«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Captagon: Περισσότερα από 1,4 εκατ. «χάπια του ISIS» βρέθηκαν σε κοντέινερ στον Πειραιά

Σχόλιο Διόδοτου: Τί "σχόλιο Διόδοτου" και θρίχες περμανάντ! Από την στιγμή που ξεκίνησε το μπλογκ, 1 χρόνο κι 11 μήνες πριν, τα ίδια σάς λέμε.. Τους βλέπουμε στην Αθήνα.. τους ταλαίπωρους, τους ξεσπιτωμένους, τους "πρόσφυγες", τους "Σύριους" (εδώ κι αν γελάνε), όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, με ιδιαίτερη συμπάθεια ειδικά στα γύρω πεζούλια του δημαρχείου της Αθήνας (...) σπάνε και σνιφάρουν, σπάνε και σνιφάρουν κοκαΐνη. Τί..; Ναι.. κοκαΐνη, το "ευγενές ποτόν", το ακριβότερο ναρκωτικό, τη συμπάθεια των πολιτικών και των τραγουδιστών. Τόσο ταλαίπωροι και φτωχοί είναι... Και τώρα.. ΑΥΤΟ, το Captagon, που όπως με την κοκαΐνη.. αν το έχεις πάρει (με τις χούφτες το έπαιρνε ο ISIS στη Μ.Ανατολή) και να σε γαζώσουν με δέκα σφαίρες.. θα συνεχίσεις να προχωράς κτλ.. για αρκετά λεπτά ακόμα. Τί...;;; Αν "θέλω να σάς τρομάξω"..;; ΦΥΣΙΚΑ και θέλω να σάς τρομάξω, μπας και ξυπνήσετε, όχι εσείς αγαπητοί αναγνώστες του μπλογκ, αλλά τους διπλανούς σας, τους γείτονες, τους συγγενείς σας, όσους ανθρώπους τέλος πάντων σάς ενδιαφέρουν. Αυτούς να ξυπνήσετε. Και δεν είμαστε εμείς εδώ στον Διόδοτο, η πηγή που θα σάς τρομάξει.. Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους. Με αυτήν εδώ την είδηση.. οι προσπάθειες του Διόδοτου να προετοιμάσει τον Έλληνα, δικαιώνονται. Γιατί το μπλογκ αυτό, στην ουσία δεν φτιάχτηκε για να σάς μιλήσει για Κρόνιους ή για Αγίους ή για τον ΣΥΡΙΖΑ. Φτιάχτηκε για να προειδοποιήσει, μην πάμε σαν το σκυλί στ' αμπέλι όλοι μας. Και σκεφτείτε.. αυτό το κοντέινερ το βρήκαν. Τί γίνεται με σίγουρα και άλλα τέτοια κοντέινερ ή πλοιάρια, που έχει μοιραστεί το φορτίο τους..; .."Μα Διόδοτε..αυτά πάνε για Βαλκάνια και Ευρώπη, που μετακόμισε ο ISIS". Και εδώ, στην Ελλάδα, τί είναι δηλαδή.. δεν είναι Βαλκάνια.. δεν υπάρχουν χριστιανοί..; Μην είμαστε κοντόφλαλμοι, σοβαρότης! Σοβαρότης και... ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΙΣ!




Πάνω από 1,4 εκατ. χάπια Captagon, του γνωστού και ως ναρκωτικού των τζιχαντιστών του ISIS, εντοπίστηκε σε παλέτα κοντέινερ στις εγκαταστάσεις της PCT στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από κοινή επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.

Το κοντέινερ, σύμφωνα πληροφορίες του ΑΠΕ, έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν χάπια των τσιχαντιστών.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί σε άλλα δύο κοντέινερ.

Τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις
Το κοντέινερ, σύμφωνα πληροφορίες του ΑΠΕ, έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν χάπια των τσιχαντιστών. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί σε άλλα δύο κοντέινερ. Τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr


Το κοντέινερ, σύμφωνα πληροφορίες του ΑΠΕ, έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν χάπια των τσιχαντιστών. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί σε άλλα δύο κοντέινερ. Τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

11 σχόλια:

  1. Προτείνω να τα σκατώσουν όλα ως υπόθετα στις κωλάρες των χεσοπολιτικάντηδων και των γαμιομασόνων που πισωγλεντούν αυτό το ψωλoκρατίδιο του πέους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα τρελλό αγόρι!
      Χαχαχα πιο ακριβής περιγραφή δεν νομίζω να υπάρχει.

      Διαγραφή
  2. Οχι ρε σεις για την β.ευρωπη ηταν το κοντεινερ με τα χαπια χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστόμαχε,
    μην παραξεφευγουμε γιατι θα μας το κλεισουνε το μαγαζι. Συν τω χρονω θα τα πουμε κι αυτα, οταν θα φαινεται ολοκαθαρα οτι πλησιαζει το μακελειο. Θα συμπεριλαμβανονται σε κανονες στρατηγικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στο φιναλε..γιατι να ενημερωσουμε απο τωρα τα υβριδια οτι γνωριζουμε τα τρωτά τους σημεια...

      Διαγραφή
  4. Εντάξει ,θα είμαι φρόνιμο πρωτοπαλίκαρο.Ενα πράμα δεν μπορούν να υπολογίσουν ποτέ ! την ορμή ,την ψυχή και την πονηριά μας στην μάχη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Captagon : 'Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Η ιστορία μου θύμισε τις αμφεταμίνες/μεθαμφεταμίνες (crystal meth) που δίνονταν στους στρατιώτες της Βέρμαχτ και των Waffen SS, με σκοπό να βελτιώσουν τις "επιδόσεις" τους στο πεδίο της μάχης. Τους προκαλούσε ένα "είδος ευφορίας" η οποία εξηγεί και το γιατί έπρατταν τόσο στυγερά εγκλήματα χωρίς δισταγμό. Το Pervitin (έτσι λεγόταν το προϊόν) στα πρώτα χρόνια του πολέμου αποδείχτηκε θαυματουργό αλλά λόγω των δυνατών παρενεργειών που προκαλούσε, στο τέλος δημιούργησε πολλά προβλήματα. Χάπια με την ίδια ουσία προμήθευαν (προς το τέλος του πολέμου) και οι αγγλοαμερικανικές δυνάμεις στο προσωπικό τους. Με τους τζιχαντιστές, απλώς η ιστορία επανελαμβάνεται...

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-7181119/Allied-troops-hopped-amphetamines-battlefield-learning-Nazi-super-drug.html

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ, δεν νιώθουν και πόνο την στιγμή που τους χτυπάς, αυτό το ξεχάσαμε να το υπογραμμίσουμε. Σε αυτούς που ανέφερες να προσθέσουμε και τους Ασασίνους που έπαιρναν κοκτέηλ οπιούχα μετά πρεζόφουντας.

      Διαγραφή
  6. Το χοντρό θέμα, όμως, δεν το προσέξατε.

    Τί δουλειά είχε στον Πειραιά πλοίο, που έφυγε από την Λαττάκεια γιά την Κίνα;

    Ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετούσε αυτό το "φάλτσο" στη ρότα του; (Δυσφήμηση της Ελλάδας; Εφοδιασμός των εδώ λάθρο, εν όψει...; Ή, τί; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμμμ ... και μετά μου λες εμένα ,που γράφω ,που κτυπάς και τους γκρεμιζεις ,1. Έχουμε υβρίδια εδώ μέσα 2. Κάποιοι είναι και ενσαρκωμένοι ....τι έλεγε ο Σύριος πρέσβης στον ΟΗΕ πέρυσι ; Ότι έχουν αιχμαλώτους μεταλλαγμένους , χα !και πιστεύετε ότι θα πέσουν έτσι αυτοί ; αυτοί κάνουν την ζημιά ,έναν τέτοιον τον πέτυχα σε τσακωμό μου ,στην Σαουδάραβα ,του γύρισαν οι κόρες σε σχισμές.ΑΡΙΣΥΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παίζουν και άλλα ναρκωτικά στην εμπροσθοφυλακή του στρατού του Αντιχρίστου που είναι τα τζιχάντια και δεν είναι δικός μου ο ισχυρισμός αυτός (ότι είναι εμπροσθοφυλακή σε κάτι μεγαλύτερο που έρχεται παγκοσμίως). Υπάρχει και η μορφίνη που τους κάνει να μη πονάνε, να τρώνε πυροβολισμούς και να συνεχίζουν μέχρι θανάτου. Δεν νομίζω να το κάνει το captagon αυτό, αλλά οι γνώστες από αυτά ίσως ξέρουν καλύτερα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή