«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

4μισι χρόνια είχα να δω 5 ευχάριστους τίτλους ειδήσεων σε 1 ημέρα...




1.
Σχέδιο της σταδιακής μείωσης του ΕΝΦΙΑ ενεργοποιείται από τα τέλη Αυγούστου με μείωση του φόρου 10% μεσοσταθμικά, η οποία θα αγγίξει περισσότερο τους έχοντες μικρή ακίνητη περιουσία


 2. 

Οι 6 αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό: Αυξάνονται οι περιπολίες και η φύλαξη των συνόρων

 

3.

Θεωρήστε ήδη ξηλωμένο, από τον Τραμπ, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα,  Τζέφρυ Πάιατ - Γιατί λέει εξακολουθεί να εφαρμόζει ατζέντα Ομπάμια...(κομμουνο-δημοκρατικών)


 4.

Στην άμεση κατάργηση της απλής αναλογικής από τις αμέσως επόμενες εκλογές θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην αφήσει ούτε καν το περιθώριο στον ΣΥΡΙΖΑ να ελπίζει ότι μπορεί να επιστρέψει στην εξουσία δια της «πλάγιας οδού» ακόμα κια ως δεύτερο κόμμα.

 

 5.

Εδώ, ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος, σαν να αντιγράφει ευχολόγιο του Διόδοτου... :

Ατζέντα «καθαρής» Δεξιάς ακολουθεί τις πρώτες ημέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Παρελθόν τα φιλελεύθερα πειράματα;

 

  Και μην αρχίσετε να βάζετε πάλι ταμπέλες στον Διόδοτο.. Όταν ακούμε για κάτι καλό, από όποιον κι αν προέρχεται, θα το λέμε. Όταν θα ακούσουμε κάτι ξεκάθαρα πονηρό και προδοτικό, θα αρχίσουμε να τα χώνουμε, είτε Κυριάκος λέγεται είτε ταμτάκος. 

Συνεννοηθήκαμε..;

 

 

 

19 σχόλια:

  1. Δεδομένου ότι ο τσίπρας άφησε πίσω του μία κατεστραμένη χώρα, κι άν θεωρήσουμε ότι και ο τωρινός πρωθυπουργός έχει τον ίδιο αφέντη με όλους τους πολιτικούς της χώρας. Δεδομένου ότι η ατζέντα καταστροφής του τόπου πρέπει να συνεχιστεί, ποιός μάς λέει ότι αυτά τα μέτρα δεν αποσκοπούν στον προσωρινό κατευνασμό του νεο-έλληνα με την πολύ κοντή μνήμη.
    Απλά καρπώνεται η ΝΔ την προσπάθεια της να "φτιάξει" τον τόπο, κερδίζει εμπιστοσύνη, ούτως ώστε όταν φτάσουμε στο σημείο μηδέν να έχει την διακιολογία στα μάτια των αμόρφωτων ψηφοφόρων.
    Έπειτα το σχέδιο προχωράει κανονικά, διαμοιρασμός Αιγαίου, μόνιμη εγκατάσταση παράνομων αλλοδαπών, μαζικές ιδιωτικοποιήσεις κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανότατα όλα αυτά. Ας ευχηθούμε να διαψευσθούμε.

      Διαγραφή
    2. Ο πρωθυπουργός είναι μισέλληνας, ο υπουργός εξωτερικών επίσης μισέλληνας και δικηγόρος των Ρότσιλντ εν Ελλάδι, η υπουργός παιδείας τρόφιμος της Μπίλντερμπεργκ, ο επικεφαλής της ΕΥΠ πρώην μεγαλοστέλεχος εταιρείας security με αγαστές σχέσεις και άμεση εμπλοκή στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Ισραήλ, ο υπουργός δημόσιας τάξης της αυτής συνομοταξίας και καταγωγής των προαναφερθέντων μισελλήνων και ο υπουργός οικονομικών συνεργάτης του Σόρος. Επίσης, φημολογείται ό,τι επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι η κα Διαμαντοπούλου, επίσης τρόφιμος της γνωστής λέσχης,ίσως μη Ελληνίδα το γένος κι αυτή, και εισηγήτρια της καθιέρωσης της αγγλικής ως δέυτερης -αρχικώς- γλώσσας του ελληνικού κράτους. Τι ακριβώς να ευχηθούμε; Η επιχείρηση εθνοκτονία θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Ά! Και ο κύριος Βορίδης διακυρήσσει, πως δεν είναι αντισημίτης και ζητά συγγνώμη από τους Ισραηλίτες για τις κακές παρέες που έκανε κάποτε. Για τους χιλιάδες Έλληνες που έστειλε στον τάφο πριν την ώρα τους ο κ. Βορίδης και οι συν αυτώ, δεν αισθάνεται καμμία υποχρέωση να ζητήσει, έστω μία τυπική και άκρως υποκριτική, συγγνώμη. Μας είπε, πως είμαστε φθηνό κρέας, εμμέσως πλην σαφώς, ο... κύριος. Γκέγκε;

      Διαγραφή
    3. Καλό το πλήρες πορτραίτο, και μην νομίζετε πως δεν το γνωρίζουμε.
      Και την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το αγενές "Γκέγκε".. μην περιμένετε να δείτε το σχόλιό σας αναρτημένο.

      Διαγραφή
    4. Εφόσον τα γνωρίζετε, ποιός ο λόγος να ελπίζετε σε οτιδήποτε καλό απ' αυτούς; Π.χ εάν η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να τσακίσει το παρακράτος των δουλεμπόρων, θα συνελάμβανε όλους όσοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο City Plaza. Βλέπετε να προτίθεται να το πράξει αυτό; Επίσης, θα απέτασσε τους αστυνομικούς, που αρνήθηκαν επί τρία ολόκληρα χρόνια να εφαρμόσουν τρεις διαφορετικές εισαγγελικές παραγγελίες και μία δικαστική απόφαση περί εκκενώσεως του ξενοδοχείου. Το γεγονός πως οι δουλέμποροι έφυγαν σαν κύριοι, αντί να συλληφθούν, λέει πάρα πολλά σε όποιον θέλει να δει την πραγματικότητα ως έχει. Όποιος πάλι δεν θέλει, ενοχλείται από το "γκέγκε".

      Διαγραφή
    5. Δεν έχω αντίρρηση ούτε στο παράδειγμα το οποίο θέσατε.
      Στην εξέλιξη όμως των πραγμάτων στην Ελλάδα, όποιες κινήσεις της κυβέρνησης θα εξαρτηθούν και από την επικράτηση κάποιας από τις ατζέντες ξένων συμφερόντων που αντιμάχονται μέσα στη χώρα μας. Μόνο η αλλαγή του Αμερικανού πρέσβη, εφόσον γίνει, θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα Κούλη, αν υποθέσουμε ότι το πρόγραμμα αυτό διέπεται από υποτακτικότητα μόνο στην Γερμανία, δηλαδή στην κομμουνιστική ατζέντα των Ευρωεβραίων τραπεζιτών.
      Ίσως ήδη να κάνει ανάλογες προσαρμογές, για τέτοια ενδεχόμενα, πριν εκτεθεί. Και αγράμματο κι απρόσεκτο ζώον σαν τον άλλο (τον "μην μάς βρεί τέτοιο κακό") τουλάχιστον δεν είναι.

      Διαγραφή
    6. Κι όσο για το "Γκέγκε".. φυσικά και είναι πολύ αγενής προσφώνηση. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...

      Να είστε καλά.

      Διαγραφή
    7. Το να φύγει ο Πάιατ δεν λέει κάτι. Απλώς, υποθέτω, ανήκει στο περιβάλλον Κλίντον-Ομπάμα, ήτοι της ασύμμετρης παγκοσμιοποιήσεως, και είναι ασύμβατος με την νυν ηγεσία του οικονομικού εθνικισμού. Η ΝΔ χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της στις τράπεζες και ο αρχηγός της είναι εκβιάσιμος λόγω Χριστοφοράκου. Ακόμα και εάν υποθέσουμε πως έχουν τις καλλίτερες προθέσεις, που δεν..., θα διακινδύνευαν ποτέ να δυσαρεστήσουν τους ισχυρούς, για οφελήσουν τους Έλληνες, που οι περισσότεροι απ'αυτούς, αν όχι όλοι, απεχθάνονται; Ειλικρινά, το πιστέυετε αυτό;
      Απόψε ανακοινώθηκαν τα μέτρα για το λαθρομεταναστευτικό. Άξονας της πολιτικής και της νέας κυβέρνησης " η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης προσφύγων και μεταναστών". Λυπάμαι, αλλά δεν βλέπω καμμία διαφορά του εγγράμματου προδότη από τον αγράμματο. Η ανακοίνωση αυτή σε απλά ελληνικά σημαίνει ό,τι οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να καταφθάνουν συν γυναιξί και τέκνοις.
      Και τον Ταγίπ δεν τον λες τέρας μορφώσεως, αλλά τουλάχιστον δεν είναι προδότης της πατρίδας του. Προφανώς και είναι εχθρός μας, αλλά ξεφτίλας δεν είναι.

      Διαγραφή
    8. Λίγο μπερδεμένα μού τα λέτε. Κι εγώ αυτό ακριβώς είπα. Ότι δεν θα διακινδύνευε να δυσαρεστήσει τον νέο ισχυρό που παίρνει σιγά σιγά τον έλεγχο, τον Τραμπ. Τα σχέδια όμως του Τραμπ για την Ευρώπη, θα απαλλάξουν και εμάς από καταστροφικές πολιτικές για την Ελλάδα που εφάρμοζαν ως τώρα οι δημοκρατικοί.
      Δεν έχει βέβαια γίνει τίποτα για την ώρα. Κι ό,τι καλό αν είναι να προκύψει στο μέλλον, θα είναι κατάσταση στην οποία θα καταλήξουμε εφόσον περάσουμε δια πυρός και σιδήρου από πολύ εκτροχιαστικά σκηνικά.

      Για τον Ερντογάν συμφωνώ σε όσα λέτε. Μάλιστα για εμάς αποτελεί, όπως πολλοί έχουν καταλάβει, και το τελευταίο συμβόλαιο ειρήνης στην περιοχή, με την μορφή πολύ θορυβώδους δεμένου σκύλου.

      Διαγραφή
    9. Κι όμως δεν λέμε το ίδιο. Ο Τραμπ ανήκει σε μία σχολή σκέψης, που θέλει Σύνταγμα, σύνορα, προστασία των ασθενεστέρων και της μητρότητας ως εχέγγυα της κοινωνικής συνοχής. Ο Τραμπ σαφέστατα δεν είναι ο νέος ισχυρός, ακόμα τουλάχιστον, και ποτέ δεν θα γίνει εάν δεν ζητήσει ευθέως την υποστήριξη όσων τον ψήφισαν εμπράκτως στον δρόμο. Ο Τραμπ δεν ελέγχει ούτε τους υπουργούς του καλά καλά. Π.χ ο νέος σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Μπόλτον είναι άνθρωπος του βαθέος κράτους, όπως και ο υπ.εξ Πενς. Ο Μητσοτάκης αντιθέτως ανήκει στο στρατόπεδο της ασύμμετρης παγκοσμιοποίησης και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από αυτούς που επέλεξε για υπουργούς. Σας υπενθυμίζω ό,τι όταν εξελέγη ο Τραμπ, ο κ. Κουμουτσάκος, ακόμα ένα μέλος της κυβέρνησεωςς Μητσοτάκη, έγραψε στο τουίττερ του, πως ήρθε το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε. Τέλος, ο ίδιος ο Κίσσινγκερ έχει δηλώσει δημοσίως, πως, εάν ο Τραμπ δεν κάνει όσα έχουν συμφωνήσει, θα τον ανατρέψουν. Εάν ήσασταν εσείς στην θέση του Μητσοτάκη, ποιόν θα εκλαμβάνατε ως ισχυρό, τον παρία του ρεπουμπλικανικού κόμματος ή τον Κίσσινγκερ;
      Όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι σκληροί γκλομπαλιστές και υποστηρικτές της ατζέντας Σόρος. Εάν ίσχυαν οι ευσεβείς πόθοι σας, θα υπήρχε έστω ένας κυβερνητικός του κλίματος Τραμπ. Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Εάν υπάρχει, κατα την γνώμη σας, ευχαρίστως να μάθω κι 'γώ ποιός είναι.

      Διαγραφή
    10. Νομίζω πως ήδη απάντησα. Ότι δεν θα μάς σώσει ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τραμπ. Αλλά ανατροπές κι εκτροχιασμοί των σχεδίων των γκλομπαλιστών, πρώτα από την Ευρώπη, και με συμμετέχοντα τον Τραμπ, για τον οποίο έχετε κοντόφθαλμη εικόνα του ρόλου του και των προσωπικών του συμμάχων και συνεργατών. Για την ώρα, πολιτικά πρόσωπα από την Ελλάδα (εκτός κυβέρνησης), υποστηριχτές των ρεπουμπλικάνων, υπάρχουν. Μάλιστα εφέτος θα φανούν αρκετοί από αυτούς σε νέο πολιτικό ρεύμα που θα είναι η φυσική κατάληξη των προσδοκιών των Ελλήνων και θα συμμετέχει σε ευρύτερο πολιτικό σκηνικό που θα αναλάβει τη χώρα αργότερα. Και το αργότερα δεν είναι πολύ μακρυά. Ο Μητσοτάκης όντως θα είναι μια μικρή παρένθεση. Δεν τον υποστηρίζω, αλλά η καρέκλα που τού δόθηκε αποτελεί ήδη ένα φρένο στην ηθική κατρακύλα των τσιπροσυριζαίων που είχε κορυφωθεί. Μήπως τούς προτιμάτε αντί για τον Κούλη; Μην αγωνιάτε, εξάλλου και οι ίδιοι ετοιμάζουν την επιστροφή τους, μόνο που θα εισπράξουν ισχυρό πέλεκυ για το θράσσος τους.
      Όλα όμως, τα έχω ξαναεξηγήσει και σε δυο άρθρα, για νεοεισερχόμενους. Γιατί οι μόνιμοι αναγνώστες μου έχουν αντιληφθεί το πνεύμα μου. Εσείς γιατί το ψειρίζετε, ώστε να με ταμπελώσετε, ενώ φαίνεστε έξυπνος.. δεν το καταλαβαίνω. Προέρχεστε μήπως από το κόμμα που απεχώρησε, ή (πιο πιθανό) από το κόμμα που διαλύθηκε αυτές τις μέρες εις τα εξ ων συνετέθη;

      Δεν σκοπεύω να συνεχίσω αυτόν τον διάλογο, και για λόγους στρατηγικής η οποία θα φανεί στην πορεία φυσικά,

      να είστε καλά.

      Διαγραφή
    11. Κώστα νομίζω πως έχω καταλάβει γιατί σε παρεξηγούν και νομίζουν πως είσαι κρυφός ΝΔ. Είναι γιατί δεν μπορείς να κρύψεις τη χαρα σου που απαλλαχτηκαμε από τους βρωμιαρηδες τους συριζαιους. Μ

      Διαγραφή
  2. "στην αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι";
    Όλα αυτά είναι απλώς διαχείριση μέσα στα πλαίσια του κομμουνιστικού συστήματος που μας αναγκάζουν οι νικητές αριστεροί , καπιταλιστές – κομμουνιστές - , του Β.Π.Π. να διαβιούμε. Αυτό από τις αρχές του 20ου αιώνα τουλάχιστον. Ο πόλεμος του “δημοκρατικού” τόξου εναντίον του Μεταξάς και του Παπαδόπουλου, είναι απλά μια απόδειξη αυτού του γεγονότος.
    Τα περί καθαρής δεξιάς με πρωθυπουργό μητσοτάκη (εχθρό της δεξιάς , ο οποίος τιμά τους αγώνες της αριστεράς !!!) και υπουργούς αριστερούς κομμουνιστές , είναι ανέκδοτο για να συσπειρωθούν οι Ελληνες ΑΔΑΕΙΣ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ) , στο νέο (ΔΗΘΕΝ) δίπολο νουδου – (πασοκ+συριζα+κκε).
    Όταν προτεραιότητα στα σχέδια του υπουργείου παιδείας είναι η αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια , το αποτέλεσμα είναι ένα και μοναδικό. ΑΡΙΣΤΕΡΑ με άλλο όνομα.

    Ουνα φάτσα , ούνα ράτσα.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΛΟ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΤΟΞΟ!
    Αυτό για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μην αρχίσουν οι αριστεροί
    (εδώ είμαστε και θα το δείτε λίαν συντόμως να συμβαίνει από πατριωτικούς λεγόμενους ιστοτόπους),
    οτιδήποτε στραβό κάνει η κομμουνιστική νουδου (και θα κάνει πολλά),
    να τα χρεώνουν στην καθαρή δεξιά!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τρέφω αυταπάτες αγαπητέ ΔΕ,
      σωστά τα λες. Το καλό αυτών εδώ των ημερών που διανύουμε είναι ίσως μόνο ότι δεν τρέμουμε ολόκληροι από οργή με τις αισχρές προκλήσεις που μάς έκαναν οι συριζαίοι καθημερινά για να μάς σπάσουν τα νεύρα. Στα πλάίσια βεβαίως βεβαίως της κομμουνιστικής προπαγάνδας, η οποία περιλαμβάνει όλα αυτά, όπως εξήγησα και εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/07/blog-post_11.html

      Διαγραφή
  3. Αυτά είναι μπροστά από την κουρτίνα ,πίσω ; πολύ ενδιαφέρον έχει η αναγραφή για την αναχώρηση του παγιατ ,ήταν κάτι που με απασχολούσε ,γιατί δεν τον τράβηξαν πίσω ακόμα ;ήλθε η στιγμή ; το ατύχημα με το ποδήλατο ,ίσως δώσει αφορμή για ανάκληση ,με αυτά που έχει αναφέρει η ισκαντερ Ρίτα ,αυτός ήταν με την νουλαντ στην Ουκρανία και αυτός ενορχηστρώνε την ομάδα finders keepers ,στην ανεύρεση παιδιών ,αποστολή στην βάση ΝΑΤΟ στο ρααμσταντ στην Γερμανία και από εκεί ; στα κάστρα των δράκων.Ετσι ; Άλλος ένας Εβραίος ,μμμμμ...χαζαρος μαφιόζος ,παιδεραστής ,παιδοφιλος,μμμμμ...dna ; μάντεψτε ! Λοιπόν ; τι οδηγίες εντολές έχουμε από την λέσχη ; εεε,αυτές θα εφαρμοσθούν ,μην ξεγελιεσθε από την Καμπάλα ,η πατρίδα μας είναι υπό άγρια κατοχή ,έως σημάνουν τα σήμαντρα της ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.Ερπετακια....τα ζικ zακ ,στις μαϊμούδες ! όχι σε εμάς ,λοιπόν ....Κούλη ....τι θα κάνης με το θρήσκευμα που έβγαλε ο αλ6,τις Πρέσπες ;την παιδεία ;το στράτευμα και τις ένοπλες δυνάμεις ;τις ταυτότητες ;όλα ,μα όλα είναι χασκουσες πληγές και εμπιστεύεστε αυτούς πους τις άνοιξαν ;έχει δηλώσει ότι θα έχη μουσουλμανους γύρω του ,μην επαναπαυεσθε ,ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ( ΝΔ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΛΑΜΙΑ (ΟΙΠΕΡΙΟΥΣΤΙΟΙ) ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Your website is very beautiful or Articles. I love it thank you for sharing for everyone. τίτλους ειδήσεων της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή