«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ

γράφει ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Λύκος της Πίνδου


ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ".. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.. ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.


ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΦΑΝΕΡΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ HELL ON EARTH, ΣΤΟ ΑTHENS PRIDE, ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΩΝ.

Άρθρο 188. Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Άρθρο 353. Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ Π@@ΣΤΟΠΑΙΔΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
''ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΑΓΑΛΛΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ'', ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΟΘΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ;.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ.
ΚΑΙ ΤΑ ''ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ''.. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΗΡΘΕ.

ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ;.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ''ΗΜΑΡΤΟΝ'' ΝΑ ΠΟΥΝ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ'' ΤΟΥ ΕΡΓΟ, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Stay tunned, ΑΔΕΛΦΙΑ.
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!



 

24 σχόλια:

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου09 Ιουνίου, 2019 14:26

    Εξαιρετικό το σχόλιο του ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΕΥΓΕ! Αλλά όπως παρότρυνα και στο δικό μου σχόλιο στο ίδιο άρθρο, (που το έγραψα πριν διαβάσω το δικό του και βλέπω ότι είναι γραμμένα με το ίδιο ακριβώς "πνεύμα"), πριν φθάσει "η ώρα των λύκων" ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΜΙΚΡΑ ΕΣΤΩ, ΟΙ ΛΥΚΙΔΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυγε Μεγαλη Ελληνικη Ψυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Ιουνίου, 2019 21:44

      "Καί Ό Θεός μέ έβαλε,στό πιό ψηλό και αρχαίο βουνό της γής.Καί μού έδειξε την πτώση τών ανθρώπων χαρίζοντάς μου τό ωραιότερο ηλιοβασίλεμα,5 λεπτά πρίν από την συντέλεια την αιώνων". "Ή πυξίδα τού Νίμπους". Αδερφέ μου Ahoy,σού αφιερώνω αυτούς τους στίχους,σε σένα τον τελευταίο τών παρατηρητών.Καί στόν Κώστα,πού ζει ανάμεσα στους δύο κόσμους,στό φώς και στό σκοτάδι,τού δίνω αυτό https://youtu.be/vCHREyE5GzQ.Ίσως νά είναι ό τελευταίος πού θα τα δείτε όλα.Ή ανώτατη μουσική πανδαισία υψηλής λογικής,εναντίον ενός κόσμου υψηλού χάους.

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την αφιέρωση αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
    Είπα μάλιστα να το αξιοποιήσω κάπως καλύτερα το κομμάτι..🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο υγιής αντίδραση Ελληνα! Θλιβερές, άθλιες υπάρξεις καθοδηγούμενες από βρωμιάρηδες κλπ σκοτεινούς. Δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν καμμία αξία ή ηθική αρχή - ουχί γιατί είναι ομοφυλόφιλοι αλλά γιατί ξεφτιλίζουν τον άνθρωπο - τον Έλληνα πάλι όχι. Οι Έλληνες ουδεμία σχέση έχουν με αυτά τα ανθρωποειδή τα καθοδηγούμενα από τα σκοτάδια. Μήπως πρέπει απλά να κατανοήσουμε ότι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, μήπως λέω τώρα, απλά αυτός και οι λοιποί ως επίσης και οι αρχές του κόλου να με συγχωρείτε για την έκφραση, που παρίστανται ως ο αστυνομικός και φυσικά αντιπρόσωποι των ελληνόφωνων ήρθε η ώρα να περάσουν στην πλευρά που όλοι γνωρίζουμε τι θα πάθει και ουχί από εμάς τους "απλούς ανθρώπους"; Κανένας Ελλην δεν ξεφτιλίζεται, οι υποφυλές και τα τσιράκια των βρωμιάρηδων ναι φυσικά, γιατί εδώ μιλάμε ουχί για Ελλάδα και Έλληνες αλλά για προκλήσεις διαμέσου αθλίων στην Ελλάδα και στους Έλληνες!
    Ναι αδελφέ μου σωστός σε όλα όσα γράφεις αλλά όλα αυτά είναι άλλος ένας βιασμός μας, προσπαθούν πολύ αυτό διαπιστώνω καθημερινά, πάρα πολύ, τόσο που έχω αρχίσει να αναθαρρύνω και να αισιοδοξώ, κάτι κάνουμε, ωρέ Έλληνες, σωστά για δεστε το και αλλιώς.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το “πάρτι” συμβαίνει μια φορά τον χρόνο και δεν συγκινεί πλέον κανέναν Άνθρωπο.
    Ότι ήταν να επιτύχουν το πέτυχαν και σε λίγο θα τα καταργήσουν όπως κατάργησε και ο στάλιν όλα όσα βρώμικα , πρόστυχα και ανήθικα προωθούσαν και οι λένιν τροτσκι ροζα για να διαλύσουν την Χριστιανική ορθόδοξη αυτοκρατορική Ρωσία και να εγκαθιδρύσουν τον κομμουνισμό!
    Ο κομμουνισμός όταν επιβλήθηκε οριστικά και αμετάκλητα , απλά δεν χρειαζόταν άλλο όλους αυτούς τους δύστυχους συνανθρώπους μας και έβαλαν το παρανοϊκό τέρας τον σταλιν να τους εξολοθρεύσει όπως και έκανε!


    Το δυστύχημα δεν είναι το πάρτι αυτό καθ’εαυτό ,
    ΑΛΛΑ πως “χάθηκε η ντροπή” απο την καθημερινότητα μας.
    Εάν δούμε πως γυρίζουν ιδίως οι γυναίκες στις παραλίες αλλά τώρα τελευταία και στις πλατείες , θα καταλάβουμε πόσο υποκριτές είμαστε στηλιτεύοντας μόνον όσους απλώς κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να μας αποδείξουν πως τα ζώα είναι ανώτερα απο όσα ζώα δέχονται πως είναι αποτέλεσμα της θεωρία της εξέλιξης.

    Εάν υπήρχε ντροπή σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που ...δεν συμμετέχουμε ενεργά στα πάρτι του εξαποδώ ,όπως ευστοχότατα τα χαρακτηρίζει ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ , τότε οι πολιτικοί που επιδεικνύονται μπροστά στις κάμερες και τους βλέπει όλος ο λαός , θα έπρεπε να βρίσκουν τα ονόματα των κομμάτων που εκπροσωπούν “στα λοιπά” και όχι να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις και μάλιστα να μας κυβερνούν!

    Επομένως ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, εάν σε κατανόησα καλά , με “ΤΑ ΓΡΟΘΙΔΙΑ” δεν νομίζω να γίνεται τίποτα. Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που τα χρειαζόμαστε διότι εκτός των άλλων ΟΛΟΙ τα ανεχόμαστε.
    ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

    Εδώ έφτασαν στο σημείο , οι ΔΗΘΕΝ αφυπνισμένοι, να λένε
    “δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος , στο κρεβάτι του”!

    Όπου άλλος εννοούν αυτόν που μας κυβερνά η θα μας κυβερνήσει.
    Σκέψου τώρα τι τολμά και λέει...ο αφυπνισμένος.
    Δεν με ενδιαφέρει εάν ο κυβερνήτης είναι ανώμαλος!!!
    Σκέψου τώρα τι λέει, όποιος λέει αυτές τις ανοησίες και όλοι οι άλλοι που αντί να φτύσουμε αυτόν που το λέει , φτύνουμε τους γκέι , τα εύκολα αυτά θύματα του εξαποδώ.
    (Αναφέρομαι στην πλειονότητα των γκέι που συμμετέχουν και όχι στους πληρωμένους υπαλλήλους των τραπεζιτών ως πιθανόν ο εικονιζόμενος με την σημαία.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Ιουνίου, 2019 14:45

      Αδερφέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,έχεις απόλυτο δίκιο.Την φράση με τις γροθιές,την έγραψα μετά από πολλή σκέψη.Κάποτε,στα χρόνια μου και πιό παλιά,αναγκαζόσουνα να βαρέσεις κάποιον,ό οποίος πολλές φορές διορθωνότανε.Άλλες φορές με το καλό,σπάνια με το ξύλο,έβγαινε άκρη.Τώρα,τίποτα απ'όλα αυτά δέν συμβαίνει κι'αυτό γιατί η κατρακύλα δεν βρίσκει εμπόδιο.Αντιθέτως πιστεύω ότι"εκεί πού δέν πίπτει λόγος,πίπτει ρόπαλο"και μάλιστα πουρναρίσιο.Πόσο να αντέξουμε ακόμα αδερφέ μου ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,όταν αυτή η κοινωνία η σάπια,ώς άλλος μυρμηγκολέοντας,κατακτά σιγά-σιγά,τις ίδιες μας τότε ζωές.Δυστυχώς ή ευτυχώς,οί μέρες πού έρχονται θα είναι αποκαλυπτικές για όλους μας,όπου θα δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι.Ατσάλι ή τσίγκος.Δυστυχώς ή ευτυχώς,οί αγανακτισμένοι Έλληνες,όσοι μείνανε,δεν θα μείνουν μόνο στούς μπούνους.Μαχαίρια και ντουφέκια θα'χουν τον πρώτο ρόλο.Δυστυχώς ή ευτυχώς,αυτή η χώρα θα βιώσει ένα θανάσιμο delete και μετά format.Και εγώ προσωπικά αδερφέ μου,δεν το'χω σκοπό να με φάνε,σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Καθήκον μου (όλων μας) είναι να φυλάει ό ένας τίς πλάτες των αδερφών του.Και όπου πάει!

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο ΕΥ. Δεν μπορούμε αλλο να υπομένουμε με αγαπολογίες και ευχολόγια, την αλλαγή και επιβίωση της πατρίδας μας και των ηθών που κάποτε την διαμόρφωναν. Οι Έλληνες ήτανε μαχητές και γιαυτό έχουν επιβιώσει τόσες χιλιάδες χρόνια. Δεν συνετίζονται τα διεστραμμένα αυτά άτομα. Αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα μέσα στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Όλοι αυτοί οι διεθνολόγοι που μάχονται δήθεν κατά της βίας είναι το πρώτο μέσο που θα χρησιμοποίησουν όταν δουν οτι δεν τους παίρνει εναντίον μας. Τουλάχιστον ας είμαστε πρώτοι αυτοί που θα χτυπήσουμε

      Διαγραφή
  6. ΛΥΚΕ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ....

    ΧΜΜΜΜΜ!
    Μ'ΑΡΈΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΟΥ....
    ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΟΥ.
    ΙΣΩΣ;ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΔΩΔΩΝΗ ΩΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ ΕΝΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΚΙ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ...ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΆΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο " ΠΑΤΗΡ" ΚΙ Η " ΜΗΤΗΡ".

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΔΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ " ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΡΟΛΌΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    " ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ".

    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΟΒΡΕΙΚΗ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΎΡΤΗΣ.

    ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ;ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ,ΛΕΣ ΣΤΟ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ...

    " ΒΡΕ ΜΟΜΟΛΟ;ΣΕ ΔΕΡΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ELYSIUM ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΆ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΒΡΕ ΖΩΟΝ!"

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΤΟΤΕ ΓΚΑΙΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ;
    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ....
    ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ...

    ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΗΔΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ " ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΚΑΙΥ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ";

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ/ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ/ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΥΠΟΧΩΡΩ,Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΗΚΩΘΩ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΜΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ...

    Ο ΚΑΜΙΝΗΣ=ΚΑΜΙΝΤΣΙ ΠΟΛΩΝΟΒΡΙΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΜΕ....ΕΠΙΜΕΝΩ...ΤΗΝ ΚΟΖΑΚΙΚΗ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ FEMEN,ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΖΑΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΒΑΡΕΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;

    ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΕΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΖΑΝ ΤΟ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ...ΕΠΕΣΕ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΕΣ ΟΙ "ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ" ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ.

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΓΚΑΙΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΝΑΑΑΑ! ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ.
    Η ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΗ PSYCHOLOGIST.

    XA!XA!XA!
    ΑΧ! ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ !ραβδι μεχρι αναισθησιας ,τα λογια ειναι πια αχρηστα ,πριν την μαχη μπορεις να κουβεντισης ,που λεμε ,μετα ....εχει ξιφος .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
    Διαβάζω πάντα τις απόψεις σου με μεγάλη προσοχή.
    Μια και η συζήτηση για τους κίναιδους και μιας και ο Πλήθων είχε μια άποψη για το πως να τους αντιμετωπίσουμε , ποια είναι η άποψη σου περί του αυτού, του Πλήθωνα;

    Η χρυσή αυγή τον αναγάγει σε “πρωτοπόρο εθνοκοινωνιστής” και παράλληλα αποκρύπτει την Ιουδαϊκή καταγωγή του.
    Γνωρίζεις εάν ήταν πράγματι Ιουδαίος και ποίος ήταν ο ρόλος του;

    Παρακάτω λίγα λόγια για να μπούμε στο νόημα της ερώτησης μου.

    “Από την Κωνσταντινούπολη στον Μυστρά – Το φιλοσοφικό του σύστημα – Η διαμάχη του με τον Σχολάριο – Το συγγραφικό του έργο – Η νέα (;) θρησκεία του Πλήθωνα
    ...
    Πάντως, σίγουρα ο Πλήθων απέκτησε στην Κωνσταντινούπολη εξαιρετική κλασική παιδεία και μυήθηκε στον Πλατωνισμό, ο οποίος γνώριζε νέα άνθηση και ανακτούσε το χαμένο έδαφος από τον Αριστοτελισμό, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί για την θεμελίωση του Χριστιανισμού.
    Γύρω στο 1380, έφυγε από την Βασιλεύουσα και πήγε στην Αδριανούπολη, πρωτεύουσα του Οθωμανού ηγεμόνα Μουράτ Α' ο οποίος επιδεικνύοντας πνεύμα ανεξιθρησκίας είχε μετατρέψει την πόλη σε κέντρο συνάντησης προσωπικοτήτων και ρευμάτων. Εκεί, από τον Ελισαίο, Ιουδαίο στην καταγωγή, διδάχθηκε τον ζωροαστρισμό και την πολυθεΐα. Μετά τον θάνατο του Ελισαίου (κάηκε ζωντανός κατά τον Κ. Σάθα) και οπωσδήποτε μετά το 1393, εγκαταστάθηκε στη Λακεδαίμονα και συγκεκριμένα στον Μυστρά.
    ...
    Πριν αναχωρήσει για τη Λακεδαίμονα, ο Πλήθων φαίνεται ότι είχε σχηματίσει σαφή άποψη σχετικά με το ποιος και τι ευθύνεται για την παρακμή του Βυζαντίου και για τον Χριστιανισμό ως κυρίαρχη θρησκεία του.
    ...

    Ήδη όμως ο Πλήθων, οραματιζόταν τη δημιουργία ενός κόσμου όπου ο Χριστιανισμός θα αποτελούσε παρελθόν και θα ήταν μόνο μια μικρή παρένθεση στη ζωή του Ελληνισμού. Μόνο έτσι, πίστευε ο Πλήθων, ο Ελληνισμός θα επανερχόταν στις ρίζες του και θα αναγεννιόταν.
    Σύμφωνα με όσα γράφει ο Γεώργιος Τραπεζούντιος, στο πόνημά του "Σύγκρισις Πλάτωνος και Αριστοτέλους", όταν ο Πλήθων βρισκόταν στη Φλωρεντία, είπε ότι σύντομα όλοι οι άνθρωποι "μια ψυχή και καρδία", θα ασπάζονταν μία θρησκεία. Και όταν ο Τραπεζούντιος τον ρώτησε αν αυτή θα ήταν ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ, ο Πλήθων του απάντησε, ούτε η μία ούτε η άλλη αλλά η "πατρώα", δηλ. η ειδωλολατρία, ο παγανισμός.
    ...
    Το φιλοσοφικό - θρησκευτικό σύστημα του Πλήθωνα
    Ο φιλοσοφικός θρησκευτικός στοχασμός του Πλήθωνα έχει αφετηρία τον Πλάτωνα, στην ύπαρξη των άφθαρτων και αιώνιων ιδεών και την αποδοχή της Ειμαρμένης.
    Προεξέχουσα θεότητα είναι ο Δίας, από τον οποίο αντλούν την ύπαρξή τους όλες οι άλλες θεότητες. Η Ειμαρμένη αποτελεί το μέσο με το οποίο ο Δίας κυβερνά το Σύμπαν. Η ανθρώπινη ψυχή χωρίζεται σε αθάνατη και φθαρτή. Ο άνθρωπος οφείλει κατά τον Πλήθωνα, μέσω των πράξεών του, κυρίως με την τήρηση της ευνομίας, να μοιάσει στις ανώτερες νοήσεις, οι οποίες αποτελούν εμφανίσεις του Θείου.
    ...
    "Ασεβέστατο και αφρονέστατο" χαρακτήρισε το "Περί Νόμων" ο Σχολάριος, η πράξη του οποίου να το κάψει, προκάλεσε τη γενική κατακραυγή. Ο Δημήτριος Ράλλης όμως, διέσωσε αρκετά αποσπάσματα, ενώ αργότερα, περισσότερα ο C. Alexandre.
    ...
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καταγωγή του δασκάλου του Ελισαίου ήθελα να γράψω , όχι του ιδίου του Πλήθωνα.

      "Εκεί, από τον Ελισαίο, Ιουδαίο στην καταγωγή, διδάχθηκε τον ζωροαστρισμό και την πολυθεΐα..."

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. Τελικά, κατ' εσάς ήταν και ο Πλήθων εβραίος ή όχι;

      Διαγραφή
    3. Αυτό που παρατηρώ είναι πως πίσω από πολλούς αντίχριστους κρύβεται και ένας Εβραίος.
      Εάν οι αντίχριστοι είναι Ελληνες δεν το ξέρω.
      Αυτό που ξέρω είναι αυτό που μας έμαθαν οι παππούδες μας που μας απελευθέρωσαν και οι οποίοι , όπως άριστα γνωρίζετε, έγραψαν στο πρώτο σύνταγμα μας πως "Ελληνες είναι όσοι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι".

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 'Δεξιά Ελλάς',

      σωστά το θέτεις. Βέβαια, ο Πλήθων δεν ήταν τελικά εβραίος. Κι ας ήταν περισσότερο των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, παρά της Εκκλησίας. Κι αυτό γιατί διέβλεπε -και είχε δυστυχώς και σαφείς μαρτυρίες της προδοσίας της Πόλης από μέρος του ορθόδοξου κλήρου που συνεργαζόταν και με τους οθωμανούς και με τους εβραίους- την μεθοδική γενοκτονία των Ελλήνων από ενέργειες αυτών των φιδιών.
      Στην εποχή του εξακολουθούσε να οργιάζει η παρουσία των Γεφυραίων (εβραίων που υποδύονταν τους Έλληνες Εθνικούς, αρχαιολάτρες, δωδεκαθεϊστές), αυτός όμως ήτο αυθεντικός Έλλην, πράγμα που αποδεικνύεται από ένα τουλάχιστον στοιχείο: Μισούσε ΘΑΝΑΣΙΜΑ, όπως είπατε κι εσείς, τον κιναιδισμό, τον βιασμό, την κτηνοβασία, πραγματάκια δηλ. πολύ αγαπητά στην εβραιόρατσα.

      Διαγραφή
  8. Μερικές από τις "διατάξεις" των νόμων αυτών έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Οι ομοφυλόφιλοι, οι μοιχοί, οι βιαστές και κτηνοβάτες πρέπει να καίγονται στη φωτιά. Ομοίως και οι μαστροποί. Οι μοιχαλίδες πρέπει να παραδίδονται στις υπεύθυνες των οίκων ανοχής και αφού τις κουρέψουν, να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην πορνεία.

    Όσοι επίσης διδάσκουν θεωρίες αντίθετες προς τις "δικές μας απόψεις" έγραφε ο Πλήθων, πρέπει να καταδικάζονται σε θάνατο στην πυρά.
    ...
    ΣΧΟΛΙΟ:
    Μπράβο σου που τόλμησες να γράψεις ότι ο Πλήθων ζητούσε τον διά πυράς θάνατο των κιναίδων. Εκείνο που φοβήθηκες να γράψεις είναι ότι εξαιτίας των σκληρών του απόψεων, ο Πλήθων έχαιρε μεγάλης εκτιμήσεως στην Ναζιστική Γερμανία του 1933-45.”

    https://www.protothema.gr/stories/article/695277/o-teleutaios-sofos-tou-vuzadiou-georgios-gemistos-plithon/



    “Γεώργιος Πλήθων Γεμιστός: Φιλόσοφος, μέντορας και πρωτοπόρος εθνοκοινωνιστής

    ...
    Το 1380 ο Γ. Γεμιστός εγκαταστάθηκε στην τότε πρωτεύουσα του Οθωμανικού κράτους Αδριανούπολη, όπου μαθήτευσε δίπλα σε έναν Ελληνιστή δάσκαλο, τον Ελισαίο.
    ...
    Το 1437 συνόδευσε τον αυτοκράτορα Ιωάννη Η’ Παλαιολόγο και τον Πατριάρχη Ιωσήφ στην εκκλησιαστική Σύνοδο της Φλωρεντίας ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας για την ένωση των εκκλησιών.”
    ...

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gewrgios-plhthwn-gemistos-filosofos-mentoras-kai-prwtoporos-ethnokoinwnisth#ixzz5qWK3CuaP

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Ιουνίου, 2019 15:06

      Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,ομολογώ και παραδέχομαι ότι το θέμα με τον Πλήθων Γεμιστό,δεν το γνωρίζω,γιατί πάντα φοβόμουν ότι πολλά ιστορικά πρόσωπα,ίσως και να μην ήταν αυτό πού δείχναμε.Ίσως ο αγαπητός οικοδεσπότης Κώστας να γνωρίζει κάτι.Εγώ κινούμαι και γράφω,έχοντας οδηγό τους Ιερούς Κανόνες.Θα σού εξηγήσω τι γράφουν από το βιβλίο "ΙΕΡΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ" Β'ΕΚΔΟΣΙΣ 1994."Περί της κατηραμένης πορνείας: Ό Απόστολος Παύλος χαρακτηρίζει ώς μέγα παράπτωμα την πορνείαν από την οποίαν γεννώνται τα κάτωθι σοβαρά αμαρτήματα,είναι δέ τα εξής:Συγκυλισμός,αρσενοκοιτία,αρρενομανία,αιμομιξία,φθορά,αυνανισμός,ακρασία,κτηνοβατία,μοιχεία και τελικά η αφοβία Θεού.Και ενώ όλες οι άλλες αμαρτίες είναι εκτός του σώματος (Απόστολος Παύλος),ο πόρνος,μοιχεία,αρσενοκοίτης,αρρενομανία,αιμομίκτης,αυνανιστής και άλλοι είς ίδιον σώμα αμαρτάνουσι δι'αυτό και μεγάλη τή φωνή λέγει ο Απόστολος:"Φεύγετε την πορνείαν". Τόνο πόρνον,ο μέν Γρηγόριος Νύσσης είς τον Δ'Κανόνα αυτού εννέα χρόνους κανονίζει αποχή της Θείας Κοινωνίας,ο δέ Μέγας Βασίλειος επτά χρόνους κανονίζει τον πόρνον είς τον ΝΘ' ΚΑΝΟΝΑ αυτού,ωσαύτως και ο Ιωάννης ο Νηστευτής τον πόρνον τον κανονίζει δύο χρόνους μένα να μην μεταλαμβάνη,αλλά να κάμνω όμως κάθε ημέρα 250 μετανοίας και το απόγευμα να τρώγη μόνον ψωμί και νερόν και τίποτε περισσότερο. (ΝΔ'Μεγ.Βασιλείου,Δ' Γρηγορίου Νύσσης,ΙΒ'Νηστευτού). Ή ΙΕΡΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ όμως λέει και το άλλο--Δέκατον έβδομον το τελώνιον της αρσενοκοιτίας:Είς το τελώνιον αυτό εμποδίζονται οι αρσενοκοίται,δηλ.εκείνοι όπου συνέρχονται είς το παρά φύσιν,καθώς και εκείνοι όπου αμαρτάνουν είς το παρά φύσιν με την γυναίκα τους,αρσενοκοίται είναι και οι κτηνοβάται σε άρενα ζώα.Τους αρσενοκοίτας της πενταπόλεως Σοδόμων και Γομόρων τους κατεπόντισεν Ό Θεός και είς το μέρος αυτό έγινε η νεκρά θάλασσα.Ωσαύτως Ό Αρχάγγελος Μιχαήλ κατ' εντολήν του Θεού έσφαξεν 70 χιλιάδας αρσενοκοίτας.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
      Οι επισημάνσεις σου είναι πολύ χρήσιμες σε αυτόν τον διάλογο όπου ανακατεύονται οι παλαιοί με τους σύγχρονους κίναιδους.
      Πάντως δεν μπορώ να αποφύγω την σύγκριση μεταξύ των τιμωριών που πρωτείνει η ορθοδοξία μας , νηστεία_αποχή από την Θεία Κοινωνία μετάνοιες για τους κίναιδους, με αυτές των γνωστικών , στην πυρά!
      Στην πυρά λοιπόν οι κίναιδοι ! Από τους γνωστικούς , (Πλήθων). Οι πρωτοπόροι της σύγχρονης αριστερής κοσμοθέασης, αλλά και της παλαιάς.
      Οι, πρωτεργάτες της αναγέννησης και του διαφωτισμού, θεωρούμενοι σήμερα προοδευτικοί και οι οποίοι κατηγορούν την Ορθοδοξία για σκοταδισμό.
      Οι “σκοταδιστές” μετάνοια και οι “προοδευτικοί” στην πυρά!

      Πόσο ανάποδα μας τα λένε σήμερα οι “προοδευτικοί” υπέρμαχοι της …εκσυγχρονισμένης γνωστικής Δύσης του προτεσταντισμού και των καθολικών, που Βυζαντινοθρησκόληπτους μας ανεβαζουν , σκοταδιστές οπισθοδρομικούς μας κατεβάζουν;;;

      Υ.Γ.
      Σε ρώτησα για τον “γνωστικό” Πλήθωνα , διότι βλέπω να τον υποστηρίζει ο εθνικισμός και διότι φαίνεται πως ο γνωστικισμός σχετίζεται με την μασωνία την οποία γνωρίζεις άριστα.

      “ Ελληνική φιλοσοφία και εβραϊκός Γνωστικισμός

      Οι περισσότερες τεκτονικές στοές, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, ασχολούνται με την ελληνική φιλοσοφία. Ορισμένες, μάλιστα, ονομάζονται με ονόματα Ελλήνων φιλοσόφων, όπως «Πυθαγόρας» ή με στοιχεία παρμένα από την ελληνική μυθολογία, όπως «Εννέα Μούσες». Τί σχέση υπάρχει ανάμεσα στον τεκτονισμό (ή μασονία, όπως αλλιώς ονομάζεται) και την ελληνική φιλοσοφία;

      Και πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι οι μασόνοι διδάσκουν απόκρυφες

      εβραϊκές θεωρίες και ασχολούνται με τον εβραϊκό αποκρυφισμό,

      μέσω του οποίου αναβιώνει ο αρχαίος Γνωστικισμός;”

      https://katanixi.gr/2019/04/09/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83/

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουνίου, 2019 05:02

      ΑΔΕΡΦΕ,ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΑΧΕΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,EINAI OI ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ,Η ''ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ-ΝΟΜΙΖΟΥΝ''ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ;ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΕΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ''ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'',ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;ΑΝ ΕΣΥ πχ.ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ,ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ'',ΔΕΝ ΘΑ'ΒΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ.ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΩΣ,''ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ''ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ,Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ;ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟΣ.ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΑΚΟΥΣ,ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΑ ΧΕΙΛΗ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.''Σε ρώτησα για τον “γνωστικό” Πλήθωνα , διότι βλέπω να τον υποστηρίζει ο εθνικισμός και διότι φαίνεται πως ο γνωστικισμός σχετίζεται με την μασωνία την οποία γνωρίζεις άριστα''.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΞΕΝΟΥΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ,ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ,ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ Η Ο ΔΕΙΝΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΤΥΦΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΘΕΟΙΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ,ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ,ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ''.ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ,ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟΝ -G- ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ,Gahboulon.ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΚΑΚΟΥ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΦΩΛΙΑΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ''ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ'',ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΨΥΧΕΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΑΦΟΥ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑ ΧΙΡΑΜ;ΠΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΩΣ,juchin ΚΑΙ boaz;ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΤΡΩΝΕ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ,ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ''ΖΩΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟΝ ΑΡΝΙΟΝ'';ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ,ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ ''ΚΑΒΒΑΛΑ'',ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ,ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουνίου, 2019 05:05

      ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ...ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.ΠΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ,ΟΤΙ ''ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΞ'ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙ'ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ.ΘΑ'ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ,ΨΕΥΔΗΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ''.ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ''ΙΕΡΕΙΣ'')..ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ''ΜΑΓΙΟΛΙΚΙΑ''.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ,ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ,ΘΑ'ΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ,ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΥ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΚΑΤΩΡΑ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΩΣ ΠΟΥ,Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΟΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΜΦΑΝ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ.ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ.

      Διαγραφή
    5. ΕΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ πήρα την απάντηση για όλους τους "πλήθωνες" μαζί!
      Ο διάλογος μας ήταν η ζωντανή απόδειξη πως δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει τους πάντες για να κατατάξει άπαντες!
      Ευχαριστώ και πάλι.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

      Διαγραφή
  9. Ωραια τώρα ας πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια περιμένετε λίγα και θα πάρετε τίποτα ο κύριος σημιτης μου έδωσε ωραια πάσα και θα επανέλθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ελληνες εσμεν το γενος, ως η τε φωνη και η πατριος παιδεια μαρτυρει". Πληθων Γεμιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μην ξεχνατε και τους ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ ! βαρανε πολυ ασχημα τους δρακους .Αυτοι τους ξετρυπωνουν ,αυτοι και οι λυκαωνες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή