«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΟΥΠΣ!!!!.. 42 τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard-2A4, γερμανικής κατασκευής μετέφερε με πλήρη μυστικότητα ο Ερντογάν στα Κατεχόμενα.

Σημ. Διόδοτου: Στην πραγματικότητα δεν είναι σημερινή είδηση. Τα άρματα αυτά μεταφέρθηκαν στην Κυθραία στις 7-8 Δεκ. 2018.


Πρόκειται για υπερσύγχρονα άρματα μάχης, μαζί με τον οπλισμό τους τα οποία βρίσκονταν στην Ανδριανούπολη και τα μετέφεραν με μεταγωγικά πλοία στην κατεχόμενη Κύπρο και συγκεκριμένα στην κατεχόμενη Κυθρέα.

Τα άρματα αποτελούν μέρος της 1ης τουρκικής Στρατιάς του Έβρου, όπου ο τουρκικός Στρατός έχει συγκεντρώσει το σύνολο των αρμάτων μάχης με πυροβόλο διαμετρήματος 120mm (Leopard-2A4, M-60T Sabra) και των εκσυγχρονισμένων αρμάτων με πυροβόλο 105mm (Leopard-1T), σύμφωνα με το tovima.gr.

Να σημειωθεί ότι τόσο το αμερικανικό Κογκρέσο, όσο και η γερμανική κυβέρνηση απαγορεύουν τη μεταφορά στην Κύπρο οπλικών συστημάτων που κατασκευάζουν. Μια απόφαση την οποία δεν λαμβάνουν υπόψη οι Τούρκοι που όλο και συχνότερα χρησιμοποιούν οπλικά συστήματα (άρματα μάχης, πυραύλους, πυροβόλα και είδη ατομικού οπλισμού) αμερικανικής προέλευσης και κατασκευής. Και τώρα τελευταίως και γερμανικά άρματα μάχης τύπου Leopard.

Η μεταφορά των Leopard-2A4 από τις δυνάμεις κατοχής, δεν ήταν ζήτημα που θα περνούσε απαρατήρητο από την κυπριακή κυβέρνηση αφού ουσιαστικά πρόκειται για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικού υλικού ευρωπαϊκής προέλευσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση γερμανικής, για την κατοχή εδάφους μιας ευρωπαϊκής χώρας μέλους της ΕΕ, από μια τρίτη χώρα, μη μέλος της Ένωσης.

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιν, η οποία αποτελεί την πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την καίρια θέση της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετίζεται με την Κύπρο, αφού τον προηγούμενο Μάρτιο είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη. Σε δηλώσεις της είχε εκφράσει τη στήριξή της στην Κύπρο (στο θέμα των γερμανικών αρμάτων), επικαλούμενη τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.



10 σχόλια:

  1. Ετοιμάζουν νέο 74.
    Όλοι παίρνουν θέση μάχης, και οι εγχώριοι αλλοδαποί αλλά και ξένοι "ηγήτορες
    του κ.." έχουν πιάσει πρώτη θέση στα press conference επικαλούμενοι Το σεβασμό
    στο Διεθνές Δίκαιο.
    κοινοί φτηνοί προδότες..
    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι γνωστό εδώ και 4 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έφτασαν στην Κυθραια στις 7-8 Δεκ. 2018

      Διαγραφή
    2. 7 μήνες λοιπόν και εμείς εδώ, οι περισσότεροι, κοιμωμαστε όρθιοι.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουλίου, 2019 14:56

      Καλά κάνουν οι μογγόλοι,όταν εμείς εδώ κοιμόμαστε όρθιοι,χρόνια τώρα,δεκαετίες πλέον που απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.Οί μογγόλοι παλεύουν για τα κεκτημένα,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ και το κάνουν καλά.Αυτή η είδηση δεν είναι καινούργια.Άν θυμούνται οι πιό παλιοί,την θέση των LEO-2,την είχαν κάποτε τα Μ-48,Μ-60, τα παλιά leopard,τα γερμανικά πυροβόλα και όπλα,αλλά και τότε,δεν μιλούσε κανείς,ούτε στην Ελλάδα,αλλά ούτε και στην Ευρώπη,ενώ οι Αμερικανοί τηρούσαν σιγή ιχθύος.Γενικώς οι μογγόλοι βρίσκουν και τα κάνουν,ειδικά σε χώρες χωρίς αξιοπρέπεια και εθνικά αντανακλαστικά.Τα τουρκικά UAV,σε άλλες χώρες εμπόλεμες τα καταρρίπτουν,ενώ εδώ τα αφήνουμε να σουλατσάρουν στον ουρανό μας ελεύθερα και να χαρτογραφούν επί ώρες το Αιγαίο χωρίς καμμία αντίδραση.Αυτή δεν είναι αδερφέ Κώστα είδηση,αλλά απλά η συνέχεια του πολυπρόσωπου πολέμου πού κάνει η Τουρκία,χρόνια τώρα.Είδηση θα είναι,άν η Ελλάδα χρησιμοποιήσει τα παλιά ΕΜΠΑΕ,αγοράζοντας και άλλα MLRS,αναβαθμίζοντας και τα παλιά και αγοράζοντας με μικρό κόστος,τα κίτ μετατροπής αριθμού βλημάτων ATACMS,σε αντιπλοικούς,καθαρίζοντας με σχετικά μικρό κόστος,τον μογγολικό στόλο στο Αιγαίο.Και αυτό το κομμάτι του ΕΜΠΑΕ,είναι ήδη εγκεκριμένο,άν δεν κάνω λάθος.Και το πλεονέκτημα αυτών των βλημάτων είναι ότι,στην πτήση πρός τον στόχο,χρησιμοποιούν κατακόρυφη τροχιά πτήσης-κρούσης,έτσι δεν μπορούν να αναχαιτιστούν από τα υπάρχοντα μογγολικά όπλα,CIWS PHALANX,κλπ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ αδελφέ δεν μας φοβούνται μα θεωρούν μεγάλες κότες και μάλιστα λυρατες και το ξέρεις για αυτό πήραν τα άρματα αυτά και για την ακρίβεια το είχε γράψει η πτήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουλίου, 2019 22:04

      Μόνο που εμείς ποτέ δεν τους αναχαιτίζουν.Απλά ώς συνήθως,"βλέπουμε τα πράγματα με ψυχραιμία" και κλαψουρίζουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση να τους κάνει ντά.Αυτή δεν είναι αντιμετώπιση σοβαρής χώρας,αλλά προτεκτοράτου.

      Διαγραφή
    2. Στο Μόρντορ πιστεύουν ότι έχουν υπεροπλία και ότι χωρίς επέμβαση τρίτων μας παίρνουν με ευκολία μέχρι την Καλαμάτα για αυτό το λόγο, όχι επειδή μας θεωρούν κότες.

      Οι εδώ ένστολοι πάλι πιστεύουν ότι μόνο θερμό επεισόδιο μπορεί να γίνει και θα έχει μικρές απώλειες η συντεχνία τους η δημοσιουπαλληλική. Πιστεύουν ότι θα τους σώσουν τα τομάρια οι Αμερικανοί. Δεν θα με πιστέψει κανείς τους ότι τα εβραιολαμόγια ετοιμάζονται να προκαλέσουν κατάρρευση οικονομική των ΗΠΑ και όλων των χωρών που ελέγχουν μέσω των νομισμάτων και ότι χωρίς τις ΗΠΑ ο μακροχρόνιος πόλεμος με τα ορκ, είτε κανονικός με μέτωπα σαν τον ΒΠΠ, είτε ασύμμετρος πόλεμος από στρατιωτικούς που παριστάνουν τους μετανάστες, είναι πιθανότατο ενδεχόμενο. Ρωτήστε και τους Λίβυους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  4. Σε εμας φοβουνται ,μην τυχον βγει κανενας και τον ακολουθησουν ολοι ,τα υπολοιπα τα ελεγχουν πληρως ,στρατιωτικη ηγεσια ,πολιτικη ,θρησκευτικη ειναι υποταγμενη και ενα μονιμο γες .Πολλοι εμπεξαν εκει μεσα με δαυτους και να θελουν να φυγουν ,εκβιαζονται ,νομιζουμε οτι ειμασθε ελευθερο κρατος ,αλλα ...πειτε μου ...και ποιο ειναι το ελευθερο κρατος ;οι ηπα ; ,η γερμανια ; η βρεττανια ; η ιταλια ; η γαλλια ; η κινα ;ασε δε εκεινη η δυστυχια των υπολοιπων ,αφρικης , λατινικης αμερικης ,ασιας,αγραμματοι ,γεματοι δυσειδαιμονιες ,καννιβαλισμους των dna τους , παμφτωχοι ,ασθενεις ,καταφοβισμενοι.ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ εχουν προκαλεσει χαος στον πλανητη.Τον τουρκο , τον ειχε η χαζαρο μαφια για τον μπαμπουλα της περιοχης ,τον χωροφυλακα ,ενας δοτος ρολος ,εμεις θα το καναμε ; οχι βεβαια !ειμαστε αλλη παστα ,για σκεφθειτε , ναημασταν ανεξατρητοι απο παντου ,οικονομικα ,στρατιωτικα ,και και και ....υπηρχε περιπτωση να μας την εβγαινε καποιος ; οχι βεβαια ! τι θελεις ; μυαλα ; περιουσια ; καπατσο ; εξυπναδα ; πονηρια ;φιλοτιμο ; παλληκαρια ; πειτε μου εναν λαο ,που ειπε ,δεν κανω παρεα με τον Ελληνα ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή