«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Στείλε στείλε Ερντογάν, τούς χρειαζόμαστε...




Σάς χαιρετώ από την όμορφη Κάλυμνο!

Σήμερα το πρωί, στις 7, παρευρέθηκα σε μια όμορφη ακολουθία για την γιορτή των Αρχαγγέλων, η οποία διεξήχθη σε ένα απομερο απόκρημνο ανατολικό άκρο του νησιού, από το οποίο αγναντεύεις τα Ιμια. Το εκκλησάκι φτιάχτηκε προς τιμήν των πεσόντων στα Ιμια. Ειμασταν 15 άτομα, οι δέκα νέα παιδιά.
Χιλιάδες όμως ήταν ο κόσμος στον Πανορμίτη της Σύμης, που βρέθηκα εχθές, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, εμπειρία συγκλονιστική για την οποία θα τα πούμε εκτενέστερα σύντομα.

Ο λόγος όμως που με έκανε να προστρέξω σε αυτή την μίνι ανάρτηση, με το κουραστικό πληκτρολόγιο ενός σμαρτ τηλεφωνου, ήταν, τόσο αυτά που διαβάζω περί του Ερντογάν που θέλει άμεσα να μάς στείλει ένα εκατομμύριο ισλαμο-εποίκους, τώρα κιόλας, τόσο οι θρασείς ανακοινώσεις των προδοτών που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση,  ότι δεν θα ανεχθούν άλλες αντιδράσεις Ελλήνων για το λαθρομεταναστευτικό,.. όσο μια πληροφορία ή οποία με εκνεύρισε καταλυτικά.

Μία φίλη μου δασκάλα σε δημόσιο Δημοτικό σχολείο στο Γαλάτσι, ήρθε σε πολύ δυσάρεστη θέση αυτή την εβδομάδα.
Έδωσε στα παιδιά να ζωγραφίσουν την ελληνική σημαία και βρήκε τον μπελά της. Ομάδα γονέων που δήλωσαν "αγνωστικιστές", διαμαρτυρήθηκαν στον διευθυντή του σχολείου για το ότι δωθηκε στα παιδιά τους να ζωγραφίσουν αυτό το "σύμβολο".

Πέστε μου λοιπόν..
Είναι ή δεν είναι να φωνάζεις μετά "Στείλε κι άλλους Ερντογάν"...

Στείλε να πάρουν μερικά κεφάλια, να μάς απαλλάξουν κι από το βάρος του να λερώσουμε τα χέρια μας με ντόπιο αίμα συν τοις άλλοις.

Το λεπίδι του τζιχαντιστή θα είναι μια κάποια λύσις (κατά παράφραση στίχου του μεγίστου Έλληνος Κ. Καβάφη)...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

31 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Νοεμβρίου, 2019 23:39

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΕΔΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.
    "ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ". ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΦΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΆΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΧΥΛΌ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ;
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ GNTM, ΤΟ Χ FACTOR, ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ACUN, Ό ΝΤΑΝΟΣ, Ό ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ.
    ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ό ΟΞΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ, ΜΑΣ "ΕΦΤΙΑΞΕΣ" ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι αδελφέ ΕΥ,
      να υπάρξουν σύντομα ΚΑΙ καλά νέα, να βγούμε από αυτόν τον ζόφο.
      Καλή Δύναμη στους αγώνες που ξέρω ότι δίνεις.. Καλή επιτυχία και στον Μαραθώνιο την Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. Καλή δύναμη στον αγώνα !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Νοεμβρίου, 2019 20:58

      ΑΔΕΡΦΕ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ. ΠΑΡ'ΌΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΙΟΥ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ Μ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και χαρά στην υπομονή σας που το παλεύετε ακόμα, σε μια Ελλάδα προδομενη, τελειωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγγελική,
      να σού ευχηθώ πρώτα απ όλα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή!

      Ούτε εγώ δεν ξέρω πόση υπομονή μού έχει μείνει. Για την δουλειά μου έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον ενώ θα έπρεπε να λέω ευχαριστώ στο Θεό που έχω ένα μεροκάματο. Το αντικείμενο μου μού φαίνεται τόσο ανούσιο και μάταιο και βαρετό κι ότι μού κλέβει σημαντικό χρόνο από το να πρόσφερα περισσότερα ακόμα στην πατρίδα...
      Περιμένω πώς και πώς να αρχίσει το ΩΠΑ στην Ελλάδα, να αναλάβει ο καθένας, μέσα από την ολική στάση πληρωμών και το χάος, τις ευθύνες του απέναντι στην Ιστορία. Τίποτα άλλο.

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Πάψε ρε ,μην σε παίρνει από κάτω.Εμεις είμαστε τελειωμένοι ;
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ !ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ .ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ,ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ,ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΨΥΧΗΣ.
      ΠΡΙΙΙΤΣ !ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕ ;ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ,2019-2024.....
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙ
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ ΖΕΥ
    10000 ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
    ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
    ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφεντικο, εαν το αντικιμενο που ασχολησε σου φενετε ματεο κε βαρετο, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΗ. αφτο δεν ινε συμβουλη. this is order.
    --- κε ασε του χαμενους κε τους βλαμενους να τραβανε τον δρομο τους προς την κολαση. εχουνε πεθανη εκατομυρια σωστοι ανθρωποι γιαφτη την φριχτη πατριδα. κε που καταληξαμε? ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.
    --- κε περνα μια βολτα σημερα σαβατο 9-11-19 απο ΑΜΑΛΙΑΣ 10 στο συνταγμα, να δης τι γινετε. καπια κινηση υπαρχη εκη περα, κε οτι πατριωτκο γινετε καλο ινε. ας μην τα κατηγορουμε ολα, γιατι στο τελος δεν θα κανουμε τιποτα.
    --- πατα στο επομενο σκαλοπατι κε ανεβα. καπια μερα θα σε δουμε κε βολεφτη. οχι οτι ινε κατι, αλα ινε το επομενο σκαλοπατι κε ενας βολεφτης ακουγετε καλυτερα. εχουμε αναγκη απο τολμηρες φωνες. ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. Π.Σ.Ε.Μα (Πολιτικη Συμορια της Ελεηνης Μορφης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα Σάββατο δεν γίνεται. Την Κυριακή αργά βράδυ θα βρίσκομαι στην Αθήνα.
      Πάει.. το έχασα το τραίνο για "βολευτής" . 😅😅😅

      Διαγραφή
  5. ΠΕΣ ΤΑ ΚΩΣΤΑΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΕΤΣΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΦΙΛΙΑ
    Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΟΦΑΠΑΣ09 Νοεμβρίου, 2019 15:39

    - Καλημερα πατριώτη, πας για κυνήγι;
    - Ναι, πάω για συριζοπούλια σήμερα. Έχει ληξει η εποχή τους, έχουν υπερπληθυνει όμως και πρέπει να να φέρουμε ισορροπία στην πανίδα.
    - Ωραία, μην ξεχάσεις το μπάρμπεκιου με χοιρινες μπριζόλες όμως την Κυριακή στη Μόρια. Θα ληξει με φάπες σε αντιφασυριζαιους.
    -Γουσταρωωωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κάνεις την ίδια δουλειά που έκανες σε άλλες εποχές που μας έλεγες πριν από καιρό; Αν ναι, τότε τι άλλαξε και τη βρίσκεις ανούσια τώρα;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. It's a big story Γιώργο. Μεσολάβησαν κάποιες αλλαγές, αλλά και τότε.. εγώ απλώς αποκομιζα κάποια ωφελη για γενικό καλό.

      Διαγραφή
  8. Ψιτ...ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΜΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ,Ο ΓΕΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ.
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ .
    1.Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΙΣ...
    2.ΣΟΡΟΣ...ΠΑΠΑΛΑ
    3.ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ....
    4.ΦΥΣΙΓΓΙΑ ,ΦΥΣΙΓΓΙΑ ,ΦΥΣΙΓΓΙΑ.
    5.NO MERCY.Τους βλέπω κάθε ημέρα..και αυτοί με κόβουν με τα μάτια.ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΥΡΕΣ ΜΑΣ.
    6.ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωχ Παναγία μου όλη η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό και να ξέρετε εγώ συνφωνο σε απόλυτο βαθμό με τον ευ-στρατιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Νοεμβρίου, 2019 23:46

      Teknoman αδερφέ, όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα καταφέρουμε. Πάντα οί Έλληνες στα δύσκολα, γινόντουσαν μιά γροθιά, έστω και λίγοι. Τουλάχιστον εσύ από το μετερίζι σου,κράτα την άμυνα τής χώρας ψηλά. Τα υπόλοιπα αδερφέ μου, παρέα θα τα καταφέρουμε.

      Διαγραφή
    2. Με τεκνομαν και ΕΥ
      δεν φοβάμαι τίποτα!

      Διαγραφή
  10. Αδελφε ΕΥ, το Φλιτ στο δωματιο εχει αξια οταν ειναι γεματο μυγες. Καλο αγωνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Νοεμβρίου, 2019 18:24

      Αδερφέ μου Ahoy,τώρα είμαι σπίτι με δάχτυλα αριστερού ποδιού ξεπετσιασμένα, στομάχι να διαμαρτύρεται από ανακάτεμα και τώρα που σου γράφω, έχω σηκώσει λίγο πυρετό. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά,αλλά το πήρα το μετάλλιο.Το είχα πεί στον Κώστα και τον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ :θα τρέξω γιά πάρτη σας.Παρ'όλη την ταλαιπωρία, σήμερα έτρεχα για τον ΔΙΟΔΟΤΟ, για τους άντρες και γυναίκες πού απαρτίζουν την στρατιά του.Ναί αδερφέ μου Ahoy,γιά'σάς έτρεχα!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια boy!
      Μεγάλη μας τιμη!

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια συνΕλληνα ΕΥ. Καλη ξεκούραση και αποθεραπεία. 17 λιποθυμίες και 2 εμφράγματα διάβασα πως έγιναν κατά την διάρκεια του μαραθωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Νοεμβρίου, 2019 20:44

      Ειδικά αδερφέ μου στην Αγία Παρασκευή κατεβαίνοντας για Αθήνα, πολλά πόδια "σπάσανε".Κακή διαχείριση των αθλητών σε 20 χιλιόμετρα ανηφόρα,είδανε κατηφόρα,ξεγελαστήκανε και την πατήσαμε.
      Συνέχεια κράμπες σε τετρακεφάλους.
      Βλέπεις,άλλοι μύες δουλεύουνε στις ανηφόρες,άλλες μυϊκές ομάδες στις κατηφόρες.

      Διαγραφή
  12. Κλινω το γονυ, μεγαλε ΕΥ. Ευγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο ρε !ορίστε !που μας λες ότι κλαταρες και τελείωσες .συγχαρητήρια και πάντα γερός και δυνατός.Παρε τους ηλεκτρολύτες σου .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Νοεμβρίου, 2019 20:38

      Πάντως αδέρφια μου θα σας πώ κάτι.Όση ώρα έτρεχα την Μαραθώνος έως και λίγο πρίν από την Αγία Παρασκευή, έπληξε το μάτι μου στους μαύρους εργάτες.Απο την αφετηρία του μαραθωνίου, έως και σχεδόν 30 χιλιόμετρα, δεξιά και αριστερά του δρόμου,τίγκα στους πλήρες, ή τί άλλη εθνικότητα ήταν.Ειδικά όταν περνούσε από μπροστά τους καμμιά ομορφούλα Ελληνίδα ή ξένη,την έγδυναν με τα μάτια τους.Και βέβαια, πολλά καλά σπίτια στον Μαραθώνα με χωράφια και εργάτες μαύρους.Πολλούς ξένους ρέ παιδιά.Πολύ επικίνδυνα τα πράγματα.
      Ίσως να μάς βρεί και σύντομα, σχέδιο "ΤΥΦΩΝ"; ΤΙ ΛΈΤΕ;

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Νοεμβρίου, 2019 20:46

      ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΙΜΑΙ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Ahoy, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ!

      Διαγραφή
  14. ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ...

    http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2019/11/event-athens-marathon-authentic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Νοεμβρίου, 2019 22:43

      Πολύ σωστά μιλάει το άρθρο.Κατ'αρχήν,το μετάλλιο μου θυμίζει φιγούρες θεάτρου σκιών.Μετά από την πίσω μεριά λέει όντως
      "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ".Χορηγοί ΣΕΓΑΣ και ΟΠΑΠ( τώρα που κολλάει ό ΟΠΑΠ) παντού χημικές τουαλέτες και κατά ένα ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ,όλοι μιλάνε για τον Φειδιπίδη,άν καί,άν δεν κάνω λάθος, Ό πρώτος μαραθωνοδρόμος, μαραθωνομαχος,ήταν ο Ευκλής. ΚΑΙ βέβαια δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς,άν βέβαια είναι σωστή η πληροφορία πού έχω από βιβλίο.Πάντως ο κλασικός μαραθώνιος έχει γίνει κατά γενική ομολογία, ένα επικερδές πανηγυράκι, όλο για το θεαθήναι και το χρήμα και την διαφήμιση.
      Καλό θα ήταν,διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους,να ήταν πιό προσηλωμένες στην αρχαία ιστορία και όχι στην μάζωξη του μπεζαχτά. Πολύ σωστό το άρθρο. Σήμερα είμασταν,σχεδόν 25.000 δρομείς.12 μπλόκ.
      Και φυσικά ορισμένες φορές, τρέχαμε ζιγκ ζαγκ. Πάντως αυτό για τον Ευκλή και τον Φειδιπίδη πρέπει να ξεκαθαριστεί,γιατί άν δεν κάνω λάθος,ο Φειδιπίδης,αναφέρεται στο σπάρταθλον(άλλη μασωνική λονδρέζικη διοργάνωση).Σπάρταθλον δηλ. Σπάρτη-Λονδίνο.Όσο για το μασωνική που προανέφερα,αυτά είναι λόγια πρώην σπαρταθλητών και δρομέων υπεραπόστασης,πού έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους.

      Διαγραφή