Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τι μας είπαν; Ότι δεν υπήρχε τζαμί στην Αθήνα και γι αυτό έκαναν στο Βοτανικό; ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ!!!

Δείτε ΟΛΗ την αλήθεια. ΦΩΤΟ


 

Το Αραβοελληνικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Κέντρο, με έδρα τον χώρο ενός πρώην εργοστασίου υφασμάτων στο Μοσχάτο (οδός Κύπρου 2 & Δημητσάνας γωνία), μέσα στο οποίο λειτουργεί από το 2007 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 3.000 ατόμων! 

Εικόνα

Ο χώρος του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ χώρος προσευχής με ιμάμη.  Για τους χρήσιμους ηλίθιους που επιμένουν να υποστηρίζουν οτι με το κτίσιμο τζαμιών θα τους "ελέγχουν", το μόνο που θα κατορθώσουν είναι η εξάπλωση του Ισλάμ σε ολη την Ελλάδα. 
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα η οποία είναι πίσω απ την αγορά του χώρου στο Μοσχάτο, παρουσιάζει μεγάλη εξάπλωση στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ και σωματεία διαθέτοντας κοινωνική - οικονομική ευρωστία, ενώ έχει εισχωρήσει ακόμα και σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους. 
Η δράση της έχει εντοπισθεί από το 2005, όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Hellenic-Arabic Center for Culture and Civilization (Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο). 

Εικόνα

Το καθ' όλα νόμιμο αυτό κέντρο χρηματοδοτήθηκε από το Europe Trust, που είναι χρηματοδοτικός βραχίονας... ...ελεγχόμενος από μια οργάνωση-ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, γνωστής με το όνομα "Federation of Islamic Organization in Europe" (FIOE) και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους. 
Με τον ίδιο τρόπο, το 2008, ιδρύθηκε στο Μοσχάτο από Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου υπό το όνομα «Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization» (AHCCC) το Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο.  
Και τα δύο κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Μοσχάτο ανήκουν στο AHCCC.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_295.html#more

 

odysseiatv.blogspot.com

 

 

3 σχόλια:

 1. Να 'στε καλά ,που ανεβάζετε τέτοιες πληροφορίες ,άρα ,το άρθρο της Άννας Παγκράτη στην τρικλοποδια ,προχθές ," ετοιμάζουν κόμμα μουσουλμανικό ,με 1,000,000 ψήφους " , έχει βάση.Οχι ότι δεν βλέπουμε ,που το πάνε.....ποντάρουν στην μαρμελάδα που έχουν οι μαϊμούδες ,για εγκέφαλο,λαου λαου.Εχω μια γυναικούλα που την τρακαρω που και που ,πρώην δασκάλα ,συνταξιούχος ,της λέω προχθές ,τ' μαθες ;ετοιμάζουν τους μουσουλμάνους με κόμμα,πάνω από ένα εκατομμύριο ψήφους,που ,με ρωτάει ,εδώ στην Αθήνα ; Ναι της απαντώ ,που μένεις την ρωτώ ,Λυκόβρυση μου λέει ,έεεε ,εντάξει ,αυτοί θα πάνε στο Παγκράτι ,της απαντώ,αααα ! εντάξει.Ρε σεις ...καταλαβαίνετε γιατί μιλάμε ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ16 Ιουνίου, 2019 02:32

  Αθηναι, 15/6/2019

  Γρηγορείτε αδέλφια μου

  διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί Έλληνες Χριστιανοί,

  Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.

  Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει.

  Γένοιτο  Αδέλφια μου, Έλληνες, χριστιανοί.


  Ευλογία Κυρίου!

  Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

  συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη,

  ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα

  στην Παναγία την Ελευθερωτρια στο βοτανικό, στην ιερά οδό 114,

  εξω από τη σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήση το ισλαμικό τέμενος).

  Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγραφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω.

  Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνου όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου.

  Παρά τις επίμονες νομικες προσπάθειες μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανώτερα κυβερνητική αρχή επέμενε δια την κράτηση του.


  Γρηγορείτε αδέλφια μου διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί


  και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα όσια μας


  αυτοί που καίνε την σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλισσονται με αυτήν.


  Ο αδελφός μας σήμερα το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, θα το περάσει στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας


  επειδή ετολμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό σύμβολο του πανίερου Σταυρού.


  Από το κρατητήριο, φεύγοντας, ο αδελφός μας κρατούμενος μάς είπε θαρραλέα: συνεχιστε τον αγώνα!


  Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί,


  Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.


  Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας


  υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε στον ίδιο ακριβώς χώρο τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερωτριας.


  Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει.


  Γένοιτο.


  Αθηναι, 15/6/2019


  Αικατερίνη Κ. Παντελίδου

  Δικηγόρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 16 / 6 / 2019

  Προς την Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας


  ΘΈΜΑ : Συλλήψεις Ορθοδόξων έξω από το Μουσουλμανικό Τέμενος του Βοτανικού.

  Διά του παρόντος εκφράζω την αγανάκτηση μου, ως Ορθόδοξος και Έλλην, καθόλα νόμιμος φορολογούμενος πολίτης για τις χτεσινές συλλήψεις στο Βοτανικό από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, εις βάρος Ορθοδόξων που θέλησαν να διαμαρτύρονται για την εκχώρηση Ελληνικής Γης, σε Μουσουλμάνους προκειμένου να την μετατρέψουν σε τόπο προσευχής του Ισλάμ.

  Θα σας θυμίσω πως οι Αγιοι Εθνομαρτυρες, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μιαούλης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, και όλοι εκείνοι που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας, δεν επιτρέπουν την παραμικρή εκχώρηση Γης, σε κανέναν από τους πρώην κατακτητές. Το αίμα τους, οι αγώνες τους, οι θυσίες τους, ήταν το αιώνιο βούλευμα, η αιώνια διαθήκη, να είναι η Ελλάδα, ακέραια, ελεύθερη και αμιγώς Ελληνική. Η διαθήκη του αίματος τους, δεν επιτρέπει σε εμάς, ούτε κατά την ελάχιστη απόκλιση από το να την κρατήσουμε Ελληνική, και η φωνή τους θα αντηχεί και θα ελέγχει αιώνια στους προδότες.

  Οι συνάδελφοι μου άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που τάχθηκαν λόγω της προκλητικότητας του Ερντογαν να υπηρετούν στα σύνορα, στο Ανατολικό Αιγαίο, ετοιμοπόλεμο, πανέτοιμοι να θυσιαστούν για την Πατρίδα μας, δεν αφήνει άλλη ερμηνεία και παραδοχή, παρά την εύνοια όλου του γένους των Ελλήνων, ως μια γροθιά, σε κάθε μετερίζι να προασπιίζεται την Ελλάδα, απ άκρη σε άκρη.

  Άρα είναι εντελώς ασυμβίβαστο σήμερα, όπου η προκλητικότητα του Ερντογαν χτυπάει στα κόκκινα, εσείς οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να συλλαμβάνετε Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που επιθυμούν, όπως και οι ένοπλες δυνάμεις, με ένα στόμα με μία καρδιά, την Ελλάδα ακέραια, αμιγώς Ελληνική.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..

  Κύριοι, κλείνοντας τούτο το σύντομο έκτακτο περιστατικό, και επειδή και εγώ θέλω την Ελλάδα ορθόδοξη, αμιγώς Ελληνική και ελεύθερη, είμαι έτοιμος καθόλα να με συλλάβεται και να με οδηγήσετε συγκατηγορούμενο με τους αδελφούς Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες που αντιστέκονται στις αντίχριστης υφής σκοτεινές εντολές στην Ελλάδα.

  Μετά λύπης για την κατάντια μας


  Μαρίνος Ριτσούδης

  Πρώην Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού.

  http://scripta---manent.blogspot.com/2019/06/blog-post_461.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή