«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ακούστε από πού ήρθαν πούλμαν με ρομά για την συγκέντρωση του Αλέξη στη Λαμία! Χωρίς πούλμαν πάπαλα ρε Αλέξη? 🤣 (3 vid)








Μονο σ αυτό.. Ριξουμε ψηφο.. ΤΣΙΠΑ.
  😂 😂 😂






Στην Κατερίνη όμως, 16/6, τα βρήκε σκούρα με τους Μακεδόνες, το φερέφωνον σύριζα Χρήστος Γιαννούλης:





Ποιηματάκι δια την περίστασιν, από τον harrytsopanos :


Ξανα Νικαμε

Κανουμε οτι ειναι δυνατον
πληρωνουμε τους παντες
εως και σε 3 φορτηγα
βαλαμε νεες ζαντες

Δωσαμε μιση συνταξη
σ ολους τους πεινασμενους
μετα θα τους την παρουμε
μισουμε τους βλαμμενους


Μαζευουμε ολους τους ρομα
τους ταζουμε τσαντιρια
και γενικα ειμαστε εμεις
μονο για πανηγυρια

Την νικη φανταζομαστε
να ερχεται απ την δυση
κι αυτη σαν την αναπτυξη
ισως λιγο αργησει

Ρεζιλι πλεον γιναμε
σε ολη την οικουμενη
3 και ο κουκος μειναμε
η προσθεση δεν βγαινει

Ετσι οπως σας χεσαμε
μας χεζετε εσεις τωρα
και δυστυχως της πτωσης μας
ηρθε πλεον η ωρα.

 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;
    ΕΓΓΥΗΜΈΝΑ ΚΟΛΠΑ MADE IN USA EMBASSY....💲💲💲💸🏦🏅💸🇺🇸
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ....

    ΟΧΙ.ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ☑☑💻⌨🖱🖲 ΚΙ Ο ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΣΟΟΥ🎭 ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.Ο ΠΑΥΑΤ🗽🌃 ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΓΚΙΟΥΦΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ " ΗΡΤΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ" ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΩΝ" 🍌🥕🌽🍆🥒 🏳️‍🌈ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΒΡΕ;ΛΕΣ; ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΑΣΧΗΜΟΥΛΗΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΤΑΜΤΑΚΙΚΟΝ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ;🤪🤯

    ΧΑ! ΧΑ! ΤΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ;😍😍

    ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΟΠΑΖΑΡΙΑ!😥😨🤪


    ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ...
    ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ ΣΤΟ ΖΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ " ΠΡΟΤΙΠΟΥΡΓΚΟ" ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΑΝΙΑΡΗΔΩΝ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ...

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΟ ΧΑΖΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 18/10. "ΧΕΡΜΠΕΡΤ;ΣΝΕΛ ΦΕΡΝΤΑΜΤ! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ! ΤΣΙΠΡΕΝ ΜΙΛΑΕΙ,ΠΙΕΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ".

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΤΙΣ ΨΥΧΟΓΡΑΦΩ ΕΥΚΟΛΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΠΡΟΤΙΠΟΥΡΓΚΟ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΦΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

    ΕΚΕΙ;ΚΑΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΨΕ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή