«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Οριστική και αμετάκλητη ήττα…του «ελληνισμού»;

γράφει ο «Τελίτσας» (...) (Σχόλιο από το ιστολόγιο ΕργΔημΕργ)

Σχόλιο Διόδοτου: Παρόλη την συνταρακτική του περιγραφή, ο αγαπητός κος Τελίτσας εκφράζει απαισιοδοξία για το μέλλον της Ελλάδος και των Ελλήνων. Του έβαλα λοιπόν ένα ερωτηματικό (;) στην ανωτέρω φράση του και τον πληροφορώ πως κακώς πάει να χάσει την πίστη του στο Θεό, του Οποίου είμαστε το πραγματικό Εκλεκτό Έθνος. Και η Ελλάδα δεν πρόκειται να παραμείνει περισσότερο, υποτελής των σκοτεινών. Το ρυάκι του σύμπαντος χρόνου την θέλει αυτή τη φορά σε πορεία για Παγκόσμια Κυριαρχία. Σαφέστατα και οι νικητές των εκλογών αυτών είναι οι αριστεροί. Κι όποιος δεν το έχει καταλάβει, επειδή τάχαμου έγινε κυβέρνηση η ΝΔ, είναι χαζός. Πιο αριστερή εξέλιξη της φιλελέ ΝΔ δεν έχει ξαναϋπάρξει, με τόσα φιλότουρκα και αριστερά φιντάνια στο δυναμικό της. "Ναζιστική" ΧΑ δεν υπάρχει πια να την πονοκεφαλιάζει, και ο Αλιέκσι μετά του Γιάνη συγκεντρώνουν πάλι 35% όπως τον Ιανουάριο του 2015 που έγιναν κυβέρνηση. Φυσικό λοιπόν να έχουν ξεκινήσει τις απειλές ότι θα κάνουν την Ελλάδα "Βενεζουέλα" σε 6 μήνες από τώρα. Ξεχνούν όμως ότι οι Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΑΝ και τους ετοιμάζουν εκπλήξεις και "λεπίδες στις άκρες του άξονα των τροχών των αρμάτων τους". ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΞΑΝΑ...ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...Η ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.




Όταν έχεις 70 Χρόνια κομμουνιστικής προπαγάνδας και παραπαιδείας…
Όταν έχεις μια υποτακτική νουδούλα να σέβεται και να τιμά τον κατσαπλιαδισμό των συμμοριτών, μετακινημένη αριστερότερα της σοσιαλδημοκρατίας !..
Όταν ο κουμμουνισμός καταλαμβάνει κάθε τεταρτημόριο της λογικής σκέψης και η αριστερή συμπλεγματική ιδεολογία κάθε εκατοστό της ψυχικής μας ισορροπίας….

..με παραπάνω από τα μισά κόμματα αριστερά
και περίπου του μισούς ψηφισαντες μπολιασμένους με ΜΙΣΟΣ για αφανισμό του άλλου μισού (Θα το καταλάβουν αργά οι άλλοι μισοί…ότι τα αναγραφόμενα «να πεθάνετε για να ζήσουμε εμείς»…στα πανώ του αδελφάτου αντανακλά την τζιχάντ από μέρους τους…)

..τότε είναι λογικό, τα αποτελέσματα μάς καθιστούν την νούμερο 4 αναρχοκομμουνιστικοσοσιαλιστική χώρα στον πλανήτη.
Οπότε είναι λογικό να λαμβάνουν,
σκληρός ανθελληνικός-αντιορθόδοξος πυρήνας κατσαπλιάδων, έξαλλων πουσταράδων, βρωμά, αφροασιατών, παρασιτικού πασοκ, ποινικών, ναρκωμανών, λοβοτομημένων και λοιπών καθαρόαιμων συμμοριτών,
σχεδόν 43%,
ορκισμένοι εχθροί που επιθυμούν την βιολογική εξοντωσή των υπολοίπων με κάθε μέσο.

Και οι εν κρυπτώ εντός νδ-πασοκ περίπου κανά 7%….σύνολο 50%.
50% Γεννήματα Εχιδνών, 5η φάλαγγα καθαρόαιμη όπως τα είπε και ο «έγκριτος ποινικολόγος» (!!!) χτες και τσαντίστηκε το νταλαροειδές.


Στις ηλικίες 17-34…ακόμα χειρότερα..
Ελλάδα τέλος !!!

Είναι αδίστακτοι, χτες χάσανε…και χτες μας μιλήσανε για επαναφορά τους στο εξάμηνο, ότι είναι ζήτημα χρόνου η επαναφορά τους και στην τυπική εξουσία και η επίσημη μετατροπή μας σε Βενεζουέλα…και προφανώς κάτι ξέρουν.

Λύσσαξε και ο σκαϊς και ο γαβροπροέδρος και ο μπάμπης…να τους κρατήσουνε πάνω από 30 και τον άλλο κάτω από 40…γιατί η διαφορά μειώθηκε με τα σικέ »αυτογκόλ» της τελευταίας βδομάδας…στα πλαίσια του νέου παξ αμερικάνα δικομματισμού…κατ’ υπόδειξη του ατυχούς ποδηλάτη.

Προφανώς γουστάρουνε 50% του πληθυσμού ένοπλα τμήματα των κατασαπλιάδων να τρώνε τα έτοιμα και οι υπόλοιποι στις ζωοτροφές.

Μιλάμε για ζωώδη και κτηνώδη ελληνόφωνο βαρβαριστάν !

Είναι ζήτημα χρόνου πλέον η ποινική δίωξη στις »αντίθετες ιδέες», στην Ορθόδοξη πίστη και οτιδήποτε »εθνικό» και λογικό.

Αξία έχει μόνο να εγκληματείς…._

Η κροουλερική εξαπουδιήλ επανάσταση…έχει ήδη επικρατήσει. Ήδη απο χτες κουνάνε το δάχτυλο επιδεικτικά…στο πως θα πρέπει να πολιτευθεί η νουδούλα…και το πως θα συνεχιστεί ο θρίαμβος της ανομίας.
Σύντομα θα μας κόψουν και τους όρχεις με νομοθέτημα.

Πιστεύει κανείς ότι η στρουμφίτα θα αντιπαραταθεί σκληρά απέναντι στους συμμορίτες σπάζοντας αυγά…?
Ευχής έργον θα ήταν…αλλά…χλωμό το βλέπω.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι μία. Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει μόνο εκτός Ελλάδας.


πηγή


28 σχόλια:

  1. http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aithsh-epanakatametrhshs-twn-pshfwn-se-olh-thn-epikrateia-katathetei-h-chru

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιώργο, το έμαθα. Και καλά θα κάνουν δηλαδή. Κι ευτυχώς που το κάνουν, γιατί αν δεν το ζητούσαν κάτι θα βρώμαγε.

      Διαγραφή
    2. Ούτως ή άλλως η όλη πορεία και παρουσία της Χ.Α. στο κοινοβούλιο "βρομάει"!!! Χρειάζομαι πολύ χώρο γιά να αναλύσω το τι έκαναν και το τι δεν έκαναν. Το τι μπορούσαν να πράξουν όλα αυτά τα χρόνια και δεν το έπραξαν. Αναλώσιμοι ήσαν και το γνώριζαν. Αυτά που κάνουν τώρα είναι γιά τα μάτια του κόσμου, γιά τους χαχόλους ψηφοφόρους τους. Θα ερχόταν η ώρα που θα έπαιρναν "πόδι" και ήταν έτοιμοι γιαυτό. 'Ισως και ιεροκρυφίως να έγινε συμφωνία ώστε να μην ξαναϋπάρξουν κοινοβουλευτικώς θέτοντάς τους ευθέως το δίλημμα : "Τι προτιμάτε κύριοι;;; Να ξαναμπείτε στη βουλή έστω και με ένα ελάχιστο ποσοστό και στραπατσαρισμένοι πολιτικώς και όταν τελικώς ξαναμπείτε, να αρχίσουν οι διώξεις, τα δικαστήρια και το "κυνήγι μαγισσών" έως τελικής σας εξοντώσεως και διασυρμού σας στα μάτια των ψηφοφόρων σας;; It's up to you! Διαλέγετε και παίρνετε". 'Ηδη από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους η ΧΑ είχε δώσει κάποια πολύ περίεργα "δείγματα γραφής" βάζοντας νερό στο κρασί της και αποδεχόμενη "τους μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου κοινοβουλευτικού συμμοριτισμού", υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα της Β. Θάνου (πρώην εισαγγελέως) ως προέδρου στη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Είχαν απειληθεί στα ίσα ότι θα εκτίσουν ποινές φυλάκισης 20 ετών εάν δεν την στήριζαν.

      https://www.protothema.gr/politics/article/852305/omologia-hrusaugiti-psifisame-tin-thanou-giati-kinduneuoume-me-20-hronia-fulaki/

      Μεγάλη έκπληξη και απορία δημιουργεί επίσης η "εξαφάνιση" του λαλίστου, φωνακλά και ψευτόμαγκα Κασιδιάρη. Που εξαφανίστηκε το παιδί;;; Ουδεμία δήλωσις. Καλά ρε Ηλία, φεύγεις χωρίς να μας πεις ούτε ένα, "γειά";;; Προσωπικά πιστεύω ότι ένας από πιό καίριους σκοπούς της παρουσίας της ΧΑ στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας ήταν ο διασυρμός και το ποδοπάτημα της ιδεολογίας του εθνικισμού με τον οποίο η ΧΑ δεν είχε ουδεμία σχέση. Απλώς είχε διαταχθεί από κάποια κέντρα να τον "πάρει" εργολαβία. Ακριβώς επειδή το Σύστημα διέβλεπε ότι μιά μερίδα του κόσμου θα αφυπνιστεί, έπρεπε ο εθνικισμός, ως καθαρή πατριωτική ιδεολογία και μοναδική μορφή υγιούς αντίστασης και αντίδρασης, να σταμπαριστεί ως "πηγή του κακού". 'Αρα αύριο-μεθαύριο όταν θα γίνεται της "Βενεζουέλας" και πραγματικοί 'Ελληνες εθνικιστές λάβουν θέση μάχης απέναντι στο Σύστημα, αυτοί θα αποτελέσουν το κόκκινο πανί.

      https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/08/10/

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι και καμιά διαστημική επιστήμη η καταμέτρηση ψήφων. Θα μπορούσε εύκολα να γίνει με την τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων, το blockchain, όπου πολλοί υπολογιστές συνδέονται μεταξύ τους αποκεντρωμένα μέσω του διαδικτύου χωρίς να υπάρχει κεντρικός server αλλά όλοι επαναλαμβάνουν την άθροιση που υποτίθεται πως κάνει ο server της Singular. Αρκεί να υπάρχουν αρκετοί εθελοντές να πληκτρολογούν τα νούμερα κάθε εκλογικού τμήματος (σχολικής αίθουσας). Ρώτησα στο εκλογικό μου τμήμα αν μπορούν οι πολίτες να έρθουν να επιβλέπουν την καταμέτρηση. Μου λέει μόνο αν έχεις κάρτα μέλους κόμματος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=BeXmiNcAcPY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω πάλι ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος τα πάει εκει καταμετρημένα έγκυρα άκυρα και ψηφοδέλτια σφραγισμένα και αλλοιώνονται μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανενα μελλον αδερφε, κανενα. Το 40% ΣΚΛΗΡΟΙ κομμουνιστες, αλλοι τοσοι κεντρωοι χαζοφιλελεδες και ενα 10% ντεμεκ σοσιαλιστες ΟΦΑ. Τιποτα κοινο πλεον. Ισως καλο θα ηταν να μιλαμε για δυο ξεχωριστες χωρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΥΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει βρε κορίτσι μου, μη βαράς.. μια σκέψη έκανε ο άνθρωπος, κι όσο για την μπολσεβικοποίηση της Ελλάδος δεν έχει άδικο. Το θέμα είναι ότι ως εδώ καλά τα καταφέρανε οι εχθροί μας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προτάξουμε το στήθος μας σε όλα αυτά, τώρα που ξέρουμε, και να τους @3#^*=>* ότι έχουν και δεν έχουν, όπως τότε στην Τροία, που όσοι μείναν κατέφυγαν στην Ιταλία;
      Ο καιρόc γαρ εγγύc που λέει κι ο Μάρκος, και για τα τελευταία αγγούρια που θα φάμε εμείς.. και για τα μεγάλα αγγούρια που θα φάνε όλοι οι βρωμιάρηδες που κατέστρεψαν την Ελλάδα, μετα των ξένων αφεντικών τους που θα αλληλοσφαγούν.

      Διαγραφή
    2. Δουπού δεν αφήνεις τα ανόητα συμπεράσματα;;; 'Εχεις να προτάξεις κάποια συγκεκριμένα επιχειρήματα;;; Το σχόλιό σου προφανώς αναφέρεται στην ελλαδίτικη πλεμπάγια. Λοιπόν, προσωπικά γιά την πλεμπάγια και τη λουμπεναρία δεν μου καίγεται καρφί. 'Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Αυτό που της αξίζει είναι το λεπίδι. Αναρωτήσου γιά τον εαυτό σου το εξής : 'Οταν θα γίνεται της "Βενεζουέλας" το κάγκελο, θα έχεις στη διάθεσή σου τα μέσα να αποφύγεις έναν επικείμενο μουσουλμανικό ή Ουτσεκάδικο ή μπαχαλάκικο ομαδικό βιασμό;;;; Μην μου απαντήσεις. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορούν να γραφούν δημόσια γιά λόγους που φαντάζομαι καταλαβαίνεις. Μάλιστα σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε. Το ποιός είναι πραγματικά "νικημένος", "ηττημένος στην ψυχή" και μάλιστα "Ελλαδίτης" άσε να το γνωρίζει ο γράφων και κάποιοι άλλοι που γνωρίζω καλά. Η ώρα που θα πούμε τον τελικό μας λόγο δεν έχει φτάσει ακόμη. Τα συμπεράσματά σου και τους χαρακτηρισμούς κράτησέ τα για τον εαυτό σου!

      'Ερρωσο!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. Γιάννη, η ΔΠ ενοχλήθηκε γιατί είδε ηττοπάθεια στο άρθρο και κάποια μιζέρια από την πλευρά μερικών σχολιαστών (κυρίως σε άλλες σημερινές αναρτήσεις-ονόματα δεν λέμε 🙂 ). Και σού λέει η γυναίκα "επ..τί γίνεται εδώ..έτσι θα αντεπιτεθούμε..;". Γνωρίζει εντωμεταξύ ΚΑΙ ΑΥΤΗ καλά όσα γράφεις στο τέλος του σχολίου σου...μη μού την μαλώνεις..🙂 Είναι κι αυτή στην πρώτη γραμμή.....

      Διαγραφή
  7. Ρε ......ειστε μπουνταλαδες ,που λενε και οι τουρκοι ; τι χεσιλα ειναι αυτη ; εχει πεσει καργα νοθεια !στημενα αποτελεσματα ,στημενη εκλογικη αναμετρηση και αυτοι που ψηφισαν ,δεν ειναι ολοι δικοι τους ,ουτε αποδεχονται τα μνημονια ,απλα ..ειναι χεστες και θελουν τον νταβατζη τους ,τι νομιζετε ; ειναι σαν και μενα ; παλαβρες ;ποσοι λαθραοι ψηφισαν ; αυτο μπορουμε να το βρουμε ; ποση πιτσιρικαρια ;εδω βγηκαν μοντελα και κουδουνιστρες βολευτες ,ετσι στην τυχη τους εβαλαν εκει τα χαζαρο κομμματα ;Δδεν βλεπετε που αλλαζουν κομματα οι χαζαρο υπαλληλοι ,σαν να πανε βολτα ,καμπινες -καμαρα ....κυψελη -παγκρατι .ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΘΑΙ ,τι θα γινη αμα πιαση κανα ζορι ;θα πηδηξετε απο τα μπαλκονια ;Ειχα ,εναν πολυ καλο Δασκαλο στην σχολη και εμπειρο ,οι ασκησεις ηταν πραγματικες και επεφτε ξυλο ,η ασκηση ηταν 5 εναντιον ενος ,εγω..εριχνα μεν επιτιθεμενος αλλα υποχωρουσα συνεχως ,ωσπου...ρε συ ,μου λεει ,που πας ; πισω ; πισω ειναι το μπαλκονι ! επανω τους θα πεσης και θα περασης αναμεσα τους παση θυσια !.Ετσι και εδω .Τι ; μοιρολογουμε ; και ποιος σας ειπε εσας ,οτι εδω πανω στην Ελλαδα ,οσοι γεννηθηκαν ειναι και ελληνικες ψυχες ;χα! εχουμε βεβαια και τους τσανακογλυφτες και τους ορθιως κοιμισμενους ,που νομιζουν ,τα βοδια ακομα ,τι νομιζουν ; ψαχτηκαν ποτε τους ; ΟΧΙ !ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΑΡΧΙΔ@Α.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ !ΕΜΕΙΣ ΔΕ,ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ...εεε ; και τι ; φοβαστε μωρε μια δρακα χεστες υπαλληλους ;ουτε η αμερικανικη χαζρο καμπαλο μαφια θα μεινη ,ουτε η ευρω εβραικη .Ααααα και που εισθε ...μην φαντασθητε οτι θα κουραδιασθητε και θα τα κανουν τα αλλα ΟΙ ΑΛΛΟΙ...no no no ! ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλτατε Ιωαννη(aq), μη τα βαζεις με την Δουπου. Ο ΤΕΛΙΤΣΑΣ ειναι το θεμα. Του Κωστα του αρεσει να ψαρευη σε 'κεινη τη παραλια και αυτη τη φορα ετυχε να μη φορα λαστιχενια προστασια ποδων και πατησε ενα αχινο.

    Την επομενη φορα η στολη δυτου απαραιτητη για να μην τον ενοχλει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Ahoy, καταρχήν δεν τα βάζω με κανέναν. Το σχόλιό μου δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά ούτε είχα σκοπό να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω κάποιον. Κατά τη γνώμη μου η καλή φίλη και συναγωνίστρια όφειλε να απαντήσει απευθείας στον "ηττοπαθή και μίζερο" και όχι με ένα γενικό σχόλιο κάνοντας να φανεί ότι συγκατατάσσει όλους μας στην αυτή κατηγορία (δηλ. του "ηττοπαθή και μίζερου"). Το θεωρώ άδικο... Είναι αλήθεια ότι η απάντησή μου εστερείτο διπλωματίας και τα "πήρα" κυρίως διότι δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει σ' αυτό το ιστολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το (αγωνιστικό) ποιόν της πλειονότητας των σχολιαζόντων. Σαφώς όχι υποχρεωτικά το δικό μου, των υπολοίπων πάντως, σίγουρα. Το όλο γεγονός, βέβαια, δεν αναιρεί τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω γιά το πρόσωπό της. 'Εχω διαβάσει πλείστα σχόλιά της και έχω σχηματίσει πολύ θετική άποψη.

      'Οσο γιά τον καλό μας φίλο, κάτι πήρε το αυτί μου... Βοήθησε πολύ το σημερινό αεράκι... και τα έλαβα όλα σε "Stereo Surround"!!! Να προσέχει διότι άπαξ και πατήσεις αχινό οι αγκίλες βγαίνουν πολύ δύσκολα... Τον Κώστα δεν τον φοβάμαι είναι "γκουρμές". Δείχνει να γνωρίζει ότι οι αχινοί αποτελούν εκλεκτό μεζέ...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Πάντως αγαπητέ Ahoy,
      τον αχινό τον πάτησα επίτηδες για να δώσω μίαν απάντηση στην δική μου παραλία, αντί στην άλλη, 🙂
      Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός καινούριος φίλος και με πιάνει αμέσως! Άσε τον 25χρονο.. ΓΑΤΟΝΙ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ! ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, ΔΠ, ΓΙΩΡΓΟΣ και αρκετοί ακόμα.. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ! Ο Διόδοτος από αρχισυντάκτης Αλεξανδρινής εφημερίδας.. θα μάς βγει υποστράτηγος σε λίγο..🙂

      Διαγραφή
  9. Δυστυχώς η αλήθεια είναι μία. Ο Ελληνισμός θα επιβιώσει μόνο εκτός Ελλάδας.
    ............
    Κι εγώ λέω: Ευτυχώς η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΜΙΑ. Ο Ελληνισμός θριαμβεύει και εκτός Ελλάδας
    Λόγια του αέρα;
    Αποδείξεις;
    Λάβατε
    Πρεζιντέντε Προυντέντε Πόλις της Βραζιλίας της πολιτείας του Σάο Πάολο (Άγιος Παύλος)
    Φεστιβάλ των Εθνών με φαγητά
    Μεταξύ των περιπτέρων και αυτό της Ελλάδας. Της Ελλάδας εεε!!!! Με 11 μύρια λαό όλο κι όλο. Που; Στην Βραζιλία σε μια πόλη 200 χιλιάδων κατοίκων και συνολικό πληθυσμό γύρω στα 200 μύρια
    Το πλέον καλόγουστο και περίμεναν στην ουρά παρακαλώ. Μακάρι να μου σταλή το βίντεο για να ξεστραβωθούν καμπόσοι . Θα έλεγα και καμπόσες αλλά μου το έχει "απαγορεύση" ο Διόδοτος, ευγενικώ τω τρόπω.
    Συμπέρασμα : ο ΕΛΛΗΝΑΣ όπου κι αν βρεθή διδάσκει. Ακόμη κι αν είναι μόνος του. Είναι τέτοιο το ΥΦ-ΑΣΜΑ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι!
      Μπα, τώρα τελευταία χαλάσαμε όλοι εδώ μέσα, και εγώ. Και τα μπινελίκια πάνε σύννεφο.
      Σε πολύ συγκεκριμένα βέβαια πρόσωπα που γνωριζόμαστε, εξακολουθώ να αδειάζω το επιβλαβές περιεχόμενο τους διπλωματικώι τωι τρόπωι (χάχα έγινα κι Εργοδότης με τις υπογεγραμμένες μεταμορφωμενες σε ι)

      Καλό καλοκαίρι Astillais!

      Διαγραφή
  10. Η λεπιδα...Σωστα! Ο καθε ενας απο την πλευρα του..
    Η λεπιδα για ποιους ξερεις??
    Η λεπιδα και το κοψιμο σε αρχιδια και σε αυτια..
    Θυμασαι ποιος τιμωρει ΕΤΣΙ??..

    Ολα γινοντε οπως πρεπει να γινουν..
    Η Ελλαδα δεν μπορει να πεθανει.Δεν επιτρεπει ο ΘΕΟΣ να πεθανει..
    Η ελλαδα ειναι η δυναμη που σπρωχνει ΕΜΠΡΟΣ ..
    Ειναι εκεινη η ΔΥΝΑΜΗ που δινει στην μηχανη κινηση..

    Μεσα κλειστηκαν ολοι...ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ¨ΟΙΚΟ¨" ΜΑΣ.
    Γελουν ..πινουν... μεθανε... ξερνανε...
    Και κοροιδευουν τον ΚΥΡΙΟ του ΟΙΚΟΥ τουτου..
    Ε ρε γλεντια που ρχοντε..
    Ειμαστε πλεον στο τελος της Ιστοριας..
    Της Ιστοριας που θα ΓΡΑΦΤΕΙ ξανα στα βιβλια..Να διαβαζεται για χιλιαδες χρονια αργοτερα...
    ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

    ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ..
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν βαστιέμαι πια ,σας μιλώ ειλικρινά.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Αν βοηθα,λοιπον αυτο που εχουμε να πουμε ειναι το εξης..Αυτο που ¨"φαινεται" σαν "οικουμενικη" δεν ειναι τιποτα αλλο παρα "ολοι πλεον μαζι" .Δλδ ειναι το "πακετο" που κυβερνουσε με τις ΔΙΘΕΝ "διαφορες" και τις "αντιθετες" "φιλοσοφιες",δεξιες αριστερες κεντρωες,με αλλα λογια ειναι μαζι η δεξια η αριστερα και το κεντρο,δλδ η ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ ,που ειχε εναν και μοναδικο ΣΤΟΧΟ.Το μαθαμε ολοι πλεον
    Η δεξιστερα θεωρωντας πως εφτασε στο τελος του "στοχου" των Αφεντκων,μαζευτηκε ολη μαζι και εμεις την βλεπουμε για πρωτη φορα ,με το αληθινο της προσωπο και το πραγματικο της ονομα..
    Δεν εχουν πλεον λογο να κρυφτουν..Ολοι οι "καλοι" χωρεσανε,και ολοι οι χαζοι τους απολαμβανουν πλεον στην σκηνη...
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ...
    ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ...
    ΚΛΑΜΑΤΑ ΙΚΕΣΙΕΣ ...
    ΜΝΗΣΤΗΡΟΦΟΝΙΕΣ..
    (ΔΠ..Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aμάν πια βρε παιδιά με αυτόν τον Τραϊανού..!!
      Μα δεν καταλαβαίνετε ότι ήταν άλλο ένα καθησυχαστικό πρακτοριλίκι με άρωμα εαμισμού..; Έλεος! Μην εκμεταλεύεστε την φιλοξενία του Διόδοτου, γιατί δεν φημίζεται καθόλου για δημοκράτης.

      Αντιρώσος, αμφισβητητής της ελληνικότητας του Βυζαντίου, υδροχοϊσμός (δήθεν όχι νεοεποχήτικος), έκανε τεράστια ζημιά στο πατριωτικό ίντερνετ προτρέποντας να ψηφίσουν οι Έλληνες τον Τσίπρα δύο φορές (Ιαν. και Σεπτ. 2015). Ξεκολλήστε! Ψαχνετε ηγέτη σε μέρος-παγίδα.

      Διαγραφή
  12. Ο Τραιανού, εκτός των δύο εκλογικών αναμετρήσεων που αναφέρεις, μας προέτρεψε και να απείχαμε από το δημοψήφισμα του 15'. Εφόσον τον ακούγαμε, δεν θα αφαιρούσαμε την μάσκα του "αντιστασιακού", που φορούσε λίαν επιτυχώς μέχρι τότε ο ψυχασθενής υπάλληλος του Σόρος. Οι αναλύσεις του είναι ενδιαφέρουσες, αλλά υπάρχουν και πράγματα που "βγάζουν μάτι". Π.χ άνοιξη του 15', λίγο πριν επισκεφθεί ο Άξελ την Μόσχα, μας έλεγε οτι εαν η Ελλάς βοηθηθεί από τους Ρώσσους, θα προδώσει την... Ευρώπη. Τέτοιες αρλούμπες μόνο οι Ουκρανοί νεοναζί, το βαθύ αμερικανικό κράτος και η ΟΑΚΚΕ γράφουν. Μην θυμηθώ δε τι έγραφε για "γενιά των πανελληνίων", αναφερόμενος σε Άξελ και Καμμένο, όταν ο πρώτος μετεγράφη παρανόμως στο ΕΜΠ με φωτογραφική διάταξη που είχε ψηφίσει το 99' ο Αρσένης από πολυτεχνείο της Βουλγαρίας, που τον είχε γράψει ο χουντοεργολάβος μπαμπάκας του, ενώ ο δέυτερος είχε σπουδάσει στην Γαλλία. Προφανώς, με... πανελλήνιες κι' αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η μασκα του "αντιστασιακου" που ηθελε ο κνιτης να εχει,επεσε γιατι δεν προλαβε να φυγει! Οπως μας προετρεψε ψηφισαμε και ολο το κομουνιστικο σκυλολοι ξεμπροστιαστηκε ,καθως τεσσερα χρονια τους φαγαμε στην μαπα και τους ειδε ο κοσμος ολος ..Γιατι τους ψηφισαμε οπως μας προετρεπε ο Τραιανου.Αν δεν ειχε καθισει στην εξουσια θα εφευγε με "κλαψες" πως "ηθελε να μας σωσει αλλα δεν τον βοηθησε κανεις"..Σημερα ομως που τον ειδαμε σε ολο το μεγααλειο του,δεν μπορει να παιξει αυτο το χαρτι..
    Σημερα οσοι ειναι "πανω" ειναι ΟΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! Να δεις τι γελια θα πεφτουν οταν δηθεν θα μαλωνουν μεταξυ τους,για τα μνημονια ,ενω τα εχουν φερει ολοι..
    Αυτο εγραφε ο Τραιανου,
    Οσο για το θεμα που γραφει με πουτιν και ευρωπη ,εαν δεν σου ειναι κοπος διαβασε ξανα,και προσεξε το καλλυτερα.
    Ξερεις πως τα "αφεντικα" δεν σταματουν ποτε,παντα εψαχναν τροπο να μας εκθεσουν στον κοσμο ολο..
    Τοτε ηθελαν να τρομαξουν την Ευρωπη πως οι ελληνες εφαγαν τα λεφτα των ευρωπαιων και την εκαναν για την κουμουνιστικη ρωσσια,και καλα "εχθρο" της ευρωπης ..
    Εαν σημερα εμεις μπορουμε κατι να διακρινουμε απο οσα κανουν ,ειναι γιατι ο Τραιανου μας εχει ξυπνησει.
    Για οτι συμβαινει σημερα ,με την "παρασταση" ολων ,και αυτος το εχει γραψει..
    Τελος δεν θελω να ερθω σε καμμια αντιπαραθεση,δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σου.Απο την ιδια πλευρα ειμαστε ετσι και αλοιως,αρα δεν υπαρχει λογος να αντιπαρατεθουμε.Το ζητουμενο μας αλλο ειναι.
    Νομιζω πως απο την πλευρα μου βοηθησα,στο να δουμε την εικονα,και εμενα με την σειρα του με βοηθησε ο Τραιανου.
    Καμμια "οικουμενικη" λοιπον δεν ειναι και ας μοιαζει τετοια.Ειναι απλα ολη η συμμορια ,που καποτε μας πουλαγε παραμυθια,και "διαφορετικες" φιλοσοφιες πως ειχε η καθε "παραταξη",ενω στην πραγματικοτητα ηταν μια η φιλοσοφια τους..
    Αναγκαστικα σημερα ειναι ολοι στην ιδια πλευρα-,κατασταση -θεση.Οπως θες πες το.Ολοι εχουν ψηφισει μνημονια,ολοι μας εχουν προδωσει,και ολοι συνεχιζουν να μας "θελουν στην επομενη ημερα".Η επομενη ημερα ειναι η μερα που τα "αφεντικα" τους εχουν διαταξει,Εκει μας πανε.
    Συγνωμη εαν κουρασα να βοηθησω θελω και να βοηθηθουμε ολοι,και αυτο θα γινει καταθετωντας ο καθενας τις γνωσεις του,και τι αντιλαμβανεται γενικα..Ισως σε καποιον μας να διαφευγει κατι ,για αυτο ειμαστε ολοι εδω,για να το θυμιζει καποιος αλλος.Ανταλασουμε τις σκεψεις μας,απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέβομαι απολύτως την άποψή σου. Πιστέυω, όμως, πως κάνεις λάθος. Τόσο αντιρωσικό μένος μόνο το Βατικανό, ο Μπρεζίνσκι, οι χιτλερικοί, οι Ουκρανοί νεοναζί και τα σούργελα της ΟΑΚΚΕ έχουν. Στην τελική, ποιά λεφτά να φάμε;; Δάνεια με τρισάθλιους όρους μας έδωσαν, τα οποία πήγαν όλα για αποπληρωμή των ομολόγων που κατείχαν γαλλικές, γερμανικές και ολλανδικές τράπεζες και τα βάφτισαν "αλληλεγγύη", "διάσωση" και τρίχες κατσαρές. Επίσης, το "σκεπτικό" Τραιανού στην προκειμένη περίπτωση είναι εκτός τόπου και χρόνου, γιατί στους δανειστές της Ελλάδος συμπεριλαμβάνεται και το ΔΝΤ, που και ένα παιδί δημοτικού γνωρίζει ό,τι ελέγχεται από το βαθύ αμερικανικό κράτος. Ευρώπη και το ΔΝΤ; Τέλος, δεν υπάρχει καμμία Ευρώπη, για να την... προδώσουν οι Έλληνες. Υπάρχουν μόνο Γερμανοί, Έλληνες, Ισπανοί, Γάλλοι κ.λπ. Εδώ η Γερμανία, που ουσιαστικά διοικεί αυτό που αποκαλείς "Ευρώπη", έχει τις πιο εκτεταμένες οικονομικές σχέσεις με την Ρωσσία, π.χ Nord Stream, και η Ελλάς θα πρόδιδε την... Ευρώπη; Είμαστε με τα καλά μας;;;
      Τέλος, να σου πω ό,τι είμαστε Έλληνες, και όχι... ελληνες. Έλεος, δηλαδή!

      Διαγραφή