«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σχόλια.. από Χρυσό!

γράφει η Δ.Π. και ο Γιώργος ( από εδώ )



Δ.Π. :

Απλοϊκή προπαγάνδα, μία από τα ίδια με τους λοιπούς ελληνόφωνους που αιώνες τώρα προσπαθούν σκληρά να απαξιώσουν την αλήθεια της Ελλάδος και των Ελλήνων. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τους Έλληνες κλπ κλπ χρησιμοποιώντας τα φτιαχτά στοιχεία των εχθρών της Ελλάδας που όλοι πλέον ξέρουμε ποιοι είναι.

Το λάθος τους είναι το εξής ένα, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ!

Και φυσικά τρέμουν τη στιγμή που οι σκόρπιοι Έλληνες θα ενωθούν ενθυμούμενοι πράγματα και φυσικά "θάματα". Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μας παροτρύνουν να πάμε να συναινέσουμε ψηφίζοντας στην ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας μας. Είναι τυχαίο που ακόμα και τα δικά τους μπλογκ, προτείνουν να ψηφίσουμε όλοι; Τι; αυτούς που μας έχουν διαλέξει αυτοί. Άρα τι θέλουν; Το ναι στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους για να τελειώνουν με τους Έλληνες για να προλάβουν...

Το παρόν κείμενο υπάγεται στην υπονόμευση αξιών - όρα σχετικό βίντεο χθεσινό, εδώ - ένα αποτυχημένο συνονθύλευμα ιστορικών στοιχείων καθοδηγούμενων, με ψήγματα αλήθειας για τους μη γνωρίζοντες ιστορία οπότε γυμνοί απέναντι στην επίθεση της απαξίωσης και αποδόμησης της αληθινής ιστορίας των Ελλήνων.

Βέβαια η αλήθεια είναι μέσα μας και φαίνεται από τον πρόλογο του Κώστα, οπότε τζάμπα κόπος...

ΥΓ. προχθές διάβασα ένα άλλο άρθρο, ότι οι Σπαρτιάτες ήταν οβριοί. Προσπαθούν σκληρά όμως έτσι;



Γιώργος :


Γενετικά τεστ με βάση αρχαίους σκελετούς (δόντια):

The Greeks really do have near-mythical origins, ancient DNA reveals

Γενετικά τεστ με βάση σύγχρονους πληθυσμούς (κυρίως):

Ελλάδα - top ethnicities

Εδώ μας δείχνει ότι 18.5% των κατοίκων της Ελλάδας που έστειλαν DNA δεν έχουν καθόλου αίμα Ελληνικό στις φλέβες τους. Όταν αποκατασταθεί το έθνος μας κάτι τέτοιους μούλους, σαν και τον αρθρογράφο, και τους εβραίους θα τους διαολο-στείλουμε πακέτο με τα πάκια και τους άραβες από κει που 'ρθαν.

Όποιος μούλος αισθάνεται Έλληνας και όχι Ρωμιός μπορεί να του επιτραπεί να παραμείνει στη ιερή μας γη ως φιλέλληνας Ρωμιός. Και με τον όρο ότι πρώτα θα δεχθεί χημική στείρωση για να μην του προκύψουν ανθέλληνες απόγονοι διότι μπορεί κάποιος να μεταφέρει τις γενετικές αρρώστιες των υπανθρώπων της μογγολίας και της αφρικής χωρίς να τις εκδηλώνει, μέχρι που μια μέρα η φύση παίρνει το δρόμο της και η ζούγκλα και αγριότητα που έχουν μέσα τους ξαναβγαίνει. Ταυτόχρονα ευγονική για τα μέλη της φυλής μας μέχρι τελικής εξάλειψης των επιμειξιών.


7 σχόλια:

  1. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !

    ΕΔΩ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επηδη κι εγω εχω ακουσει για την αποψη οτι πιθανον οι αρχαιοι Σπαρτιατες να ηταν "κρυπτοεβραιοι" , μια που σε δικες τους επιστολες προς τους Εβραιους - οπως αναφερει τουλαχιστον η Π.Διαθηκη - φερονται να αποκαλουν τους εαυτους τους "παιδια του Αβρααμ" και "αδερφους των Εβραιων" και μαλιστα να ζητουν συμμαχια μαζι τους με ιδιαιτερο ζηλο μαλιστα , πραγμα που μου εκανε ασχημη εντυπωση φυσικα και με δυσαρεστησε ως Ελληνα και Ρωμιο - για μενα ειναι πλεον ταυτοσημα και τα 2 - φερω υποψιν των συνελληνων μου οτι πρεπει να εχουν υποψην τους και καποια επι πλεον πραγματα στην περιπτωση που αυτη η αποψη εχει βαση . Πχ θα πρεπει να ξερετε πως τον καιρο που γραφτηκαν οι επιστολες αυτες η Σπαρτη ηταν εντελως παρηκμασμενη και στρατιωτικα και πολιτικα στο περιθωριο ! Οποτε υπαρχει η πιθανοτητα ολα αυτα να αποτελουν εκ μερους τους προιον εμπαθειας , δηλ. ηθελαν να δειξουν πως δεν ειναι καποιοι ασημαντοι και πως υπαρχουν και αλλοι με τους οποιους μπορουσαν να συνασπιστουν χωρις να εχουν αναγκη κανεναν απο τους γυρω τους ! Αν και οι Εβραιοι δεν ενδιαφερθηκαν για την προταση τους . Εξαλλου οι προγονοι μας δεν ηταν παντοτε και τα "καλυτερα παιδια" γιατι και ζηλευαν ο ενας τον αλλο , και σκοτωνοντουσαν μεταξυ τους , και επιορκοι ηταν , και καιροσκοποι και προδοτες της χωρας τους , και εξευτελιζαν τον εαυτο τους σε πολλες περιπτωσεις , και διεφθαρμενοι ηταν ! Αν εχετε αμφιβολιες διαβαστε απο τις ιδιες τις ιστορικες πηγες με τι τροπο πηραν την Ελλαδα οι αρχαιοι Ρωμαιοι - που δεν ηταν τοτε και τοσο δυνατοι εδω που τα λεμε , και θα τραβατε τα μαλια σας ! Να μην λεμε μονο τα καλα - δυστυχως το Ελληνικο DNA συνεχισε την αυτοκαταστροφικη του πορεια ακομη και στην Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια και μεχρι σημερα . Για κυτταξτε πως αποκαλουν οι "Αθηναιοι" (που ο Θεος να τους κανει Αθηναιους )και καποιοι αλλοι - μαζεματα απ' ολες τις μεριες της χωρας- Βουλγαρους !!! ΝΑΙ ! ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ . Ποιους λενε ομως ετσι αυτους που υπεφεραν τα πανδεινα απο τις σφαγες και τους βιαιους εξισλαμισμους των Τουρκων επι 550 χρονια και των Βουλγαρων αργοτερα ; Το εχει συνειδητοποιησει το αχυρενιο τους κεφαλι ; Τους ποταμους αιματων που χρειαστηκαν για να απελευθερωθουν αυτα τα χωματα πριν 100 χρονια απο τους ιδιους τους παππουδες τους τους ξεχασαν ; Λες και ειναι πολιτες καμιας μεγαλης χωρας που εχει ολα της τα εδαφη .Ειναι πολυ δυσαρεστο αλλα ατυχεστατα ταυτοχρονως με την πλεον αρνητικη και κακοβουλη εννοια υπενθυμιση
    οτι πραγματι καταγομαστε απο τους αρχαιους Ελληνες κατα μεγα μερος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τελευταίο μέρος του σχολίου σας, ξεχάσατε να το γράψετε, αλλά καταλάβαμε πως αναφέρεστε στους Μακεδόνες. Μάλιστα, μάς θυμήσατε και το λήμμα "Βούλγαροι" που είχε κάποτε βάλει στο λεξικό του ο Μπαμπινιώτης και σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων.
      Όλοι οι Έλληνες, όντως, έκαναν ιστορικά πολλές μακακίες, και οι Σπαρτιάτες συγκεκριμένα δεν συμμετείχαν στη μάχη του Μαραθώνα, αλλά ούτε και στην εκστρατεία του Αλέξανδρου στην Περσία.

      Διαγραφή
    2. Βούλγαρους λένε κάποιοι φίλαθλοι τους παοκτζήδες, χανούμια τους αεκτζήδες επειδή η ΑΕΚ έχει ρίζες στην Κωνσταντινούπολη, και βάζελους τους παναθηναϊκούς από τη βαζελίνη που βάζουν οι ομοφυλόφυλοι. Προκαλούν ο ένας τον άλλο γιατί είναι τίγκα στην τεστοστερόνη και αυτή είναι η διασκέδασή τους, δεν κυριολεκτούν και το σημαντικότερο, δεν πολυ-πληγώνονται. Αγορίστικοι χλευασμοί είναι, αντί να πλακώνονται στις μπουνιές κλωτσιές πλακώνονται στα λόγια. Κανείς Έλληνας δεν θα σας έλεγε Βούλγαρους εννοώντας το. Τίποτα εβραιόσαυρες και κομμούνια αν το λένε και το εννοούν δεν ξέρω.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Παλαιά διαθήκη; Τελικά τα ιερατεία κάναν άριστη δουλειά. Φαντάζομαι αν ο Λεωνίδας και οι 300 ήταν οβριοί πως θα εξελισσόταν η μάχη στις θερμές Πύλες, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χρυσοί δαρεικοί με το τσουβάλι και οι παραπάνω ζωντανοί στην Σπάρτη με τον Λεωνίδα πλέον σατράπη των Ελλήνων!
    Μήπως ευρέθησαν σχετικές πηγές; αν όχι ευκολάκι θα δημιουργηθούν και θα βρεθούν τυχαία είτε στην βιβλιοθήκη του Βατικανού είτε στην βιβλιοθήκη του Φαναρίου. Οσονούπω η αλήθεια, μας το κρύβανε αιώνες τώρα μη τυχόν και μας πληγώσουν ως λαό. Αλλά τώρα όλα τα μαθαίνουμε για τον Ομηρο τον μογγόλο, τους Μακεδόνες τους γυφτοσκοπιανούς, τους Σπαρτιάτες τους εβραίους και τους Αθηναίους τους Αλβανούς, καμία άλλη φοβερή αλήθεια έχει η Διαθήκη τους... μέσα;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι ο ιδιος που εγραψε το πιο πανω σχολιο για τους Σπαρτιατες και τον ανεγκεφαλο τοπικισμο ωρισμενων . Αν αμφιβαλετε για την συνεχεια του Ελληνικου DNA κατα την "βυζαντινη" εποχη σας λεω οτι μετρησα με βαση τις ιστορικες πηγες 10 εμφυλιους πολεμους μεσα σε διαστημα 100 ετων ! Μιλαμε για πολυ μεγαλη φαγωμαρα . Και να εχετε υποψη σας πως ειναι απλα μια απο τις επιμερους αιτιες που συνετελεσαν στην πτωση αυτου του κρατους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή