«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Οι Εβραίοι μάς εξηγούν γιατί φέρνουν εκατομμύρια μουσουλμάνων και Αφρικανών προσφύγων στην Ευρώπη


[ O απώτερος στόχος είναι ένας αναγκαστικός συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου. Aυτό θα επιτευχθεί ανακατεύοντας τις φυλές με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανοιχτο-καφέ φυλή στην Ευρώπη. Γι αυτό το λόγο, 1,5 εκατομμύρια προσφύγων από τον τρίτο κόσμο θα μετακινούνται στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90, ανίκανος να κατανοήσει πολλά πράγματα, ικανός όμως για εργασία. Τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θα είναι πια ανταγωνιστικά, σε πάλη για παγκόσμια κυριαρχία, και οι πεπαλαιωμένες αντιλήψεις χιλιετηρίδων θα εξαλειφθούν. Άνθρωποι παράλογοι, οι οποίοι θα πολεμήσουν αυτή την "ανάμειξη των φυλών" και θα προτάσσουν οποιαδήποτε αντίσταση κατά της νέας παγκόσμιας εντολής, θα θανατώνονται. ]  

4 σχόλια:

  1. Υπανθρωπαριο κάνε λίγο υπομονή και σε λίγο καιρό δεν θα μείνει τίποτα που να σε θυμίζει ούτε εσένα και τους ομοϊδεάτες σού, το πλάνο θα αλλάξει άρδην αρχισκώληξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά που βιώνουμε ως χώρα, από τις ορδές των μουσουλμάνων που εισέρχονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες , στην πατρίδα μας , αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα, έχουν αρχή και τέλος την ίδρυση του Μεγάλου Ισραήλ.Είναι όλο και πιο προφανές ότι η πλημμύρα προσφύγων από τη Μέση Ανατολή εξυπηρετεί την εβραϊκή ατζέντα για τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ (Eretz Israel).
    Ας το αναλύσουμε για να καταλάβετε καλύτερα. Η τρομοκρατική μουσουλμανική οργάνωση ISIS έχει λάβει χρηματοδότηση, βοήθεια, όπλα, εκπαίδευση και στρατό από τις Η.Π.Α , τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ. Βέβαια το Ισλαμικό "Κράτος" δεν είχε ποτέ καμία πρόθεση να επιτεθεί στο εβραϊκό κράτος. Στην πραγματικότητα, οι στρατιωτικές συγκρούσεις που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, και ιδίως στη Συρία, είναι γύρω από τα όρια του Ισραήλ , αλλά ποτέ δεν έχουν επιτεθεί άμεσα και απευθείας σε αυτό.!!

    Την συνέχεια για όποιον θέλει να συνεχίσει το διάβασμα την έχουμε γράψει εδώ :
    https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/06/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν να ιδρύσουν την Νέα Βαβυλώνα τους.!! H NEOM η αλλιώς ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ η ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ βρίσκεται ακριβώς σε πολύ στρατηγική θέση μέσα στον ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΚΟΛΠΟ....( σύμφωνα με τα Γεωγραφικά του Μαρκιανού Ηρακλεώτου ) και μέσα στα σύνορα του Μεγάλου Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λύκαστρε,
      ευσταθούν οι υπολογισμοί σου. Να υποθέσω ότι αν τους ναυαγήσει το σχέδιο "Μεγάλο Ισραήλ" από τίποτα ρωσικά ή ιρανικά πυρηνικά μανιταράκια εν μέσω Τελ Αβιβ, έχουν ετοιμάσει και την καβάτζα "Ελλάς" προς άμεση μετακίνηση, με πρωτεύουσα τα Θεσσαλονισόλυμα..; (αν και το σχόλιο "3 Ιουνίου 2019 - 5:25 μ.μ." του 25αρη -στο ιστολόγιό σου- δεν τα λέει κι άσχημα...)

      Διαγραφή