων προς τεκνοπιηση, κλπ, κλπ --- Η ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ ΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ινε εθνικη αναγκη κε εθνικο καθηκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να μαμάμε αριστερά δεξιά σαν τα σκυλιά για να φτιάξουμε ελληνικό πληθυσμό, χωρίς το ιερό μυστήριο του γάμου; Εκατομμύρια "σωστούς" Έλληνες θα φτιάξουμε έτσι.. τί να σού πω...

      Διαγραφή
    2. Κι ο Τσιπρας απαντρευτος είναι και τα παιδιά του αβάπτιστα τα έχει. Τους κοτσαρισε εκεί δύο αρχαιοελληνικά ονόματα, όπως του έμαθαν στο εκκολαπτηριο συριζαιων και δήθεν ελληνοκεντρικο τάγμα (στοά) των Κριναετών. Μα αυτά δεν βλέπω να βγαίνουν ελληνάκια, αλλά γενήτσαροι σαν τον πατέρα τους.

      Βρε μπας και ψήφισες τσιπρα και ντρέπεσαι να μάς το πεις;.. Μην ντρέπεσαι.. είμαστε καλοί χριστιανοί απ'αυτούς που συγχωρούν.. 😊

      Διαγραφή
    3. Αν εννοείς ΕΘΝΙΚΌ CLUB γνωριμιών για γάμο.. τότε συμφωνώ.
      Χωρίς γάμο.. μάλλον εθνικό μπουρδελο πρέπει να το ονομάσουμε, πράγμα που ήδη υφίσταται, μόνο που καταλήγει στα DUREX ή στο νυστέρι του γυναικολόγου.

      Διαγραφή
  3. --- αφεντικο, τωρα γιατι με ερεθιζης την επαναστατικη μου φλεβα? μιλας σαν γιος δεσποτη κε εγγονος καντηλαναφτη (με την εφκερια, αμα ητανε καλος ο γαμος, θα παντρεβοτανε κε οι δεσποταδες. οτι θελης ινε, αλα μαλιακες σαν εμας δεν ινε).
    --- ο παπους ο Χριστουλης δεν ιπε οτι πρεπη να παντρεβοντε οι ανθρωποι. διοτι εαν το ελεγε, θα επρεπε πρωτα να το εφαρμοση ο ιδιος. αφτο το ιπε εκινος ο φαλακρος βλαμενος που σκοτωνε τους χριστιανους με κοτρωνες. ομως ουτε κε ο ιδιος το εφαρμοσε. δολοφονος χριστιανων ητανε, ομως μαλιακας δεν ητανε.
    --- "Ο ΓΑΜΟΣ ΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ" (Μαξ Νορνταου). απλα κε μονο για να ικανοπιηση την ανικανοπιητη ανασφαλια των γυνεκων.
    --- εδω στην περιοχη εχη καμια τριανταρια παντρεμενους κε ατεκνους, δηλαδη συκιες ακαρπες. μαλιστα ενας γνωστος μου ξεκινησε κε πηγε στην Αλβανια κε πριν την γκαστρωση την παντρεφτηκε ο αρχιμαλιακαρος. τωρα απλως την εχη για να τον καπνιζη το σπιτι. νομιζω γνωριζης τι ιπε ο Χριστος για τις ακαρπες συκιες. ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΝΑ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕ. η τεκνοπιηση ινε λιπον το πραγματικο μυστηριο.
    --- τι να τον κανης τον γαμο χωρις πεδια?? απλως να λες "παντρεφτηκα κε μπηκα στο ηλιθιο club των κεραταδων, για να μην με στραβοκιταζη ο ανυπαντρος δεσποτης".
    --- ΕΧΗ ΓΕΜΙΣΗ Η ΕΛΑΔΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΕ ΘΗΛΥΚΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΑΚΑΡΠΕΣ. ο τσιπρας τουλαχιστον εκανε δυο πεδια. οσο για το τι ψηφισα: ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ, τι αλο. αλα δεν μου αρεση το μαβρο χρωμα που φορανε. σαν κλαμενες ζωντοχηρες μιαζουνε. ψηφισα κε τον ΛΑΓΟ για εβρωβολεφτη κε τωρα κανη δικο του κομα (με τις εβλογιες του Πλεβρη). ιχα κανη το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, αλα τον καπελωσαν οι αχρηστες παμακεδονικες, ωστε να βγαλουν τον μητσοτακη. την πατησανε πανηγυρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ενωσιν του ανδρός και της γυναικός, συγκλήρωσιν του βίου παντός, θείου και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνίας».

      Ο γάμος κατά την Αγία Γραφή είναι πράξη ιερή θείας αρχής, η οποία συνδέεται τόσο με τη δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπου, όσο και με την Πρόνοια του Θεού γι΄ αυτούς. Αποτελεί ασκητικό μονοπάτι διαρκούς αυταπάρνησης του εγώ και θυσιών για το εσύ.

      και είπε Κύριος ο Θεός· ου καλόν είναι τον άνθρωπον μόνον· ποιήσωμεν αυτώ βοηθόν κατ᾿ αυτόν…τω δε ᾿Αδάμ ουχ ευρέθη βοηθός όμοιος αυτώ. και επέβαλεν ο Θεός έκστασιν επί τον ᾿Αδάμ, και ύπνωσε· και έλαβε μίαν των πλευρών αυτού και ανεπλήρωσε σάρκα αντ᾿ αυτής. και ωκοδόμησεν ο Θεός την πλευράν, ην έλαβεν από του ᾿Αδάμ, εις γυναίκα και ήγαγεν αυτήν προς τον ᾿Αδάμ. και είπεν ᾿Αδάμ· τούτο νυν οστούν εκ των οστέων μου και σαρξ εκ της σαρκός μου· αύτη κληθήσεται γυνή, ότι εκ του ανδρός αυτής ελήφθη αύτη· ένεκεν τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού, και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν..

      Έχεις δίκιο σε αρκετά οχι ομως και στο μυστήριο του γάμου μέσα απο τον οποίο έρχεται η σωτηρία με την αυταπάρνηση, την υπακοή και την ταπείνοφρωσυνη!!

      Διαγραφή
  4. https://shrib.com/?s=qr#qr14UmbW.zJt75NNIu9Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2019/10/blog-post.html

    Διόδοτε ρίξε μια ματιά σ αυτό, τί λες ;υπάρχουν ονόματα αξιόλογων ανθρώπων και κάποια που δεν θα πρεπε καν να βρίσκονται και η παρουσία τους γεννά πολλά ερωτήματα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΡΑ-ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
      ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Ω! ΛΑΜΟΓΙΟ!, ΔΙΠΛΟ-ΤΡΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ).

      Διαγραφή
  6. στην Σάμο άρχισαν να χτίζουν σπίτια οι μουσαφίρηδες χαχα καταπατώντας φυσικά την γη μας, η ψυχή και το σπίτι πρέπει να είναι κατ οίκον εκκλησίες, κι αν μπουν με το στανιό οι μουσαφίρηδες ακάλεστοι πολύ απλά θα δαιμονιστούν περισσότερο και θα πηδάν απ τα μπαλκόνια αχ τα φώναζαν χρόνια οι γέροντες για επιστροφή στην εν Χριστώ ζωή ξυπνάτε έκαψαν την αγία Τράπεζα οι ανώμαλοι δούλοι και τα ανώμαλα ψυχικά αφεντικά τους στην Χίο πόσο μίσος για τον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, έχει αλοιφές ειδικές για τα σπυριά που θα βγάλουν κάποιοι με τις τελευταίες λέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτοί που ψήνουν τα χοιρινά δίπλα στις δομές (σικ) είναι σίγουροι ότι εκείνοι εκεί μέσα δεν τρώνε χοιρινό;; είναι σίγουροι;; πιάστε καμιά εκατοστή θυμιατά και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαρτυρία πολλών Εβριτών ότι και μέσα στο αμάξι να είσαι είναι επικίνδυνη η οδήγηση ιδιαίτερα από χωριό σε χωριό για να σου την πέσουν οι μιαροί με χατζάρια και παλούκια, Θεία Δίκη, φανταστείτε να την πέσουν σε κανένα μέγαρο είναι και πολλοί χιλιάδες δέκα στρατοί δεν τους σώζουν βάι βάι βάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://odysseiatv.blogspot.com/2019/11/blog-post_210.html

    έπρεπε να είναι πρώτο ως είδηση σε όλα τα ελληνικά μπλογκς, η Ελλάδα είναι χώρα Ορθόδοξη την ρίζα θέλουν να χτυπήσουν και η ρίζα βρίσκεται εδώ, όπως έλεγε ο γερ Βασ Καυσοκαλυβίτης
    είναι σπάνιο όσοι θέλουν να το κατεβάσουν γιατί θα το ψάχνουν αργότερα είναι ντοκουμέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή