«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ποιός είναι τελικά ο ”κακός” στη Μέση Ανατολή; 200 Ισραηλινά πυρηνικά όπλα στοχεύουν το Ιράν.


Η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να εξέλθουν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν – η οποία υπεγράφη το 2015 από την Τεχεράνη με τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ συν τη Γερμανία – προκαλεί μια κατάσταση εξαιρετικού κινδύνου όχι μόνο στη Μέση Ανατολή.
 
Για να κατανοήσουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης, υπό την πίεση του Ισραήλ, που περιγράφει τη συμφωνία ως “την παράδοση της Δύσης στον άξονα του κακού που οδηγείται από το Ιράν”, πρέπει να ξεκινήσουμε από ένα ακριβές γεγονός: το Ισραήλ έχει τη Βόμβα, όχι το Ιράν.

Πάνω από πενήντα χρόνια, το Ισραήλ παράγει πυρηνικά όπλα στο εργοστάσιο της Ντιμόνα, που χτίστηκε με τη βοήθεια κυρίως της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν υπόκειται σε επιθεωρήσεις, διότι το Ισραήλ, η μόνη πυρηνική δύναμη στη Μέση Ανατολή, δεν συμμορφώνεται με τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, την οποία υπέγραψε το Ιράν πριν από 50 χρόνια.

Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι το Ισραήλ παράγει πυρηνικά όπλα αποκαλύφθηκαν πριν από τριάντα χρόνια από τον Μορντεχάι Βανούνου, ο οποίος εργάστηκε στο εργοστάσιο της Ντιμόνα: δημοσιεύθηκε από τους The Sunday Times στις 5 Οκτωβρίου 1986, αφού προβλήθηκε από κορυφαίους ειδικούς σε πυρηνικά όπλα. Ο Βανούνου, που απήχθη από τη Μοσάντ στη Ρώμη και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια σκληρής φυλακής και μετά την απελευθέρωσή του το 2004 υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς.

Το Ισραήλ έχει σήμερα (αν και χωρίς να το παραδεχτεί) ένα οπλοστάσιο που εκτιμάται στα 100-400 πυρηνικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων μίνι πυρηνικών όπλων νέας γενιάς και βομβών νετρονίων, και παράγει πλουτώνιο και τρίτιο σε ποσότητες για να φτιαχτούν εκατοντάδες ακόμη.
Οι πυρηνικές κεφαλές του Ισραήλ είναι έτοιμες να εκτοξευτούν σε βαλλιστικούς πυραύλους, όπως το Jericho 3, και με βομβαρδιστικά F-15 και F-16 που προμηθεύουν οι ΗΠΑ, στα οποία προστίθενται τώρα τα F-35.
Όπως επιβεβαιώθηκε από τις πολυάριθμες επιθεωρήσεις του ΔΟΑΕ, το Ιράν δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα και δεσμεύεται να μην τα παράγει, σύμφωνα με τη συμφωνία υπό αυστηρό διεθνή έλεγχο.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, στις 3 Μαρτίου 2015 σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε
“Τα αγόρια στην Τεχεράνη γνωρίζουν ότι το Ισραήλ έχει 200 (​​πυρηνικά όπλα), όλα στοχευμένα στην Τεχεράνη, και εμείς έχουμε χιλιάδες”.



Οι αμερικανοί και ευρωπαίοι σύμμαχοι, οι οποίοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν επίσημα τη συμφωνία με το Ιράν, ευθυγραμμίζονται βασικά με το Ισραήλ. Η Γερμανία παρείχε στο Ισραήλ έξι υποβρύχια τύπου Dolphin, τροποποιημένα έτσι ώστε να εκτοξεύουν πυρηνικούς πυραύλους, και ενέκριναν την προμήθεια τριών ακόμη.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Πολωνία συμμετείχαν, μαζί με τις ΗΠΑ, στη ”Μπλε Σημαία” του 2017, τη μεγαλύτερη πολεμική αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ. Η Ιταλία, η οποία συνδέθηκε με το Ισραήλ με μια συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας (νόμος 94, 2005), συμμετείχε στην άσκηση με Tornado της 6ης Πτέρυγας του Γκέντι, που προορίζονταν να φέρουν πυρηνικές βόμβες Β-61 (που σύντομα θα αντικατασταθούν από B61 -12). Οι ΗΠΑ συμμετείχαν με τα μαχητικά F-16 της 31ης Πτέρυγας Αβιάνο, που είχαν ανατεθεί στην ίδια λειτουργία.

Οι Ισραηλινές πυρηνικές δυνάμεις ενσωματώνονται στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο του «Ατομικού Προγράμματος Συνεργασίας» με το Ισραήλ, μια χώρα η οποία, αν και δεν είναι μέλος της Συμμαχίας, έχει μόνιμη αποστολή στο κεντρικό γραφείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το σχέδιο που δοκιμάστηκε στην άσκηση Juniper Cobra 2018 των ΗΠΑ-Ισραήλ, οι δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα έρχονταν από την Ευρώπη (ειδικά από τις βάσεις της Ιταλίας) για να στηρίξουν το Ισραήλ σε έναν πόλεμο εναντίον του Ιράν. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια Ισραηλινή επίθεση στις Ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, όπως αυτή που διεξήχθη το 1981 στον πυρηνικό αντιδραστήρα Osiraq στο Ιράκ. Σε περίπτωση Ιρανικών αντιποίνων, το Ισραήλ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικό όπλο ξεκινώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

https://www.globalresearch.ca/video-israel-200-nuclear-weapons-targeted-against-iran/5641031


offtherecord


3 σχόλια:

  1. Διακαώς καίγονται οι Δράκοι να προκαλέσουν τον γ'παγκοσμιο ,έχουν και δικούς τους συνδέσμους δια μέσω των καμπαλο μαφιόζων πρακτόρων τους ,στο Ιράν.Πιστεψτε με ,εάν δεν ήταν όλους γύρω ,πάνω στην Γαία ,οι ομοσπονδιακοί ,θα το είχαν ξεκινήσει και λίγοι θα έμεναν εδώ πάνω και σε κατάσταση αλλοφροσύνης.Το κράτος του Ισραήλ ,το χρησιμοποιούν ακατάπαυστα για να τρομοκρατεί και να κάνη τον γκιουλεκα ,ελέγχεται πλήρως από αυτούς.Το ίδιο είναι και της Βρεττανίας.Δεν αναρωτασθε ,γιατί τόσες ψευτο αγάπες ,το κράτος του Ισραήλ για εμάς ; στάνταρντ σύμμαχοι των κρονιων ,οι ερπετό δράκοι,όχι βέβαια ,δεν θα τους γινη το θέλημα ,αααα και κάτι άλλο ,που το έχω ξανά σχολιάσει ,παίδες ,μην τακιμιαζετε με δαυτούς ,σας παρακολουθούν.....θυμηθείτε την μάχη ,αμέσως μετά την μάχη του Γρανικού ποταμού ,κάποιοι ήθελαν να παραμείνουν στο pay roll του Δαρείου....φροντιστε ...να παραμείνετε στο pay roll της πατρίδος μας ,έχετε ενημερωθεί.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σινο-σιωνιστική είναι η συνωμοσία. Δράκος ο κινέζος, Όφις ο ισραηλ, Άρκτος ο ρώσος. Στον τελευταίο, εκεί που θα πάει να γίνει πλανητάρχης.. θα τού την πέσουν οι δύο πρώτοι. Εκτός κι αν η πατριωτική Αμερική μπορέσει να απαλλαχτεί τελικά από τον έλεγχο του Όφη και πάει αλλού το πράγμα...

      Διαγραφή
  2. Τηρειται ακρα μυστικοτητα στα δρωμενα ,διοτι οι δρακοι εχουν αριστο δικτυο πληροφορησης ,κανεις δεν θα την πεση σε κανεναν ,για να αναλαβη πλανηταρχης ,με την εννοια ,ειμαι δυνατος ,βαραω σφαλιαρες ,οποιος δεν καθεται καλα ,θα τρωη ο ιδιος σφαλιαρες και το ξερουν πολυ καλα .Εκτος πλανητου ,τους εχουν και δουλευουν ολους τους ,μια χαρα μαζι και τα λευκα καπελλα θα τα καταφερουν ,εχουν σφοδροτατες αντιδρασεις ,αλλα το παθημα ,με το πενταγωνο ,το 2001 δεν περνουν ξανα .ομως τι γινεται ,με τα σφραγισμενα κατηγορητηρια ; τι γινεται με το γκουανταναμο ; και εκεινο το νησι στον ειρηνικο ; ακρα σιωπη ,ηλθε και το τρεμουλο της ερπετους ,αναχωρησε και ο μορσι ,ψιτ ,ψαχνω για κεινον τον χοντρομπαλα ,τον χενρυ ...στασου ,γιατι εφαγα ολο το ποπ κορν και περιμενω με αγωνια τα υπολοιπα ,που στο διαολο εχουν κρυφθει αυτουνα ;χιλαρι ,τσενει ,κερυ ,για παμε να δουμε ....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή