«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΧΟΝΤΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!! Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ Κ Α Θ Ε ΛΕΞΗ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

«Έχει νεκρούς αλλά δεν τους ανακοινώνουν»: Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα του ΣΚΑΪ για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι από τον Αλέξη Παπαχελά (2/5/19) 
ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ






Ο Κώστας Πέτρου της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. είναι φίλος μου.
-Κώστα, την στιγμή που είπες για "κορμούς", αλλά δεν ήταν κορμοί δέντρων.... δάκρυσα. Παραλίγο όμως να δακρύσω και την στιγμή που μίλησες για "σκοτεινό τοπίο Σελήνης". Το αγαπημένο μας Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι που έζησα παραδεισένια καλοκαίρια εργαζόμενος, δεν υπάρχουν πια...
                                                                                                               ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Αδελφέ Κωνσταντίνε!
    Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και ευλογημένα!
    Εύχομαι ο Ανασταντας Κύριος να μην επιτρέψει ποτές ξανά να χαθούν Αθώες Ψυχούλες όπως αυτές της οικογένειας Χερουβίμ με τα δύο Αγγελούδια που βρήκαμε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτες!
    Κωνσταντίνος Πέτρου
    ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστή μου,

    Ευλογημένος να είσαι κι εσύ και οι συνάδελφοί σου, που τρέχετε αμέσως, ή σε κάποια άσκηση που σημαίνει πολλά για την πατρίδα, είτε όπου συνάνθρωποί μας χρειάζονται βοήθεια.

    Ευχαριστώ, προσωπικά, πολύ, για την τιμή της επισκέψεώς σου στον Διόδοτο.
    Ο Αναστάς Χριστός να μάς δίνει φώτιση και δύναμη για κάθε πρόκληση που θα ακολουθήσει στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή