«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σκοτώνουν φρικωδώς παιδάκια για να βλάψουν τις μάζες μέσω οθονών.

γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Σχόλιο Διόδοτου: Αν αυτά που θα διαβάσετε σάς φαίνονται επιστημονική φαντασία, συνωμοσιολογία καμμένων εγκεφάλων κλπ.. ..δεν πειράζει.. σάς έχουν έτοιμες κι άλλες ζωές για να τους ξαναχειροκροτήσετε και να τους ξαναταΐσετε με τα ψυχικά σας αποθέματα... 





«Κατά τη στιγμή του θανάτου τους (ενν. των παιδιών), ψηφιακοί σύνδεσμοι οι οποίοι έχουν ενωθεί με κρανιακά εμφυτεύματα και οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στους εγκεφάλους των παιδιών, καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κύματα. Αυτό γίνεται από υπερ-υπολογιστές. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα (τα οποία είναι το ίδιο πράγμα) καταγράφονται, στη συνέχεια εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν ολόκληρο τον πληθυσμό».

Αυτά είχε γράψει ο Τζέημς Κάσμπολτ στις 9 Οκτωβρίου 2007.

Ακούγονται ως επιστημονική φαντασία, αλλ’ επειδή η κατάσταση στον πλανήτη βαίνει ταχέως προς το χειρότερο και σε συνδυασμό με την εκπληκτική καθημερινή «πρόοδο» της τεχνολογίας, ακόμη και της προσιτής προς εμάς, πρέπει να μας καθιστά φιλύποπτους για πολλά που βιώνουμε.

Ο Τζέημς Κάσμπολτ, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καθόσον το θέμα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, είναι άγγλος και μέλος οικογένειας με ρίζες βασιλικής γαλλικής οικογένειας, με παππού σιωνιστή εβραίο και υψηλόβαθμο μέλος της μασονικής στοάς Sindlesham. Ο πατέρας του και ο πατριός τους είναι μέλη παρόμοιων «κύκλων» και ανωτέρων μάλιστα. Ο Τζ. Κάμπολτ, επελέγη να «υπηρετήσει» το «Πρόγραμμα Μανεκέν» (Project Mannequin), το οποίο υλοποιείται σε υπόγειες μυστικές εγκαταστάσεις κοντά στο Λονδίνο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τον έλεγχο του νου και την γενετική ενίσχυση. Η επιλογή του είναι προϊόν κληρονομικότητος, καθόσον η κληρονομικότητα αποτελεί το σημαντικότερο προσόν των κινουμένων σε τέτοιους χώρους.

Ο Τζ. Κάσμπολτ έγραψε ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο το 2008 με τίτλο “Agent Buried Alive”, το βρίσκει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο, και στο οποίο αναφέρεται στο «Πρόγραμμα Μανεκέν». Για να διαβάσει κανείς το βιβλίο αυτό πρέπει να έχει πολλές γνώσεις, αλλά κυρίως ελεύθερο μυαλό. Επομένως, το βιβλίο μπορεί να είναι επικίνδυνο για κάποιους. Δίνονται πληροφορίες, σταχυολόγησα μερικές, για να καταλάβει ο αναγνώστης περί τίνος πρόκειται.

Στο Κεφ. 1, αναφέρει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στα υπόγεια βάσεων στο Μπερκσάιρ, πραγματοποιούν τελετές «Μαύρης Μαγείας», λατρεύοντας αρχαίες θεότητες και θυσιάζοντας παιδιά. Όπως λέει και ο Leo Zagami ο οποίος είναι πρώην μέλος των ιλλουμινάτι, η Μαύρη Μαγεία (ο έλεγχος της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για βλάβη) είναι η παλαιότερη μορφή στρατιωτικής τεχνογνωσίας στον άνθρωπο.

Στο Κεφ. 2, μας πληροφορεί ότι οι Λουσιφεριανοί, (σατανιστές) πιστεύουν ότι κακοποιώντας παιδιά και ανθρώπους συγκεκριμένης γραμμής αίματος, επιτίθενται κατ’ ευθείαν στον Θεό.

Στο Κεφ. 3. Ο Ιωσήφ Μέγκελε, ο περίφημος «Άγγελος του Θανάτου» στο Άουσβιτς, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταφέρθηκε από τις Αγγλικές μυστικές υπηρεσίες στο Tavistock, στο Λονδίνο, στο ινστιτούτο ελέγχου του μυαλού.

Στο Κεφ. 5, λέει για τον πατέρα του ότι είχε ταινίες παιδικής πορνογραφίας στην κρεββατοκάμαρά του. Οι ταινίες έδειχναν παιδιά που βιάστηκαν σε χώρους μυστικών οργανώσεων από άνδρες που φορούσαν ρόμπες αρχαιοαιγυπτιακού τύπου.

Και στο Κεφ. 7, αναφέρει ότι «εκπαιδεύεται» υποσυνείδητα το μυαλό των ανθρώπων κυρίως παρακολουθώντας τηλεόραση και για αυτό οι άνθρωποι έχουν déjà-vu εμπειρίες, δηλαδή νομίζουν ότι έχουν ξαναδεί μια κατάσταση. Στην ουσία, οι πληροφορίες μετακυλίονται από το υποσυνείδητο στο συνειδητό του μυαλού.

Είναι αλήθεια όμως τα όσα έγραψε ο Κάσμπολτ και γιατί να το κάνει; Για τρεις συνήθως λόγους γίνονται αυτά. Πρώτον, διότι η μη αντίδραση του πλήθους σημαίνει αποδοχή για τους παγκοσμιοποιητές, που είναι σημαντικότατος παράγων στα τελετουργικά τους ώστε να έχουν επιτυχία. Δεύτερον, για να δουν οι παγκοσμιοποιητές μέχρι σε ποιο σημείο μπορεί να φθάσει η αποδοχή πληροφοριών από τα πλήθη, και τρίτον διότι τους «ξέφυγε» ένας δικός τους. Ο τρίτος παράγων είναι δύσκολο να συμβεί. Αλλά, είναι ουσιαστικό να δούμε, αν αυτά που έλεγε ο Κάσμπολτ πριν από 11 χρόνια στην συνέντευξή του, πραγματοποιούνται σήμερα.

Πριν προχωρήσω στα περί δολοφονιών των παιδιών, δύο σημεία πρέπει να τονισθούν. Το ένα είναι ότι οι εξαφανίσεις των παιδιών παγκοσμίως, αλλά και σε εθνικά επίπεδα, αποκρύπτονται επιμελώς. Είναι ένα θέμα που περιέργως είναι δυσανάλογα υποβαθμισμένο. Όταν για παράδειγμα στις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι χάνονται 460.000 παιδιά κάθε χρόνο (δηλαδή, χάνεται ένα παιδί σε, σχεδόν, κάθε ένα λεπτό). Όταν στην Γερμανία χάνονται κατ’ εκτίμηση 100.000 και στην Αγγλία 113.000 παιδιά κάθε χρόνο και δεν γίνεται τίποτα, τι να πεις!
Το άλλο σημείο. Μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας από απόσταση; Η απάντηση είναι: Ναι. Στην παρακάτω ενδεικτική λίστα υπάρχουν ευρεσιτεχνίες στις ΗΠΑ που αναφέρονται στον έλεγχο του νου του ανθρώπου. Υπάρχουν και οι κωδικοί τους με τους οποίους μπορείτε να τις αναζητήσετε.



Αλλά η πιο σημαντική ευρεσιτεχνία είναι αυτή με κωδικό “US 6506148 B2” (τον οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε και να την δείτε) με ημερομηνία καταχώρησης 14-1-2003, και έχει τίτλο «Η χειραγώγηση του νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τις οθόνες». Στις 21 σελίδες υπάρχουν πολλά στοιχεία, αλλά και μόνο την περίληψη να διαβάσετε που υπάρχει στην πρώτη σελίδα είναι αρκετό.



Όλες αυτές οι παραπάνω πληροφορίες παρατίθενται λόγω της σπουδαιότητός των και της παράλληλης αξίας των σε άλλα θέματα. Επιστρέφω τώρα στο βασικό θέμα του άρθρου.

Ο Κάσμπολτ έγραψε στην συνέντευξή του στις 9-10-2007: «Η πηγή μου μοῦ αποκάλυψε ότι τα παιδιά που απαγάγονται τώρα μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις όπως την AL/499 και δολοφονούνται με φρικτούς τρόπους.

Κατά τη στιγμή του θανάτου τους, ψηφιακοί σύνδεσμοι οι οποίοι έχουν ενωθεί με κρανιακά εμφυτεύματα και οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στους εγκεφάλους των παιδιών, καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κύματα. Αυτό γίνεται από υπερ-υπολογιστές. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα (τα οποία είναι το ίδιο πράγμα) καταγράφονται, στη συνέχεια εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν ολόκληρο τον πληθυσμό. Αυτό επιτυγχάνεται από το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα είδος «δέκτη», ο οποίος είναι ο αδένας επίφυση (κωνάριο) μέσα στον εγκέφαλο. Τα ραδιοκύματα συμβάλλουν στην αύξηση των διαφόρων εγκλημάτων, όπως σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση παιδιών, κατάχρηση ναρκωτικών και στη γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών των ανθρώπων».

Το αν έχει δίκαιο ο Κάσμπολτ κοιτάξτε γύρω σας. Άλλος αυτοκτονεί με όπλο, άλλος απαγχονίζεται, άλλος με το παραμικρό δολοφονεί, άλλος παίρνει ψυχοφάρμακα, άλλος έχει επιθετική συμπεριφορά, κλπ, κλπ. Τα βλέπουμε γύρω μας. Από την άλλη, ελπίζω να κατανοείτε γιατί τόσο πολύ διώκεται το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους. Διότι, όταν η ατμόσφαιρα έχει καπνό, μεταβάλλεται η σύνθεση του αέρα με αποτέλεσμα τα ραδιοκύματα που εκπέμπονται από τηλεοράσεις (που υπάρχουν παντού, ακόμη και σε χώρους που δεν είναι χρήσιμες, όπως σε τράπεζες και φαρμακεία), κινητά ,κλπ, να χάνουν την δραστικότητά τους. Ευκόλως κατανοητό.

Δίνει ο Κάσμπολτ και δύο ειδικές πληροφορίες για το πώς επηρεάζουν τα ραδιοκύματα τα πλήθη. Γράφει «… κόβουν τα λαρύγγια των παιδιών και οι εκπομπές από τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα κατά την ώρα του θανάτου, είναι αυτές που εμποδίζουν τους ανθρώπους σ’ αυτή τη χώρα (σ.α. αναφέρεται στην Αγγλία) να μιλούν και να μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους».

Αυτήν την κατάσταση την βιώνουμε όλοι μας.

Και η άλλη πληροφορία, «κόβουν τα χέρια των παιδιών … και οι συχνότητες που εκπέμπονται εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν τις καθημερινές τους εργασίες αποτελεσματικά και να διατηρούν πειθαρχία στη ζωή τους».
Και αυτό το βιώνουμε όλοι μας. Αλλά σ’ αυτά, ο καθένας είναι ο καλύτερος σχολιαστής για τις καταστάσεις που βιώνει ο ίδιος.

Και το τελευταίο σημαντικό στοιχείο, είναι ο τρόπος με τον οποίο εκπέμπονται τα ραδιοκύματα. Γράφει: «οι συχνότητες των δολοφονιών καταγράφονται πίσω από δημοφιλείς μουσικές, ταινίες και τηλεοράσεις σε τόνο ELF (Extremely Low Frequency = Υπερβολικά χαμηλή συχνότητα) που φυσιολογικά ακούγονται σαν βουητό. Όταν αποκωδικοποιηθεί, βγαίνει κυριολεκτικά ήχος ουρλιαχτού».

Η εκπομπή των κυμάτων ELF πρέπει να γίνεται χωρίς απώλειες, κάτι που κατορθώνεται με την ψηφιακή τεχνολογία. Αυτός ήταν ο λόγος που τόσο γρήγορα εφαρμόσθηκε το ψηφιακό σήμα για τις τηλεοράσεις. Μάλλον έχει καταντήσει ενέργεια υψηλού ρίσκου το να βλέπει κανείς εκπομπές υψηλής τηλεθέασης στην τηλεόραση. Π.χ. αθλητικά γεγονότα, Eurovision, κλπ.
Δύσκολα χρόνια… Τελειώνω με ρητό του Κάσμπολτ. «Πραγματικός δούλος είναι αυτός που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το μυαλό του».



πηγή


10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Μαΐου, 2019 23:44

    Κάτι από Bohemian Grove,θυμίζει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ: TORY SMITH ΣΤΟ YOUTUBE.EKANA ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΟΧΗ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΞΥΠΝΑΣ.
    ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΦΑ ΕΛΕΓΕ: ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.

    ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ(ΙΣΤΟΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

    ΚΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΦΙΔΩΝ ΗΛΘΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΕΙΠΑΜΕ ΓΟΥΡΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.

    "Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ".

    Ρ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "WILL THIS BE MY LAST VIDEO?"

      Ζεί τώρα ο άνθρωπος αυτός;

      Διαγραφή
    2. Όχι Κώστα. Για αυτό έχει κι αυτόν το τίτλο. Η καρκίνο είχε, η τον είχαν αρρωστήσει με κάποια ''ενέργεια'' μάλλον, θα ασχοληθώ να δω τα βίντεο να μάθω. Από έτσι αρπαχτά που είδα 1- 2 βίντεο για λίγο ο άνθρωπος έχει κάνει τρομερές αποκαλύψεις για τους θανάτους παιδιών στην Αμερική. Ειδικά ένα βίντεο που έχει και 170χιλ προβολές (πάρα πολλές συγκριτικά με τα υπόλοιπα βίντεο του) και με τίτλο ''6 παιδιά δολοφονημένα στον Λευκό οίκο Ομπάμα''. Και έχει και πολλά βίντεο για τον Mike Pence. Αξίζει να αφιερώνεις 10 λεπ. (είναι μικρά τα βίντεα του) την ημέρα να βλέπεις από 1 βίντεο. Όπως είπε και ο ανώνυμος σχολιαστής από πάνω ''ξυπνάς''.

      Διαγραφή
  3. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΑΚΑ.ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ TEMPORALS.ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ.ΤΑ MILABS ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ DARPA,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ.ΠΩΣ Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ"ΜΠΗΚΕ ΜΕ TEMPORAL ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ.
    ΠΩΣ Ο "ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ DNA.18 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ,ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.Ο ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙ'AYTΟΝ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ.ΤΟΝ ΒΙΑΖΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΑΦΡΙΚΗ,Λ.ΑΜΕΡΙΚΗ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΜΚΟ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ...Η ΑFRICOM,H SOCOM ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ.Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ "ΑΔΕΡΦΗ".Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΡΩΣΣΑΚΙΑ.
    ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΝΊΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙ WARRIORS ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΟΙ ΛΩΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΠΟΥΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΚΑΒΕΡΝΟΡΣ/ΣΕΝΑΤΟΡΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΠΑΘΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
    ΣΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΤΟΡΥ,ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΖΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΟΝΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ.
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ,ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ,ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑΥ ΣΕΤΙ,ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ZERO POINT ENERGY.ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΣΕΝΕΥ ΚΑΙ ΜΠΡΕΝΝΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.
    Ο ΤΟΡΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ " MOTHER GOD" ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΤΑ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΝΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 52% ΙΕΡΗ ΖΩΗ.Ο ΚΕΝΕΘ ΑΝΝΕΤ ΕΧΕΙ 92% ΙΕΡΗ ΖΩΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΠΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΥΣΙΦΕΡ+ΣΑΤΑΝΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ AERON ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ. Η ΜΠΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ.Η ΡΗΓΚΑΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΏΝ Η ΩΣ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑΡ.
    ΤΟ HOMELAND SECURITY TO ΙΔΡΥΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ.ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΜΕΣΩ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ=ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ,ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΩΣ JEWS,ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΎΛΛΗΠΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ.

    Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    "ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ".

    ΕΝΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ COCOON ΛΟΓΩ ΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ.ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΟΥΦΛΗ;

    ΗΠΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΙΜΙΑ 1996!
    OΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΚΤΙΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟ ΟΣΜΙΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΜΟΥΛΙΚΟΝ ΚΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.ΑΥΤΗ,Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΙ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΡΑΚΑΙΝΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ izrealzeus.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ,ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίτα,
      ξανά σε ευχαριστούμε, θα αξιοποιηθούν ακόμα καλύτερα οι πληροφορίες σου αυτές, στον Διόδοτο, σύντομα.

      Διαγραφή
  4. ΒΡΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ;

    ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΕΡΕΖΑ ΤΟΥ ΤΑΒΙΣΤΟΚ ΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΚΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ICE ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ,ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠ'ΌΨΙΝ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣ PRIVILEGE ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΕΙΤΕ ΑFRICOM,EITE SOCOM,EITE ICE,EITE CIA,EITE KINEZOI,EITE ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΙR FORCE....TΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.ΣΟΥΔΑΣ;ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ;ΡΑΜΣΤΑΊΝ;ΜΠΟΝΤΣΤΗΛ;ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

    ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΣΕΡΒΩΝ....

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΧΑΣΑΠΑΛΒΑΝΑΡΙΑ;;

    ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΆ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΤΥ ΚΑΙ ΧΑΤΣΙΜ.ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΛΩΝΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 30 ΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.ΤΑ ORIGINAL EINAI HΔΗ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΟΡΥ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΟΙ.Ο ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΣ ΣΙΝΙΈ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΕΤΣΙ;

    ΑΡΑ;ΤΕΛΟΣ ΚΑΚΟ ΟΛΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΥ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΟΡΘΕΛΛΟ ΠΡΙΓΚΗΨ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ: ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ."

    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΟΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ.

    ΚΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΘΕΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ/ΙΝΕΣ(λέγε την Ξένη Δημητρίου/Θανου)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΦΑΝΤΕΡΜΠΙΛΝΤ), ΚΑΤΙ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡΑΔΕΣ,ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ,MILITARY INDUSTRIAL COMPLEX,ΒΑΣΙΛΕΙΣ,ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ,ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ,ΣΤΑΡ ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΓΚΑ/ΜΑΝΤΟΝΑ/ΡΙΑΝΝΑ/ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ/ΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.Ο ΤΟΡΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥΣ.Ο ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΠΗΚΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΙ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ.ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ;Ο ΤΟΜ Ο ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ;Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ Ο ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ- ΘΩΡ,Ο ΚΑΠΤΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ,Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡΓΟΥΟΡΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΏΡΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΛΑΤΣΗΔΩΝ,ΜΑΡΤΙΝΩΝ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΥΠΟΥ EYES WIDE SHUT,KAI ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΡΟΛΟΥ+ΚΑΜΙΛΛΑΣ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ,ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ DEW'S.
    META ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ GAME OF THRONES ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ BLACK NOBILITY.ΟΙ ΧΟΧΕΝΖΟΛΕΡΝ,ΟΙ ΧΑΜΠΣΜΠΟΥΡΓΚ,ΚΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΣΣΕ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ.ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΝΟΓΙΕΣΒΑΝΣΤΑΊΝ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕΛΣΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.Σ'ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ..ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΊΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΡΚΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ,ΚΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝ...ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ....
    Ο ΤΟΡΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΕΡΠΕΤΩΝ.Ο ΥΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή