«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Συναγερμός στην Λέσβο: 1.000 αλλοδαποί πολιορκούν την εφορία - Στόχος η έκδοση ΑΦΜ για να πάρουν επίδομα 400 ευρώ

Σχόλιο Διόδοτου: Νά τα μααας..! Αυτό αποδεικνύει πως όταν τούς κοπούν όλα τα "τζάμπα και λιάζομαι" θα αρχίσει το πανηγύρι...



Συναγερμός έχει σημάνει στην Λέσβο καθώς πάνω από 1.000 αλλοδαποί πολιορκούν την εφορία του νησιού ζητώντας την άμεση έκδοση ΑΦΜ για να πάρουν επίδομα των 400 ευρώ!

Τις δυο τελευταίες ημέρες περίπου χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν πολιορκήσει την εφορία με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η ΔΟΥ και όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ το αίτημα τους για την χορήγηση ΑΦΜ συνδέεται με την κατοχύρωση επιδόματος 400 ευρώ μέσω κοινοτικών κονδυλίων.   

Οι αιτούντες άσυλο, έχουν δικαίωμα έκδοσης ΑΦΜ, όμως οι δομές της εφορίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλο αυτό τον κόσμο που την τελευταία περίοδο κατακλύζει τις υπηρεσίες λόγω των αυξημένων αφίξεων που ξεπερνούν τις 100 κάθε μέρα. Το ίδιο πρόβλημα σημειώνεται και στον ΟΑΕΔ
Χτες μόνο πάνω από 500 πρόσφυγες και μετανάστες βρέθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Μυτιλήνης για την έκδοση ΑΦΜ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υπηρεσία και να γίνεται το αδιαχώρητο.

Ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας και μεταφραστών για να εξηγηθεί στον κόσμο αυτό, ότι δεν είναι απαραίτητη η έκδοση ΑΦΜ σε όσους δεν έχουν άμεση συναλλαγή με το δημόσιο, δηλαδή να νοικιάσουν σπίτι ή να βρουν δουλειά.

Το αδιαχώρητο και στο ΚΥΤ που σήμερα βρίσκονται 8.823 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες με τα 590 να είναι ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.
Ο χώρος πλέον δεν επαρκεί, και ο καταυλισμός επεκτείνεται με σκηνές και πιο ψηλά στα ελαιοκτήματα.

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή προσφύγων και παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος.

Περισσότεροι από 21.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες στριμώχνονται σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ούτε τους μισούς, με τη  Λέσβο, τη Σάμο και τη  Χίος  να εκπέμπουν SOS.

pronews.gr

10 σχόλια:

  1. Και από εδώ και μπρος ,ξεκινάει ο μεγάλος χαβαλες ! Όλο αυτό το σκυλολοι ,που μας εμπασαν στην χώρα ,οι προσκυνημένους δωσίλογος κυβερνήσεις ,της νέας τάξης ,θα ξεσπαση επάνω μας .Αααα ! όλα και όλα ! όπως είδατε ,πρώτα την πληρώνουν οι μαλακές που πήγαν να δουλέψουν στους καταυλισμούς ,μόλις κοπεί το παραδακι ,γιατί ο ΟΗΕ έχει φαλιρισει και ζητά λεφτά ,ο Σόρος έχει συλληφθει ,θα την πέσουν ομαδικά ,παντού.Μην εμπλακείτε ανάμεσα τους πουθενά ! μόνο φυλαχτειτε στα δύσκολωτερα.Ουτως η άλλως ,έχουν αργήσει τις αναμεταξύ τους σφαγές.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ο Σόρος έχει συλληφθει"

      τΟ ΞΑΝΆΚΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΥΤΌ. εΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ; έΧΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ;

      Διαγραφή
  2. Εχουμε καποιο στοιχειο ,οτι ο μπους και η κορη του κροουλυ ,δικασθηκαν εκτος πλανητου ; οχι ,και εκτελεσθηκαν , ανευ επιστροφης των δρακο ψυχων σε κανεναν πλανητη ; οχι ,ολοι εχουν φτιαξει κλωνους και ο σορος που κυκλοφορει ,ειναι ο κλωνος του. Τα γεγονοτα ,θα σας μιλουν ,απο μονα τους .Μπορειτε να αναλογισθειτε τι ηταν ο επσταιν ; αφου ξεβρακωσαν και τον αντριους ,πως θελετε να σας το δειξουν ; το greek dutsh ,gr γραφει περιπαιχτικα για τους αμερικανους ,οτι ειναι πια ,στην χαιφα και τους στελνει χαιρετισματα ,εεε και εγω σας λεω ,οτι ειναι στο γκουανταναμο ,500,000,000 $ κοστισε η ανακατασκευη για τα καθαρματα που εχουν κλεισει μεσα .Η συμφωνια ειναι ,οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ θα αναλαβουν τους μεγαλους και τους ανθρωπομορφους ερπετικους και τους τεταρτοδιαστατικους ερπετικους και οι γηινοι τα υβριδια και τους μικροτερους .Παν καθαρμα που σκαει μυτη ως παιδοφιλος ,ειναι με ερπετικο dna . Ομοιως ,αυτοι που καταβροχθιζουν σκυλους και γατες .Το αντιλαμβανεσθε ,οτι εχουμε δουλεια να κανουμε ....ετσι ;οσοι ειναι ΕΛΛΑΝΙΟΙ εδω πανω στην πατριδα μας ,θα ενεργοποιηθουν με υπερ -ιδιοτητες.ΟΛΑ ,ειναι αποκλειστικα στον σχεδιασμο ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ .ΕΙΔΙΚΑ ,Ο ΧΡΟΝΟΣ .Η εκτιμηση μου ...2019 -2024 ,ισως νωριτερα .Αυτοι ,οι ελλαδιτες προδοτες ,θα εχουν πολυ σκληρη τιμωρια ,νομιζουν οι ανοητοι ,οτι φακελωνουν εμας και δεν ξερουν ,οτι ειναι ολοτσιτσιδοι μπροστα στους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.Ωχχ αδελφακι μου ...για ολο τον πλουτο του γαλαξια ,δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση τους ,για εναν εμαθα ......αστο ,ουτε που ξανα ασχοληθηκα ....ωχχ ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιάχνομαι με τα σχόλιά σου φίλε! Το έχω δει όλο αυτό το έργο. Και την ενεργοποίηση των υπερ-ιδιοτήτων την έχω αξιολογήσει όπως πρέπει.......🙂

      Καλό Ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Είπαμε, ως κράτος διεκδικούμε το πραγκόσμιο πρώτο βραβείο σουρρεαλισμού, με μακράν διαφορά από το δεύτερο!

    Να δώ την ΑΑΔΕ να κυνηγάει λάθρο ("επενδυτές") ως εκπρόθεσμους οφειλέτες, καί τί στον κόσμο! Καρα-LOL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σας ημέρα αγαπητέ Εργοδότα!
      Η ΑΑΔΕ.. μπορεί να το κάνει κι αυτό. Γερμανοί δεν μάς την κατσικώσανε; Θα τους καταχωρησουν κι αυτούς ως ιθαγενείς και θα ζητούν κι απ'αυτούς σε λίγο..
      Ε ρε γλέντια... 😅

      Διαγραφή
    2. Ναι .Διψάνε για χρήμα .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΩ "ΒΟΗΘΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑ , ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ 400 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ + ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν είναι μόνο αυτό..
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_6219.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ, κατόπιν του σχολίου σας το δημοσιεύσαμε.

      Διαγραφή