«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΜΟΡΦΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΓΙΗ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


 

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΌΝΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.

ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ:

1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Ν.ΜΕΤΑΞΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.

2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΝΑΔΙΔΕΙ ΜΙΑ "ΜΠΌΧΑ". ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΏΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΣΜΗΣ. ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΝΕΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΕΊΠΑ "ΔΉΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ" ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΤΟΥΣ, ΔΙΌΤΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΒΊΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΛΆΒΟΥΝ ΥΠΌΨΙΝ.

3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ, ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ, ΜΙΑΣ ΕΓΓΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΜΒΡΥΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ. ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΕΩΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ.. ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΊΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΣΥΜΒΆΛΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΊ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΈΡΟΝΤΑ.

ΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ..; ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΑ..; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΌΜΙΣΕ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΣΕ ΠΑΓΙΔΑ. ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΣΑΠΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.  


Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΟΥΣΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΩΝ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΦΘΙΝΟΝ ΜΕΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ. ΓΙΑΤΊ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΊΤ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΣΟΔΟΜΙΚΟΙ, ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΆΤΟΥΣ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΟΥ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


ΕΔΩ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ


15 σχόλια:


  1. > Απάνθισμα σοφίας Αγίου Παϊσίου

    «Να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον παράδεισο. Είναι πολύ στενή η πύλη και μην ακούτε αυτούς που σας λένε ότι όλοι θα σωθούμε».
    ***
    «Συνετός και μυαλωμένος άνθρωπος είναι εκείνος που αντελήφθη καλώς ότι υπάρχει τέρμα της παρούσης ζωής και σπεύδει και αυτός να θέσει τέρμα εις τα σφάλματα και ελαττώματά του».
    ***

    «Η εμπιστοσύνη στον Θεό είναι μια συνεχής μυστική προσευχή που φέρνει αθόρυβα τις δυνάμεις του Θεού εκεί που χρειάζονται και την ώρα που χρειάζονται».
    ***
    «Να αναθέτουμε το μέλλον μας στο Θεό. Η απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό, έχει μητέρα την πίστη, με την οποία προσευχόμαστε και απολαμβάνουμε τους καρπούς της ελπίδας».
    ***
    «Η πλήρης ανάθεση της ζωής μας στο Θεό, είναι μια λύτρωση από την ανασφάλεια που φέρνει η πίστη στο εγώ, και μας κάνει να χαρούμε τον παράδεισο από αυτή τη ζωή».
    ***
    «Όταν, από φιλότιμο, κάνουμε τον Θεό να χαίρεται με τη ζωή μας, τότε Εκείνος δίνει άφθονες τις ευλογίες του στα φιλότιμα παιδιά του».
    ***
    «Όταν αγωνίζεται με ελπίδα ο άνθρωπος, έρχεται η θεία παρηγοριά και νιώθει έντονα η ψυχή τα χάδια της αγάπης του Θεού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Ωραία συλλογή αποφθεγμάτων του Οσίου Παϊσίου.

      Διαγραφή
  2. «Σαν στέλνω ως πρόβατα εν μέσω λύκων».
    «Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε»
    «Αλλά θαρσειτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κε Μιχάλη,
      αυτό ήταν το καταλληλότερο σχόλιο για την περίπτωση του π.Μόρφου.
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Αυγούστου, 2019 13:53

      Εγώ πιστεύω Κώστα,ότι υπάρχει πολύ βρώμικο παρασκήνιο πίσω από την επίθεση στον μητροπολίτη.Κατ'αρχήν,ο πολύς κόσμος δεν ξέρει ή μάλλον δεν θέλει να διαβάσει τους Ιερούς και Αποστολικούς κανόνες,ειδικά για τα σαρκικά αμαρτήματα.Κανένας δεν τον κατήχησε,έτσι δεν ενδιαφέρεται να μάθει.2ον,να θυμηθούμε ότι ο Κύπρου,έκανε την μεγάλη αμαρτία να συγχωρήσει τους εβραίους για την Σταύρωση του Ιησού και να ρίξει την ευθύνη στους Ρωμαίους και ειδικά στον διοικητή της Λεγεώνας "Περτίναξ 2" με έδρα την Αντιόχεια,Πόντιο Πιλάτο.Άν Ό μητροπολίτης έχει έρθει σε κρυφή σύγκρουση με τον αρχιεπίσκοπο,τότε τον περιμένει πόλεμος.Κι'άν το (σβησμένο)Φανάρι δεν τον υποστηρίξει,δεν θα τον βοηθήσει,ούτε ο κλήρος Α.Ε του Λιάπη.Αυτό είναι το κατάντημα μας.Ένας στην Κύπρο και ένας Ό Καλαβρύτων που μιλάνε.Οι υπόλοιποι τσιμουδιά.Και τώρα που πάνε και για άρση των αναθεμάτων,λόγω των αιρέσεων,θα δικάσουν ξανά και τον Απόστολο Παύλο.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ αδελφέ "ΕΥ"

      Γιά να το πάρω από την αρχή, το ποίμνιον σε Ελλάδα και Κύπρο είμαστε πέρα γιά πέρα ακατήχητοι. Ακόμα και εάν σε κάποιους κάνεις λόγο γιά Ιερούς και Αποστολικούς Κανόνες δεν θα γνωρίζει καν τι είναι αυτά. Γιαυτό και ζούμε μέσα σε ένα βαθύ πνευματικό σκοτάδι. Το πνευματικό φως, κατά το πλείστον, μας το έχει στερήσει η ιεραρχία διότι η ίδια έχει απαλείψει γιά δικούς της λόγους το "Πηδάλιον" από τη ζωή της Εκκλησίας. Το θετικό είναι ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας, πλέον, έχοντας "δεξιούς λογισμούς", όπως θα έλεγε και ο Γερο-Παϊσιος, δηλ. είναι καλοπροαίρετοι στον πνευματικό λόγο, συνεγείρεται η ψυχή τους απο τις πνευματικές ομιλίες και δύνανται να διακρίνουν ποιός είναι ο αληθινός πνευματοφόρος πατέρας και ποιός όχι. Το ποίμνιον κατά βάση είναι ακαθοδήγητο και ένα σημαντικό μέρος του τα τελευταία χρόνια διψά γιά καθαρό πνευματικό λόγο. Ο Μόρφου έγινε λαοφιλής σε Ελλάδα και Κύπρο διότι με τον απροσποίητο και κρυστάλλινο λόγο του, ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις πνευματικές ανάγκες του κόσμου. Είναι επόμενο, να προκαλεί τον φθόνο του κύκλου του διότι όπως γνωρίζεις καλά, η πλειοψηφία των ιεραρχών υπηρετούν το σαρκίον τους και τον Διάβολο παρά τον Ιησού. Ερχόμενος τώρα στους διεστραμμένους και στους κομμουνισμένους (κατά το δαιμονισμένους) θολοκουλτουριάρηδες που εθορηβήθησαν με τα "λόγια του Νεόφυτου", έχω να πω πως πως όλοι αυτοί οι διαβολοκίνητοι τους "παίρνει" να ρίξουν τη χολή τους στον Νεόφυτο διότι :

      1) Εάν έκαναν τον κόπο να ξανακούσουν το τι αναφέρει ο Νεόφυτος στην ομιλία του σχετικά με τις παρα φύσιν ερωτικές συνευρέσεις των εγκυμονουσών μετά των συντρόφων τους που αποτέλεσμα θα έχει να κυοφορήσουν εν δυνάμει ομοφυλόφιλους, ο ίδιος επικαλείται τον 'Αγιο Πορφύριο και τονίζει ότι αυτό είναι η ερμηνεία που έδινε ο ίδιος ο άγιος σχετικά με το θέμα. Εκτός και εάν τελικά οι κομμουνισμένοι αποφασίσουν να αφαιρέσουν από τον Πορφύριο την ιδιότητα του αγίου. (Εάν τους έπαιρνε θα το έπρατταν, είμαι σίγουρος). Ο Νεόφυτος πουθενά δεν ισχυρίζεται ότι αυτά ήταν δικές του αντιλήψεις. Σαφώς τις συμμερίζεται. Αλίμονο! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι δικές του αντιλήψεις. Πάντοτε στους λόγους του επικαλείται τους αγίους μας ώστε ο λόγος του να είναι ψυχωφελής, ξεκάθαρος και στερρός.

      ΕΔΩ >> https://www.youtube.com/watch?v=-XlAjMBWXv0

      2) Ομοίως και γιά το στιγμιότυπο περί της "βρώμας" (ιδιαίτερης αποκρουστικής μυρωδιάς) των αρσενοκοιτών. Ο Νεόφυτος διηγείται ένα περιστατικό όπου ένας μοναχός παρότρυνε έναν κίναιδο να πάψει τις εν λόγω "δραστηριότητες" και να γνωρίσει την μετάνοια. Και σ'αυτήν την περίπτωση οι σατανοκίνητοι φαύλοι πήραν το στιγμιότυπο αυτό και το διέστρεψαν λέγοντας ότι ο Νεόφυτος αποκάλεσε τους κίναιδους "βρωμερούς". Βρήκαν ευκαιρία και πάτημα και το έκαναν παντιέρα γιά να αναστατώσουν την κοινωνία.

      ΕΔΩ το στιγμιότυπο >> https://www.youtube.com/watch?v=AyuxR0JfDW4

      Συμπληρωματικά :

      Αξίζει να ακούσετε από την αρχή προσεκτικά τους παρακάτω συνδέσμους

      https://www.youtube.com/watch?v=d3Qb7HDwqI8

      https://www.youtube.com/watch?v=zfaFHrIgCcc&t=245s

      (Να χαρώ εγώ "θεολόγους"!!!...)


      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    4. Παιδιά,
      το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προωθήσουμε προς όποια κατεύθυνση μπορούμε τις παρακάτω τρεις αναρτήσεις του Διόδοτου, μπας και ξυπνήσουν τα χάπατα και αντιδράσουν στο σύστημα και στα πορνοκάναλά του.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/07/blog-post_32.html

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/07/blog-post_73.html

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html

      Διαγραφή
    5. Δόξα σοι ο Θεός, τις δύο πρώτες τις αναδημοσίευσαν τα Secret Real Truth και Τρικλοποδιά, τα οποία είναι πολύ υψηλής αναγνωσιμότητας. Επίσης δυο τρεις άλλοι.
      Το παιγνίδι όμως κυρίως γίνεται στις ομάδες του FB.

      Διαγραφή
    6. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ!
      ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ.
      ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
    7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Αυγούστου, 2019 15:05

      ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Ιωαννη(Αq).ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΓΚΕΥ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΖΑΡΟ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΡΟΣΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΑΔΗ.ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΨΑΓΕ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΦΡΙΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ,ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ,ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΕΞ'ΑΛΛΟΥ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟΤΑΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΜΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΑΧΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΥΨΙΣΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ,ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ''ΞΕΡΟΛΕΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ (ΒΛΕΠΕ,ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ https://apotixisi.blogspot.com/2019/08/blog-post.html#more )ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ'ΕΛΛΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ,ΚΑΛΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΟ ΟΜΩΣ,ΚΥΡΗΓΜΑ ΠΕΡΙ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΚΑΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΟ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ,ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Β'),ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ (https://apotixisi.blogspot.com/2019/08/1965-31-2019-1965.html#more).ΕΝ'ΟΛΙΓΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ,ΕΧΩ ΠΙΚΡΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΝ,ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ,Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΛΑΟΣ).ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΝ,ΑΣΤΑ,ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

      Διαγραφή
    8. @ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

      Αγαπητέ αδελφέ, δεν χωρά αμφιβολία ότι ο πόλεμος κατά του πατρός Νεοφύτου ξεκίνησε "εκ των ένδων". Δηλ. από την ίδια την Ιεραρχία της Κύπρου και πιθανόν με τη συνεπικουρία μελών της Ελλαδικής Εκκλησίας αλλά και άλλων περίεργων κέντρων. 'Οπως της Ομοφυλοφιλικής Διεθνούς (κατά τον τρόπο που υπήρχε κάποτε η τρίτη κομμουνιστική διεθνής). Το θέμα "έπαιξε" στο εξωτερικό με δημοσιεύματα σε κάτι παλιοφυλλάδες. 'Οσο περνά ο καιρός θα βλέπομε και άλλα τέτοια φαινόμενα. Η Ορθοδοξία έχει μπει γιά τα καλά στο στόχαστρο την πολιτικής ορθότητας. 'Ισως και να γίνονται κατά παραχώρηση Θεού. Διότι μέσα στην φιλευσπλαχνία Του και την απέραντη Αγάπη Του γιά εμάς (ξε)χωρίζει την ήρα από το στάρι προς πνευματική μας ωφέλεια. "Κτυπώντας" το π. Νεόφυτο είναι σαν να μας υποδεικνύει που ακριβώς βρίσκεται η πηγή που αναβλύζει το καθαρό και δροσερό πνευματικό ύδωρ γιά να ξεδιψάσει η ψυχή μας. Ο λόγος του π. Νεοφύτου, ως άξιου ποιμένα, είναι καθαρός, κρυστάλλινος, πέρα γιά πέρα ορθόδοξος και πάνω απ' όλα αγαπητικός. Ο Θεός διά μέσου αυτών των γεγονότων μας ωθεί στο να μεταστραφούμε και να οδηγηθούμε σε μετάνοια. Δεν ξέρω εάν έχουν παρατηρήσει και οι λοιποί αδελφοί, πως τα γεγονότα που αναμέναμε να συμβούν έχουν πάει πολύ πίσω. Γιατί;;; Διότι ο Θεός μάς θέλει μετανοημένους και σεσωσμένους. Δεν απεργάζεται την απώλειά μας. Δίνει ευκαιρίες μέχρι και την τελευταία στιγμή. Τελειώνοντας να πω ότι ειδικά γιά την μερίδα του Κλήρου που ρέπει προς τη βδελυρή αρσενοκοιτία και τον κιναιδισμό, τους απαντώ με τα λόγια του ίδιου του Θεανθρώπου Ιησού :

      20 πᾶς γὰρ ὁ φαῦλα πράσσων μισεῖ τὸ φῶς καὶ οὐκ ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα μὴ ἐλεγχθῇ τὰ ἔργα αὐτοῦ· 21 ὁ δὲ ποιῶν τὴν ἀλήθειαν ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα φανερωθῇ αὐτοῦ τὰ ἔργα, ὅτι ἐν Θεῷ ἐστιν εἰργα­σμένα. (Ἰω. γ΄ 16-21)

      Συμπληρωματικά να παραθέσω τα παρακάτω πάρα πολύ σημαντικά άρθρα (δύο τελευταίοι σύνδεσμοι) :

      https://trelogiannis.blogspot.com/2019/08/blog-post_12.html

      https://trelogiannis.blogspot.com/2019/08/blog-post_38.html

      https://trelogiannis.blogspot.com/2019/08/blog-post_29.html

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΡΤΕΡΙΑ, ΕΥΨΥΧΙΑ, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Αυγούστου, 2019 00:04

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ.

      Διαγραφή
    10. Καλημέρα σε όλους!

      Επανέρχομαι... με αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς συνδέσμους :

      http://topothoumeno.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html

      http://topothoumeno.blogspot.com/2019/08/blog-post.html


      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    11. Aγαπητοί φίλοι ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ και Ιωάννη Αq,

      σάς ευχαριστούμε για τον πολύ ενδιαφέροντα και δυναμικό σας λόγο.
      Ευχαριστούμε επίσης τον Ιωάννη Αq για τους ΠΟΛΥ ενδιαφέροντες συνδέσμους που μάς έδωσε από ποιοτικά ιστολόγια.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,
      ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΆ!

      Διαγραφή

  3. > “Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη οι ΑΣΧΗΜΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΟΠΙΘΗΚΟΙ & ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ - να καταρρεύσουν;

    --> Δεν είναι δική μας ευθύνη να το φέρουμε αυτό;”

    – ΕΛΛΑΔΑ , Διάσκεψη του ΚΑΛΟΥ , 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή