«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Το εθνικό μας σπορ: Φθόνος, Αχαριστία, Διχόνοια…..

του Γιάννη Ψυχογιού

 

Αιτία θανάτου το γνωστό σπόρ των Ελλήνων: Φθόνος, Αχαριστία, Διχόνοια…..
ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 500 - 332 π.Χ.

Πυθαγόρας 500 π.Χ. Ετών 80: στην εξορία από πείνα
Μιλτιάδης 489 π.Χ. Ετών 65: στη φυλακή
Αριστείδης 468 π.Χ. Ετών 72: στην εξορία από πείνα
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. Ετών 66: στην εξορία
Αισχύλος 456 π.Χ. Ετών 69; στην εξορία
Περικλής 429 π.Χ. Ετών 66: παραιτήθηκε λόγω κατηγορίας
Φειδίας 429 π.Χ. Ετών 66: στη φυλακή
Αναξαγόρας 428 π.Χ. Ετών 72: στην εξορία
Ηρόδοτος 429 π.Χ. Ετών 59: στην εξορία
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: Στην εξορία
Σοφοκλής 406 π.Χ. Ετών 90: στην εξορία από πείνα
Ευριπίδης 406 π.Χ. Ετών 74: στην εξορία
Αλκιβιάδης 404 π.Χ. Ετών 48: στην εξορία
Σωκράτης 399 π.Χ. Ετών 71: ήπιε το κώνειο
Θουκυδίδης 396 π.Χ. Ετών 64: στην εξορία
Αριστοφάνης 385 π.Χ. Ετών 61: στην εξορία από πείνα
Πλάτων 347 π.Χ. Ετών 80: στην εξορία
Ισοκράτης 338 π.Χ. Ετών 99: στην εξορία
Δημοσθένης 322 π.Χ. Ετών 62: ήπιε δηλητήριο


analystsforchange

12 σχόλια:

  1. Σε διακόσια χρόνια περίπου 20 Ελληνες υπέστησαν διάφορες κυρώσεις από άλλους Ελληνες.
    Στα δέκα χρόνια ένας = ΚΑΝΕΝΑΣ!

    Είναι όλοι τους πάρα πολλοί ξακουστοί προγονοί μας. Καμία αμφιβολία.
    Αλλοι ξακουστοί Ελληνες , πολλοί πάρα πολλοί , που δεν υπέστησαν κυρώσεις , δεν υπάρχουν; Υπάρχουν.
    Μήπως απλά είμαστε υπερβολικοί με την διχόνοια των Ελλήνων;

    Τι συνέβη σε διακόσια χρόνια στους "ξακουστούς" των άλλων εθνών, γνωρίζουμε;

    Μήπως απλά κάποιοι μας έχουν βάλει να μεγαλοποιούμε "τις μεταξύ μας διχόνοιες" , για να απαλλαγούν οι υπαίτιοι, ΞΕΝΟΙ , της δημιουργίας αυτής της διχόνοιας ;

    Και τον Κολοκοτρώνη φυλακή τον βάλαμε , ΑΛΛΑ όλα ξεκίνησαν από τους τραπεζίτες Αγγλους. Αν αυτοί δεν μας έβαζαν να βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας , ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έμπαινε φυλακή.
    Και εμείς τι συνεχίζουμε να κάνουμε; Να λέμε πως φταίει η διχόνοια ανάμεσα στους Ελληνες ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ έτσι τους δημιουργούς αυτής ταύτης της διχόνοιας του 1821 και όχι μόνον.

    Για τον εθνικό διχασμό (εμφύλιο ) ανάμεσα στους Βασιλικούς και βενιζελικούς , πάλι οι Ελληνες φταίγαμε και καθόλου οι σπερμολόγοι υπάλληλοι των Αγγλων τραπεζιτών υποστηρικτές του φιλελεύθερου μπεν σελόν; Ελληνας και αυτός; Μήπως απλά και μόνον Ελληνας για να αναφερόμαστε σε εθνικό διχασμό (διχόνοια) για να μην βλέπουμε την αλήθεια;

    Ακόμα και τον πολύ πρόσφατο συμμοριτοπόλεμο , την επίθεση των κομμουνιστών εαμοβούλγαρων εναντίον των Ελλήνων , εμφύλιο (διχόνοια ανάμεσα στους Ελληνες;;;;;) τον ονόμασαν για να απαλλάξουν τους υπεύθυνους Αγγλους τραπεζίτες και πάλι. Οι οποίοι τραπεζίτες είναι υπεύθυνοι ΚΑΙ για την μαρξιστική ιδεολογία με την οποία παραμυθιάζουν τους αδαείς φτωχούς εθνικούς τάζοντας τους φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ωθώντας τους ΕΤΣΙ σε ΔΙΧΟΝΟΙΑ με τους ομοεθνείς τους! Οι αγαθοί και οι κουτοί (πάντοτε θα υπάρχουν) εθνικοί (όλων των εθνών όχι μόνον των Ελλήνων. Οι Ελληνες πολύ λιγότερο από άλλα έθνη.) που τους πιστεύουν φταίνε για τις ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ η οι Αγγλοι τραπεζίτες ηθικοί αυτουργοί;

    Δεν θα έπρεπε καν να τίθεται θέμα ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ! Το μόνο θέμα που θα έπρεπε να τίθεται είναι Η ΕΥΡΕΣΗ και η απαλλαγή μας από τον ξένο δάκτυλο που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ !

    Μήπως τελικά και για τις ελάχιστες εξορίες,
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΝΩΝ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ;

    Υ.Γ.
    Παρεμπιπτόντως πως χρονολογούσαν οι πρόγονοι μας;
    Ο Δημοσθένης π.χ. όταν αναφερόταν στον Σωκράτη πότε (ποία χρονολογία) έλεγε πως ήπιε το κώνειο ; Εμείς λέμε το 399 π.χ. , αυτοί τι έλεγαν;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Όντως στις πλείστες των περιπτώσεων, ξένος δάκτυλος ήταν η αιτία. Τον Σωκράτη τον έφαγαν οι Γεφυραίοι, οι Εβραίοι της εποχής.

      Διαγραφή
  2. OI EΛΛHNEΣ TO TE EYTYXEEIN ΦΘONOYΣI KAI TO KPEΣΣON ΣTYΓEOYΣI.Hροδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, Σωστοοος!Το Εβραικον δογμα. "We cry to high heaven when we beat the others". Μια πινελια. Στο συμμοριτοπολεμο ο καπεταν Κιτσος ηταν ο Εβραιος Yitzhak Mosheh και η καπετανισα Σαρικα η Εβραια Daisy Karasso. Ηξερε τι εκανε ο Σιωνισταρος Τσωρτσιλ.

    ΥΓ Για τους νεους που ασχολουνται με την Ελληνικη ιστορια του 19ου αιωνος ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο ειναι το παρακατω.

    Park, Joseph Hendershot "British Prime Ministers of the Nineteenth Century. Policy and Speeches". N.Y., New York, University Press, 1916.

    Eπιγραμματικα. Η κυρια γραμμη ολων των Πρωθυπουργων ηταν η εξης. "Η Ελλας ειναι χωρα Αγριων και πρεπει να διοικηθει βασει των νομων που εχουμε θεσπισει για τους Αγριους".

    Ετσι μετα την δολοφονια του Καποδιστρια η Ελλας ετεθη κατω απο ενα διαρκες ΔΝΤ. Υποθεση Πατσιφικο, πολεμικο δανειο για το 1987, μονοπωλειο αλατος, οινοπνευματος και σπιρτων, συμβαση Κολινς και μετα ηρθε ο Γωγακης και τα εκανε ολα αυτα ΔΝΤ μια και δεν ειχε πολυ καλη σχεση με τα Ελληνκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO NA MHN EKTΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ...
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ....ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Θαλες”
    Δύο παρατηρήσεις.
    1)Βάζοντας ολόκληρη την φράση σου , τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

    https://www.google.com/search?ei=Ylk_XbKwE8X2kwXR-LCADg&q=OI+E%CE%9B%CE%9BHNE%CE%A3+TO+TE+EYTYXEEIN+%CE%A6%CE%98ONOY%CE%A3I+KAI+TO+KPE%CE%A3%CE%A3ON+%CE%A3TY%CE%93EOY%CE%A3I.&oq=OI+E%CE%9B%CE%9BHNE%CE%A3+TO+TE+EYTYXEEIN+%CE%A6%CE%98ONOY%CE%A3I+KAI+TO+KPE%CE%A3%CE%A3ON+%CE%A3TY%CE%93EOY%CE%A3I.&gs_l=psy-ab.3...1266026.1266026..1267552...0.0..0.263.263.2-1......0....2j1..gws-wiz.DBcqhI_2fis&ved=0ahUKEwiy6ZGN_trjAhVF-6QKHVE8DOAQ4dUDCAo&uact=5

    Δεν είναι ντροπή μας;


    2) Βαρέθηκα να μας κατηγορούν μεταξύ των πολλών άλλων τρόπων και με τα λόγια του αδελφού του Ξέρξη , που μας μεταφέρει ο Ηρόδοτος! Εσύ δεν κουράστηκες να τα επαναλαμβάνεις ; Και σαν τι θα ήθελες να πεί για τους Ελληνες ο Αχαιμένης; Συγχαρητήρια στους γενναίους των Θερμοπυλών που μια χούφτα από ΕΛΛΗΝΕΣ εξόντωσαν χιλιάδες Πέρσες; Ο ίδιος είναι ο ζηλόφθονος και μικρόψυχος και όχι οι Ελληνες.

    “Γιατί είναι χαρά των Ελλήνων να συμπεριφέρονται μ᾽ αυτό τον τρόπο· φθονούν την ευτυχία του άλλου* και μισούν ό,τι είναι ανώτερο απ᾽ αυτούς**.”

    http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=30&page=194


    Μήπως μπορείς να μας γράψεις από πού το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ο αδελφός του Βασιλιά Ξέρξη που μας επετέθη για ποιο λόγο και από ποίον παρακινούμενος;

    “Ο Ξέρξης, ἡ Ἐσθήρ καὶ ὁ Μαρδοχαῖος”
    https://filonoi.gr/2012/08/12/mardoxaios/

    Υ.Γ.
    Εννοείται πως δεν θυμόμουν τίποτα από όλα αυτά τα ιστορικά και απλώς έψαξα και τα βρήκα. Σε ευχαριστώ πάντως γιατί ενίσχυσες την άποψη που εξέφρασα στο πρώτο μου σχόλιο.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. »Η Διχόνοια, που βαστάει
      ένα σκήπτρο η δολερή
      καθενός χαμογελάει,
      πάρ’ το, λέγοντας, κι εσύ.
      145
      »Κειό το σκήπτρο
      που σας δείχνει,
      έχει αλήθεια ωραία θωριά
      μην το πιάστε, γιατί ρίχνει
      εισέ δάκρυα θλιβερά.
      146
      »Από στόμα όπου φθονάει,
      παλικάρια, ας μην ‘πωθή,
      πως το χέρι σας κτυπάει
      του αδελφού την κεφαλή.
      147
      »Μην ειπούν στο στοχασμό τους
      τα ξένη έθνη αληθινά:
      «Εάν μισούνται ανάμεσό τους
      δεν τους πρέπει ελευθεριά»........... ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ!!!! ......... Θα μπορουσα να γραψω αναριθμητα παρομοια τεκμηρια της διαπιστωσης οτι ως Ελληνες εχουμε τα ΜΕΓΙΣΤΑ προτερηματα ταυτοχρονα με σημαντικα μειονεκτηματα που το πιο εμβληματικο και διασημο απο απο αυτα ειναι ο φθονος και η διχονοια. Δεν ειμαι φιλολογος.Εγραψα αυτο το μικρο κειμενο που αναφερει ο πατερας της ιστοριας για να δειξω ποσο πολυ παλια ειναι αυτη η διαπιστωση.Που ηταν γνωστη ακομα και στους εχθρους. Νομιζω και Πλατωνας εχει αναφερθει σαυτο και αλλοι αρχαιοι σοφοι......Οι διαφορετικες αναγνωσεις των πραγματων ειναι το αλας του διαλογου!!... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

      Διαγραφή
    2. Το ότι τα έχουμε αυτά τα στοιχεία είναι σίγουρο. Οι ξένοι δάκτυλοι απλά, γνωρίζοντάς τα καλά, πάντα πατούσαν σε αυτά για να δημιουργούν τις ζημιές.
      Και δεν νομίζω πως χρειάζεται να κάτσουμε να ασχοληθούμε τώρα και με το αν οι ηθικοί αυτουργοί (οι ξένοι) είναι περισσότερο υπεύθυνοι για τα δεινά στην ελληνική Ιστορία, ή εμείς που έχουμε αυτά τα κουσούρια. Η αλήθεια ίσως είναι κάπου στη μέση.

      Διαγραφή
    3. Δεν διαφωνω καθολου!!!

      Διαγραφή
  6. “Eπιγραμματικα. Η κυρια γραμμη ολων των Πρωθυπουργων ηταν η εξης. "Η Ελλας ειναι χωρα Αγριων και πρεπει να διοικηθει βασει των νομων που εχουμε θεσπισει για τους Αγριους".”

    Αυτό έγραψε πιο πάνω ο ΑΧΟΗ και σκόπευα να του γράψω πως αφού το λέει και ο ...εθνικός ποιητής μας , (το δεν τους πρέπει λευτεριά) έτσι θάναι.
    Δεν το έγραψα , αλλά αφού με παροτρύνεις ...
    ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;;;


    Ήταν ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός μασόνος, Εβραίος, αλκοολικός και ομοφυλόφιλος;
    http://www.fatsimare.gr/kserete-oti/2010/02/14/itan-o-ethnikos-mas-poiitis-dionysios-solomos-masonos-ebraios-alkoolikos-kai-

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μια απλή αναζήτηση αρκεί.

    Οσο για το Ηρόδοτο ,

    “Για τις ανακριβείς αυτές πληροφορίες του, (για τους Περσικούς πολέμους) ο Πλούταρχος έχει γράψει ειδικό βιβλίο με τίτλο “Περί της Ηροδότου κακοηθείας”.

    Ολα αυτά που μας έχουν βάλει στο κεφάλι μας για
    Εθνικούς ποιητές
    ... που μιλούσαν Ιταλικά και απο οτι φαίνεται αγαπούσαν τόσο πολύ την Ελλάδα που δεν πολέμησαν για την λευτεριά της

    Εθνάρχες
    ...Που βλέπουμε σήμερα που μας οδήγησαν!

    Εθνάρχες , Εθνικούς ποιητές , ιστορικούς που τους ονομάζουν “πατέρες της ιστορίας” ποίοι;
    Οι σημερινοί Ελληνες ιστορικοί και πολιτικοί που ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ απεχθάνονται την Αλήθεια!

    Δεν νομίζετγε πως ίσως δεν είναι άξια αναπαργωγής , τα αποφθέγματα τους , για να τεκμηριώσουν το εάν εμείς μισούμαστε μεταξύ μας και ως εκ τούτου ...δεν μας πρέπει λευτεριά;
    Δεν σας κάνει εντύπωση πως τώρα καταλάβαμε , όσοι, πως
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ,
    πως τα “σοφά ποιήματα” τους έγιναν πραγματικότητα, πως ήταν πάρα πολύ προφητικά;

    “Η αλήθεια ίσως είναι κάπου στη μέση.”

    Αυτήν ψάχνουμε να βρούμε κ. Κώστα και εχει μεγάλη σημασία για να κατανοήσουμε

    ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

    Υ.Γ.
    Εάν εμείς μισούμαστε , οι Βορειοκορεάτες με τους Νοτιοκορεάτες τι κάνουν;
    Μήπως καλλίτερα ποίοι τους κάνουν και τραβάνε ότι τραβάνε ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Que sera sera Καλο λογω θερους.
    "Το οτι τα εχουμε αυτα τα στοιχεια το μονο σιγουρο". Αυτο το στοιχειο της διδακτορικης σου διατριβης η επιτροπη κρισεων απεφασισε να το επανεξεταση τον Σεπτεμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή