«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΗΠΑ: Τρεις κτηνοβάτες κακοποίησαν σεξουαλικά, σε φάρμα (730 καταγεγραμμένες πράξεις), άλογα, αγελάδες, σκυλιά, πρόβατα.

Αν ο Διόδοτος ήταν Κυβέρνηση, θα τούς καταδίκαζε και τούς τρεις, μέσα σε μια περίφραξη 20Χ20 μ., με πέντε ταύρους να τούς ξεντεριάζουν σαν κοκορέτσι...
Σχόλιο Αμερικανού αναγνώστη:
 20-41 years is an excessive punishment to inflict on society when it cost $40,000 a year to incarcerate them. That's $800,000 to $1,640,000 per perpetrator. Why should society be punished thus? Bullet $0.25.



ΗΠΑ, πολιτεία Πενσιλβανία, στην περιοχή Clearfield County,

τρεις άνδρες φυλακίστηκαν για 20 έως 41 χρόνια σε κρατική φυλακή, για πράξεις κτηνοβασίας...

ο 31χρονος Matthew Brubaker, ο 41χρονος Terry Wallace και ο 34χρονος Marc Measnikoff κακοποιούσαν σεξουαλικά για πέντε χρόνια, άλογα, κατσίκες, αγελάδες και σκύλους.

ένας έφηβος που ζούσε σε αγρόκτημα στο Manson, βοηθούσε τους κτηνοβάτες να ακινητοποιούν τα ζώα, ενώ έπρατταν τις κτηνωδίες τους.

9 θηλυκά άλογα, μια αγελάδα και μεγάλος αριθμός από σκυλιά και κατσίκες βιάστηκαν με 730 καταγεγραμμένες πράξεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης με ζώα...

οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ότι, οι ποινές των κτηνοβατών δεν έπρεπε να είναι τόσο σκληρές, αφού τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν  δεν ήταν εναντίον ανθρώπων και οι κτηνοβάτες είχαν καθαρό ποινικό μητρώο...

ο Chris Pentz είπε στον δικαστή Judge Paul Cherry: ¨δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η υπόθεση περιέχει έναν ''eww'' παράγοντα (είναι αηδιαστική, βρωμερή υπόθεση)

ο William Shaw (Clearfield County District Attorney) είπε ότι τα βίντεο με τις παράνομες πράξεις των κτηνοβατών τού έκαψαν τα μάτια και οι εικόνες θα τον κυνηγούν για το υπόλοιπο της ζωής του

 ***the videos the men made of their illegal acts had 'burned my corneas and will live with me the rest of my life'.  

Ο δικαστής Cherry περιέγραψε την υπόθεση ως «μία με τις πιο αηδιαστικές και βρώμικες συμπεριφορές που είχε δει ποτέ»

ο William Shaw είπε τη στιγμή της σύλληψης, ότι εδώ και 20 χρόνια που δέχονται αναφορές για κτηνοβασίες με παραγωγικά ζώα,  αυτή η περίπτωση είναι η χειρότερη που έχει συναντήσει...

Η φιλοζωϊκή οργάνωση SPCA animal charity  της Clearfield County κλήθηκε στην ιδιοκτησία για να φροντίσει τα ζώα.

πηγή 24-4-19
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6954375/Three-men-jailed-20-41-years-having-sex-horses-goats-cows-dogs-at.html

 
hellenicrevenge
 

6 σχόλια:

  1. Ειδήσεις τέτοιου είδους καλόν είναι να μην αναπαράγονται. Διευρύνονται , κραδασμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνω. Πρεπει, ολοι οι ψυχοπαθεις αψυχοι ανωμαλοι του κοσμου, να μαθουν οτι κατω απο ενα καθεστως τελειως αντιστροφο απο το ανωμαλο αριστερο-διεθνιστικο σιωνιστικο που τους κανακευει, διακοπτονται οι δραστηριοτητες τους και ειναι ηδη νεκροι.

      Διαγραφή
  2. Εύγε Κώστα στην απάντηση ! είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου" διακόπτονται οι δραστηριότητες τους και είναι ήδη νεκροί ", βγαίνει στην επιφάνεια συνέχεια η διαστροφή και η ανωμαλία και θα συνεχιση ,μέχρι την στιγμή που ΤΟ ΦΩΣ θα τους κατακαψη.Η ένταση ανεβαίνει συνεχώς....εεε...amicos coprento? ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε....παιδοφιλοι και παιδοφαγοι και ανθρωποφάγοι......δεν θα κάνετε μαμ....άλλα θα πάτε ατα....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άτα..

      στραατά-στρατοούυλά! ...χαχαχαχαχαχαχα ... στην ηλεκτρική καρεκλοούυλά!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  4. Ναι ,έχει κάτι κρυφό παιδοφιλους η ευρώ βουλή ,εκεί μέσα γίνεται των υποχθονιων η ακολασία ,τζιχαντια λέει,βου Γου ,δου και φ χ ψ και ωμέγα ,στάσου να δης τα μπαρούτόβολα και τα γιαταγάνια ,αμύγδαλα ; οχι αμύγδαλα ρε ,για ατσάλι μιλάω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή