«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου! (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Δύο ονόματα δεν θα αναφέρουμε στο σχόλιο αυτό, γιατί μετά θα είναι θέμα εβδομάδας αν θα υπάρχει ο Διόδοτος στο διαδίκτυο και αν ο διαχειριστής του κάνει δεύτερο σπίτι του τα δικαστήρια 🙂. Πίσω από όλα αυτά που περιγράφονται στην παρακάτω αποκαλυπτική ανάρτηση του grothia.gr ( μετά απιστεύτου μουσικού βίντεο που περιέχει τον ορισμό του ρουφιάνου 🙂 ) δρα ένα άτομο, άγνωστο στον πολύ κόσμο.  Στο άτομο αυτό διατίθενται, όχι τώρα αλλά εδώ και μια πενταετία, μέχρι και αίθουσες στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες για να κάνει ομιλίες. Το επώνυμό του είναι κακόηχο και δίνει αμέσως την εντύπωση ότι είναι κωδικοποιημένο. Πρόκειται για άτομο παντογνώστη (!) το οποίο το σύστημα τον κρατάει αόρατο κατά κάποιον τρόπο, εφόσον δεν θα βρήτε στο διαδίκτυο ούτε μία φωτογραφία του. Έχει επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες πέραν των Ελληνικών Hoaxes, δραστηριότητες στις οποίες: χαντακώνει το έργο ανθρωπιστών ιατρών που θέλει να τους εξαφανίσει το σύστημα, εξωραΐζει ποικιλοτρόπως τους χημικούς αεροψεκασμούς, καθώς και το επερχόμενο τσιπάρισμα στο ανθρώπινο σώμα, γράφει αντιχριστιανικά άρθρα, π.χ. περί της μη ιστορικότητας του Χριστού, κ.ά.. Είναι παν-ειδικός σε πολλά ο κύριος, για το νεαρόν της ηλικίας του. Το χειρότερο όμως όλων (το κερασάκι στην τούρτα) είναι η ενεργός δράσις του μέσω πασίγνωστου περιοδικού, στο οποίο παρουσιάζει την διεθνή πολεμική και στρατιωτική τεχνολογία και επικαιρότητα, όπως θέλει το σύστημα. Και κάθε μέρα δυο τρία άρθρα, εντελώς διαφορετικού θέματος, σε διάφορες ιστοσελίδες. Φουλ πρακτορική δράση! Αρκετά όμως είπα.. καλή ανάγνωση!



[ σε όσες εικόνες τα γράμματα είναι μικρά, κάνετε κλικ επάνω τους για μεγέθυνση ]

Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES .
Η συγκεκριμένη “ΜΚΟ” έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.

Τα ellinika hoaxes κλήθηκαν απο την ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να διαφυλαξουν την ακεραιότητα Ευρώ και ΝΑΤΟ.

Το άρθρο σας … να το μεταφράσετε και στα Αγγλικά να μπορούν το διαβάσουν πιο εύκολα η Μοσάντ και η CIA.
Βγήκατε να μας υπερηφανευθείτε που γίνατε ΓΛΕΙΦΤΕΣ … της «πολιτισμένης» Ευρώπης ;
Βγήκατε να μας παραδώσετε μαθήματα πολιτικής ορθότητας;;  Ως τι ως … «Επίλεκτοι» της Κομισσιόν και του μπεκρούλιακα Γιούνκερ; ;
Θα έπρεπε να θεωρήσετε υποτιμητικό να σας καλούν σε συνέδρια της εξουσίας …ρουφιάνοι των Hellenic Hoaxes  με Ευρωπαική Πιστοποίηση !
Να αποδομείτε όλα τα ψέματα όχι επιλεκτικά…ΟΛΑ!  Όπως το ότι ο Σαντάμ είχε πυρηνικά κι ότι ο Άσαντ έριξε χημικά …Ή όπως το οτι ο Καντάφι εγκληματούσε εις βάρος του λαού του το ίδιο και ο Μιλόσεβιτς κλπ..
Τα ellinika hoaxes κλήθηκαν στο Ιερατείο της ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να μας σώσουν από του κακούς Ρώσους ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του Ευρώ και του ΝΑΤΟ.
Έρχονται εκλογές και πρέπει να εκλεγούν όσοι είναι στο πρόγραμμα ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Να μας πουν μόνο πόσα θα αρπάξουν κι αν θα τα δηλώσουν ή αν θα είναι από τα μαύρα ταμεία του Soros .
Γεμίσαμε “αφιλοκερδείς”, “φιλαλήθεις”, κρατικοδίαιτους “Σωτήρες” …από το 2009 και μετά κι έτσι κάπως διπλασίασαν το χρέος … για να μείνουμε “Ευρώπη” και να αρπάξουν τις περιουσίες μας οι “φιλάνθρωποι” Soros, Paulson, Loeb, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs κοκ.
Οι φωστήρες των Ellinika Hoaxes πολεμούν για το καλό των λαών … μέσα από ΠΟΛΥ ανεξάρτητους οργανισμούς λέμε

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!

Τόσο ανεξάρτητους …που χρηματοδοτεί κυρίως  η Liberation …δηλαδή οι Rothschild , και το OPEN SOCIETY FOUNDATION δηλαδή ο Soros, το ψυχοπαίδι των Rothschild …

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3

καθώς και η Google που ανήκει στον Larry Page και τον Sergey Brinn. Τώρα το πως συνέβη και είναι όλοι τους εβραϊκής καταγωγής … θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3

Οι «ανεξάρτητοι» κι «ανιδιοτελείς» φωστήρες των Hoaxes δεν άκουσαν ότι μόλις αγόρασε τις μετοχές της Liberation ο Rothschild, παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 150 δημοσιογράφοι … γιατί ακριβώς τελείωσε εκεί η ανεξαρτησία τους.

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!68

Θέλει πολλά κιλά @@ να παραδεχτείς επιχορήγηση και πόσταρεις τον εαυτό σου μαζί με το Open Society του θείου Soros.

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!64

Μετά απο τέτοια τιμή … είναι δυνατόν να στοχοποιήσεις ποτέ τους «ανιδιοτελείς φιλάνθρωπους» και να τους θεωρήσεις υπεύθυνους για την αιματηρή και γενοκτόνο επέκταση της αυτοκρατορίας των τοκογλύφων;
Τα Ellinika Hoaxes συμμετέχουν με υλικό και στην AthensVoice που επίσης είναι γνωστή για την φανατική προώθηση της ατζέντας Sοros … «Ανεξάρτητη» κι αυτή όπως η Τράπεζα της Ελλάδας … Ανεξάρτητο από τα συμφέροντα των Ελλήνων …αλλά πλήρως εξαρτημένη από τους ξένους τοκογλύφους… 

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!6
To Facebook δεν ανέθεσε τυχαία στα Ellinika Hoaxes να κρίνει ποιος δημοσιεύει fake news!

Και η Athensvoice …μάχεται εναντίον των «απολυταρχικών» καθεστώτων … μέχρι κι αυτά να γίνουν «Δημοκρατίες» με ιδιωτικοποιημένο τον φυσικό τους πλούτο και με υποχρέωση να πληρώνουν αμέτρητα δισεκατομμύρια σε τόκους για δάνεια που ΠΟΤΕ δεν πήραν … και με κυβερνήσεις αγράμματων κλόουν όπως στην Ελλάδα.
Θα μιλούσαν αυτοί στα Hoaxes ποτέ για την OTPOR και τα εγκλήματα που διέπραξε με χρηματοδότηση των ίδιων αυτών «φιλάνθρωπων» όπως ο Soros … που απεχθάνονται τα “Fake News” ; 
Είναι “FAKE NEWS” η χρηματοδότηση του indymedia των αναρχικών μπαχαλάκιδων απο τον Σόρος ; 


Το Ελληνικό Indymedia βρίσκεται σε ΚΡΑΤΙΚΟ server και συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες!7
Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!

To ELLINIKA HOAXES κυκλοφόρησε «πρόσθετο-εφαρμογή» για τα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome …με σκοπό να «σώσει» την ανθρωπότητα από τις ψευδείς ειδήσεις όταν αυτές δεν βολεύουν τους τοκογλύφους και την αντιρωσική πολιτική.
Μόλις λοιπόν εγκαταστήσετε το πρόσθετο … αυτό σας προειδοποιεί ότι διαβάζετε σελίδα που έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φορά ψευδή είδηση. Δεν υπάρχει η λέξη συγχώρεση στους αυστηρούς κριτές του ELLINIKA HOAXES που κάποιοι τους πληρώνουν ταξίδια, διαμονές στο εξωτερικό για να τους δώσουν κατευθύνσεις. Και ιδού … που πάει το πράγμα όταν παίρνεις δώρα από τις υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Επειδή αυτό το πρόσθετο έχει επινοηθεί από συγκεκριμένα κέντρα … δεν λειτουργεί ΠΟΤΕ με τις ιστοσελίδες του Συστήματος και λειτουργεί ΜΟΝΟ με όσες είναι φιλορωσικές ή αντισιωνιστικές.
Ενώ οι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES έχουν συλλάβει πολλές φορές το STAR.GR να χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις … εντούτοις το ΕΞΑΙΡΟΥΝ από τη «μαύρη λίστα» .
Και το ίδιο κάνουν και με το Newsit, το Documento κλπ.
Όσοι παίρνουν γραμμή από τις Πρεσβείες …περιέργως δεν πιάνονται από τον μηχανισμό….Περνούν μέσα από «δίχτυα» και συνεχίζουν την προπαγάνδα τους για λογαριασμό των τοκογλύφων.
Γιατί λοιπόν γελοίοι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES …εξαιρείτε σκόπιμα το STAR.GR από τη Μαύρη Λίστα …παρά τις αμέτρητες ψευδείς ειδήσεις που έχει σηκώσει και που εσείς οι ίδιοι αναδείξατες;





20 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Μαΐου, 2019 20:25

    ΜΗΠΩΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.......ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ε ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ....ΙΤΗΣ;ΔΗΛΑΔΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ"ΦΩΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΠΑΛΛΆΞΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΚΕΣ"ΦΩΝΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΟΔΟΤΟ,ΔΙΗΝΕΚΗ,ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑ)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,INDYMEDIA ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΓΑΜΩΣΤΑΛΙΝ;ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς λέμε Λεχρίτης δηλαδή;..
    χαχαχαχαχα
    Θα χρειαστω bodyguard οπως φαινεται. Να σε εχω υποψιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Μαΐου, 2019 21:40

      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ;😃

      Διαγραφή
  3. -ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ...-ΣΑΡΑΝΤΑ...-ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΡΟ...-ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΧΑ ΧΑ...

    ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΔΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ...ΕΠΛΕΝΑ...ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ...ΣΥΓΥΡΙΖΑ...ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ...ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑ...ΤΙ ΑΝΔΡΑΣ....ΙΔΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑ...

    Μ' ΕΔΙΩΞΕ Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ...ΑΜ ' ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ...

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ SEX ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...

    ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ...- ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ JOHNNY...XA XA...

    -ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...-ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ...


    ΓΙΟΥΣΕΝ ΜΠΟΛΤ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΣΕ 9.60 ...ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ..ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ....ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ' ΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ...ΧΑ ΧΑ

    -ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...-ΚΟΙΜΑΜΑΙ...-ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΙΣΕ...

    -ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ...-ΟΧΙ...-ΘΕΛΕΙΣ...ΧΑ ΧΑ


    ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ...ΧΟΣΕ ΑΡΜΑΝΤΟ ΣΙΛΒΑ ΝΤΕ ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΜΑΡΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΕΡΕΖ ΜΟΝΤΑΛΒΟ ΚΟΖΟΝΕ...ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ....


    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΤΕ ...ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΤΕ ...ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ...

    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣTARΩ [ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ]....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΜΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ...ΑΛΛΑ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...



    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!

      ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ..
      ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΚΡΥΑ ΜΠΡΡΡ

      - Τί κάνανε τους ταξιτζήδες στην αρχαία Αίγυπτο;
      - Τους ταρίφευαν.


      - Ένα τοστ παρακαλώ...
      - Καπνιστή γαλοπούλα;
      - Φλογισμένε βούβαλε;;

      Κι έτσι, δυο φίλοι ινδιάνοι, ξανάσμιξαν...


      - Δυστυχώς σας μένουν 24 ώρες ζωής αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο.
      - Μα τι λέτε γιατρέ μου, τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο;
      - Σας ψάχνω από χθες.


      - Το βιβλίο σας δε θα εκδοθεί
      - Γιατί;
      - Λογοτεχνικών προβλημάτων


      - Γούντι Άλεν.
      - Ορίστε μάστορα.
      - Ευχαριστώ Γούντι.


      Ήταν δύο θηρία ανήμερα και άλλα δύο την επόμενη ημέρα.


      Εάν είχε χιούμορ ο Βασίλης ο Τσάρτας θα έβγαζε τον γιο του Γιοφύρ.


      Ποιός είναι;
      - Ο Καλ είμαι
      - Έλα Καλ, τι γίνεται;
      - Ας τα λέμε, προσπαθώ να τα βρω με τη γυναίκα μου, να την κάνω να ξανάρθεί σε μένα
      - Να της φτιάξεις ομελέτα
      - Τι εννοείς;
      - Άκουσέ με και φτιάξτης μια ομελέτα να δεις πως θα έρθει
      - Λες;
      - Καλ, ομελέτα και έρχεται...


      - Μα καλά, 200 δις ένα μπιφτέκι;
      - Είναι της Σώρρας.


      Διαγραφή
    2. - Και που λες εκεί που καθόμασταν με το γκομενάκι και τρώγαμε, κόπηκε το ρεύμα.
      - Ελπίζω να άρπαξες την ευκαιρία ε;
      - Φυσικά ρε, μαλάκας είμαι; Της έφαγα και τα δύο σουβλάκια..

      Διαγραφή
    3. ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. -ΔΕΚΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ...-ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...-SORRY...-ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ...-ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ...-ΒΕΒΑΙΩΣ...-ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΜΙΑ VOLTAREN.

      ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

      ΤΟΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ... ΑΙΣΧΟΣ...

      ΝΑΙ 199 ΕΚΕΙ ΕΚΑΨΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ [ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ] ΣΗΜΕΡΑ....

      ΥΓ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥ [ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ]...Σ' ΕΦΑΓΑ ΚΩΣΤΑΚΗ...ΡΕ ΚΩΣΤΑ Η ΠΟΠΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ PAUSE...ΠΗΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΥΧΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...

      ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...
      -ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΝΔΡΑΣ...-ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΕΡΑΤΑ..ΧΑ ΧΑ


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. ΠΗΓΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ.
      ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ..ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  6. ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ... Ο ΓΥΡΟΛΥΜΑΤΟΣ...Ο ΣΚΑΝΤΖΟΓΥΡΟΣ...YASOUVLAKI...H ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ...ΑΧ ΚΟΥΛΑ ΑΧ...BELLE MEAT...ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ...TSIFLIDIS SEGURITY [ ΛAΘOΣ AYTO EINAΙ ΕΤΑΙΡΙΑ SEGURITY ]...Ο ΔΕΙΠΝΟΛΟΓΟΣ...ΤΟ ΠΙΤΑΣΤΕΡΙ...ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ...DOGGIE STYLE...ΨΗΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ...ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ...ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΙΑΚΙΑ...ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ...ΜΑΜ ΤΣΙ-ΤΣΙ...ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ...Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ...Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ...Ο ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ...Ο ΤΣΙΚΝΑΣ...ΟΙ SOUVLISTAS...KEΦΤΕPOLIS...Ο ΠΕΖΟΓΥΡΟΣ...YAKΕΜΠΑΠ...ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ...Ο ΜΠΑΛΤΑΣ...ΤΟ ΨΗΤΟ ΛΕΜΟΝΙ...GEIASOY...SOUVLAKI-THEORY...TAMMAM...O ΦΑΓΑΝΟΥΛΗΣ...Ο ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΗΣ...ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΑΚΙ [ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ]...Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ MΠΕΜΠΗ...ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ...ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ...ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ [ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ]...Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ Ο ΚΑΝΝΕΛΟΣ...ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ...SALAMALECOUM ΠΙΤΕΣ...ΟΛΑ SHIS...LETS MAM...O.K .[ O KAIEI ]...O ΘΟΔΩΡΑΣ...ΤΟ ΠΥΡ-ΝΑΡΙ...ΤΟ GRECE KALAMADIKO...H ΘΡΑΚΑ...ΠΙΑΣΤΟ ΦΑΤΟ...ΤΖΑΤΖΙΚΟΚΙΝΗΣΗ..ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΥΓ...ΧΑ ΧΑ ...ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ [ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΣ ] ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάνναρε είσαι άπαιχτος. Να σε κλέψω μια στάλλα καλέ;
      Astillais

      Διαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ...
    MASABUCA...ΣΟΥΒΛΑΤΖΕΙΔΙΚΟΝ...PITULKA...ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ...ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ...Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ [ ΜΙΑΟΥΛΗ ]...ΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑΣ...ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΓΩΝΙΑ...ΟΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΕΣ...Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ...Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ...Ο ΩΡΑΙΟΣ [ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ]...TWO FAT GUYS...Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ...ΤΟ PIGGY-ΠΟΠΟΥΛΟ...H ΦΟΥ ΦΟΥ...ΚΟ ΚΟ ΜΠΕ...ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ...Ο ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ...

    ΥΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ...ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ... ΕΣΕΙΣ .... ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ...ΕΜΕΙΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -ΜΠΑΜΠΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    -LAS VEGAS...DOM PERIGNON...ΠΟΥΤΑΝΕΣ...
    -AN ΔEN TO ΠΙΑΣOYME...
    -XΩΡΙΟ... ΤΣΙΠΟΥΡΟ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ...


    ΥΓ. ΝΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...


    ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΤΡΕΛΛΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΚΟΖΑΝΙΤΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      - Κυρ Μπάμπη θα μου φτιάξεις 5 πιτόγυρα με χοιρινό;
      - Απ' όλα;
      - Αν μπορείς χωρίς ιδρώτα αυτή την φορά κυρ Μπάμπη.


      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΖΩΝΝΥ!

      Διαγραφή
    2. XA XA KAΛΟ...
      ΚΟΙΤΑ ΚΩΣΤΑ Η ΠΟΠΗ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ...

      ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΥΟ...ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ. ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΔΥΟ ΠΛΑΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ..ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ . ΕΙΧΑ ΤΗ ΛΥΣΗ: ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΆΛΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
      ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ, ΛΟΓΙΚΟΙ, ΑΚΟΜΠΛΑΡΙΣΤΟΙ, ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ, ΜΗ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ. ΕΣΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΓΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ.. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ 🙂 ...

      ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΑΡΕ 👍

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΗΤΑΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΗ...ΕΔΕΙΞΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ...

      ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ....ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕ...ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  9. ΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ...ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΒΑΡΔΥΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΡΕΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ [ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ]...


    ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ...ΟΙ ΚΡΙΟΙ ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ...ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ...

    ΤΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ [ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ]...ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ...

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ...ΣΤΙΣ 19.00 ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ...ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ [ ΚΑΙ ΝΕΥΜΑΡΑΚΗ JUNIOR ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ]...


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή