«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε στην Δράμα, για την εκχώρηση της Μακεδονίας: Ζήτησε την σύλληψη του πλήθους! (vid)

Τα συριζαϊκά σκουπίδια νομίζουν ότι ακόμα κυβερνάνε...


Ενταση επικράτησε σήμερα στη Δράμα, την ώρα που κατέθετε στεφάνι, στο πλαίσιο της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Βουλγάρους, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Φέτος, η Δράμα, εορτάζει τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη.
Κάθε χρόνο, ο Δήμος Δράμας, διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τα «Ελευθέρια», με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης.

Μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε το στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πρωινός Τύπος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

Την ίδια στιγμή, συνεχιζόταν κανονικά η κατάθεση στεφάνων.
Όπως αναφέρει ο «Πρωινός Τύπος», ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από το περιστατικό στο Facebook, μετά την τελετή προσήχθησαν μέλη της ομάδας Δραμινών Μακεδόνων.


Bίντεο εδώ



11 σχόλια:

  1. Κώστα αν προσέξεις ποιες δημοσιεύσεις σου στο steemit βγάζουν τα περισσότερα κεράσματα, έστω και καφέδες που βγάζουν, είναι αυτές που πιάνουν το συναισθηματικό παλμό των ελευθέρων πολιτών.

    https://steemit.com/greece/@diodotos/isorropies-foboy

    Θα θυμάσαι ένα βίντεο που έδειξε κάποιος από μία κάτοικο του Ματιού που έριχνε σφαλιάρες στον τοπάρχη, "κάψατε τον κόσμο καθίκια" και τέτοια που του έλεγε. Το είδαν ξένοι και πάνω από $20.000 μάζεψε χωρίς υπότιτλους. Μίλησε στην καρδιά του κόσμου.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιώργο, θα το έχω υπ'όψιν. Βέβαια, όπως έχω ξαναπεί, στο steemit δημοσιεύω ό,τι ανάρτηση νομίζω πως θα μπλοκαριστεί από το φέισμπουκ, αν κάποιοι χρήστες βάλουν σύνδεσμο για τον παρόντα Διόδοτο.

      Διαγραφή
  2. https://youtu.be/TcTgKnvT6_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΞΑΤΟ. Οταν ο Διαβολος κατεβηκε στη γη στο προσωπο των ΕΑΜοΒΟΥΛΓΑΡΩΝ το 1941. Νεαρες δασκαλες, μολις ειχαν βγει απο τις Παιδαγωγικες Ακαδημιες, κρεμαστικαν στα δεντρα και στυλους της ΔΕΗ. Το μαρτυριο του ΔΟΞΑΤΟΥ εχει χαραχτει με πυρινα γραμματα στις ψυχες των Ελληνων.

    Για ολο αυτο το ανθελληνικο σκυλολοι των Συριζαιων και Μπουταρεων ερχεται μεγαλο παλαμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΧΟΗ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΧΘΕΣ!
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ!

    “Τα συριζαϊκά σκουπίδια νομίζουν ότι ακόμα κυβερνάνε...”

    Σε κάποιο σχόλιο σας κ. Κώστα είχατε γράψει πως κάποιοι λαμβάνουν υπόψη τους μόνο τα δεδομένα για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, αφήνοντας στην άκρη τους “συναισθηματισμούς”

    Με βάση λοιπόν ΜΟΝΟ τα δεδομένα!

    Και κυβερνούν οι αριστεροί και το χειρότερο όλων θα συνεχίσουν να κυβερνούν με γαλάζιο μανδύα.
    Γιατί το χειρότερο όλων;
    Διότι οι εμφανιζόμενοι ως δεξιοί, οι γαλάζιοι κομμουνιστές δηλαδή , θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύουν , στους κόκκινους κομμουνιστές, και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κατεστημένο , πως είναι προοδευτικοί και πως δεν συντάσσονται με την ακροδεξιά (έτσι ονομάζουν την δεξιά) , τους εθνικιστές τους φασίστες και τους ναζιστές!

    Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας.
    Όποιος τολμά να εξασκεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μορφή “”””βίας””””, ένα απλό γιουχάρισμα π.χ. στους κόκκινους κομμουνιστές βολευτές η να υπερασπίζεται τις πατροπαράδοτες αξίες μας , την Μακεδονία την Βόρειο Ήπειρο κλπ. θα καταδιώκεται πολύ πιο λυσσαλέα απο ότι μέχρι σήμερα!

    Εύχομαι να κάνω λάθος!

    Τα δεδομένα όμως είναι αμείλικτα!

    Η κόκκινη αριστερά ήταν συγκρατημένη με την βία απέναντι στους Έλληνες διότι γνωρίζει πως εάν προκαλέσει πολύ θα βρει απέναντι της ΟΛΟΝ τον Ελληνικό λαό, όπως είχε ξανασυμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και θα φάει και τώρα όπως και τότε πάλι τα μούτρα της.

    Η γαλάζια όμως αριστερά που εμφανίζεται ως η υγιής πατριωτική δύναμη, αυτή που δήθεν πολέμησε ΚΑΙ τα δύο άκρα , δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
    Όποια βία και εάν επιδείξει απέναντι σε Έλληνες και για οποιοδήποτε λόγο, απογοητεύοντας κατ’αυτόν τον τρόπο τους σημερινούς ψηφοφόρους της , θα υπάρχει και ένας αριστερός σχηματισμός που θα έλκει τους απογοητευμένους από την στάση της “””””δεξιάς””””” ψηφοφόρους!

    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2)
    Η απέραντη χαρά και ικανοποίηση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ στον κόσμο “δημοκρατικού” κομμουνιστικού σοβιετικού συστήματος εξουσίας!
    Από τον κομμουνισμό στον κομμουνισμό, για να ξεφύγουμε από την δεξιά και τον φασισμό!!!
    Εξου και η απορία πολλών . Πως γίνεται και οι Έλληνες ΠΑΜΕ πάντα από την Σκύλλα στην Χάρυβδη;

    Ελάχιστες ημέρες έμειναν πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥ!
    Θυμηθείτε το!
    Οι χαρακτηρισμοί που θα τις προσάπτουν ΟΛΑ τα δήθεν αντιτιθέμενα στην πολιτική της κόμματα θα είναι:

    Ακροδεξιά ,δεξιά ,εθνικιστική ,φασιστική, ναζιστική ,νεοφιλελεύθερη ΚΑΙ δεν θα βρεθεί σχεδόν κανένας , ούτε καν από τους... αφυπνισμένους που νυχθημερόν μας στολίζουν με όλα τα κοσμητικά επίθετα που γνωρίζουν, να την χαρακτηρίζει “”””δεξιά”””” (δεξιά σε εισαγωγικά), κομμουνιστική (κατά το φασιστική για τον σύριζα), κομμουνιστοδεξιά κατά το αριστεροφασίστες κλπ. κλπ.

    Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει πόσο πονηρά , με πόση πανουργία , συμπεριφέρεται η αριστερά, χαρακτηρίζοντας τον κομμουνιστικό σύριζα αριστερό σε εισαγωγικά η και δεξιά ακόμα!
    Χαρακτηρισμοί που δίδονται για την κυβέρνηση του πασοκ-συριζα , από αριστερούς , για να απαλλαγή η αριστερά από όσα τραγικά έπραξε το πασοκ- συριζα , έτσι που να ξαναεμφανιστεί στο προσκήνιο αγνή και αμόλυντη, να επιστρέψει μετά από την ΔΗΘΕΝ δεξιά νουδου!
    Γνωστός και απώτερος στόχος της παγκόσμιας ελίτ, των τραπεζιτών που κυβερνά την χώρα μας και όχι μόνο.
    Να συνεχίζεται η ομαλή πορεία μας προς τον “δημοκρατικό” κομμουνισμό, του οποίου τα ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσματα θα τα χρεώνεται μονίμως η δεξιά , ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!
    Δυστυχώς η αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο.


    (Έπειτα από τέσσερα χρόνια (ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ) θα αναρωτιόμαστε και πάλι ,πρώτα Ο Θεός, γιατί ο Έλληνας ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ!!!

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3
    ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    "Γεννηματά: Ο Τσίπρας θέλει να πείσει ότι είναι Αριστερά, ενώ έφτιαξε τη νέα Δεξιά
    «Έχει πει "ναι σε όλα" στις απαιτήσεις των πιο συντηρητικών κύκλων» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

    ...
    Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε δε την κυβέρνηση ως «πολιτικό αχταρμά με ακροδεξιούς, δεξιούς, γυρολόγους, αζήτητα της Κεντροαριστεράς και κάθε λογής καιροσκόπους».
    ...
    Εκφράζουν συντήρηση και οι δύο, το μόνο προοδευτικό κόμμα είναι το ΚΙΝΑΛ» σημείωσε.
    ...

    Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε δε δηκτικά ότι «ο κ. Τσίπρας υλοποιεί πρόγραμμα και παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του PES» (Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα)."

    https://www.in.gr/2019/05/14/politics/kommata/gennimata-o-tsipras-thelei-na-peisei-oti-einai-aristera-eno-eftiakse-ti-nea-deksia/

    Τα παραπάνω τα λέει αρχηγός ΝΕΟΥ* κόμματος που παίρνει 8% σε εκλογές και την ακούν δημοσιογράφοι και άλλοι επιστήμονες που τους θεωρούμε μορφωμένους!
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΑΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ως εκ τούτου υπάρχει ως αρχηγός ΝΕΟΥ κόμματος και διεκδικεί με αξιώσεις την μεθεπόμενη πρωθυπουργία!!!

    Συντηρητική δηλαδή δεξιά , η αριστερή πολιτική καταστροφής του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας!!! Αυτό που ήταν και παραμένει ο διακαής πόθος της ανθελληνικής αντίχριστης αριστεράς , το φορτώνει με περίσσιο θράσος στην αντίθετη με την δική της κοσμοθεωρία. Την δεξιά!!!
    Και αφού την κατηγορεί ως συντηρητική , την πολιτική του συριζα, που εφαρμ΄ζουν όλα τα πρώην στελέχη του ΚΙΝΑΛ τα οποία μεταπήδησαν σαν τα ποντίκια στον συριζα το 2012, σε αντιδιαστολή με την δική της “προοδευτική” αριστερή πολιτική , στον αμέσως επόμενο τόνο λέει πως ο συριζα εφαρμόζει την πολιτική του πολιτικού φορέα στον οποίο η ίδια ανήκει!!!
    Επικοινωνεί; Οσοι την ακούν και δεν αντιδρούν;;;

    *Όλα τα πολιτικά κόμματα αποδέχονται το ΚΙΝΑΛ ως νέο. Τα δάνεια και τις ΕΥΘΥΝΕΣ του ΠΑΛΑΙΟΥ ποίος; Γιατί επιτρέπουν οι δημοκράτες , χωρίς εισαγωγικά, επιστήμονες ,το σάπιο μουχλιασμένο κρέας γεμάτο φορμόλη να εμφανίζεται ως φρέσκο;;; Ποίον περιμένουν να αντιδράσει;;;
    (Ξέρω ! Τον νεοέλληνα αγράμματο φουκαρά που τρέχει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ να συντηρήσει την οικογένεια του και να πληρώσει ενοίκιο στο σπίτι του!!!
    Αυτός φταίει για όλα! Αυτός θα φταίει και για τις μεθεπόμενες επιλογές του, διότι οι επόμενες είναι δεδομένες!)

    Κατά τα άλλα όταν αναφερόμαστε σε συνομωσίες ...είμαστε γραφικοί ακροδεξιοί λαϊκιστές!!!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πα να θέλουν να κάνουν διώξεις ακόμα πιο αυστηρά.. έχουν από εδώ και πέρα να δουν τόση απείθεια και ανυπακοή.. που θα τα βάλουν όλα αυτά στον κ.... τους. Κι ειδικά αν κάνουν καμιά μακακία και μάς κοτσάρουν για αντιπολίτευση, αντί τον τσίπρα που είναι καμμένο χαρτί, κανέναν καμίνη, κοινής αποδοχής από συριζαίους και κιναλ όταν ενώσουν τις εδρες τους στη βουλή. Ε ρε γλέντια.......
      Βάλε και διάφορα άλλα νούμερα τύπου μπαρουφάκη, όντως σχεδιάζουν να επιστρέψουν τα σούργελα, αλλά για όλα τα κομμούνια του σόρος, δεξιά κι αριστερά.. το πεοc γαρ εγγυc που λέει κι ο Μάρκος.

      Διαγραφή
    2. Μμμ....ναι ,αυτό βλέπω και εγώ σχολιαστή ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ,άρχισαν το ίδιο βιολί μπερδεματος ιδεολογικών διαχωρισμων ,λόγια ανούσια ,ανακατα ,ακαταλαβιστικα ,που μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι μπούρδες μας κοτσαρουν ,το ίδιο έργο ξανά ,διαχωρισμος ,με αυτήν την φορά να σε έχη χωση στα μνημόνια με υπογεγραμμένη την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.Τι μας σερβίρουν ; ότι είμαστε χρυσόψαρα και ροφοί και καταπίνουμε τα πάντα.Λεω στον κόσμο που με ακούει : μην σας τρελλαινουν με τις μπούρδες τους και τις ψευτικες σαχλαμάρες που αμολανε ,αυτοί οι υπάλληλοι ξέρουν πολύ καλά ,ποιοι είναι από πίσω και εάν κάποιος νεαρός βλάκας τους , πετάξει καμμιά κοτσάνα ,τρέχουν και τον συμμαζευουν.Βεβαια ,έχουν και τους λακεδες που τους αφήνουν στο γλείψιμο και στο να τους τρέχουν και να νομίζουν....αααααχαχαχα ! χρειαζομασθε ψυχική αντοχή και επένδυση στην νοητική μας κατάσταση.Τι να κάνουμε ρε παιδιά ; όποιος θέλει ακούει δεν θα βοηθηθούν όλοι και ο χρόνος είναι ελάχιστος πια.Αντεχτε παιδιά ! θα ζήσουμε παλαβά πράματα και θα δούμε . Αλλά...πρέπει να ξέβρωμιση η πατριδα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή