«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!




Αμέσως μετά τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ο Αμερικανός στρατηγόρ George S. Patton δήλωσε: “Πολεμούσαμε τον λάθος εχθρό (Γερμανία) τόσο καιρό. Αλλά απο τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ (Σοβιετικά σύνορα) θα έπρεπε να επιτεθούμε στους Μπάσταρδους (Κομμουνιστές) τώρα αμέσως!

 




“Υπάρχει τεράστια Εβραϊκή επιρροή στον Τύπο. Προσπαθούν να κάνουν 2 πράγματα: Να εφαρμόσουν τον Κομμουνισμο και να πετάξουν τους Γερμανούς και όσους δεν είναι Εβραίοι απο τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις.

Σε ένα γράμμα προς τη γυναίκα του έλεγε:
“ Δε μπορω να πω τους την αλήθεια δηλαδή πως αν δεν αποκαταστήσουμε την Γερμανία ο Κομμουνισμός θα αρπάξει την Αμερική χάσουμε την Αμερική.”
‘Αλλες γνωστές δηλώσεις του κατά των Εβραίων είναι οι παρακάτω:

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β' παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου! 2 

“Διακρίνω μια εβραϊκή εκδίκηση… Οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα σπίτια με σκοπό την στέγαση των Εκτοπισμένων. Υπάρχουν δύο σφάλματα στην υπόθεση αυτή. Πρώτον, όταν αφαιρούμε ένα μεμονωμένο γερμανό απο το σπίτι του τιμωρούμε έναν
μεμονωμένο Γερμανό, ενώ η τιμωρία είναι – δεν προορίζεται για το άτομο αλλά για τη Γερμανική φυλή.

Επιπλέον, είναι εναντίον της αγγλοσαξονικής συνείδησης μου να βγάλω ένα άτομο από το σπίτι του, το οποίο θα είναι είναι στην ουσία μια
τιμωρία, χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία.

Δεύτερον, ο Χάρισον και οι άλλοι του πιστεύουν ότι το
Οι Εκτοπισμένοι Εβραίοι είναι άνθρωποι μου λένε,  αλλά έτσι δεν το βλέπω εγώ, οι Εβραίοι..έχουν αξία ζωής χαμηλότερη αυτής των ζώων!”
“Σήμερα λάβαμε εντολές. . . οι οποίες έλεγαν να δώσουμε στους Ιουδαίους ειδικά καταλύματα. Αν δίνουμε στους Εβραίους, τότε γιατί όχι στους Καθολικούς, στους Μορμόνους κλπ;; .”

Tο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα αμερικανικό στρατιωτικό φορτηγό όλως τυχαίως, και μετά απο λίγες ημέρες ο Στρατηγός πέθανε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.


πηγή
 

33 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 14:47

    Ό Αμερικανός στρατηγός,Τζώρτζ Σμίθ Μπάτον,εκτός απο τρομερός και ορμητικός μαχητής,ήταν και βαθειά ρατσιστής και κοντά στην ιδεολογία του ναζισμού και την θεωρία τής ανωτερότητας του λευκού ανθρώπου.Μισούσε τους εβραίους και ειδικά τους κομμουνιστές,αφού επέμενε σε επίθεση εναντίον της σοβιετικής Ένωσης,κάτι που του στοίχισε την απομάκρυνσή του από το πεδίο της μάχης.Ήταν απ'τους λίγους ίσως που αφουγκραζόταν τις φωνές τών αιχμαλώτων ανώτερων αξιωματικών των SS,περί σοβιετικής θηριωδίας.Ή πίστη του στα ιδανικά της λευκής φυλής και η αντίθεση με την κομμουνιστική ιδεολογία,αλλά και την εβραϊκή φυλή,του στοίχισε την ζωή σε ένα περίεργο δυστύχημα αφού τράκαρε μαζί με έναν άλλον αξιωματικό στις 9 Δεκεμβρίου του 1945.Έμεινε παράλυτος και μετά από 12 ημέρες ξεψύχησε.Έτσι άρχισε το ταξίδι του στην Βαλχάλα των πολεμιστών,συναντώντας πλέον έναν άλλον αντισυμβατικό στρατιώτη.Τον στρατάρχη διοικητή της φημισμένη μεραρχίας "φάντασμα",Έρβιν Γιοχάννες Όυγκεν Ρόμμελ.Ίσως καλύτερα που πέθανε τόσο νωρίς,στο άνθος της στρατιωτικής του νιότης και δεν έζησε,την κατάπτωση του πάλαι ποτέ δυνατού Αμερικανικού Κράτους.Ενός κράτους βουτηγμένος στην βιομηχανία της προδοσίας των λεγόμενων "inside jobs",της κυριαρχίας των Εβραίων και των "δύστυχων" μαύρων.Στην δολοφονία προέδρων και στην χειραγώγηση πληθυσμών,με άφθονο LSD και σέξ αχαλίνωτο,μπολιασμένο στην μέχρι την δεκαετία του '50,παρακμιακή ρόκ μουσική.Άν ζούσε πιο παλιά,ΝΑ ήταν από τους λίγους μή Τεύτωνες,πού θα γινότανε ποίημα του Σίλλερ.Δέν έζησε για να δεί την κατάντια της στρατιωτικής ιστορίας να γίνεται γαϊτανάκι με σήριαλ τύπου "combat,rat patrol"κ.α,όπου οι αμερικανοί στρατιώτες δεν πεθαίνουν ποτέ,ενώ οι Γερμανοί πέφτουν σαν τις μύγες,ή,οί υπερπαραγωγές του Σπίλμπεργκ που είναι γεμάτες από ιστορικές ανακρίβειες,χλευάζοντας όχι μόνο τους Γερμανούς,αλλά και τους Αμερικανούς.Βέβαια αυτό δεν έχει καμμία σημασία,ΑΠΟ την στιγμή πού ο πολύς λαός αρκείται στο να βλέπει ταινίες "σπλάτερ" και όχι ιστορικές αλήθειες.Τί να κάνεις όταν βλέπεις σε ντοκυμανταίρ,αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα να φλέγονται στίς Αρδέννες και δίπλα να περπατάνε μοναχικοί γρεναδιέροι των waffen SS των μεραρχιών "Das Reich" και "Hohenstauffen",σημασία έχουν οι εικόνες του Χόλυγουντ.Ποιός ξέρει,ίσως ο στρατηγός Πάτον άν ζούσε,ΝΑ ήταν η "μούσα" του Ινδιάνου σκηνοθέτη Sam Pekinpah.Να ήταν το άλτερ έγκο του λοχία Στάινερ στο αντιπολεμικό "Σιδηρούς Σταυρός".Αντιεξουσιαστής,αντικομμουνιστής,αντιεβραίος,ρατσιστής,ρομαντικός τροβαδούρος του πολέμου,lone ranger,ιππότης κυνηγός,συνωμοσιοπαρανοικός,ίνδαλμα του Αμερικανού σύγχρονου ήρωα William Milton Cooper,Δάνδης της καταστροφής,αλλά και εραστής της πραγματικής ειρήνης χωρίς πολυπολιτισμικότητες,ο τελευταίος των Μοικανών,απλά ήταν ήρωας.Ένας τίμιος και γενναίος στρατιωτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 14:58

    Παρεμπιπτόντως και για τους λάτρεις των συνομωσιών με ερπετοειδείς,παρακολουθήστε το έξοχο ξένο ντοκυμανταίρ "Apocalypse,the WW2",προσέχετε στο τελευταίο επεισόδιο στην παράδοση της Γερμανίας στους συμμάχους,τα μάτια του στρατάρχη Κάιτελ,Σκέτο ερπετό.Θυμίζει κάτι από την "ιστορία του Μπράντον Κόρευ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ(ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΟΛΟΜΑΛΤΑΣ,ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΜΙΣΟΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.
    Ο ΑΪΚ ΕΓΙΝΕ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ Ο ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΩΝ ΦΡΑΝΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΟΝ;

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΈΝΝΕΝΤΥ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΆΠΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΤΕ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ;"ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ."
    ΒΛΕΠΕΤΕ...ΚΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ....

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...
    ΗΘΙΚΟΣ...
    ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ....

    ΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΣ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.ΤΑ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΜΛΕΡ ΩΣ " ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ".
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΡΕΎ ΓΚΟΥΝΤ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ...ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α.Ι.=ARTIFICIAL INTELLIGENCE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣ!!!

    ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΘΟΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ;Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ...Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ,ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EY-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ και Ανώνυμος-20 Μαΐου 2019 15:2,

    συμπλήρωσαν την Ιστορία όπως της πρέπει!

    Σάς ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνολική ιστορία του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ Στρατηγού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είναι ακόμα στο σύνολό της δημοσιευμένη.
    Βρίσκεται σε καλοκλειδωμένα αρχεία, ενώ σημαντικό μέρος στοιχείων και γεγονότων ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ εδώ και πολύ καιρό, με λ.χ. χαρακτηριστικότερο το διαβόητο τρακάρισμα, όπου ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ οδηγός λοχίας, αλλά και οι δύο συνοδηγοί του ...ΕΞΑΫΛΩθΗΚΑΝ απο προσώπου γής (!) ενώ ΚΑΜΜΙΑ απολύτως έρευνα δεν διετάχθη γιά το αφύσικο πέσιμο του 'GMC Truck' μέ φόρα μάλιστα, πάνω στην υπηρεσιακή 'Cadillac'που πήγαινε αρκετά σιγά, του
    Στρατηγού Τζ.Πάττον.
    Ο παράλυτος πλέον στρατηγός ζήτησε επιτακτικώς απο τήν γυναίκα του να τον πάρει απο το νοσοκομείο γιατί θεωρούσε ότι θα τον σκοτώσουν, αλλά εκείνη απέτυχε....
    ΟΥΔΕΜΙΑ νεκροψία διετάχθη ποτέ στο σώμα του Πάττον!
    ΟΥΔΕΜΙΑ επίσημη παρουσία - σιώπησαν άπαντες! - έγινε στήν μάλλον αθόρυβη & βιαστική κηδεία του σε νεκροταφείο του Λουξεμβούργου (!!! όπου υπάρχει έως σήμερα) και όχι στο διάσημο στρ.νεκροταφείο 'Άρλιγκτον' στίς ΗΠΑ που ζήτησε η χήρα του!
    Ο υπεύθυνος της δολοφονίας του ήταν ο αρχηγός του γραφ.'ΟSS', δηλαδή του "προθαλάμου" της 'C.I.A.', ο ταξίαρχος 'Wild' Bill Donovan, που μετά έγινε και πρώτος διοικητής της CIA!
    (Ο δολοφόνος ονομαζόταν Ντάγκλας Μπαζάτα και πήρε απο τον Ντόνοβαν 10.000$ αμοιβή!)
    Yπάρχει σχετική βιβλιογραφία στις ΗΠΑ, άν και περιορισμένη.
    Το σύστημα δεν θα επέτρεπε ποτέ, να χτυπηθεί η Σοβιετική Ρωσία απο τον Πάττον, θέμα που λόγω του ευερέθιστου χαρακτήρος του το είχε εξωτερικεύσει σε διάφορες περιπτώσεις, ενώ είχε τσακωθεί πολλές φορές με Σοβιετικούς "συμμάχους" αξιωματικούς, σάν τον στρατάρχη Ζούκωφ.
    Τόν Πάττον τον φθονούσαν (περίπου) άπαντες και τον φοβόντουσαν.
    Η μόρφωσή του ήταν σπανιωτάτη, επί παντός επιστητού και μελετούσε συνεχώς.
    Ήταν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και δεν δίσταζε πρό ουδενός κινδύνου.
    (Στήν Βόρειο Αφρική, ακάλυπτος πυροβολούσε με το ρεβόλβερ του ένα γερμανικό καταδιωκτικό που κτύπησε το αρχηγείο του!!!)
    Ευχαριστούμε γιά την έξοχη θεματολογία.
    ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΣ ΔΟΥΝ ΕΔΩ:
    https://www.slideshare.net/frontfel/the-assassination-of-general-george-s-patton-53121053

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Καποδίστρια,
      σάς ευχαριστούμε κι εμείς θερμότατα για τις εξαιρετικές αυτές πληροφορίες!
      Και για τον σύνδεσμο.

      Χριστός Ανέστη και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 18:34

      Σημειωτέον,όπου OSS(πρώην CIA)βλέπε Ράινχαρντ Γκέλεν,ο μασώνος υπερκατάσκοπος του Χίτλερ και πραγματικό αφεντικό της CIA.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα, καί χρόνια σας πολλά!

      Συνεισφέρω στη σχετική συζήτηση:

      Το "Ντόνοβαν" είναι Ιρλανδέζικο επίθετο. Εννοώ, ότι ως Ιρλανδικής καταγωγής, ο Ντόνοβαν λογικά δεν θα έδινε εντολή να εξοντωθεί ο Πάττον. Η εθνική "ατζέντα" των Ιρλανδών είναι διαφορετική της των τζιούζ, καί δεν συμπλέουν.
      Οπότε, αυτό το γεγονός πρέπει να μας προβληματίσει, γιά το πόσο πολύ μπορεί να προχωρήσει ο γενιτσαρισμός ενός ατόμου.

      Ο δέ Πάττον, μεταξύ των άλλων πίστευε καί στην μετενσάρκωση. Κάποια στιγμή (σ' ένα "διάλειμμα" των συγκρούσεων του Β' ΠΠ) πήρε καναδυό κολλητούς του, τους πήγε σ' ένα σημείο στην έρημο της Τυνησίας, καί τους είπε ότι εκεί δόθηκε η στεριανή μάχη Ρωμαίων καί Καρχηδονίων. (Την οποία -λέγεται πως- περιέγραψε με λεπτομέρειες.)

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Εργοδότα,

      ευχαριστώ για τις ευχές!
      Βλέπω πως η ανάρτηση αυτή δεν είναι δυνατόν να μείνει μόνο σε ορθολογιστικά πλαίσια. Ο μεταφυσικός παράγων δίνει και παίρνει. και το ζουμί τελικά είναι πάντα πίσω από την κουρτίνα, στα μυστικά επιτελεία του αιώνιου εχθρού. Και τον οποίον φυσικά δεν τον αφήνουμε στην ησυχία του. Επανερχόμαστε μέσα στην Ιστορία, ώστε η ολοκλήρωση των σχεδίων του να εξαναγκάζεται σε αναβολές εις το διηνεκές.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  6. Ο 15:29 ΕΙΜΑΙ Η ΡΙΤΑ,ΚΙ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΟΛΥ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ,ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΚΑΙ ΝΑΙ...ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΦΑ ΤΙΜΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΙΔΙΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ....

    ΑΡΑ;
    Ο ΠΑΤΤΟΝ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.
    ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΡΟΝΕΙΑ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ.
    ΩΣ ΠΑΤΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΟΥΣ,ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ,ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΤΤΟΝ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΕΣΑΣ;

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡ.ΚΑΊΤΕΛ!
    ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ.
    Ο ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ Β' ΠΠ,ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΡΩΣΗ.

    ΟΙ " ΚΑΊΤΕΛ" ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3ο ΠΠ=ΝΕΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ;

    ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΠΕΤΣΝΑΖ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ Α' ΝΤΡΑΚΟΝΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΤΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

    Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΕΡΑΛ.Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πατον, βαθυς γνωστης της ιστοριογραφικης προοδου, εβλεπε οτι μετα την καταστροφη της Τσαρικης Ρωσσιας το ολοκαυτωμα της Γερμανιας θα επεφερε την τελικη πτωση του Ευρωπαικου Δυτικου Πολιτισμου, το πραγματικο αναχωμα, στη πορεια των Χαζαρων Ταλμουδιστων προς την ολοκληρωτικη κατοχη του πλανητη.

    Ηταν μια απελπις προσπαθεια ενος ηρωος διοτι η Αμερικη ετελη ηδη υπο την κατοχη Χαζαρων Ταλμουδιστων (Ροθτσιλντ, Ροκφελερ, Ρουσβελτ). Στο βιντεο που ακολουθει λεει "θα αλλαξουμε την Αμερικη να βολευη εμας", 15 λεπτο. Οπως εχει συμβει στην Ελλαδα και σ΄ ολη την Ευρβπη.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=628&v=2OEesHwLEK8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, αυτή η λιτή ανάρτηση του grothia.gr, εδώ μέσα πήρε άλλες διαστάσεις!
    Δεν ξέρω αν βλέπω τη σειρά ταινιών outpost ή την τηλεοπτική The Strain, λατρείες μεγάλες!
    Αλλ'όπως δείχνουν τα πράγματα.. η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.
    Ναι, τις έχω διαβάσει και τις αναρτήσεις του Σαμαν Λάικαν, και είναι φυσικό ο Αρχαίος Εχθρός να είναι "μανούλα" στην προσαρμοστικότητα, την απόκρυψη και τον αλλομορφισμό και να δημιουργεί Ιστορία Θερισμών.

    Κάτι μού λέει όμως ότι ήρθε η ώρα του αφανιστεί και να μην φυλακιστεί/σφραγιστεί ούτε δείγμα!
    Τού δίνω δεν τού δίνω 35 χρονάκια ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι.. ξέχασα και το μεγαλειώδες midnight meat train (2008)

      Πάντως με την ιστορία του Μπράντον Κόρευ έφαγα την πρώτη μου σφαλιάρα πάνω στην πιθανότητα.. όλα αυτά να μην είναι απλώς κινηματογραφικά σενάρια.

      Διαγραφή
  9. Iron Sky: The Coming Race (2019)
    http://gamatotv.co/group/iron-sky-the-coming-race-2019

    Είναι τελείως ελεεινή -η απόλυτη βλακεία- ίσως περισσότερο κι από την πρώτη, όμως μάς κλείνει το μάτι, μέσα στο στόρυ, σε πολλά από αυτά τα θέματα. Για να γίνω σπόιλερ.. μάς παρουσιάζει και τον Χίτλερ αλλομορφικό της φυλής Α Ντακόνις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 21:52

      ΚΑΙ βέβαια αδερφέ Κώστα μην ξεχνάμε τον μοναδικό απ'τους Αμερικανούς προέδρους που ήρθε ποτέ σε συνάντηση με τους ενδογήινους δρακονιανούς.Ό Ντουάιτ Άιζενχάουερ.Το είχε αποκαλύψει σε κοινό ό William Cooper,λέγοντας μάλιστα ότι τα τεράστια σκάφη που έβλεπαν στον ουρανό,δεν ερχόντουσαν από το διάστημα,αλλά από τα ανοίγματα τών πόλων.Μεγάλος οδηγός πληροφοριών,τα Χειρόγραφα Μέσσερσμιτ.

      Διαγραφή
  10. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΤΟ;;;

    ΤΟ STRAIN,TO MIDNIGHT MEAT TRAIN,KAI TO IRON SKY TA ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!

    ΒΕΒΑΙΑ...ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ HORROR, ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΩΣ ENTERTAINMENT....

    TΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΘΑ ΛΥΠΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΝ...."Ο ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ";ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ;;

    ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΡΧΑΙΟ ΟΣΟ ΚΙ Η ΔΡΑΚΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ=ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΟΔΙΝΟ,ΧΟΙΡΙΝΟ,ΑΡΝΙΣΙΟ,Η ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ;ΕΤΣΙ ΕΙΜΕΘΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ.ΚΟΠΑΔΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ,ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΠΑΣ ΠΙΟΣ Ο 12ος,Ο ΠΑΤΣΕΛΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΆΠΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΑΚΟ ΜΙΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΌΣΑ ".ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΡΙΣΤΟΝ 'ΔΟΧΕΙΟΝ'=VESSEL ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ,ΟΤΑΝ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ,ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΛΑΣΕΡΤΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ "Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ".

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΚΙ Η ΜΕΡΚΕΛ=ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ, ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΔΙΣΙΑ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ".

    ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΒΡΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΥΣΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ.

    Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ.

    ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ....

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ....
    Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ,ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ,ΘΥΣΙΑ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕΙ.

    ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙ'ΟΛΙΓΟΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ.

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Η PIZZAGATE ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 13.000 ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ,ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ;ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως με τον ίδιο τρόπο τις αντιμετώπισα αυτές τις σειρές, και όχι ως entertainment.

      Kαι μιας και είπες για Χαζάρους.. φαντάζομαι έχεις ακουστά για το "κατώφλι"... Ασπάζονταν τον Ιουδαϊσμό, είχαν μεν κάποια συγγένεια με τους Ατλάντιους Μάγους της Βαβυλώνος, αλλά στο κατώφλι απέκτησαν ξανά τα σατανικά τους χαρίσματα ώστε να διεισδύσουν παντού και να κατακτήσουν τον κόσμο. Κι αυτό γιατί δεν είναι ο εαυτός τους. Στο κατώφλι παραμερίστηκε η προσωπικότητά τους και γίναν ξενιστές της πολυδιαστατικής σκατοδρακόφαρας.
      Το "The Dyatlov Pass Incident (2013)- Devil's Pass" [ http://gamatotv.co/group/devil-s-pass-2013 ] για το κατώφλι στην ουσία μιλάει, αλλά στέλνει την μπάλλα στην εξέδρα, εμπλέκοντας και ταξίδι στο χρόνο για να μάς μπερδέψει.

      Διαγραφή
    2. κατώφλι= διαστατικό πέρασμα, πύλη

      Διαγραφή
    3. Λέγεται -από τους αστρολόγους- πως στις μέρες μας (δηλ. τα λίγα 24ωρα πρό των εκλογών της 26ης τρέχοντος) αναμένονται χοντρές αποκαλύψεις.

      Ίδωμεν!

      Διαγραφή
    4. Μα χοντρές νομίζω είναι και οι αποκαλύψεις περί σκαφάτου αλιέτσι τσεκεβάρα και των δραστηριοτήτων της οικογένειάς του, που όταν τις λέγαμε το 2012-14 μάς περιγελούσαν. Το ίδιο για τη συνωμοσία του γιωργάκη παπανδρέου με το χαζαρο-ιερατείο της Ευρώπης, που λεπτομέρειές του βγήκαν στο φως αυτές τις ημέρες. Πιστεύω κι εγώ ότι έρχονται κι άλλα, πιο εκτεταμένου αντίκτυπου.

      Διαγραφή
  11. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΓΟΥΡΛΟΥ....

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ...ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΩΝ...

    ΑΣ ΒΑΛΩ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΑΛΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΙΝΖΟΝΑ.

    ΓΡΑΦΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΒΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ.

    Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΦΑΡΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΚΡΟΝ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΩΠΑ;
    ΚΑΤΙ ΤΕΡΕΖΕΣ ΜΕΥ,ΑΠΟ ΙΝΓΚΛΑΝΤ,ΚΑΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΙ(ΣΑΝΤΛΕΡ+ΑΝΙΣΤΟΝ),ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑΠΑΡΤΥ,ΟΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ...

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ.ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.Ο ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΆΠΑΣ, ΟΛΟΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΩΠΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!

    ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΕΛΑΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΣΑΝ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ ΛΕΕΙ...
    ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΝΑΦ ΜΟΥΒΙ ΜΙΚΡΩΝ ΔΥΣΜΟΙΡΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΕΙ Η ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    https://8ch.net/pol/res/12708444.html

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΊΤΣΕΡΛΑΝΤ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΗΣ CIA.ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΆΓΜΆΤΊΚΌΣ ΚΡΎΦΌΣ ΆΡΧΉΓΌΣ....

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΈΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΧΙΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ,ΠΟΥ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΤΟΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ,ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ Ο ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΣ ΛΑΩΝ.ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ,ΑΛΛΑ...ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ,ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΠΕΣΕ,ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ....

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Μαΐου, 2019 10:25

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΡΙΤΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE,ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1,ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ,ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ.

      Διαγραφή
  12. TΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

    ΑΡΑΓΕ;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗ;
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΈΝΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΝΑΡΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΦΩΤ.ΜΗΧΑΝΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ....
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ.
    Ο ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΎ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΡΙΤΑ.
      ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

      Διαγραφή
  13. Ο ΖΕΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΟ ΜΟΥ.. ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ.. ΤΟΥ 4ου ΜΕΡΟΥΣ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ...Η ΓΟΥΡΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ....

      ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GEORGIA PACELLI ME TON CARLO MASSIMO TΩΝ MAXIMUS.
      AΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΏΤΗ;!; ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ,Ο ΧΑΡΡΥ,Ο ΚΑΡΟΛΟΣ,Ο ΜΩΧΑΜΕΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ,ΟΙ ΣΠΕΝΣΕΡ,ΟΙ ΜΑΞΙΜΟΙ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ;

      "ΖΕΥΣ ΟΜΒΡΙΟΣ".
      ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 'THE ADVERSARY ' 5/5/2019

      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΗΡΘΕ ΚΡΗΤΗ;ΑΝ ΟΧΙ,Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΜΙΝΩΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΊΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΝΑ'ΝΑΙ...ΑΛΛΑ Ο Omvrios ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΤΕ.

      ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΛΟΓΚ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ahuwahzeus,ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ.
      ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ;;;ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

      https://izrealzeus.weebly.com

      ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

      ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ THEODOLI THΣ BLACK NOBILITY EINAI OI AΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ!
      ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΌ;
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΕΡΑΤΩΝ.
      ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΩ ΚΟΥΣΤΕΝΙΝ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΩΣ "ΑΓΙΟ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ Η ΛΥΧΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΣΥΝΤΟΜΑ.

      ΑΠΟ ΓΟΥΡΛΟΥ,ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

      ΡΊΤΑ

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και ένα άλλο ΣΚΟΤΟΣ, δηλ.τί σκότος..μιλάμε για ολοσχερή αφανισμό του έθνους, της φυλής μας, που θα μπορούσε να έχει επέλθει, χωρίς το μεσαιωνικό χριστιανικό Βυζάντιο.

      Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας έδειξε στην πράξη οτι μετά απο 550 χρόνια υποδούλωσης μας στους Τούρκους αν δεν ήμασταν ορθόδοξοι χριστιανοί θα είχαμε εκτουρκιστεί πλήρως και θα είχαμε εξαφανιστεί ως έθνος και λαός , και μάλιστα αυτό θα είχε συμβεί όχι σε 400 η 500 χρόνια , αλλά μέσα σε τριάντα χρόνια το πολύ ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση ενός Ελληνικού χωριού στην Μ.Ασία και συγκεκρυμένα στον Πόντο : Όταν οι Τούρκοι τους έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό λέγοντας τους : Ή την γλώσσα σας θα αλλάξετε ή την θρησκεία σας αυτοί προτίμησαν αμέσως την γλώσσα ! Διότι ειδάλλως θα είχαν γίνει Τούρκοι και μάλιστα φανατικοί. Πχ κοιτάξτε και σήμερα : Σύριζα , ΝΔ , ποτάμι ΚΚΕ και άλλοι μπορεί να μιλούν Ελληνικά , τα στελέχη τους να απαρτίζωνται απο Μακεδόνες , Πόντιους , Βλάχους , Σαρακατσάνους , Αρβανίτες και άλλους ΑΛΛΑ ; Είδατε εσείς κανέναν απο όλους αυτούς να πονά και να ενδιαφέρεται για την πατρίδα ; Όλοι τους σχεδόν είναι λοβοτομημένα κοματόσκυλα , πράκτορες ξένων χωρών , κλέφτες , διεφθαρμένοι και προδότες της χώρας τους με τελευταία παραδείγματα την κατάπτυστη ψήφιση των μνημονίων και των Πρεσπών - που ξέρουμε οτι έγιναν για καταστροφή και διαμελισμό της χώρας μας - και το ξέρουν και οι περισσότεροι εξ αυτών !

      Διαγραφή
    3. Είμαι λοιπόν ΑΦΕΛΗΣ που δημοσίευσα αυτά:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

      Και απορώ.. πώς γίνεται να ήταν ο Κωνσταντίνος κρόνια δρακόφαρα...
      Ένα άτομο που απεχθανόταν την μοιχεία και τον σεξισμό. Που συμβούλευε την νεολαία της αυτοκρατορίας να μην βάζει χαλκάδες στα αφτιά και δερματοστιξία (τατουάζ) γιατί, έλεγε, "έτσι βεβηλώνεις το σώμα που είναι ναός του Θεού" (τώρα αν εννοούσε τον θεό Ήλιο ή τον χριστιανικό θεό.. αυτό δεν έχει σημασία, γιατί καλοπροαίρετος ήταν και με τα δυο).
      Μιλάμε για ένα άτομο που κατήργησε τη λατρεία στο πρόσωπό του, που σταμπαρίστηκε άγρια από την δυτική κρόνια σκατόφαρα (κι άρχισε από τότε μεθοδικά να τον διαβάλλει), αμέσως μόλις έκανε την εντελώς απαράδεκτη αντικρόνια πράξη: Αρνήθηκε να θυσιάσει σε θεούς για να γιορτάσει κάποια νίκη του.

      Διαγραφή
  15. Αν καταλαβα καλα μιλατε για το Βυζαντιο; Ελεος! ... Μην βγαλουμε και τα ματακια μας μονοι μας και δωσουμε ικανοποιηση στους εχθρους μας διακοπτοντας την συνεχεια της ελληνικης ιστοριας για 1200 ολοκληρα χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://lastpoint.gr/to-vyzantio-fotodotis-anatolis-kai-dysis/

    https://www.scribd.com/document/112023348/%CE%91-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%86-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%92%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-324-1453-%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%91

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΉΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ,ΕΜΑΘΑ,ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΒΙΩΜΑΤΑ.
    Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΦΕΡΕ.ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ;ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΑΦΑΝΤΟΣ.
    ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΊΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΚΜΆΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΟΛΑ ΣΒΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.ΛΕΓΟΤΑΝ one - evil.org.

    ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ:ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟ Ο ΚΟΥΣΤΕΝΙΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΙΔΡΥΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.ΜΑΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ",ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΓΚ ΧΑΜΑΝΤΙ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 24/7 ΦΥΛΆΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ+ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΒΑΣΙΛΕΙΣ+ΠΑΠΑΔΕΣ+ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ,ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ,ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΡΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ.
    ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ;
    Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ.
    ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΩΣ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ".
    ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ,ΟΙ "ΑΦΕΛΕΙΣ"ΚΑΤ'ΕΜΈ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΑΣ.
    Ο ΤΟΡΥ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ.
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ= ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΝΙΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...

    ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ:ΕΛΛΗΝΑ! ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ!ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΖΩΟΝ.ΙΣΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΟΡΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΓΥΙΕ ΜΟΥ: Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ.

    ΠΑΙΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ.
    ΤΑ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΠΕΙ,ΞΥΠΝΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ....ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΝΙΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ.
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΓΕΔΡΩΣΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ,ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑΡΡΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙΑ;

    ΤΡΑΓΙΚΟ;;;
    ΤΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ=ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή