«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η αντικατάσταση σου είναι ένας μύθος, δεν γίνεται καμία σιωπηλή εθνοκάθαρση. Συνέχισε με Κούλη, Αλέξη, Φώφη, ...

Οι μαθητές της τάξης αναρτημένοι στην πόρτα, σε εκλογικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας. Σε 25 παιδιά, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ!


4 σχόλια:

  1. Επειδή δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι οι επονομαζόμενοι και ... ραγιάδες.

    Είθισται να απαιτούμε από τα κόμματα που χάνουν να κάνουν αυτοκριτική.
    Εάν θεωρούμε πως έχασε το πατριωτικό κίνημα δεν πρέπει να κάνουν και την αυτοκριτική τους τα λεγόμενα πατριωτικά ιστολόγια που δεν κατάφεραν είτε να ακουστούν είτε να πείσουν;
    Θεωρώ πως έχουν τεράστια ευθύνη και τα επονομαζόμενα πατριωτικά ιστολόγια και εμείς ΟΛΟΙ όσοι με τον οποιονδήποτε τρόπο συμμετέχουμε σε αυτά.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΙΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΜΠΑΛΛΑ, ΜΑΣΤΕΡΣΕΦ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΣΙΡΙΑΛ, ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ.
      ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ - ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.
      ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
      ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛΑ;
      ΛΙΓΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΤΑΚΕΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΛΕΣ, ΣΤΟ ΨΗΤΟ!
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΚΤΕΝΕΣ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή όσοι διαβάζουν πολύ , ψηφίζουν σωστά;

      Καταλαβαίνω την απογοήτευση σας αλλά το μόνο που δεν ωφελεί είναι θυμός.

      Καθόλου κατόπιν εορτής.
      Ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι να κερδίσουμε.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, πρέπει να το παραδεχτούμε: Των Ελλήνων, πρώτα τους καταστρέψανε την παιδεία, τους έστρεψαν (ειδικά από Α.Παπανδρέου κι έπειτα) στον υλισμό και την εκκοσμίκευση, ναρκισσισμό, λάιφστάιλ, εύκολο χρήμα, τιβί, νεοπλουτίστκα κουσούρια, σεξισμό κ.ά. πολλά...

      Τώρα ψηφίζουν τους δημίους τους δεκαετιών, που ανακυκλώνονται εντέχνως και πλασσάρουν και τους νέους γόνους τους.

      Σου λένε: Τί άλλο να ψηφίσουμε; Αυτούς μάς παρουσιάζουν.
      Κι επειδή δηλαδή "αυτούς τους ίδιους τους παρουσιάζουν", αυτό σημαίνει πως υπάρχουν μόνο αυτοί;
      Έχουν χάσει όμως την δυνατότητα να ερευνούν, ειδάλλως θα εύρισκαν. Εμείς πώς δηλαδή ανακαλύψαμε το κόμμα "Ελεύθερη πατρίδα" που είναι αξιόλογο;..

      Τέλος πάντων.. θα συνεχίσουμε εμείς οι λίγοι να προσπαθούμε να τους ενη,μερώνουμε για ότι σημαντικό ανακαλύπτουμε, με προοπτικές, "Ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι να κερδίσουμε" όπως είπατε κι εσείς.

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή