«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ [αναδημοσίευση από 7-10-2017]



 Θεωρήσαμε ως επιτακτική ανάγκη την αναδημοσίευσή του παρακάτω άρθρου, με τον ανωτέρω νέο τίτλο, γιατί ως λαός είμαστε μεν σημαντικός, αλλά έχουμε κάποια "θεματάκια"-"θεματάρες" δε. Επίκτητα ναι, δεν θα διαφωνήσω, πολλοί ανέκαθεν είχαν συμφέρον από τον εκφυλισμό μας. Έχουμε μπει σε πολύ κρίσιμη περίοδο, ακόμα και ένας χαζός αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζουμε τάχιστα προς ένα κομβικό σημείο της ελληνικής Ιστορίας και της επιβίωσής μας ως φυλή. Καιρός λοιπόν να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να πάρουμε τις αποφάσεις μας...


Το μυστικό της Νίκης της φυσικής ηγεσίας της Ελλάδος και του Ελληνισμού - Ανοικτή Διακήρυξη προς τους Έλληνες.



                                        Αναπαράσταση του αγάλματος της θεάς Νίκης Παιωνίου (425 π.Χ.)


Λέγοντας "φυσική ηγεσία" εννοούμε "όλους και όλες, όσους-ες έχουμε Ελληνική ψυχή!!!".

Το κείμενο αυτό, το οποίο πολλοί θα το χαρακτηρίσουν, όχι ως Διακήρυξη αλλά ως "κήρυγμα ηθικής", γράφτηκε για τους απανταχού Έλληνες πατριώτες –θρησκευόμενους και μη- οι οποίοι πιστεύουν και νιώθουν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν με οιονδήποτε τρόπο για να πάρουν πίσω τη ζωή τους και την πατρίδα τους. Φιλοδοξεί να χρησιμεύσει ή να λειτουργήσει ως αρχικό νόημα ή ως ένα από τα πρώτα άρθρα ενός επαναστατικού μανιφέστου, αποτελώντας ταυτόχρονα και την βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να υπάρξει συνέχεια και επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος. 

Δεν ένιωσα απλώς την ανάγκη, αλλά το θεώρησα και υποχρέωσή μου να διαβιβάσω στους συμπατριώτες μου , αλλά κυρίως σε εμένα τον ίδιο, το μήνυμα αυτό το οποίο στην πραγματικότητα, κι όπως θα αποδειχτεί στην συνέχεια, είναι το κλειδί, το μυστικό, για να είναι επιτυχής η προσπάθειά μας, και νομοτελειακά να στεφθούμε Νικητές!
Γιατί πρώτα σε εμένα;… Διότι το μήνυμα αυτό, εφόσον καταγράφεται... αυτονομείται ταυτόχρονα και στέκει απέναντι μου ως ελεγκτής, ως δικαστής, προειδοποιώντας με: ‘‘ - Δεν μπορείς να συμβουλεύεις και να νουθετείς τους άλλους, εάν εσύ ο ίδιος δεν έχεις τη δύναμη να τηρήσεις το προαπαιτούμενο’’ . 
 
Κίβδηλοι ήρωες

Για να μην κουράζω, θα πω τώρα την φράση κλειδί, θα αποκαλύψω τώρα επιγραμματικά το μυστικό αυτό, και στην συνέχεια θα πλατειάσω:
Το μυστικό είναι η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ.
Τι σημαίνει αυτό… Σημαίνει άπειρα πράγματα αλλά και αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι μας με το πρώτο άκουσμα. Κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε καθηγιασμένους στόχους ή εγχειρήματα με λάβαρο κάποια υψηλά ιδανικά, αν θέλει ταυτόχρονα να διατηρεί, απατηλά όμως, απενοχοποιημένο το βασικό του πάθος, κάποια καταστροφικά ελαττώματα ή μια προεξέχουσα ανήθικη ή εγκληματική του στάση και τάση. Ηγέτες και ψευδο-εθνάρχες με πάθη, δυστυχώς, η Ελλάδα είχε πολλούς.

Πριν εξηγήσω τι είναι το ΠΑΘΟΣ και ποια τα βασικά και συνηθέστερα είδη του, θέλω να υπογραμμίσω ότι η φήμη πως ‘‘τα πάθη τους είναι αυτά που έσπρωξαν διάσημους επαναστάτες της Ιστορίας να τολμήσουν το αδύνατο’’, είναι μύθος. Αν τους πιάσουμε έναν έναν, θα διαπιστώσουμε πως είτε ήταν κίβδηλοι, είτε διεκόπη η επαναστατική τους πορεία, το μεταρρυθμιστικό τους έργο ή οτιδήποτε σχετικό, και παρέμειναν στην ζωή αφήνοντας αμφιλεγόμενες εντυπώσεις, ή πέθαναν άδοξα. Το θανάσιμο ή επιλήψιμο πάθος του καθενός ‘‘μόνο φρένο’’ στο όραμά του μπορεί να αποτελέσει και τίποτε άλλο. Πώς μπορεί να στηρίξει το πάθος έναν επαναστάτη, αν εκτός από την έλλειψη προσήλωσης που σίγουρα του δημιουργεί, κρατάει επίσης ημιτελή την επιθυμητή γι αυτόν εικόνα του προς τα έξω και αντιτίθεται ριζικά στην ακεραιότητα ενός άμεμπτου εαυτού, μιας απαρέκκλιτης συμπεριφοράς…

Ο Μπαλτάσαρ Γκρασιάν (1601-1658), καθηγητής φιλοσοφίας που ανήκε στο Τάγμα των Ιησουιτών, ο οποίος διώχτηκε και φυλακίστηκε από τα αφεντικά του, την Παπική Εκκλησία, για την τόλμη της σκέψης του και επειδή μόρφωνε τον λαό, έγραψε στα βιβλία του ‘‘Ο Ήρωας’’ και ‘‘Χρησμολόγιο και Τέχνη της Φρόνησης" :
‘‘ Όταν είσαι μόνος σου -μακριά από τα βλέμματα άλλων ανθρώπων- να φέρεσαι ωσάν σε κοιτούν ’’. Προτείνει δηλαδή έναν τύπο άσκησης, χωρίς την οποία είναι αδύνατον να τελειοποιηθείς, να καθαρθείς από αδυναμίες και πάθη, να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από το εμπόδιο αυτό, το οποίο μόνο την υποκρισία σού αφήνει ως διέξοδο όταν σταθείς ενώπιον των συμπολεμιστών σου και του έθνους σου, το οποίο επενδύει σε εσένα, τον ήρωα. 

Και μιας και μιλήσαμε για κίβδηλους επαναστάτες –και για να εμπλέξω και την πρόσφατη π(ω)λ(η)τική– πάρτε για παράδειγμα τους ανήθικους ‘‘Τσιπροκαμμένους’’, που στην αρχή αναφέρονταν σε ‘‘Κολοκοτρώνηδες’’ και ‘Σοφοκλήδες’’ (Τσίπρας) ή με κρεμμύδι κρυμμένο στην τσέπη δάκρυζαν στο όνομα της Υπερμάχου Στρατηγού και της Αγίας Τριάδος (Καμμένος). Οι τελευταίοι κυβερνώντες μας, πέρα από τα πάμπολλα ψεύδη που μας αράδιασαν την πρώτη χρονιά της θητείας τους, τα εκπορευόμενα από επιστημονικά επιτελεία προπαγάνδας των εντολέων τους, τα οποία και μελέτησαν επισταμένως τις απαιτήσεις του Ελληνικού λαού, πάτησαν πάνω στα Ιερά και τα Όσια της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Διέπραξαν πατριδοκαπηλία και ‘‘Χριστοκαπηλία’’. Έκλεψαν υψηλές αξίες των περισσοτέρων Ελλήνων και τις ξεπούλησαν με τον φτηνότερο τρόπο. Διέπραξαν θρησκευτική ασέβεια και εγκλημάτησαν απέναντι σε εμάς που παραλίγο να τους πιστέψουμε.

Για να κλείσει το θέμα με τους κίβδηλους επαναστάτες, θέλω εδώ να υπενθυμίσω πως υπάρχουν και κίβδηλοι αφυπνιστές. Στην κατηγορία αυτή, το κέρδος, η πρακτορική προπαγάνδα, η πατριδοκαπηλία και η Χριστοκαπηλία ‘‘πάνε σύννεφο’’! Αναφέρομαι σε ψευδοσωτήρες τύπου Σώρρα και σε “τηλε-αναλυτές γεωπολιτικής” που ενώ είναι για σφαλιάρες, παριστάνουν τους ειδήμονες κατακλέβοντας σοβαρές αναλύσεις από το Διαδίκτυο. Αναφέρομαι επίσης και σε ‘‘τηλε-βιβλιοπώλες εσχατολόγους’’, οι οποίοι εκτός του ότι πείθουν πολύ κόσμο να αγοράζει τα βιβλία τους, παίρνουν και έξτρα χρήμα από αγνώστους φορείς (πρόσωπα και μυστικές υπηρεσίες) για να περνούν στις συνειδήσεις του κόσμου, μεταξύ αρκετών σωστών πληροφοριών... και κάποιες δόλιες πληροφορίες παράλληλα, χειριστικές, συσκοτιστικές, αποτρεπτικές. Παράδειγμα: Γνωστός τηλεβιβλιοπώλης που φώναζε κάποια μέρα -προτρέποντάς μας να σηκωθούμε από καναπέδες, κρεβάτια κ.ά. καθιστικά (LOL)- ‘‘ - Ξεσηκωθείτε!...οι Ρώσοι θα βοηθήσουν...το ξανθόν γένος...ο αρχάγγελος Μιχαήλ...δες τί μας κρύβουν κτλ..”.....έρχεται κάποια στιγμή και η ευκαιρία του να απογοητεύσει υποσυνείδητα το ακροατήριο/θεατές του, ώστε να ‘‘κάθεται στα αυγά του’’, λέγοντας: ‘‘ - Καμιά επανάσταση, που δεν ήταν σχεδιασμένη από τους Επικυρίαρχους δεν πέτυχε!’’ 

Αυτά ως προς τις διανοητικές παγίδες, που είναι στημένες παντού.

Αλλά ΑΝ εμείς έχουμε φροντίσει να ‘‘κλειδώσουμε’’ (φανταστείτε το σαν στόχο από το πιλοτήριο καταδρομικού σκάφους) τα ΠΑΘΗ μας, μικρά και μεγάλα, σε ένα μελετημένο πλαίσιο, με στρατηγική και έχουμε ξεκινήσει να τα απαλείφουμε με δεκάδες τρόπους, με τους οποίους είναι ήδη εξοπλισμένο το νοητικό και ψυχικό μας δυναμικό, τότε σίγουρα ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Ποιος είναι πιο δυνατός, εμείς ή αυτά;


        Ο Νικολάκης Μητρόπουλος υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στο κάστρο των Σαλώνων, ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ο δεκάλογος της Νίκης

Ιδού ένας κατάλογος χρήσιμος, δέκα λόγοι/όπλα στον πόλεμο με τα πάθη μας:
  1. Φτιάχνουμε λίστα των παθών μας, των ελαττωμάτων μας και των τρωτών μας σημείων: Απαιδευσία η πάντων παθών μήτηρ, φιλαργυρία, πλεονεξία, ψευδολογία, φθόνος, ματαιοδοξία-κενοδοξία, αλαζονεία, φυγοπονία, αδιαφορία-φιλαυτία, φιληδονία, κατάκριση, εμμονή, ανθρωποδιωκτισμός, βλασφημία, χαρτοπαιξία-τζόγος, σεξουαλικές διαστροφές και παρεκκλίσεις, μοιχεία, σαδισμός-μαζοχισμός, χρήση ναρκωτικών-ψυχοτρόπων ουσιών, αλόγιστη χρήση οινοπνευματωδών ποτών, κερδοσκοπία, παράνομη εμπορία-ναρκωτικών-όπλων-κι άλλων επιβλαβών αιτιών,  βιαιοπραγία κατά αδυνάτου, επίδειξη, οργή, ζήλεια, μοχθηρία-δολιότητα-μνησικακία-εμπάθεια, συκοφαντία, κολακεία-προσωπολατρία, τοκογλυφία, πλαστογραφία, εκμετάλλευση, δωροδοκία, εξαγορά, αρχαιοκαπηλία, κλοπή,  κλεπταποδοχή,  σφετερισμός, δολιοφθορά, αμετροέπεια, ναρκισσισμός, προδοσία.
  1. Ηθελημένες αυτο-απαγορεύσεις και ασκήσεις όπως αυτήν που μας συμβούλευσε ο Μπαλτάσαρ Γκρασιάν. Στην αρχή φαίνεται δύσκολο, αλλά μετά αποκτιέται αυτοματισμός.
  2. Σεβασμό στα Θεία. Να διακατέχεσαι από μόνιμη αίσθηση της επίβλεψης και των απαιτήσεων του Θεού από τους ηγέτες των λαών.
     
  3. Ό,τι αρχίζει με πάθος, τελειώνει με καταισχύνη (Τολστόι). 
  4. Το πάθος είναι στην πραγματικότητα τυραννία και σκλαβιά, μας κάνει τρωτούς και διευκολύνει την πρόσβαση σε συκοφάντες και εκβιαστές.
     
  5. Δεν στρουθοκαμηλίζουμε και παραδεχόμαστε επιτέλους ότι το πάθος δεν είναι αγάπη προς τον εαυτό μας αλλά μίσος, ότι είναι πάντα ένας κακός και λανθασμένος σύμβουλος, δυσχεραίνει δηλαδή την ορθή κρίση και τυφλώνει. 
     
  6. Δεν μας ικανοποιεί ποτέ ολοκληρωτικά, δεν μας ηρεμεί αλλά δημιουργεί ταραχή. Ικανοποιώντας το πάθος μας, είναι σαν να σβήνουμε την πυρκαγιά με άχυρο (Περσική παροιμία). Αν δεν το τιμωρήσουμε θα μας τιμωρήσει.
  7. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μέσα μας κάτι πιο θεϊκό από τον μηχανισμό του πάθους (Μάρκος Αυρήλιος). 
  8. Πρέπει να φέρνουμε συχνότερα στο νου μας την μορφή του Χριστού, δηλαδή όπως Εκείνος σήκωσε το σταυρό Του για να πεθάνει και κατόπιν να αναστηθεί, έτσι και εμείς να σηκώσουμε τον σταυρό των παθών μας, να τα νικήσουμε και να εγερθούμε.
  9. Και θα ολοκληρώσω τον κατάλογο με έναν ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, στον οποίο πρωτοστατεί το πιο ουσιαστικό. Την στιγμή που αναρωτιόμαστε αν είναι απαραίτητο ‘‘το ποτήριον τούτο’’, να δώσουμε δηλαδή την, επιβεβλημένη ως δείχνει, τούτη μάχη, για να είμαστε άξιοι και σίγουροι νικητές με έπαθλο την Πατρίδα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Πλέον έχουν πληθύνει οι λόγοι για να φωνάξουμε βροντερά και να πούμε με σθένος στους εαυτούς μας ‘‘ΑΡΚΕΤΑ!’’, ‘‘ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!’’, ‘‘Τώρα ξεκινάει η περιπέτεια’’. Και να διευκρινίσω, πως μιλώντας για περιπέτεια δεν εννοούμε απλά κι επιπόλαια ένα περιπετειώδες παιγνίδι!... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! Και έπεται ως έπαθλο Η ΖΩΗ ΜΑΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… 

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

11 σχόλια:

  1. Να διακατέχεσαι από μόνιμη αίσθηση της επίβλεψης και των απαιτήσεων του Θεού .

    Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ................

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μύθος του Σπηλαίου

    Διαβάστε το αρχαίο κείμενο και την σύγχρονη απόδοση όλων των μαθημάτων
    του «Μύθου του σπηλαίου»

    εδώ: https://drive.google.com/file/d/1Fc2i...

    Η απόδοση του αρχαίου κειμένου στην σύγχρονη μορφή της γλώσσας μας έγινε από την
    Δρ. Άννα Χ. Μαρκοπούλου. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑΣ Βιογραφικό σημείωμα Δρ. Άννας Χ. Μαρκοπούλου:

    https://drive.google.com/file/d/16RoI... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Για οποιαδήποτε πληροφορία ή καταγγελία, παρακαλούμε, ενημερώστε μας
    στην κεντρική ιστοσελίδα:

    http://www.fryktories.net




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ …………..
    ΕΛΕΟΣ ……………..
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
    ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ……………………
    .
    Είμαστε ένα Έθνος χιλιάδων χρόνων
    Και σε όλη την πορεία των γεγονότων που ζήσαμε
    Πάντα υπήρχαν άνθρωποι και καταστάσεις
    για να μας κακοποιήσουν να μας εκμεταλλευτούν.
    Από πάντα οι κοινωνίες έχουν ανάμεσα τους λαοπλάνους
    πατριδοκάπηλους , προδότες , άπληστους , εξουσιομανείς , φιλοχρήματους ,
    χαμαιλέοντες , δολοπλόκους , επιτήδειους , και γενικά δεν ήταν δυνατόν μέσα στις
    κοινωνίες μας αυτές , όλοι οι άνθρωποι να έχουν σχολική εκπαιδευτική δυνατότητα .
    Σε όλο αυτό το κοινωνικό βίωμα σαν Έλληνες αντέξαμε τα πάνδεινα !
    Τίποτα δεν ήταν τόσο καταστροφικό όσο η Ε Ε .

    μέσα σε 20 χρόνια η γενοκτονία μας είναι ολική
    και χωρίς πιθανότητα αποτροπής της ,
    διότι αυτό ήθελαν αυτό έχει γίνει ……………

    Ούτε οι Πέρσες ούτε οι Ρωμαίοι ούτε διάφορες άγριες και βάρβαρες επιδρομές ,
    ούτε η χαοτική Βυζαντινή αυτοκρατορία ,
    ούτε καν το στρατόπεδο έπι 20 χρόνια της Σκυθούπολης !
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! Η μεγαλύτερη γενοκτονία Ελλήνων έγινε στην Σκυθούπολη γύρω στο 341 μ.χ
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μ. Χ !!!

    Ούτε 400 ! χρόνια Οθωμανικής σκλαβιάς …………
    Ούτε οι δυο Π Π ούτε η απάνθρωπη Γερμανική κατοχή …………..
    ούτε ο απίστευτος Εμφύλιος με το ανήκουστο Παιδομάζωμα ,
    και ούτε το κατάλοιπο του Κουμμουνισμού ,
    που απλώθηκε σαν Λέπρα στα Ιερά χώματα της Ελλάδας μας .
    Μόνον η Ε Ε ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ με χειρουργική λεπτεπίλεπτη λεπτομέρεια ,
    από προσχεδιασμένη μελέτη κατάφερε αυτό που χιλιετίες
    δεν το επέτυχε κανένας και καμιά δύναμη και πολύ απλά μας τελείωσαν !!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ,

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,

    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΤΟ ESM ,

    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ,

    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,
    .
    ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_3409.html

    Έθνος Έλλήνων ΤΕΛΟΣ.
    Το φώναζε ό Περικλής Γιαννόπουλος αλλά κανείς δεν τον άκουσέ…….
    Το δυνατό της όπλο της Ε Ε ,
    η Αγία Κατανάλωση : http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq . . .

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ..............

    Φανατικοί Ευρώ λάγνοι διότι απλά ουδείς τους θύμιζε ότι τα Ευρώ κονδύλια ,
    Ήταν δικό μας χρήμα που αισχρά το διαχειρίζονταν οι προαιώνιοι εχθροί μας !
    Δωροδοκώντας τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς μας Νενέκους ………..

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ουδείς εξ όλων όσων γνωρίζουν τα πάντα δεν
    αναφέρονται ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ !
    ΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣ Ε Ε γιατί άραγε ; ; ;
    Για να μην γίνονται αντιληπτοί πόσο Νενέκοι είναι οι δήθεν Έλληνες πολιτικοί μας ,
    ΑΠΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ………….
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ :
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΔΙΚHΓΟΡΟΙ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
    OI IEΡΕΙΣ
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΛΟΙ
    ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ; ; ; ; ; ; ! ! ! !
    Τ Ι Π Ο Τ Α ΄

    Και ενώ είμαστε ένα από τα αρχαιότερα Έθνη μας έφτασαν στον αφανισμό γινόμενοι Έθνος Γερόντων ! ! !
    Υπάρχουν Έθνη λίγων εκατονταετιών
    και χωρίς τις προνομιούχες υποδομές που είχαμε και έχουμε
    μας έφτασαν χράτσα - χρούτσα να είμαστε οι τρεις και ο μελλοντικός ΚΑΝΕΝΑΣ ! ! !
    Και ΟΟΟΟΛΟΙ τους ΠΕΕΕΕΕΡΑ βρέχει ……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ……….
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΑΙ ΤΙ ΑΝΑΡΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ………
    ΕΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ………….
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩ ΕΙΝΑΙ 99%
    .
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ .
    .
    ΟΠΩΣ ΚΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ……………
    .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ.
    .
    .
    .
    Το όπλο που φοβούνται: Την κατάρριψη του απάνθρωπου και παράνομου χρέους, με το οποίο κατέκτησαν, ποδοπατούν και ερημώνουν τη χώρα μας.

    Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………..
    .
    Η περιγραφή αυτή αποβλέπει, κυρίως, στο να δείξει δυό πράγματα που φοβούνται οι δανειστές και κατακτητές της Ελλάδας: Ότι πρέπει όλοι, αφήνοντας προσωρινά κατά μέρος και κρατώντας μέσα μας τις κομματικές και ιδεολογικοπολιτικές επιλογές μας, να αγωνιστούμε σε ένα μέτωπο για να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα πολιτικής σκέψης στη λειτουργία του πολιτεύματός μας, με βάση τις αρχές του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού δικαίου, με βάση τον άνθρωπο, τα δικαιώματα του ανθρώπου και τη δημοκρατία. Αντι δε να κλαίμε και να αυτομαστιγονόμαστε, να προβάλομε με όλες μας τις δυνάμεις το όπλο που φοβούνται: την κατάρριψη του απάνθρωπου και παράνομου χρέους, με το οποίο κατέκτησαν, ποδοπατούν και ερημώνουν τη χώρα μας.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_956.html#ixzz5E3crSfjs
    .
    Η θρασύτητα της αμάθειας

    Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_986.html#ixzz5E3eDDyjX
    .
    Ο μαρτυρικός θάνατος της Ελλάδας

    Σάββατο, 28 Απριλίου 2018
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………..
    .
    Ως εκ τούτου η χρεοκοπημένη Ελλάδα, υφιστάμενη τεράστιες πιέσεις από παντού και ευρισκόμενη υπό την κατοχή των δανειστών της, δεν κινδυνεύει μόνο να χαθεί ως κράτος αλλά, ακόμη χειρότερα, να εξαφανισθεί ως Έθνος – βιώνοντας έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο. Στα πλαίσια αυτά, οι εσωτερικές διαμάχες και οι ανόητοι εμφύλιοι πόλεμοι των κομμάτων μεταξύ τους, καθώς επίσης των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, αφενός μεν αποδεικνύουν πως δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου, αφετέρου σκοτεινιάζουν περισσότερο την εικόνα – τεκμηριώνοντας πως μία χώρα καταστρέφεται πρώτα από το εσωτερικό της και μετά από τις ξένες δυνάμεις.


    analyst.gr

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_4231.html#ixzz5E3ePHgIP
    .
    Στην άκρη του γκρεμού

    Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015
    Είναι αποδεδειγμένο πως η αιτία της κρίσης της Ευρωζώνης, είναι η Γερμανία
    .
    – και η πολιτική της ΕΚΤ –
    ( δική μου επισήμανση
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ
    λόγω της
    ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ )
    .
    επίσης ότι, οι Έλληνες αποτελούν τη μεγάλη ντροπή, το όνειδος της Ευρώπης, αδιαφορώντας για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους

    “Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει έναν αποφασισμένο λαό, αλλά όλοι μπορούν να ποδοπατήσουν έναν τρομοκρατημένο λαό – όπως είναι οι Έλληνες σήμερα”.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………..
    .

    Παράδοξο; Απίστευτο; Παράλογο; Τίποτα από όλα αυτά. Πρόκειται απλά για τη δειλία ανθρώπων που προτιμούν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, αντί να αγωνισθούν – που δεν ενδιαφέρονται ούτε για την πατρίδα τους, ούτε για τα παιδιά τους, έχοντας δυστυχώς «αλλοτριωθεί» τις τελευταίες δεκαετίες.
    Υποθέτουμε άλλωστε πως δεν θα αντιδράσουν ούτε στη διχοτόμηση του Αιγαίου, ούτε στην ανεξαρτητοποίηση της Θράκης, ούτε σε τίποτα – αποδεχόμενοι μοιρολατρικά τα πάντα, με σκυμμένο το κεφάλι, ακόμη και την αλλαγή της θρησκείας τους εάν απαιτηθεί.

    analyst.gr


    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_108.html#ixzz5E3fb7tbh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .
    ΕΛΕΟΣ …………..
    ΕΛΕΟΣ ……………..
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
    ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ……………………
    .
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ :
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/
    .
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ !
    .ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΛΑΧΟΥ29 Απριλίου 2018 - 8:43 μ.μ.
    Ἀγαπητή,μήν παραπονιέσαι.Ὅλοι,ὅσοι βρισκόμαστε σ'ἀνάλογα ἰστολόγια καί ἰστσελίδες ἔχουμε ἐπισημάνῃ πολλάκις τόν βρώμικο ῥόλον πού παίζουν σέ βάρος τῆς χώρας μας,μέσῳ τῶν δανειακῶν συμβάσεων καί τῶν ἐπακολούθων αὐτῶν. Ὅμως δέν παραβλέπουμε,διόλου,πώς αὐτός ὁ κόσμος πού μέ ἀγωνία ζητᾶς νά «δῆ» τί τοῦ ἑτοιμάζουν,αὐτός ὁ ἴδιος ΕΠΙΛΕΓΗ τόν θάνατό του μέ τούς ψευτο-ἐξουσιαστές πού τοποθετεῖ στήν καμπούρα του.

    Ἔτσι,τί ἀκριβῶς θά ἔπρεπε νά ζητήσουμε ἀπό ἕναν κόσμον πού ἔμαθε καί ἔκανε σκοπόν τῆς ζωῆς του καί τό περνᾶ παρακαταθήκη καί στά παιδιά του,μία θέσιν στό δημόσιον;

    Τήν μετατροπή του σέ γυμνοσάλιαγκα πού ἀφήνει τά σίελά του ὡς ἴχνη κληρονομιᾶς καί ...ὑπερηφάνιας !

    Ἕναν κόσμο πού σχεδόν ἀδιαφορεῖ,ὅπως πολύ σωστά τό ἐπισημαίνεις,γιά τό μέλλον τοῦ Αἰγαίου μας,τῆς Θράκης μας,τῆς Μακεδονίας μας,τῆς Κρήτης καί τῆς Κύπρου μας...

    Ξέρεις,ἀπό τήν Παρασκευή τό βράδυ,τό Ναύπλιον ἔχει κυριολεκτικῶς βουλιάξῃ,ἀπό τούς ἐπισκέπτες ! Ἐμεῖς,πού κατοικοῦμε ἐδῶ,τέτοιες ἡμέρες δέν διανοούμεθα νά κατέβουμε στήν πόλιν,ούτε κάν γιά νά ψωνίσουμε γιά τό φαϊ μας. Τά προνοοῦμε μέρες πρίν. Τί σημαίνει αὐτό; Ἄ,ναί,περνᾶνε καλά...

    Ἔ,ναί λοιπόν,ἀρκετοί εἶναι αὐτοί πού περνοῦν καλά,σέ βάρος φυσικά κάποιων ἄλλων πού τυγχάνει νά εἶναι καί αὐτοί πού σκέπτονται καί ἀνησυχοῦν.

    Αὐτό τό θέαμα,τοῦ ἀδιάφορου κατοίκου της ἑλλαδικῆς,δέν εἶναι σημερινό.Οὔτε καν τῶν τελευταίων 45 χρόνων ἀποτέλεσμα,εἶναι. Εἶναι πολύ,μά πολύ πίσω τό αἴτιον πού ψάχνουμε καί πηγάζει ἀπό καλλιέργεια συγκεκριμένου ἐχθροῦ. Πάντα τοῦ ἰδίου...


    Γι'αὐτό μήν παραπονιέσαι,συνειδητοποίησε τήν σκληρή πραγματικότητα καί σκέψου πού πρέπει νά ἐστιασθῆς γιά νά μήν χάσῃς τόν δρόμο σου. Σκέψου...

    Σ'εὐχαριστῶ πολύ γιά τήν παρουσία σου ἐδῶ.
    Εἰλικρινῶς !

    ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΧΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ..........

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ! Ε , ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ .............

    ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ............

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ .........

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΝΩ ΚΑΙ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ .

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΣ !
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΣ !

    ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΗΜΑ ΦΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ .

    ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ……….

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κληρονομικότητα

    https://www.youtube.com/watch?v=8RbnZjJd8OU&t=19s

    Δεν είναι έγκλημα το να αγαπάς τη φυλή σου
    και να επιδιώκεις τη διατήρηση της διαφορετικότητάς της,
    την ανάδειξη και την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της.
    Αντιθέτως, η μαζική φυλετική επιμειξία σε βιολογικό και πολιτισμικό επίπεδο

    αποτελεί αντιφυσική και καταστρεπτική πρακτική.

    ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=zSmrv9QmkOk

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ

    https://www.youtube.com/watch?v=YtSTjOdqT9o


    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πατρίδα δεν είναι το κράτος


    http://4.bp.blogspot.com/-y8zI1YJa3iY/UjSrfj2bCAI/AAAAAAAAB7w/xNp2_fU5If8/s320/Greek_soldiers_flag.jpg

    Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών και συμφερόντων

    Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό να δέρνει τους
    συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί.


    Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο...



    Ένα γεγονός που έχει επιμελώς αποσιωπηθεί είναι ότι στις 16 Νοεμβρίου 1967 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας.


    Στα σύνορα του Έβρου η απέναντι όχθη πλημμύρισε με τουρκικά άρματα μάχης, που μάρσαραν νυχθημερόν εκφοβιστικά και πανέτοιμα να περάσουν το ποτάμι. Στη δική μας πλευρά ο αριθμός των αρμάτων ήταν ασήμαντος σε σχέση με των Τούρκων και αρχίσαμε τα «κολοκοτρωναίικα» τα κάναμε κυκλικές βόλτες μέσα από δάση και χωριά για να φαίνονται περισσότερα. (Εικόνα τρομακτικής ανισότητας, που θα έπρεπε να την έχουν αντικρίσει όσοι με ασυγχώρητη ανευθυνότητα μιλάνε για μείωση των εξοπλισμών.) Ο ίλαρχος Ν.Μ., διοικητής μιας Ίλης Αναγνωρίσεως, διέθετε στον τομέα ευθύνης του πλάι στο ποτάμι 4 έφεδρους αξιωματικούς και 144 στρατιώτες, συν 2 «βοηθητικούς» που δεν έφεραν όπλο.


    Εκείνες τις κρίσιμες στιγμές έλαβε μια επείγουσα διαταγή από τη Μεραρχία και κάλεσε προσκλητήριο στη μονάδα του. Ανέλυσε στους συγκεντρωμένους την κατάσταση, μίλησε για την τουρκική υπεροπλία και ζήτησε από τους στρατιώτες του 30 εθελοντές να περάσουν την ίδια νύχτα το ποτάμι, με επικεφαλής τον ίδιο και τους 4 έφεδρους αξιωματικούς τους, για δολιοφθορά στα εχθρικά τανκς. Οι πιθανότητες να γυρίσουν ζωντανοί ήταν μηδαμινές, είτε πετύχαινε η αποστολή τους είτε όχι γι’ αυτό τούς έδωσε είκοσι λεπτά προθεσμία να συζητήσουν μεταξύ τους και να αποφασίσουν μόνοι τους ποιοι θα συμμετείχαν εθελοντικά. Μάλιστα προέτρεψε όσους ήταν παντρεμένοι ή είχαν προστατευόμενα μέλη στην οικογένειά τους να μη συμμετάσχουν στο εγχείρημα.


    Στην ουσία, ο ίλαρχος Ν.Μ. απάλλαξε τους στρατιώτες του από κάθε όρκο και υποχρέωση και τους έδωσε το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιοι αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν.


    Ο Έβρος ήταν ανέκαθεν για τον στρατό ο κάλαθος των «αχρήστων». Ήταν μία χρόνια πρακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, στην οποία η δικτατορία είχε προσδώσει διαστάσεις τιμωρίας. Στον Έβρο έστελναν όλους τους παρίες, που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα για καλύτερη μετάθεση, τους κοινωνικά απροσάρμοστους και κυρίως τους αντίθετους στο καθεστώς, στους οποίους μάλιστα επιφύλασσε και την ανάλογη περιποίηση.


    Αυτή πάνω κάτω ήταν η κοινωνική σύνθεση και της μονάδας του Ν.Μ., που οι οπλίτες της συσκέπτονταν μεταξύ τους για είκοσι λεπτά και συγκεντρώθηκαν πάλι με τον ήχο της σάλπιγγας. Ο ίλαρχος διέταξε οι 30 εθελοντές να κάνουν ένα βήμα μπροστά για να αποσπαστούν από τους υπόλοιπους. Τότε ένα βήμα μπροστά δεν έκαναν μόνο 30 άντρες, αλλά αυτομάτως και οι 144, μαζί τους και οι 2 «βοηθητικοί».


    Αυτά τα παιδιά ήταν απλοί στρατιώτες.


    Δεν είχαν την ψυχοτεχνική εκπαίδευση για καταδρομικές επιχειρήσεις ούτε τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό και την ανάλογη υποστήριξη, εύλογα θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτή την αποστολή θανάτου. Όμως αποφάσισαν να υπερβάλουν εαυτόν, διέγραψαν τις ταλαιπωρίες που τους υπέβαλλε το ανελεύθερο καθεστώς και ήταν έτοιμα να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα, όπως ακριβώς οι πατέρες τους πολέμησαν τους Ιταλούς υπό τη μεταξική δικτατορία: η αντίθεσή τους στο δικτατορικό καθεστώς δεν επηρέασε σε τίποτα τη φιλοπατρία τους.


    Ένιωθαν ως το κύτταρό τους, χωρίς να χρειαστεί να τους το πει κανείς, ότι η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών, συμφερόντων κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί το κράτος δεν είναι πατρίδα.

    Το κράτος είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης της κοινωνίας που αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα τα οποία εντελώς πρόσκαιρα και συγκυριακά το στελεχώνουν. Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό να δέρνει τους συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί.


    Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο.


    Η πατρίδα είναι η πανάρχαιη γειτονιά μας στον κόσμο.


    Αυτή μας προσδιορίζει και νοηματοδοτεί την ύπαρξή μας. Επειδή είμαστε πρόσωπα, και όχι τυχαία άτομα, υπάρχουμε εν χώρω και χρόνω με δικό μας ήθος και έθος. Άλλωστε η ανθρώπινη ποικιλία τρόπων, αισθημάτων, εμπειριών και έκφρασης συνιστά τη διαφορετικότητα, που είναι ζωή και ευλογία, δίνει μορφή και περιεχόμενο στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.


    Τελικώς η σύγκρουση τότε με την Τουρκία αποσοβήθηκε με οδυνηρές υποχωρήσεις εκ μέρους μας, μία από αυτές ήταν η επαίσχυντη απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας από την Κύπρο, που άνοιξε το δρόμο για την τουρκική εισβολή στο νησί το 1974.


    Και από τότε, χωρίς να γίνει πόλεμος, επί 40 ολόκληρα χρόνια χάνουμε σταθερά ανθρώπους και δικαιώματα.


    Ιδίως από το 1996 και μετά έχουμε οδηγηθεί σε μια κατάσταση «φινλανδοποίησης» έναντι της Τουρκίας, η οποία συνεχώς διατυπώνει νέες απειλές και νέες απαιτήσεις: Ίμια, γκρίζες ζώνες, S-300, υφαλοκρηπίδα, Θράκη, casus belli για τα 12 μίλια, αποστρατιωτικοποίηση των νησιών (για να ακολουθήσουν τη μοίρα της Κύπρου), διχοτόμηση του Αιγαίου και ίσως άλλα που δεν τα γνωρίζουμε. Και, επειδή «τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν κάτι άλλο δεν υποχωρήσει», εμείς τα τελευταία δέκα χρόνια, άτολμοι και περιδεείς, γλείφουμε για «ελληνοτουρκική φιλία», μεταμφιέζουμε τον τρόμο μας σε «σωφροσύνη» και σκιζόμαστε να εξυπηρετήσουμε τους απέναντι σε ό,τι θέλουν: υποστήριξη στην Ευρώπη, τερατούργημα Ανάν, οικονομικά ανοίγματα και διάφορα άλλα αναξιοπρεπή, ενώ ο κατάλογος των πεσόντων μας μεγαλώνει ασταμάτητα: Σιαλμάς, Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης, Ηλιάκης.


    Όμως όλα έχουν ένα όριο.


    Η πορεία ενός έθνους δεν καθορίζεται από ευκαιριακά συμφέροντα και ανεπαρκείς ηγεσίες. Περιλαμβάνεται στις θυσίες των νεκρών μας, στο παρόν το δικό μας και στο μέλλον αυτών που έρχονται. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μπορεί να τα χάσουμε μόνο μετά από στρατιωτική ήττα, ουδείς από τους κρατούντες νομιμοποιείται να τα παραχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.


    Όποιος μιλάει για ελευθερία και ανεξαρτησία χωρίς να είναι έτοιμος να ματώσει είναι απατεώνας. Ούτε το δικαστήριο της Χάγης ούτε οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός μπορεί να αποφανθεί αν επιτρέπεται να αναπνέουμε ακόμη τον αέρα της πατρίδας μας ή αν η Θράκη, η Κύπρος και τα νησιά είναι δικά μας.

    *

    Η αλήθεια είναι μία και πανάρχαιη:


    Δικό σου είναι μόνο αυτό που μπορείς να προστατεύσεις.

    *


    * Δημοσιεύεται στο βιβλίο του «Ημών των Ιδίων».

    Πηγή: Αιέν Αριστεύειν
    Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
    Tου Διονύση Χαριτόπουλου*

    http://blepe-akou-praxe.blogspot.gr/2014/03/blog-post_572.html

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    https://www.scribd.com/document/341773036/%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%A4%CE%9F-%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3#from_embed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ..........

    ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ .........

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ !!!

    ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΣΜΟΣ !

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ....

    ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ .

    ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ .



    ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΜΕΛΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ Η ΣΕΧΤΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή