«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Μπορείς να πεις ότι είμαι Ν.Δ. ......ας τα διαλα πια!!!! ΠΟΛΙΤΗΣ είμαι

από τον UseYourIllusion

 Φωτοσοπιά "Παρατηρητηρίου": Περιστέρα από συμπαράσταση προς μάνα Φύσσα, Αλέξης από ανακοίνωση αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών


(οι αριθμοί είναι ειδησεογραφικοί σύνδεσμοι)

«Η Ελλάδα δεν πάσχει σήμερα από καταπάτηση δικαιωμάτων, από ασφάλεια υποφέρει. Γι΄αυτό εκεί θα επικεντρωθούμε»
Και προϋπόθεση απαράβατη για να πετύχουμε την ασφάλεια, είναι μια: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι το υπουργείο προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη».

2.
"ήδη η ομάδα ΔΙΑΣ έχει ενισχυθεί με 500 αστυνομικούς. "Κάθε μέρα πυκνώνουν οι περιπολίες και θα πυκνώσουν πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα»
και ενημέρωσε ότι ήδη επέστρεψαν στα Αστυνομικά Τμήματα, στις υπηρεσίες καταπολέμησης του εγκλήματος πάνω από 500 αστυνομικοί, με σχέδιο δράσης ...
μέχρι το τέλος του χρόνου προσλαμβάνονται 1.500 αστυνομικοί-ειδικοί φρουροί, ώστε στο 2019 να είναι πλήρης η κάλυψη και για περιπολίες και για αστυνομική παρουσία σε όλη την Ελλάδα"
Η κυβέρνηση θέλει καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους, όπως γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Τι αλλάζει; Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι, ενώ θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή για την αναφορά παραβάσεων εντός εξαμήνου.
Η μείωση του ΕΝΦΙΑ, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Η νέα κυβέρνηση τους παγώνει έως τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά τους αλλάζει - Φρένο στην αποφυλάκιση τρομοκρατών, εγκληματιών και απατεώνων - Όπως βγήκε ο Φλώρος, θα έβγαζαν τη 17Ν, τον Ριζάι, τον Κορκονέα και... όλους τους ποινικούς - Κακούργημα και πάλι η δωροδοκία-δωροληψία για το Δημόσιο αλλά και η κατοχή μολότοφ
Φρένο στη δυνατότητα αποφυλάκισης των τρομοκρατών της «17 Νοέμβρη» αλλά και επικίνδυνων εγκληματιών βάζει η κυβέρνηση με πάγωμα έως τις 16 Σεπτεμβρίου του νέου Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.
6.
Κεραμέως: Έρχεται ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Τέλος στους αιώνιους φοιτητές

 7.
Κικίλιας από τον ΕΟΠΥΥ: Οι εγκαυματίες από το Μάτι θα παίρνουν δωρεάν τα υλικά που χρειάζονται

 8.
"..μονομερείς ενέργειες και τετελεσμένα από τους εργολάβους. Ξεκαθάρισε ότι οι αυξήσεις των διοδίων που ανακοίνωσαν μονομερώς οι εταιρείες, δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα ακυρωθούν με κάθε τρόπο"


9.

Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γ. Καλαϊτζίδης - Ποινική δίωξη σε ακόμη δύο μέλη της οργάνωσης 

 10.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη Βουλή για τους 101 νεκρούς στο Μάτι, με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Τασούλα.


Να ανατρέψετε ποιους..; Το λαό που περίμενε μια ανάσα φοροελαφρύνσεων..; Ειδικά με τον ΕΝΦΙΑ..; Κι αφού μπορούσατε, γιατί δεν τα κάνατε..; Για να ντερλικώσουν οι αυλικοί σας που διορίσατε..; 




μπορείς να πεις ότι είμαι Ν.Δ ……ας τα διαλα πια!!!! ΠΟΛΙΤΗΣ είμαι




 


 Use Your Illusion

18 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Ιουλίου, 2019 22:43

    Use your illusion,ελεύθερο πνεύμα.Μπράβο.Ωραίες αναφορές και χωρίς κομματικές παρωπίδες.Έτσι ίσως κάποιοι,θά'πρεπε να παρουσιάζουνε ειδήσεις.Οτιδήποτε,για το καλό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει φυσικά να έχουμε υπ' όψιν μας ότι δεν αναδύεται εδώ κανένας σωτήρας. Μπαίνουν μπροστά κάποια μέτρα ανάσας των πολιτών, όσον αφορά τους φόρους, την εγκληματικότητα κλπ. και σαφώς και μία σοβαρότητα στον πολιτικό βίο, όπως έχω γράψει με άρθρα κι εγώ.
      Πιστεύω όμως πως αυτά τα μέτρα παίρνονται για να περιοριστούν οι επικείμενες αντιδράσεις στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
      Φως με το Σκοπιανό δεν νομίζω να δούμε. Ούτε στο μεταναστευτικό. Μάλιστα τα χιλιάρικα και τα διχίλιαρα που θα αρχίσουν να δίνονται για κάθε γέννα (+ αύξηση αφορολόγητου για κάθε παιδί) θα είναι χαμένο χρήμα που κατά 70% θα πάει στο γυφταριό που γενοβολάει ασύστολα γι αυτό τον σκοπό, χρόνια τώρα, και στις μουσουλμάνες κουνέλες που έχουν πάρει ιθαγένεια.
      Όσο για την Τουρκία.. ο Δένδιας σήμερα άνοιξε το στοματάκι του και μίλησε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Ιουλίου, 2019 23:34

      Όχι ο Δένδιας αδελφέ μου Κώστα,this is the Rothchild'voice,speaking.Και όσο για τον λαό και την φορολογική ανάσα που θα πάρει,απλά ψίχουλα,το πανί στα μάτια για να μη δεί αυτό που έρχεται.

      Διαγραφή
    3. Να υπογραμμίσω εδώ εντωμεταξύ αγαπητέ ΕΥ, ότι οι σχολιασμοί μας ουδόλως ακυρώνουν το νόημα της ανάρτησης του αγαπητού φίλου illusion. Η οποία θέτει προβληματισμό απλής λογικής: Όλα αυτά τα θετικά προς ώρας μέτρα, τα οποία είχε ανάγκη ο κόσμος, μπορούσαν να τα έχουν δώσει και οι προηγούμενοι. Αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ. Ο ρόλος τους, το ποιόν τους είναι φύσει αποσαθρωτικό, κομπλεξικό, ανώμαλο, ανθελληνικό, ανίκανο. Διακατέχονταν από μίσος για την κανονικότητα, αγάπη προς την παραβατικότητα, γι αυτό και οι εναγγαλισμοί με κάθε δολοφονικό κατακάθι της κοινωνίας, και η ηρωοποίηση του κάθε αυτόχειρα σιχαμερού διαφθορέα ηθών. ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Ιουλίου, 2019 00:29

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ετσι ,σε βαζει να κυττας απο εκει που θελουν ,οι τσυριζομουνηδες ξεφυγαν ,για αυτο τους ανετρεψαν τα αφεντικα ,περασαν οτι περασαν σε νομοσχεδια ,τωρα θα τα περνουν με σοβαροτητα ......χαχαχαχα!ηδη φαινονται τα πραγματα που θα κινηθουν .ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ,ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ,Η ,ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ,σκοπια εγινε ,παμε για την θρακη τωρα .Πως το ελεγαν το καθαρμα που λιανισαν στην ολλανδια ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "το καθαρμα που λιανισαν στην ολλανδια"
      Σε ποιον αναφέρεσαι; Δεν θυμάμαι.

      Διαγραφή
    2. Φεστιμ Λατο ,ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της τσαμουριας.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. “Όλα αυτά τα θετικά προς ώρας μέτρα, τα οποία είχε ανάγκη ο κόσμος, μπορούσαν να τα έχουν δώσει και οι προηγούμενοι. Αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.”

    Εάν τα είχαν κάνει οι προηγούμενοι , οι επόμενοι τι θα έκαναν;
    Τα περισσότερα από αυτά τα νομοσχέδια τα είχαν ψηφίσει οι κόκκινοι κομμουνιστές, άρα θα ήταν παράλογο να τα ακυρώσουν οι ίδιοι. Άσε που έτσι θα έχαναν την πελατεία τους και οι δύο. Και οι μπλε διότι δεν θα είχαν τι να προσφέρουν στο κοινό τους (που είναι δεξιοί χωρίς δυστυχώς να ξέρουν τι είναι δεξιά) αλλά ΚΑΙ οι κόκκινοι που θα έχαναν το δικό τους αριστερό κοινό (αυτούς που είναι αριστεροί και ξέρουν καλά τι είναι και πως θα προχωρήσει ο παγκόσμιος κομμουνισμός)!
    Τέλος πάντων το παιχνίδι είναι αριστοτεχνικά στημένο.

    Έφεραν τους κόκκινους κομμουνιστές στην εξουσία, γκρέμισαν κατά 99% , - σύμφωνα με την ιδεολογία τους , που αυτοί δεν την κρύβουν όπως οι γαλάζιοι κομμουνιστές - ότι είχαν αφήσει από το Ελληνοχριστιανικό κράτος μας όρθιο οι γαλάζιοι και πράσινοι αριστεροί και έρχονται τώρα οι γαλαζοπράσινοι και διορθώνουν το 1%!
    Όλο το κοινό ευχαριστημένο. Περισσότερο από όλους οι αριστεροί που ξέρουν πως παίζεται το παιχνίδι. Αργά και σταθερά με την μέθοδο του σαλαμιού.

    “ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!”



    Έχει απόλυτο δίκιο ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    Ας ΜΗΝ αποπροσανατολιζόμαστε.
    Οι του δημοκρατικού τόξου ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    “ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΪΟΥ 2012
    Όταν ο Λένιν έκανε ‘‘κωλοτούμπες’’ και είχε το ‘‘θράσος’’ να τις προπαγανδίζει κιόλας! (Η ‘‘οπορτούνα’’ του κερατά!)

    ...

    Ξέρουμε πως, όταν ο Κόκκινος Στρατός υποχωρούσε, η νίκη του άρχιζε από τη στιγμή που το έβαζε στα πόδια μπροστά στον εχθρό, και κάθε φορά σε κάθε μέτωπο μια μερίδα ανθρώπων περνούσε αυτήν την περίοδο του πανικού. Μα κάθε φορά —και στο μέτωπο του Κολτσάκ και στο μέτωπο του Ντενίκιν και στο μέτωπο του Γιουντένιτς και στο πολωνικό μέτωπο και στο μέτωπο του Βράνγκελ— κάθε φορά συνέβαινε το ίδιο: αφού μας τις έβρεχαν για τα καλά, μία και κάποτε και περισσότερες φορές, εμείς επαληθεύαμε την παροιμία: «ένας δαρμένος αξίζει όσο αξίζουν δύο άδαρτοι». Αφού τις τρώγαμε μια φορά, αρχίζαμε την επίθεση σιγά, συστηματικά και προσεχτικά.

    Βέβαια, τα προβλήματα στο οικονομικό μέτωπο είναι πολύ πιο δύσκολα από τα προβλήματα του πολεμικού μετώπου, μα υπάρχει μια γενική ομοιότητα στα βασικά γνωρίσματα της στρατηγικής. Στο οικονομικό μέτωπο, προσπαθώντας να περάσουμε στον κομμουνισμό, πάθαμε την άνοιξη του 1921 μια ήττα πιο σοβαρή απ’ όλες τις ήττες που μας προξένησε ο Κολτσάκ, ο Ντενίκιν είτε ο Πιλσούδσκι, μια ήττα πολύ πιο σοβαρή, πολύ πιο ουσιαστική και επικίνδυνη. Η ήττα αυτή εκφράστηκε με το γεγονός ότι η οικονομική μας πολιτική στους ανώτερους κρίκους της ήταν ξεκομμένη από τους κατώτερους και δεν οδήγησε στην άνοδο των παραγωγικών δυνάμεων, που το πρόγραμμα του Κόμματός μας έβαζε σαν βασικό και άμεσο καθήκον.

    Το σύστημα της υποχρεωτικής παράδοσης των πλεονασμάτων τού χωριού, αυτός ο άμεσος κομμουνιστικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων οικοδόμησης στην πόλη, εμπόδιζε την άνοδο των παραγωγικών δυνάμεων και στάθηκε η βασική αιτία τής βαθιάς οικονομικής και πολιτικής κρίσης που αντιμετωπίσαμε την άνοιξη του 1921. Να γιατί χρειάστηκε ...

    https://leftg700.blogspot.com/2012/05/blog-post_29.html

    Να γιατί χρειάστηκε ...
    ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
    ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ, ΛΕΝΙΝ!

    “Αν δεν πέτυχε η κατά μέτωπο επίθεση, θα περάσουμε στην τακτική τού ελιγμού, στη μέθοδο της πολιορκίας και του λαγουμιού.”


    Είπαμε πως προσπαθούν να μας πάνε δημοκρατικά στο παγκόσμιο τελικό κομμουνιστικό στάδιο, προσπαθώντας προς ώρας να αποφύγουν τον στάλιν που τον παρουσιάζουν ως μπαμπούλα για να τρώνε το δημοκρατικό φαί τους οι αφελείς!!!

    Υ.Γ.
    Ούτε 4 σελίδες δεν είναι όλο όλο το κείμενο του λένιν. Ας το διαβάσουν οι Έλληνες για να μην τους κοροϊδεύουν οι αριστεροί ρε σαλταδόροι , πω δεν είναι αυτή αριστερά!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ τον ΔΙΟΔΟΤΟ και τους σχολιαστές με τα επιπλέον σχόλια θα ήθελα να επισημάνω ότι γνωρίζω ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ποιοι ήταν πριν αυτόν.
    Γνωρίζω τας προθέσεις αυτό όμως που δεν γνωρίζεις είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    Ετσι ,σε βαζει να κυττας απο εκει που θελουν ,οι τσυριζομουνηδες ξεφυγαν ,για αυτο τους ανετρεψαν τα αφεντικα ,περασαν οτι περασαν σε νομοσχεδια ,τωρα θα τα περνουν με σοβαροτητα ......χαχαχαχα!ηδη φαινονται τα πραγματα που θα κινηθουν .ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ,ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ,Η ,ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ιστορικός λέει αυτό, ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός εδώ και αρκετά χρόνια χιλιάδες χρόνια επιμένει διαχρονικά σταθερός στο κρατά το επίπεδο 50-50 !!!!!!
    Σε αυτό το διαχρονικό χρόνο από καταβολής του, πάντα είναι ο ίδιος πολιτικά, κοινωνικά και ιερατικά . Υπάρχουν μεταλλάξεις και δομές πόλεμοι και διωγμοί επιδρομές και λεηλασίες , νέοι τυχοδιώκτες και νέοι πληθυσμοί στο έδαφος, αλλά πάντα εκεί ,όπου κάποια στιγμή τα άλλαζε!!!!!!!!!!! Όλα.
    Δεν παρουσιάστηκε κάποιος ηγέτης από το πολιτικό επίπεδο και έσωσε τον ελληνισμό διαχρονικά και δεν ήταν από τζάκι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
    Δεν παρουσιάστηκε κάποιος ηγέτης από το κοινωνικό επίπεδο και έσωσε τον ελληνισμό διαχρονικά και δεν ήταν από τζάκι ΠΕΡΙΚΛΗΣ.
    Δεν παρουσιάστηκε κάποιος ηγέτης από το θρησκευτικό επίπεδο και έσωσε τον ελληνισμό διαχρονικά και δεν ήταν από τζάκι ΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΑΝ όμως !!!!!!!!!!!!
    Εκ της διαχρονικότητας βλέπεις τίποτε δεν στέργιωσε αλλά ο Έλληνας εκεί ακλόνητος διά πυρός και σιδήρου σκλαβωμένος με ανθέλληνες και εχθρούς.
    Μια ΜΗΤΡΑ είναι η ΕΛΛΑΔΑ και στην μήτρα εισβάλουν τα πάντα, το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι, το τι βγαίνει; ……ο λαός αναγκάστηκα μετά διαμορφώνει ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να πλάσει και να διαχειριστή το αυτό αποτέλεσμα ………….με όποιο ΚΟΣΤΟΣ προστατεύοντας συνάμα και τον εαυτό του.
    Έτσι ο διαχειριστής ο πολιτικός ο κοινωνικός ο θρησκευτικός μπορεί να είναι ηγέτης μπορεί και όχι.
    use your illusion



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Ιουλίου, 2019 13:09

    "Υπάρχει κάτι που οι Γιάνκηδες ποτέ δεν θα καταλάβουν. Αυτά τα ποτάμια, οι κοιλάδες, τα ρυάκια, ακόμα και οι πόλεις είναι σημάδια σε ένα χάρτη για το Υπουργείο Πολέμου. Αλλά για μας είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, θάψαμε αγαπημένους, πεδία μάχης, όπου πολέμησαν οι πρόγονοι μας. Τόποι, όπου εσύ και εγώ μάθαμε να περπατάμε και να μιλάμε. Μέρη όπου κάναμε φιλίες και ερωτευθήκαμε. Και είναι η προσωποποίηση όλων των αναμνήσεων μας και όλων όσων είμαστε".Στρατηγός Λή-Το νόημα του πατριωτισμού.
    «Η θρησκεία μου διδάσκει να νοιώθω ασφαλής στην μάχη, όσο και στο κρεβάτι. Ο Θεός καθόρισε την ώρα του θανάτου μου και δεν ανησυχώ για αυτό. Φροντίζω να είμαι έτοιμος για αυτό, όποτε συμβεί αυτό. Θα έπρεπε έτσι να ζουν όλοι. Τότε όλοι θα ήταν εξίσου γενναίοι». Τόμας "Στόουνγουωλ" Τζάκσον,ταγματάρχης και μετέπειτα στρατηγός της συνομοσπονδίας.
    «Πρέπει να σηκώσουμε μαύρη σημαία στον εισβολέα. Κανένα έλεος στους βεβηλωτές των εστιών μας. Η πολιτική ηγεσία μας είναι πολύ δειλή για να δει την πραγματικότητα. Ας ρίξουν μια ματιά στην Βίβλο. Είναι γεμάτη από τέτοιους πολέμους». Πως να μην θαυμάζουμε τέτοιους ηγέτες;Παρ' όλο Αμερικανοί,είχανε πάντα σαν πρότυπο την Βίβλο και την patria των Ρωμαίων.Και πόσοι Έλληνες στρατηγοί με οδηγό την Βίβλο νικούσαν στις μάχες.Εντελώς ακομμάτιστοι και ακομπλεξάριστοι,στο πάνθεον της Ιστορίας τοποθετημένοι,φύσει και θέσει πατριώτες,αλλά και ρεαλιστές όπως όλα τα αγνά πλάσματα.Τέτοια Ελληνικά αναστήματα μας λείπουν,όπως και τα αντίστοιχα Αμερικανικά πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΑ Νότιε!!!

      Υπάρχει ένα καταπληκτικό βιβλίο που θα ήθελα να σου συστήσω επί τηι ευκαιρία. 'Εχει τίτλο "Ο λευκός ήλιος των ηττημένων", κι είναι αφιερωμένο στο έπος των Νοτίων στη διάρκεια του Αμερικανικού εμφυλίου.
      'Eνα καταπληκτικό βιβλίο γραμμένο από τον Ντομινίν Βενέρ (Γιά τον Βενέρ, ΕΔΩ >> https://el.metapedia.org/wiki/Ντομινίκ_Βενέρ).

      Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο ΕΔΩ >> http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

      ...και η απαραίτητη μουσική :

      https://www.youtube.com/watch?v=KPIjJ35mAL0

      https://3.bp.blogspot.com/-IeeuvbeJAuo/WVwBlMwqABI/AAAAAAABF1E/9hPPK8J38jMAfz6-h8LtH6LZTDc4Y0EnACLcBGAs/s640/Ck3GhmcWUAECCb1.jpg

      Σε χαιρετώ - Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Ιουλίου, 2019 19:34

      Αγαπητέ μου αδερφέ και συναγωνιστή τώρα και στο μέλλον Ιωάννη(Aq).Ειλικρινά σ'ευχαριστώ για το δώρο σου.Δεν ήξερα γι'αυτό το βιβλίο,το οποίο θα το προμηθευτώ λίαν συντόμως.
      Η Παναγία και ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να φυλάει εσένα και την οικογένειά σου.
      Σ'ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου.
      https://youtu.be/QxIWDmmqZzY
      Για σένα,τον Κώστα και τον αδερφό Ahoy.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε φίλε μου ΕΥ,
      εγώ με τη σειρά μου να σάς αφιερώσω ένα τραγουδάκι ακόμα, με "σημεία στίξεως"...🙂

      https://www.youtube.com/watch?v=Xk83VHblPhE

      Διαγραφή
    4. AYTOS ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΟΣ!
      http://1.bp.blogspot.com/-LLlHvDddgsg/T4AlAX65NdI/AAAAAAAAAeE/9ZUiVQ11t9o/s1600/usa-southern-united-states-south-will-rise-again-1048b.gif

      Διαγραφή
  6. Ισως σε ορισμένους να φαίνεται υπερβολική η φρασεολογία του τύπου “ γαλάζιοι κομμουνιστές” και αυτό διότι στο μυαλό τους μάλλον θα έχουν κάποιον γνωστό η ακόμα και φίλο τους γαλάζιο βουλευτή η στέλεχος ,κομμουνιστοφάγο!
    Κομμουνιστοφάγος μπορεί να είναι και αυτός και πολλοί άλλοι , ακόμα και πρωτοκλασάτοι υπουργοί, αλλά αυτοί δεν χαράσσουν την πολιτική της νουδου.
    Ούτε εννοείται και των άλλων κομμάτων του τόξου.
    Ενω όμως αυτό το γνωρίζουμε όλοι, αρνούμαστε να δούμε το προφανές!

    Οποιος ακόμα πιστεύει πως αποφασίζει ο Σπύρος που έγινε Αφ(δ)ωνης για την προώθηση της επένδυση του Ελληνικού* π.χ. , θα πιστεύει πως και τα μνημόνια ΔΕΝ ήταν απο την αρχή της μεταπολίτευσης σχεδιασμένα για την λεηλασία της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας , (και όλων των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών) , αλλά πως ήρθαν τυχαία η πως έφταιγαν οι αριστεροί συνδικαλΗστές τύπου Φωτόπουλου!
    Τυχαία δεν τρέχει τίποτα. Ούτε καν το νερό στο αυλάκι.

    Οι κάθε είδους φωτόπουλοι απλά προωθούσαν την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (που σταμάτησαν οι δεξιοί εθνικστές φασίστες και οι ναζιστές) που περνούσε και περνάει μέσα απο την υπερχρέωση των εθνών.
    Μην ξεχνάμε τα δάνεια που διέγραψε ο εθνάρχης Μεταξάς!
    ( Υπερχρέωση των εθνών ως μέσο πίεσης ,διότι οι παγκόσμιοι σχεδιαστές τραπεζίτες είχαν αποδεχθεί πως παγκόσμια κομμουνιστική “προλεταριακή” επανάσταση αλά λένιν στάλιν Μαο κλπ. ΔΕΝ τραβάει! Διότι αντιδρούν και μάλιστα σφόδρα τα Ευρωπαϊκά Χριστιανικά έθνη!!!
    Και επειδή ΔΕΝ ήξεραν το παγκόσμιο κομμουνιστικό σχέδιο , οι βολευτές και οι συνδικαλιστές , έπαιζαν και πολύ καλά τον ρόλο τους ως αριστεροί υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων , με αποτέλεσμα ο λαός να τους εμπιστεύεται.
    Και βέβαια οι τραπεζίτες καπιταλιστές κυρίαρχοι που πίνουν το αίμα του λαού , να τους κάνουν όλα τα χατίρια και να τους αφήνουν ανενόχλητους να βγαίνουν και βολευτές και να βγαίνουν και νυχθημερόν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως μεγκαλοδημοσιογράφοι για να μας δείχνουν πόσο πολεμούν τους κακούς δεξιούς καπιτάλες!!!
    Ούτε αυτοί , οι αριστεροί , τότε (1974-2010) δεν το έβλεπαν. (Πλήν ελαχίστων μυημένων καραμανλήδων παπανδρέηδες γλεζος μικη μαους κλπ.. Η πορεία τους το δείχνει, δεν χρειάζονται πολλές γνώσεις για να γίνει αυτό κατανοητό.)
    Όποιος το έλεγε τότε τι ήταν; Ότι είναι και σήμερα. Συνομώτης ακροδεξιός χουντικός εθνικιστής φασίστας λαϊκιστής.
    Τα έλεγε η δεν τα έλεγε ο εθνάρχης Παπαδόπουλος τότε και μάλιστα μέσα από την φυλακή; Ποίος τον άκουγε; Πως τον χαρακτήριζαν;

    Το ίδιο γίνεται και σήμερα με τους γαλάζιους (η πράσινους κόκκινους ) βουλευτές.
    Δεν γνωρίζουν το σχέδιο , ίσως να αρνούνται και να το δούν διότι δεν τους συμφέρει (και οι βουλευτές ΚΑΙ πολλοί άλλοι ΜΗ βουλευτές) και έτσι μπορούν να είναι πολύ πειστικοί στους πραγματικούς δεξιούς ψηφοφόρους τους χρησιμοποιώντας μάλιστα λογικοφανέστατα επιχειρήματα του τύπου.
    “Παλεύουμε την αριστερά απο μέσα, εξάλλου όποιος φεύγει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος...”
    Ας έχουν ακόμα στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι φίλοι των βουλευτών πολιτευτών κλπ., πως ο πειστικός δεν είναι απαραίτητα και πιστικός!
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέχεια
    * Την επένδυση , με σχεδόν μηδενικούς φόρους την προωθούν , η κάνω λάθος;
    Να δείς που στο τέλος θα τους παρακαλάμε όχι να μας δώσουν φόρους απο τα κέρδη των επενδύσεων τους αλλά θα τους εκλιπαρούμε να επενδύσουν ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και την όποια ζημιά έτσι και αλλοιώς δικιά μας ...απλά και μόνο διότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλασιαστικά και θα δημιουργήσουν και θέσεις εργασίαααααααααααςςςςςςςς για ένα κομμάτι ψωμί!

    Τα ίδια συνέβαιναν και στην πρώην κομμουνιστική σοβιετική ένωση με τις ξένες επενδύσεις αλλά εκεί ...ήταν όλα κρατικά!!!
    Ολα κρατικά ...Ψέμματα με την οκά!
    Η παραπληροφόρηση και η κομμουνιστική προπαγάνδα έχουν τινάξει τα μυαλά μας ατον αέρα σε σημείο που να αρνούμαστε την πραγματικότητα.

    Πάντως τα κατάφεραν. Μέχρι πρότινος όταν έλεγες για μείωση φόρων στις επιχειρήσεις ήταν έτοιμοι οι αριστεροί –τουλάχιστον – να σου πάρουν το σκαλπ.
    Τώρα το έχουν αποδεχθεί (ένας απο τους λόγους που έπρεπε να καθυστερήσουν πολύ οι επενδύσεις “του ταξικού εχθρού”) και μάλιστα όποιον αντιτίθεται στους μηδενικούς φόρους των ξένων επιχειρήσεων (Ελληνικές τέλος, ο σκοπός των κομμουνιστών επετεύχθει) τον ονομάζουν λαϊκιστή ακροδεξιό φασίστα ναζιστή και καθάρισαν και έχουν και την συμπαράσταση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!
    ΔΕΞΙΟΥ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ!!!


    Υ.Γ.1
    Και εσύ ρε φίλε πως γνωρίζεις το σχέδιο και δεν το γνωρίζουν ολόκληροι βουλευταράδες θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος καλόπιστα;

    1ον Εγω διαβάζω ΔΙΟΔΟΤΟ!
    2ον. Εάν το γνώριζαν και διαφωνούσαν ΔΕΝ θα ήταν βουλευταράδες.
    3ον. Οποιος νομίζει πως οι βολευταράδες έχουν ιδέα απο πολιτική (πλήν των κόκκινων κομμουνιστών και ελαχίστων άλλων) η έστω ενδιαφέρονται να μάθουν για κοσμοθεωρίες δεξιές αριστερές , μάλλον δεν θα έχει συναντήσει κανέναν πιστικό βουλευτή!

    4ον.Οι βολευταράδες δεν χρειάζεται να ξέρουν απο πολιτικΗ αλλά, απο πΩλιτική!

    Υ.Γ.2
    Καλά όλα αυτά αλλά
    “Ας μην περιμένουμε και να χιονίσει για να δούμε άσπρη μέρα”
    Η τουλάχιστον ας ξυπνήσουμε για να την δούμε που πλησιάζει ολοταχώς
    φέρνοντας την μια ώρα αρχύτερα.

    Συγγνώμη προκαταβολικά και για την κατάχρηση χώρου κ. Κώστα αλλά και για την επανάληψη.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή