«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! ..

από εδώ

Σημείωση: Ο τίτλος της ανάρτησης δεν υπονοεί τίποτα για τους σχολιαστές του Διόδοτου, οι οποίοι είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..! 🙂 

9 σχόλια:

  1. Υποψήφιος και ο κατά τα αλλα ελληνολατρης Ψαραντωνης. Ρε τι ζουμε ρε π@υστη. Δεν αντέχω αλλη μποχααα θελω να αρχισω τις σφαλιαρες σε οποιον βρισκω μπροστα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε.. "τα μνημόνια και οι χύμα προδοσίες" ήταν θεόσταλτα, για να πέσουν όλων οι μάσκες! Τα φιδάκια βγήκαν από τις τρύπες τους και τώρα θα τούς πατήσουμε το κεφάλι στο χώμα.

      (Δες τα mail σου..)

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη για την παρεμβολή ,αλλά αυτό έχω επαναλάβει επανηλειμμενως ,εδώ θα ξεβρακωθουν πολλοί ,άλλοι γιατί είναι οσφυοκαμπτες τσανακογλυφτηδες άλλοι δε ,γιατί τίποτα δεν τους μιλά μέσα τους....,στις καθημερινές επικοινωνιακές μου σχέσεις ,το χρησιμοποιώ συνέχεια και πονάει ! χειρότερα από μια γροθιά.Ευχαριστω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Φιλε Γιαννη 25, ειναι βαθειες οι ριζες των Καλλεργηδων στη Κρητη. Ψαραντωνης Ελληνολατρης και τρια αυγα Τουρκιας. Ο μονος τροπος που λειτουργει αυτη η φαρα ειναι DECEPTION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Με κοινή συνισταμένη την προσήλωση στη νέα τάξη πραγμάτων..."
    Δεν θα το έλεγα άριστο σχόλιο και αυτό διότι:

    Αυτήν την νέα τάξη πραγμάτων την αποκαλούν φασιστική , ναζιστική , Δ Ραϊχ νεοφιλελεύθερη , οι πατριώτες αριστεροί και οι "δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά"
    Οι αριστεροί εκτός εισαγωγικών που κατηγορούν τους συριζαίους ως αριστερούς εντός εισαγωγικών απαλλάσσοντας την αριστερά και βεβαίως τον κομμουνισμό από όλα έως σήμερα έχει πράξει ο συριζα αλλά και το καθαρά κομμουνιστικό ΠΑΣΟΚ, δηλαδή η μεταπολίτευση.


    Εφόσον λοιπόν η νέα τάξη είναι φασιστική ναζιστική , δεν είναι λογικό ο λαός να στρέφεται στους κάθε λογής αριστερούς κομμουνιστές ...για να απαλλαγεί από τον φασισμό;

    Αρα όσοι μιλούν για νέα τάξη χωρίς ιδεολογικό προσδιορισμό, για φασισμό ναζισμό Δ Ραϊχ , φασιστερά , αριστερά σε εισαγωγικά κλπ, ας κοιταχτούν στον καθρέπτη μήπως και αναγνωρίσουν αυτόν που ευθύνεται για τον κάθε κομμουνιστή αριστερό """"""""δεξιό""""""""" ΩΣ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΕΞΙΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ"
    που θα εισέρχονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο , το οποίο οι ίδιοι, αλλά φεύ, μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο, θα ονομάζουν ελληνόφωνο εθνομηδενιστικό και βεβαίως θα εξακολουθεί να τους φταίει η δεξιά και όχι το κεφάλι τους.

    Υ.Γ.
    Πάρτε ένα παράδειγμα ...καθρέπτη καθώς και των αναμεταδοτών αυτού πατριωτών που μας θέλουν ραγιάδες ελληνόφωνους κλπ.

    http://resaltomag.blogspot.com/

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε είδα στο σχόλιο να αποκαλείται η Νέα Τάξη "φασιστική", κι όσο για το "Αλέκιαστη Αριστερά".. κι αυτό, απ' ό,τι κατάλαβα, ειρωνικό είναι. Οπότε ο σχολιαστής μάλλον ταυτίζεται με τις απόψεις σας.
      Επίσης, όσους λένε την φράση "ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΕΞΙΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ", δεν θα έπρεπε όλους να τους θεωρείτε πονηρούς, κρυφοαριστερούς κλπ.. Από παλιά όλοι μας συνηθίζαμε να λέμε "Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερα, μόνο τα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά!".

      Διαγραφή
  4. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
    ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΙΑ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΩΝΟ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

    ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ,ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΚΑΙ ΑΠΛΥΣΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΛΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ.ΝΙΚΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ! ΗΤΑΝ ΦΩΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑΠΟΤΕΤΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ.ΑΑΑΧ!

    ΩΡΑΙΑ ΘΕ ΝΑ'ΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Τ'ΑΝΩΓΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ ΡΑΚΗΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΩΡΕ;ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΗΣΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΒΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΛΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΣΑΣ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΤΟ "ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΡΗΣ"

    Ο ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΧ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΙΣ ΡΑ ΕΛ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ CIA ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ...ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ στους επώνυμους. Αυτοί μας ενδιαφέρουν.
    Τον βελόπουλο που έλεγε το “δεν υπάρχει δεξιά…” τον είδαμε και τον ξέρουμε.

    ΠΑΜΕ σε έναν άλλον που λέει και αυτός τα
    Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά…

    "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ - ΜΠΙΤΑΚΟΥ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐ 2019"
    https://www.youtube.com/watch?v=VYEXFcJI1pw

    "Γιατί δεν αντιδρούν οι Ελληνες;
    Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουν 2017
    Γιατι οι Ελληνες δεν αντιδρουν και δεν ξεσηκωνονται (ακομα;)

    Συνεντευξη με τον στρατηγο Αϋφαντη και την ποινικολογο Ειρηνη Μαρουπα"

    https://www.youtube.com/watch?v=pcsAdAxdME4

    Ακούστε σας παρακαλώ μόλις δύο λεπτά από το επόμενο βίντεο για την εισαγωγή που κάνει η κομμουνίστρια στην κοκκινιά!!! Κοιτάξτε με ποίους συμμετέχουν οι πατριώτες!!!!
    Και στο προηγούμενοι βίντεο ο στρατηγός και η μαρούπα αναρωτιέται γιατί δεν αντιδρούν οι Ελληνες. Χρειάζονται ξεμπρόστιασμα αυτοί οι κομμουνιστές πατριώτες που μας το παίζουν …ακομμάτιστοι;;;

    "Δημ.Καζάκης & Ειρ.Μαρούπα στη Νίκαια στις 5 Απρ 2015
    Τελευταία Έξοδος TV
    Δημοσιεύτηκε στις 8 Απρ 2015

    Εκδήλωση που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα «Διαγραφή χρέους και Εθνικό νόμισμα» και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας την Κυριακή 6 Απριλίου 2015, με κύριους ομιλητές την νομικό κα.Ειρήνη Μαρούπα και τον οικονομολόγο-αναλυτή και ιδρυτικό μέλος του Μετώπου κ.Δημήτρη Καζάκη"

    https://www.youtube.com/watch?v=j0DLsA7CQKk

    Ακούστε την μαρούπα στο 6,30 Πέρασε από την μεγάλη σχολή του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου και μετά υποψήφια βουλευτής με τους ανεξάρτητους Ελληνες …!!!
    Αυτή η διαδρομή δεν θα ήταν αρκετή για να μας κάνει να καταλάβουμε με ποια έχουμε να κάνουμε .
    Ο Αυφαντής δεν τα ξέρει. Το πιστεύεται αυτό; Όχι! Αρα τι συμβαίνει;

    Μήπως θέλετε να σας γράψω και ποία άλλα ΥΠΕΡπατριωτικά ιστολόγια που μας βρίζουν νυχθημερόν ως ραγιάδες και που ονομάζουν ναζιστές , φασίστες ,φασιστερούς , τους κομμουνιστές που κυβερνούν , πίστευαν στην μαρούπα ως σωτήρα μας;;;


    Χρησιμοποιείται μια φράση η οποία με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και αναμένω την ώρα και την στιγμή που θα αρχίσει να γίνεται πράξη.

    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ , λέτε , όλες οι μάσκες.
    Φοβάμαι πως εάν πέσουν ακόμα και εσείς (μάλλον όλοι μας)θα απογοητευτείται, διότι εκτιμάται πολύ κάποιους από αυτούς τους πατριωτικούς ιστοτόπους. ( Σύμφωνα με όσα έχω καταλάβει από σχόλια σας σε άρθρα τους που εδώ δημοσιεύεται.)

    Νάτες οι ΠΑΛΛΑΪΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ …πατριωτικές συνεργασίες...

    Σύμπραξη ΑΚΚΕΛ & ΕΠΑΜ και Κοινή Κάθοδος στις Εκλογές!
    https://www.youtube.com/watch?v=lidrERQLX8Y

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 3ο ΛΕΠΤΌ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ!!!

    Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΕΙ.
    Σίγουρα θα χάσετε κάποιους φίλους και φίλες επώνυμες που θα ξεσκεπαστούν. Αλλά εάν είναι πράγματι αγνοί ας μάθουν αφενός πως δεν κάνουν για σωτήρες μας και αφετέρου πως ...όποιος σε αγαπάει σε κάνει και κλαίς.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή