«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΘΗΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ; 


20 σχόλια:

  1. Σήμερα λογικά είδατε τον σκ@τοπ@υστα μπροστα στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη τσιτσιδο με το μαλαπερδακι του απεξω. Ποση ξεφτιλα πια. Σιχαματα. Καμμενες ψυχες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως θεωρω το πιο έξυπνο θα ήταν να απαιτήσουμε απο τα κωλοκαναλα, να δειξουν στα κεντρικα δελτια ειδησεων ολα αυτα που γινονται εκει. Δειξτε τα τραβελια που φιλιουνται, δειξτε τους ξεγυμνωτους με τα φιρφιρικια τους εξω, δειξτε τις λεσβιες που κυκλοφορουν με γραμμενα πανω τους φρασεις με ασεβεια. Αντε ρε υποκριτες , κοτες δημοσιογραφοι δειξτε τα αφου τους υποστηριζει μεχρι και η κυβερνηση και η βουλη σύσσωμη, που κολλατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αφήνουν να γίνονται όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας, για να προκαλούν τον κόσμο, αλλά στα κανάλια αποκρύπτονται όλες οι πιο ξεφτιλισμένες εικόνες και κυρίως τα γυμνά, γιατί υπόκεινται στον έλεφγχο της νομοθεσίας. Φαντάσου τώρα, στις φωτο που μου στείλανε, να μην έβαζα εγώ τα μαυρίσματα επάνω στο γαριδάκι του λεγάμενου.. Θα με σκίζανε.

      Διαγραφή
  3. Μήπως ξέρει κανείς, αυτοί που συμμετέχουν είναι όλοι lgbt; Σαν πολλοί είναι. Μήπως είναι και μόδα στους αριστεριστές η αλληλεγγύη με αυτά τα σιχάματα; Μπορεί και επί πληρωμή από μκο να ζωγραφίζουν σημαιάκια στο μάγουλο και να κυκλοφορούν τριγύρω.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως το λες είναι Γιώργο. Εδώ πήγε να κυκλοφορήσει μία φήμη, και με φωτογραφίες που είδα αλλά εξαφανίστηκαν μετά από δυο μέρες από τη γκουγκλ, για το Τζέισον-Αντιγόνη, ότι είναι ελληνοϊρλανδός στρέιτ ηθοποιος, που "βρήκε μόνιμη δουλειά"... Τί να λέμε τώρα...

      Διαγραφή
  4. Ο Μπασκίνας της ΕΛ.ASS στέκει και τον καμαρώνει;;


    Φίλε μου, και γιατί να τον συλλάβει για προσβολή δημοσίας αιδούς όπως ορίζει ο ΠΚ και όφειλε ο/οι μπασκίνας να παράξει.
    Υπάρχει ντροπή
    Υπάρχει ήθος
    Υπάρχουν αξίες
    Υπάρχουν άνθρωποι πλέον οι μόνο κτήνη.
    Όχι.
    Τότε το μόνο που του/τους απέμεινε είναι να καμαρώνουν!
    Αμφότεροι προσβάλουν τη δημόσια αιδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Ιουνίου, 2019 12:38

    ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΗΘΗ,ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ,ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΦΙΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΦΑΝΕΡΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ HELL ON EARTH,ΣΤΟ ΑTHENS PRIDE,ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΩΝ.Άρθρο 188. Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.
    Άρθρο 353. Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.''ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΑΓΑΛΛΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ'',ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΟΘΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ''ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ'',ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΝΔΙΑΙΤΥΜΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ'ΜΑΣ;ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ,Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΗΡΘΕ.ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ,ΟΥΤΕ ''ΗΜΑΡΤΟΝ'' ΝΑ ΠΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑ ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ.ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ''ΤΟΥ ΕΡΓΟ,ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Stay tunned,ΑΔΕΛΦΙΑ.Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Πανεπιστημιου οι χαμενες ψυχες "ου γαρ οιδασι τι ποιουσι". Αυτοι εδω ομως και "οιδασι" και "ποιουσι" και ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.

    https://www.darkmoon.me/uploads/europeanforcedimmigration.jpg

    https://uploads.disquscdn.com/images/394e6e565899462534d37afbdb1a0da8c699fc7cddf37c4b4d8cbb523350d2ef.jpg

    Στην αλλη μερια του Ατλαντικου κατι φαινεται ν' αλλαζει

    https://twitter.com/irelandmomma/status/1137495057462910979

    Εδω πλησιαζει η ωρα του Βραχνου και του Κατσιμητρου που οι διαταγες του επιτελειου για υποχωριση θα σχιστουν και θ΄αντιχηση ενα και μοναδικο παραγγελμα ΕΠΙΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου09 Ιουνίου, 2019 13:37

    Θα υπάρξει,άραγε, μηνυτήρια αναφορά ΕΛΛΗΝΩΝ κατά "ΠΑΝΤΟΣ" υπευθύνου; Βελόπουλε, που λες οτι υπερασπίζεσαι Ελληνικές ΑΞΙΕΣ και Ελλάδα, θα υποβάλει το κόμμα σου μήνυση -ή λόγια μόνον;

    Εκτός από το δικαστικό σώμα πλήθυναν οι επίορκοι παντού. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (είδα σε άλlο site σχετική φωτογραφία) παρακολουθεί απαθής έναν τσίτσιδο ομοφυλόφιλο να έχει βάλει μπέρτα την ελληνική Σημαία(!!) και να περιφέρεται ανενόχλητος 20-25μ. από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

    Προσβολή Σημαίας, προσβολή δημοσίας αιδούς, προσβολή Μνημείου, ΤΟΥ(!) ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ο επίορκος αστυνομικός παρακολουθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
    Να δούμε θα υπάρξει ΜΗ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επιληφθει του θέματος και να αποδώσει κατηγορίες εκεί όπου πρέπει να αποδοθούν... ΚΑΙ σε αυτούς που έδωσαν εντολή στον αστυνομικό να μην επέμβει ο,τι κι αν συμβεί;

    Σαπίσαμε και ό,τι σαπίζει καίγεται, γίνεται στάχτη από μόνο του. Αν επιτρέψει ο Θεός να μπουν οι Τούρκοι μέσα στην Ελλάδα και μαζί με τους εσωτερικούς τους ομόθρησκους να σφάξουν, να βιάσουν, να κάψουν, να κατασκευάσουν "αγνοούμενους" τότε θα δούμε τι αξία έχει αυτό το ΙΕΡΟ πανί που συμβολίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

    Αλλά ίσως είναι ήδη πολύ αργά. Ένας λαός που ψηφίζει διαρκώς προδότες και τους εναλλάσσει στην εξουσία, ίσως δεν αξίζει να ζει. Σάπισε!

    ΟΣΟΙ ΔΕ ΣΑΠΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ.
    Ας αρχίσουμε από κάτι μικρό -αν και αυτό που συνέβη δεν είναι καθόλου μικρό!
    Και "πράττοντας" έρχεται η δύναμη και για τα μεγάλα!

    Υ.Γ.Το σχόλιο αυτό -ή περίπου αυτό- θα το στείλω και σε άλλα ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κατερίνα μου.
      Ψυχραιμία! Ψυχραιμία.. και τα "σημεία στίξεως", αναγκαστικά, θα δώσουν τις απαντήσεις σύντομα...

      Διαγραφή
  8. Προσβολές αιδούς, εθνικού συμβόλου και μνημείων ενδέχεται να νομιμοποιήθηκαν με τον πρόσφατο νόμο. Διαβάζει κάποιος δικηγόρος να μας πει τι ισχύει;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μυαλό μου είσαι Γιώργο. Αλλά δεν το είπα για να μην του δώσω υπόσταση.

      Διαγραφή
  9. Ο γκομενος του Λωλη ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος έριξε βεγγαλικό ή κροτίδα ή πυροβόλησε στον αέρα κοντά σε άλλη συγκέντρωση λεσβιο-πούστηδων.

    https://www.youtube.com/watch?v=XD8ZHid0ezg

    Λες και περιμένουν ανά πάσα στιγμή να δεχτούν πυροβολισμούς από νορμάλ άνθρωπους. Με οποιονδήποτε θόρυβο νομίζουν ότι η θεία δίκη ήρθε.

    https://www.youtube.com/watch?v=8VDGlHqnejM

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τόσα χρόνια στην Ελλάδα, δεν ξεπατώνονταν αυτές μεταξύ τους, λέγοντας πως πάνε σε παρουσιάσεις βιβλίων;.. μια χαρά δεν ξεπατώνονταν κι αυτοί τόσα χρόνια μεταξύ τους, στα ξενοδοχεία, στα πάρκα, στις μεζονέτες τους..; Τους ενοχλούσε κανείς..; Τί μού ήθελαν τις παρελάσεις και τα τσιτσίδια, να προκαλούν..; Να, τώρα τούς έμαθαν και τα μουσλίμια (τα οποία υποστηρίζονται από τα ομοφυλόφιλα ζωντόβολα) και περιμένουν πώς και πώς να αρχίσουν να τους/τις πετούν από ταράτσες, για διασκέδαση, όπως έκαναν στις πατρίδες τους.

      Διαγραφή
  11. Φιλε Γιωργο, στα βιντεο απο Αμερικη που μας χαρισες βλεπω τις τελευταιες μερες της Βαβυλωνος.

    Οταν ο στρατηγος των Νοτιων Φορεστ δηλωσε οτι ηττηθηκαμε ο περιφημος ληστης Τζεσυ Τζεημς, των ταινιων της Αγριας Δυσης, ειπε "Ο Πολεμος δεν Τελειωσε".

    150 χρονια μετα οπως βλεπεις το παλευουν. Το βιντεο το πηρε ενας λοχιας του Αμερικανικου Ναυτικου και οπως λεει ο ιδιος δεν πιστευαι στα ματια του.

    https://www.youtube.com/watch?v=YI16zDNFLec

    Αν τα ξεκωλα πανικοβληθηκαν με μια στρακα στρουκα σκεψου τι εχει να γινη οταν αρχισουν να κελαηδανε G3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ.. κονσέρτο για G3..! 🙂
      Και γουστάρουμε τα κονσέρτα αυτές τις ημέρες στο μπλογκ.

      Διαγραφή
  12. 357 κολτ πυθων για την προηγουμενη εικονα με τα ρυπαρα γενη ,357 καμτσικιες για τον λεχριτη της παραπανω εικονας ,ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή