«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μάλλον μάς έχουνε περιορίσει σαν ράτσα στον εδαφικό χώρο που λέγεται Ελλάδα….

γράφει ο Stranger



Πολλες φορες το εχω σκεφθει αυτο ,..ειναι τοσες πολλες οι προδοσιες ολων οσων εξουσιαζουν το μελλον και την τυχη μας που πραγματικα νοιωθω σαν να ειμαι μεσα σε ενα πειραμα οπου μια συγκεκριμενη ρατσα την κοροιδεψαν και της εδωσαν δηθεν να εχει μια χωρα ..η οποια ομως χωρα δεν κυβερνηθηκε ποτε απο ατομο της ιδιας ρατσας με σκοπο μονο και μονο τον περιορισμο της ..οχι μονο γεωγραφικα αλλα στα παντα …!

Η παραπανω ειδηση περασε μπροστα μου στο φεις … εκλεψαν αγαλματα μεσα απο τον Τυμβο ..δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται .. δεν ειναι η πρωτη φορα που μας κλεβουν αν η ειδηση ειναι αληθινη ..ολη μας την ζωη μας κλεβουν τα πιο σημαντικα ..μας κλεβουν οτι θα μπορουσε να μας δωσει δυναμη η ενωση … !

Πως ειναι δυνατον αυτο να συμβαινει παντα μεσα στους αιωνας αν δεν εχει λιγο αληθεια η θεωρεια μου …αν δεν ειμαστε μια ρατσα σε περιορισμο γιατι καποιοι ενοχλουνται η φοβουνται τι μπορει να πετυχει αυτη τη ρατσα !!….
Οικονομικος παγκοσμιος πολεμος ..πρωτος στοχος η μικρη Ελλαδα ..η φαρα αυτη …γιατι;…

Επιστημονικες ανακαλυψεις που συνταραζουν και ανατρεπουν ..η ρατσα αυτη…μυαλα απο την ρατσα αυτη ..γιατι; …

Προσπαθειες με ιδρωτα απο την εξουσια μεσα στην χωρα ωστε τα μυαλα να φυγουν και να πανε να υπηρετησουν αλλους ….γιατι; ..

Κατανοεις αν αυτη η ειδηση ειναι αληθινη τι οργανωση χριεαζεται σε κυβερνητικο επιπεδο και σε επιπεδο απορρητου να καταφερνα να κλεψουν τα αγαλματα ;..Κατανοεις ποσες υπηρεσιες , ανθρωποι , κλιμακια εξουσιας καταφεραν να κανουν μια συνωμοσια χωρις κανεις να το παρει χαμπαρι απο την ρατσα;….Και πως κανεις δεν ηταν της ιδιας ρατσας να τους σταματησει; …

Κατανοεις το μεγεθος ;..ειναι τοσο μεγαλο που το μυαλο μου αμεσως λεει ..οχι δεν ειναι αληθινη αυτη η ειδηση ..τεχνικα και σαν υλοποιηση ειναι απιαστο…γιατι αν εχει συμβει τοτε μονο μια αληθεια υπαρχει!

Μας εχουν περιορισει σε εναν γεωγραφικο χωρο , μας εχουν δωσει νομους κανονες και ιστορια που θελουν αυτοι , μας διοικουν επι της ουσιας οι δεσμοφυλακες μας ..μας εχουν πεισει οτι ειμαστε ελευθεροι ενω στην ουσια ειμαστε σε μια τεραστια φυλακη με ενα πολυ μεγαλυτερο προαυλιο…!

Αν ειναι αληθεια η ειδηση αυτη τοτε η φαρα μας κατι εχει μεσα της , κατι πολυ μεγαλο και πολυ επικινδυνο και θελουν παση θυσια να μην το βρουμε , να μην το ανακαλυψουμε …


Κατοχικά Νέα

1 σχόλιο:

  1. Η ράτσα μας κρατά αναλλοίωτο το κλειδί της Ορθοδοξίας (ασχέτως αν γίνετε αποδεκτό ή όχι)
    το κλειδί τούτο καταργεί την πλάνη του διαβόλου τού κοσμοκράτωρ του μάταιου και σύντομου κόσμου τούτου.
    δίχως αμφιβολία ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια (2009) που περάσαμε στην υδροχοϊκη εποχή και ξεβρακονωνται σιγά σιγά ο ένας πίσω από τον άλλο ο αόρατος πόλεμος γίνετε πλέον ορατός.
    τώρα όσον αναφορά τούς κλέφτες πού έκλεψαν τ' αγάλματα πιθανών και με κλεμμένα φορτηγά στο κοσμικό επίπεδο θα έλεγα "παλιά τους τέχνη κόσκινο", αφαίρεσαν πάλι πολύτιμο υλικό πλούτο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού μας, στο πνευματικό αφαιρούν ένα κομμάτι της αυτοσυνειδησία μας αλλά το κυριότερο είναι να μην κλέψουν την ψυχή μας, όπως έλεγε και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός.
    Ει ο Θεός μεθ' ημών και ουδείς καθ' ημών.
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή