«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Το πιό σημαντικό ερώτημα αυτών των εκλογών!

γράφει ο ΕργΔημΕργ



ίχα-δεν είχα, πάλι τη διέπραξα την (προεκλογική) αμαρτία μου!  🙂  Πάλι αρθράκι. Αλλά σκέφτηκα πως καλύτερα θα ήταν να μην το αποφύγω.

Λοιπόν. Το σημαντικώτερο ερώτημα των εκλογών, φυσικά καί δεν εντοπίζεται στα προπαγανδιστικά μούσια των (χαρτζηλικωμένων) γκαλλοπατζήδων. Πχ γιά το ποιός θα βγεί πρώτος καί με τί προβάδισμα, ή ποιός την έχει …μεγαλύτερη την «παράσταση νίκης», καί λοιπές σαχλαμάρες. Αυτά τα ζητήματα ενδιαφέρουν μονάχα τα κομματόσκυλα καί τους ηλίθιους. (Που νομίζουν ότι η μνημονιακή δυστυχία της χώρας είναι κάτι το προσωρινό καί φευγαλέο, κι ότι θα ξανάρθει εποχή που θα περνάνε μπέϊκα, επειδή απλά θα γλείφουν το κόμμα που κυβερνάει.)

Το σημαντικώτερο ερώτημα των εκλογών αυτών, είναι το πώς θα φερθεί το μεμεταριό.
Μ’ άλλα λόγια, πού θα πάει η ψήφος… ακριβέστερα, το πακέτο ψήφων:
  • Των μεμέτηδων της Θράκης (που χαρτζηλικώνονται απ’ τη ΜΙΤ),
  • καί των νεοεισελθόντων 850,000 «Ελληνοποιηθέντων» (Πακιστανών, Αφγανών, καί λοιπών).
(Γιά τους Βρωμά, το ξέρουμε ήδη: Σύριζα!)

Η απάντηση δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Ούτε προεκλογικώς, ούτε μετεκλογικώς. Διότι:

Προεκλογικώς, πρέπει ν’ αναρωτηθούμε εάν αυτό το πακέτο ψήφων θα πάει κάπου ενωμένο, ή διασπασμένο. Καί, κυρίως, γιατί. (Διότι απ’ αυτό ακριβώς το «γιατί» θα καταλάβουμε πάρα πολλά. Δεν θα περάσουμε την ώρα μας διαβάζοντας εκλογικούς πίνακες γιά πλάκα.)

Όμως, υπάρχουν αρκετά σενάρια. Πχ να υποστηριχτεί «μονοκούκκι» το μεμετοκόμμα «Ισότητας, Ειρήνης, κτλ». Ή να το ψηφίσουν αυτό τα μεμέτια της Θράκης, αλλά οι «Ελληνοποιθέντες» να ψηφίσουν κάτι άλλο – πχ Σύριζα, ή Νουδού. Ή να δούμε τις μεμετοψήφους διασπασμένες. Οπότε, αν αποτολμήσουμε προβλέψεις, μας περιμένει αρκετά δύσκολη δουλειά. (Προσωπικώς, θα τις αποφύγω.)

Μετεκλογικώς, μας περιμένει το επίσης δύσκολο έργο να ξεχωρίσουμε -μέσα από την «ομογενοποιημένη» κάλπη- τα διαφορετικής προελεύσεως ποσοστά. Άρα, πώς ξεχωρίζεις πχ πόσοι «Ελληνοποιηθέντες» ψήφισαν Σύριζα; Αυτό μπορούμε να το βρούμε: (α) συγκρίνοντας με τα ποσοστά προηγουμένων εκλογών, καί (β) με τους εκλογικούς καταλόγους. Αν, εννοείται, έχουμε πληροφόρηση γιά νέους εγγεγραμμένους.

Όπως προείπαμε, καθόλου εύκολο έργο.
Αλλά άκρως ουσιαστικό.
Θα μας δείξει «ακτινογραφία» τα σχέδια των «Μεγάλων Δυνάμεων» γιά την καμπούρα μας. (Τυφλά όργανα των οποίων «Μεγάλων» είναι τα μεμέτια.) Κι ο εχθρός, που καθίσταται φανερός, χάνει αμέσως τη μισή δύναμή του.


πηγή
 

3 σχόλια:

  1. Εν όψει εκλογών
    https://www.youtube.com/watch?v=SnDijS6XNv4

    Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐ 2019
    Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη

    Πολλά συγχαρητήρια στον Ελληνορθόδοξο π. Αρσένιο.
    Μας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες , ούτως ώστε η ψήφος μας να αποβεί πρός όφελος του Ελληνορθόδοξου έθνους μας.
    Με αναφορές στο βιβλίο “εν όψει εκλογών” το οποίο είναι γραμμένο το 1964!
    Σαν να μην πέρασε μια ημέρα απο τότε.


    Στο παρακάτω βίντεο ο εξαιρετικός όπως πάντα λοχαγός Πετρόπουλος αναφέρεται στις επιλογές των Ελλήνων εν όψει εκλογών.
    Στο τελευταίο τέταρτο της ομιλίας του ξεσπάει και είναι αυτό που λείπει από όλους μας.
    Μας θανατώνουν και εμείς ...το γράφω ευγενικά ...δεν το γράφω καθόλου...


    Ζωντανή ροή Επανελλήνισις
    https://www.youtube.com/watch?v=eBptfDoyulk

    Δεν βρίσκω ευγενική λέξη να περιγράψει την απάθεια μας και την εμμονή στις αριστερές αντίχριστες ιδεοληψίες όχι μόνο των Ελλήνων αλλά όλων των Ευρωπαίων.
    Είναι ολοφάνερο πως η Ευρώπη οδεύει προς τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, πολύ χειρότερο από τον “πρώην υπαρκτό”, αλλά ο φόβος όλων των Ευρωπαίων ευρίσκεται ...στην δεξιά , στον εθνικισμό , στον φασισμό, στον ναζισμό και σε οτιδήποτε άλλο* εκτός από τον διεθνιστικό κομμουνισμό , την αριστερή ιδεολογία που αντιπροσωπεύει το κακό , τον
    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

    *ΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ του αντίχριστου για να μην βρίσκει διέξοδο η ανθρωπότητα.
    “Δεν υπάρχει καλό ούτε και κακό, υπάρχουν μόνο καλοί και κακοί άνθρωποι”, κατά το “δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά” ,δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του και λοιπές αριστερές ηλιθιότητες του τύπου ... Δεν με ενδιαφέρει ...
    Προσέξτε τι μάθαμε να ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ενστερνιζόμενοι την αριστερή λογική της αποδοχής της διαφορετικότητας!!!

    (αντιγράφω τμήμα σχολίου)

    “Κύριε Τζήμερε,

    Στην Ευρώπη της ασυδοσίας, της αθεΐας (που κι εσείς ο ίδιος πρεσβεύετε),
    της τρυφής, της αλλοτρίωσης, της υπεροψίας, της επεκτεινόμενης σήψης,
    φτάσαμε να έχουμε νόμιμα παιδοφιλικά πολιτικά κόμματα με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη,
    νόμιμα κινήματα και κόμματα κτηνοβασίας και βασανισμού ζώων,
    νόμιμα μπ***έλα όπου βιάζονται καθημερινά από θαμώνες πρόβατα/σκύλοι/κατσίκες,
    νόμιμη διαστρέβλωση του φυλετικού διαχωρισμού,
    αποδεκτή ανατροφή μικρών παιδιών από transexual,
    νόμιμες αίθουσες βασανισμού μαζοχιστών από σαδιστές,
    νόμιμους αιμομικτικούς γάμους μεταξύ συγγενών,
    κινήματα προώθησης κανιβαλισμού,
    νόμιμα κινήματα και κόμματα βαμπιρισμού και συστηματικής πόσης ανθρώπινου αίματος,
    νόμιμα κινήματα νεκροφιλίας, νόμιμα κόμματα Σατανιστών με διεκδίκηση ανθρωποθυσιών,
    νόμιμα γλυπτά υποχθόνιων δαιμόνων στις κεντρικές πλατείες των πόλεων,
    νόμιμες συνθήκες σκλαβιάς ανθρώπων από Ευρωπαϊκές εταιρίες σε ξένες Χώρες, νόμιμες και βολικές συστηματικές δολοφονίες ανήμπορων ηλικιωμένων σε κρατικά γηροκομεία για εξοικονόμηση χρημάτων μέσω τοξικών δηλητηρίων που ονομάσαμε "ευθανασίας", κτλ.

    Χάθηκαν οι πατρογονικές αρχές κι αξίες της Χριστιανικής Ευρώπης εδώ και δεκαετίες.

    Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που καταφθάνουν έχουν όσα στρεβλά περιγράψατε αλλά δεν έχουν όλες τις παραπάνω Ευρωπαϊκές ανωμαλίες.
    Είναι βαθιά θρησκευόμενοι και διατηρούν επιμελώς τις επιταγές του Κορανίου και των Γραφών.

    Οι Ευρωπαίοι έχουμε δυστυχώς ξεφύγει ηθικά και θρησκευτικά, τόσο που η μαζική εισβολή Ισλαμιστών εποίκων να φαντάζει αναγκαίο κακό που επιτρέπει η Πρόνοια του Θεού για να συνετιστούμε κι επανέλθουμε στον σωστό δρόμο.

    Αναφορές”
    ...
    https://www.capital.gr/forum/thread/6513616?messageId=6513616

    Υ.Γ.
    Ολοι αυτοί οι αναγνώστες που μένουν παγερά αδιάφοροι μπρός στην αλήθεια που ευστοχότατα και συνοπτικότατα περιγράφεται στο σχόλιο προς τον Τζήμερο ...δεν είναι ούτε Εβραίοι ούτε Μουσουλμάνοι φίλοι και φίλες του Διόδοτου!
    Είναι Ελληνες και μάλιστα ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ που θα ψηφίσουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ την καταστροφή μας.

    Το ερώτημα είναι εάν και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τους ...παραμορφωμένους!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιγόνη-Β24 Μαΐου, 2019 17:56

    Προσωπικά, αν συνόψιζα τις ορθές επιλογές του αληθινού Έλληνα, που πονάει για την κατάντια της πατρίδος του και εν πολλοίς και τη δική του, θα έλεγα τα εξής:

    1ον Δεν απέχουμε, πάση θυσία προσερχόμαστε στις κάλπες. Και δε ρίχνουμε άκυρο ή λευκό. Αυτές οι επιλογές είναι καταστροφικές:
    α. Γιατί θα ψηφίσουν τα κομματόσκυλα και οι ελληνοποιηθέντες αλλοδαποί. Αυτό δεν θα είναι για το καλό της πατρίδος μας, αλλά για την καταστροφή της. Και πολύ σωστά θα κάνουμε να διερευνήσουμε πώς ψήφισαν αυτοί οι τελευταίοι. Αν μοιράστηκαν στους δυο ψευτο-μονομάχους (ως γνωστόν σικέ το παιχνίδι) ή "έπεσαν" μονοκούκι σε έναν εκ των δύο. Προσωπικά πιστεύω οτι οι "εντολείς" τους θα κρίνουν από τη διαφορά των ψευτο-μονομάχων, βάσει των ΑΛΗΘΙΝΩΝ, κρυφών δημοσκοπήσεων που έχουν στα χέρια τους.
    Το καλυτερο για τους "εντολεις" είναι μια "ισορροπία του τρόμου" μεταξύ των δύο με μικρο προβάδισμα της Ν.Δ. Και είναι ό,τι χειρότερο για εμάς τους Ελληνες. Γι' αυτό είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ η ΑΠΟΧΗ, το ΛΕΥΚΌ και το ΑΚΥΡΟ.
    β. Γιατί, πλέον των άλλων, αλλοιώνεται το πραγματικό ποσοστό των κομμάτων και φέρονται να κατέχουν μια πλασματική δύναμη που δεν τους ανήκει. Ο Τσίπρας π.χ. έλεγε “εσείς με ψηφίσατε”! Και είχε πάρει μόλις το 19,...% του συνόλου των ψηφοφόρων. Με άλλα λόγια, αυτό το ποσοστό θα είχε αν είχαν πάει όλοι οι Έλληνες να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα, αποφεύγοντας το άκυρο και το λευκό. Αυτά τα ψηφοδελτια επειδή δεν προσμετρώνται στα έγκυρα, λειτουργούν ακριβώς όπως η αποχή. Φουσκώνουν τα ποσοστά, φουσκώνει και η οίηση και η αυθαιρεσία των “αρχηγών” του δικομματισμού και κυρίως του κόμματος που θα κυβερνήσει.

    2ον Δεν ψηφίζουμε κανένα από το κόμματα του Κοινοβουλίου, ούτε τους “όψιμους” πατριώτες. Ψηφίζουμε με μεγάλη προσοχή κάποιο μικρό κόμμα, αληθινά πατριωτικό, που μας εκφράζει. Για την ευρωβουλή και για όσους μισούν την ΕΕ και θέλουν καθαρό λόγο και πράξη εναντίον της, ενδείκνυται ο ΚΟΛΛΑΤΟΣ που δεν είναι όψιμος αντιευρωπαϊστής ούτε ψευτο- πατριώτης με στόχο την εξουσία. Πολύ καλός είναι και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακοπουλος, αλλά κατεβαίνει με λάθος κόμμα, το ΛΑΕ.

    3ον. Για Δημάρχους ψηφίζουμε τους πιο ΕΝΤΙΜΟΥΣ και αληθινούς πατριώτες, με πιστοποιημένο από μακρού χρόνου το ενδιαφέρον τους για την πόλη μας. Το ίδιο και για Περιφερειάρχες, έντιμους και αληθινούς πατριώτες. Όσοι είναι δημότες Αθήνας ας σκεφθούν πολύ σοβαρά την υποψηφιότητα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    Μακριά, πολύ μακριά από ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ πρέπει να αφανιστεί. Μακριά και από τον άλλο πόλο του δικομματισμού, ώστε να μην περιπίπτουμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. 45 χρόνια τώρα αυτό γίνεται. Γι 'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει, αν θέλουμε να ζήσουμε με Αξιοπρέπεια σε μια Ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα!
    Όθεν.. μας συμφέρει η διασπορά ψήφων εκτός του πολιτικού ΣΙΚΕ παιχνιδιού, αλλά με ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (εμάς) προθύμως προσελθόντες και εγκύρως ψηφίσαντες!!

    Υ.Γ. Δε θα αλλάξουν βέβαια τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά ας ρίξουμε τις πρώτες "εύστοχες βολές" με προσήλωση στο στόχο: μια αξιοπρεπή ζωή για όλους, σε μια ελεύθερη και ευημερούσα Ελλάδα.
    Καλό βόλι, λοιπόν! Ένα έχουμε ο καθένας/μία μας κάθε τέσσερα χρόνια. Ας μην το χαραμίσουμε ρίχνοτας το απερίσκεπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη,
      σε ευχαριστούμε ΠΟΛΥ! Ήταν σαν να διάβαζα κι εμένα 🙂
      Θα αξιοποιηθούν οι παρατηρήσεις σου καλύτερα, λίγο πιο αργά, απόψε.

      Διαγραφή