«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Θα γίνει κάτι και θα φανεί ότι φταίνε οι Έλληνες...

γράφει ο aksiofotos

ο Αντιστράτηγος ε.α., Νίκος Ζαχαριάδης

Ο Παϊατ ή Payen είναι προς καρατόμηση.
Στις πολιτικές και παραπολιτικες σχέσεις είναι δύσκολο να σπάσουν δεσμοί που εξυπηρετούν ένα πιο μεγαλόπνοο σχέδιο.

Εμείς οι απλοί και αδαείς Έλληνες ή όσοι προσποιουμαστε ότι είμαστε τέτοιοι, διαμορφώνουμε απο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων η από κάποια ιστοσελίδα ώστε να συναινέσουμε είτε δια του συναισθήματος είτε δια της τρέχουσας λογικής.
Δεν μιλώ για κοινή λογική και πολύ περισσότερο για Λογική Ελληνικού Φωτός.

Ο Σημίτης τι όμορφο μας προσέφερε.
Ότι συναντήθηκε με τον αμπασαντορε αποκαλύπτοντας το παρακρατικό και διακρατικό βραχίονα μιας σέχτας του αμερικαν φορεϊν Όφις.
Άλλο χαβα έχουν οι βαρδινοβοσκοι της Κρήτης που δίνουν εντολές στον κουλιμπουλη άλλο χαβα έχουν τα χαζαροπαιδα της πρεσβείας, άλλο χαβα έχουν οι τύποι που μπαίνουν στις δημόσιες ανεξάρτητες αρχές και δίνουν εντολές από εταιρία προς εταιρία.

Όλα τα σχέδια έχουν ένα κοινό σημείο. Ζητουν την ελάχιστη συναίνεση μας για να μην γίνει λαϊκή επανάσταση.Αυτος είναι και ο σκοπός των επιδομάτων.

Για να γυρίσω συλλογιστικα στην πρώτη παράγραφο ο αμπασαντορε παϊατ είναι εξερχόμενος και προσπαθεί μαζί με τα βατράχια της Επισκοπής Κρήτης που δεν είχαν λεφτά ούτε για καποτες και γίναν υπουργοί, να κάνουν μόνοι τους το θερμό με οικουμενική εθνικής ανίκανων.

Το είπε και ο Παϊσιος.
Θα γίνει κάτι και θα φανεί ότι φταίνε οι Ελληνες.

Υγ.Αν ήμουν ο έχων το γενικό πρόσταγμα θα έβρισκα εκείνον τον Έλλην στρατιωτικό που παραιτήθηκε της επιτροπής μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και θα τον έχριζα Αντιπροεδρο λόγω τιμιότητας και μόνο.

Να είστε καλά, και όπου βρίσκετε Συνέλληνες που γονάτισαν, να τους σηκώνετε για να βλέπουν ξανά Ουρανό.
Αυτοί είναι οι στρατιώτες μας.



Απάντηση ΕργΔημΕργ προς aksiofotos:

Διάνα, 100%!

Πολλά καί διαφορετικά αλλόφυλα υπο-ιερατεία, αν κι εκπορευόμενα από κοινό κορμό, μ’ έναν καί μοναδικό σκοπό: να μας εξαφανίσουν από προσώπου Γής.
Όμως, αλλήλως φαγωνόμενα. Γι’ αυτό καταφέρνουμε να επιζούμε ακόμη.
(Μέχρι να γίνουμε …μεγάλο Πάκμαν, καί να τους φάμ’ εμείς! 🙂 )

Υγ: Τον -αν θυμάμαι καλά τον βαθμό του- μόνιμο αρχιλοχία Ευάγγελο Φώτη να καλέσουμε.
Οι δύο δημόσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ άντρες με @@, που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια, είναι ο Ευ. Φώτης κι ο Αχ. Μπέος. Οι υπόλοιποι (παραιτηθέντες καραβανάδες καί μή), σαντιγύ καί μούς σοκολά.
Θα ηγηθούν καί σε περίπτωση πολέμου, λέει… (Αποστολάκηδες καί λοιποί παρεμφερείς.) Πίσσσω, ρέ!!!
  
πηγή
 

7 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να βρούμε τον ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ εύελπι και αξιωματικό πια (μου φαίνεται πρώτος είχε βγει στη σχολή) που τραγουδούσε το Μακεδονία ξακουστή και του επέβαλλαν αυστηρά φυλάκιση (πάει να πει, κυριολεκτικά στο κλουβί και σε απομόνωση, διορθώστε με κάποιος που τα ξέρει καλύτερα).

    Ο λοχίας από την άλλη μεριά που δεν ήθελε να υπηρετήσει στα χοτ σποτ και αφού δικαιώθηκε στα δικαστήρια, ο κατοχικός στρατός τον απέλυσε... πρέπει να τους έχει πολλά μαζεμένα.

    Ο Ζαχαριάδης τους έκατσε στα τέσσερα 20 χρόνια και βάλε, και ξαφνικά του ήρθε επιφοίτηση ότι είναι άντρας και δεν ήθελε άλλα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στην ξεχειλωμένη του. Δεν πρέπει να εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Μακρυά.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λοχιας (Ευαγγελος Φωτης) ηταν στις ευρωεκλογες υποψηφιος με την "Ελευθερη Πατριδα". Δικος μου ανθρωπος που τον εχει συναντησει, μου ειπε οτι προκειται περι αξαιρετικου πατριωτη και καθαρου ατομου.

      Διαγραφή
  2. Μμμμ.πολυ ωραία !ομορφα ,χαιρομαι ,δυο φορες εχω συνομιλησει με τον φωτη ευαγγελο και με δυο τρια μηνυματα ,το ελαχιστο που εκανα ,ηταν να τον ψηφισω και να προτρεψω καμμια 15 αρια ακομη ,την ημερα των εκλογων να με ακολουθησουν.Μην ρωτατε πως νοιωθη...ΟΡΓΗ ,οτι νοιωθουμε και εσεις και εγω.Βλεπετε ,οτι η μαφια της καμπαλας ,εχει καπελλωσει στρατιωτικη ,θρησκευτικη ,αστυνομικη,δικαστικη πολυεθνικη αρχη και τραπεζικη.Αλλως τε ,το εχουν διατυμπανισει με τα πρωτοκολα της Σιων,αυτα τα λενε αυτοι..σοφων...! χαχαχα ! ο Φώτης άντεξε και αρνήθηκε ,τους εστειλε στο διάολο ,άντεξε ψυχικά .Δείτε τι φοβούνται ! την αντίδραση μας.Σκεφθειτε τι θα γινόταν ,εάν κανείς δεν υπεκυπτε....η έστω ,μια μεγάλη ομάδα ,αρνείτο να καθαρίση τα σκατα των υβριδίων,των λάθρο εισβολέων ,των πάσης φύσεως λάθρο που τους τσουβαλιαζουν στην πατρίδα μας και τους πληρώνουμε βαπορισιους και από πάνω.Εσεις θα δεχοσασθε να καθαρίζετε τις βρωμες των λάθρο εισβολέων ;εγώ όχι ! Έχω αρνηθεί και άλλες φορές να πουλήσω την αξιοπρέπεια μου στα σκατα του μαμμωνα ,έστω και είχα ετοιμάσει καριέρα στρατιωτικού.Την αντίδραση του Φώτη Ευάγγελου την έχω κάνει λάβαρο και την χρησιμοποιώ σαν πατσαβουρα ,στον οποίο τσανακογλυφτη τολμήσει και με προκαλέσει ,ωσάν ανόητοι που είναι πολλάκις.Δεν απορριπτω κανέναν που έμπρακτα ,στέκεται απέναντι στο βοθρολυμμα των δράκο κρονιων.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΡΓΑ ,ΑΛΛΕΣ ΑΡΓΑ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ.Εμεις οφείλουμε να είμεθα έτοιμοι ,ψυχικά και πνευματικά , αλλά και σωματικά.Η λεχρα τους ,προσπαθεί να βεβηλώση και ασεβει ,διαβαλλει τα πάντα. Είναι μέσα στο σχέδιο τους ,η τσαλαπατηση των ιδανικών μας ,των ιερών και των οσίων .Σε έχω μια χεσααααα ρε Χένρυ ....! σας έχω μια χεσα ρε σκατιαρηδες,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Υπαλληλακια....συντομα θα τρέμετε σαν κομπρεσερη,ήδη έχει ξεκινήσει,ήδη σας ξεκανουμε την σκατό ελίτ σας ,έχουμε ξεκινήσει από ψηλά και σας στραγγαλιζουμε.Εσεις ,που θέλετε να φύγετε από αυτούς ,έχετε μια μικρή δόση χρόνου ακόμα.ΟΡΘΙΟΙ,ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ,πουστη Μαρδοχαί ...σου ρχομαι! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa
      Σκέτο πολυβόλο είσαι αγαπητέ Αριστόμαχε.

      και θα σού πω και κάτι, αλλά μην το θεωρήσεις ότι είναι για να παινευτώ. Άλλωστε αν δεν σχολίαζες εδώ ό,τι σχολίασες, δεν θα το έλεγα.
      Η πρώτη σε αναγνωσιμότητα ανάρτηση του Διόδοτου είναι αυτή:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/11/16-30-hotspots-na.html
      Είναι πραγματικά (καρατσεκαρισμένο αυτό) και η πρώτη, όχι μόνο σε ημερομηνία, αλλά και σε ώρα (11:18) που μπήκε στο ίντερνετ για τον Ε.Φώτη. Μετά, προς το απόγευμα το δημοσίευσαν κι άλλοι.
      Έπεσε στα χέρια μου, από ένα φίλο στη δουλειά που το αγοράζει, το Μακελειό του Χίου. Το ξεφυλλίζω και στη σελίδα με επιστολές αναγνωστών, βλέπω το σημείωμα του Φώτη. Ακυρώνω κάθε μου δραστηριότητα και τρέχω αμέσως στο σπίτι να το δακτυλογραφήσω όπως το είδα και να ενημερώσω.
      Καταλαβαίνεις τί έγινε. Μπλόγκερ 4 μηνών μόνο.. και έβλεπα το "κοντέρ" επισκεψιμότητας να τρέχει σαν παλαβό! Δέκα μόνο λεπτά από την ανάρτηση του θέματος. Επιθυμούσα από την αρχή εννοείται να τον συναντήσω κιόλας τον άνθρωπο, τελικά δεν έκατσε κάτι τέτοιο, αλλά κι η Πόπη που επικοινώνησε μαζί του μού είπε επίσης τα καλύτερα λόγια.

      Διαγραφή
    2. "ήδη έχει ξεκινήσει,ήδη σας ξεκανουμε την σκατό ελίτ σας ,έχουμε ξεκινήσει από ψηλά και σας στραγγαλιζουμε."

      Κράτα μικρό καλάθι γιατί κυκλοφορεί και πολύ παραμύθι. Τον QAnon μου θυμίζει αυτό.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Θυμήσου στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2017 ,έφυγαν τρεις ,καπάκι ,Ροκφέλερ συνελήφθη,μπρεζινσκι ,εκτελέσθηκε ,Δρακουμέλ...πιδι.. ,ότι γράφω ,δεν το κάνω για χαβαλε και που'σαι... προσεύχομαι προς τον ουρανο και βλέπω αυτά που έχω ανάγκη....να δω,εάν τα βλέπω ; Βλέπω γηινε,βλέπω .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Κωνσταντή ,φαντάσου ,μόνο για το στρατοδικείο είχα διαβάσει ,στα αττικά νέα και κόντεψα να εκραγω από τα νεύρα μου ,του το ανέφερα του Ευάγγελου αυτό.Για την επιστολή που είχε στείλει ,τώρα τελευταία ,πριν μερικές ημέρες την πέτυχα ,νομίζω στο μακελειό,ούτε ήξερα ότι υπήρχε,προσπαθώ ,από την κούραση της δουλειάς και τις πολλές ώρες αυτής ,να κρατιέται πληροφορημένος ,είναι τέτοια η ταχύτητα πια των δρώμενων ,που δυσκολεύομαι και εγώ ,αυτό το είχα από μικρό παιδί ,έφηβος.Σε ένα χαράκωμα ,εγώ και ο Ευάγγελος ,θα μιλούσαμε με τα μάτια και μόνο, αλλά και άλλοι βεβαίως.Εγω θα γράψω : θα γινη κάτι και ...ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Να θυμάστε δε αυτό : έκαστος εφ ' ω ετάχθη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή