«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ἀλεξάντρ Σολζενίτσιν (1918-2008)



Tην εικόνα αυτή την έχουμε, εδώ κι ένα χρόνο περίπου, δεξιά στα γκάτζετ του ιστολογίου. Μάς την είχε στείλει ο αγαπητός φίλος και αναγνώστης μας κος Ahoy. Aπό αμέλεια, και επειδή τί και να πρωτοπρολάβεις να κάνεις, δεν την παρουσιάσαμε έγκαιρα όπως έπρεπε. Ώσπου η αγαπητή φίλη και αναγνώστρια μας ΔΠ, μάς έστειλε σήμερα και μια μετάφραση του επιγράμματος, όπως την είδε στο αξιολογότατο ιστολόγιο 'Φιλονόη καί φίλοι'.

Να θυμήσουμε φυσικά και την ανάρτησή μας Άντε να ξυπνάμε επιτέλους!.. (βίντεο) όπου το ένα από τα βίντεο του Youtube, το έφαγε ο γνωστός δαίμων, όχι του τυπογραφείου, αλλά του σιωνο-tube.

Γνωστό ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σκυλλιάσει να καθαρίζουν και να λογοκρίνουν ό,τι προλάβουν στο γιουτιουμπ, στο φέισμπουκ κλπ.. Βέβαια θα μού πεις.. εδώ φίλη μου εκπαιδευτικός, σε Λύκειο στην Αθήνα, παραλίγο να την στείλουν σε Λύκειο της Θράκης -ευτυχώς τελικά βρέθηκε σε άλλο Λύκειο της Αθήνας- επειδή είπε μέσα στην τάξη στους μαθητές, ότι "Τα έξι εκατομμύρια του ολοκαυτώματος δεν είναι τίποτα. Οι μπολσεβίκοι φάγανε πάνω από τριάντα εκατομμύρια ανθρώπους".

Άσε δε τον μύθο των 6 εκατομμύριων, ο οποίος αποτελεί ευθεία επίθεση του Σιωνισμού (ο οποίος στις δεκαετίες '30 και '40 εδράζετο μόνο στην αμερικανική ήπειρο) προς την Γερμανία, όπως λέει κι ο κος Ahoy. Μάλιστα το καλύτερο που μού είπε σήμερα.. είναι ότι στο μεγαλύτερο πλέον κομμάτι των μέσων μαζικής δικτύωσης στην Αμερική, χρησιμοποιείται ευρέως ο όρος  holohoax χαχαχαχαχαχα...

Πάμε στον  Aleksandr Solzhenitsyn λοιπόν τώρα:


Γενοκτονία τοῦ Ῥωσσικοῦ Λαοῦ ἦταν ἡ «Ὀκτωβριανὴ Ἐπανάστασις»

«Πρέπει νὰ τὸ καταλάβετε.


Οἱ ἡγέτες τῶν Μπολσεβίκων ποὺ κατέλαβαν τὴν Ῥωσσία δὲν ἦσαν Ῥῶσσοι. Μισοῦσαν τοὺς Ῥώσσους. Μισοῦσαν τοὺς Χριστιανούς. Ὑποκινούμενοι ἀπὸ ἐθνικὸ μῖσος βασάνισαν καὶ ἔσφαξαν ἑκατομμύρια Ῥώσσων, δίχως ἴχνος ἀνθρωπίνου τύψεως. 

Ἡ Ὀκτωβριανὴ Ἐπανάστασις δὲν ἦταν αὐτὸ ποὺ ἀποκαλεῖτε στὴν Ἀμερικὴ «Ῥωσσικὴ Ἐπανάστασις». Ἦταν μία εἰσβολὴ καὶ κατάκτησις ἐναντίον τοῦ Ῥωσσικοῦ λαοῦ. Οἱ περισσότεροι ἀπὸ τοὺς συμπατριῶτες μου ὑπέφεραν φρικτὰ ἐγκλήματα ἀπὸ τὰ αἱματοβαμμένα χέρια τους, ἀπὸ ὅσο ὁποιοσδήποτε ἄλλος λαὸς ἢ ἔθνος σὲ ὁλόκληρο τὴν ἀνθρώπινη ἱστορία. Δὲν μπορεῖ νὰ ὑποεκτιμηθῇ.

Ὁ Μπολσεβικισμὸς ὑπῆρξε ἡ μεγαλυτέρα σφαγὴ ἀνθρώπων ὅλων τῶν ἐποχῶν.
Τὸ γεγονὸς ὅτι τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ κόσμου ἀγνοεῖ τὴν πραγματικότητα αὐτὴν ἀποτελεῖ ἀπόδειξη ὅτι τὰ παγκόσμια μέσα ἐνημερώσεως εὑρίσκονται στὰ χέρια τῶν δραστῶν αὐτῶν.»




4 σχόλια:

  1. Εξ ανεκαθεν που λενε ο μοχλος ελεγχου της Ελλαδος ηταν και ειναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Προδοτες ειναι ολοι αυτοι που ενω εχουν Ελληνικη Εθνικη καταγωγη και που ενω γνωριζουν η διαισθανονται το οφθαλμοφανες και ευρυτερο κοινωνικο-εθνικο καλο εντουτοις δεν το πραττουν, δεν το προωθουν, μη ενεργοντας καταλληλα. Η αντιδρωντας, διαστρεφοντας και εκτρεποντας την φορα των πολιτικων πραγματων προς την δυσμενη κατευθυνση.Κυριος οιδε γιατι!!!Συνηθως λογω αργυριων,χρυσιου προνομιων και οφεληματων!!Αλλα και πλεγματων κατωτεροτητας η ανωτεροτητας καθε μορφης.Κοινος παρονομαστης ολων η απουσια ηθικης παιδειας και εναρετου ψυχισμου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτοι που κανουν ολα τα παραπανω αλλα ΔΕΝ ειναι και δεν αισθανονται Ελληνες αν και εχουν Ελληνικες ταυτοτητες και διαβατηρια.Η οσοι ακομα ΔΕΝ βιωνουν η αισθανονται την δηλωμενη εθνικη τους καταγωγη γιατι ενσυνειδητα η υποσυνειδητα νοιωθουν οτι ανηκουν σε αλλο εθνος του οποιου και τα προταγματα ακολουθουν.ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ μπορεις να τους πεις,ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ μπορεις να τους πεις, προδοτες ομως οχι!!Γιαυτους θα ορεπει να εφαρμοζεται το δικαιο του πολεμου!!! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Και ειναι πολυ καλα προσδιορισμενη η ΝΕΜΕΣΙΣ καθε κατηγοριας!!Αρχαιοθεν!!!!! Και την ξερουν ολοι!!!!! Σε αλλη αναγνωση πραγματικοι προδοτες ειναι αυτοι που ενω δεν εχουν κανενα ψυχικο-εθνικο συνδεσμο με αλλοδαπα εχθρικα εθνη και φυλες ερχονται πλαγιως η ευθεως σε συγκρουση με τα πασιδηλα, ευρυτερα αλλα και υψιστα συμφεροντα του εθνους επικαλουμενοι ιδεολογιες,αποψεις η και τιποτα ακομη.Η αμοιβη των προδοτων μπορει να ειναι υλικη(συνηθεστερα) η και διαστροφικα ηθικη η ακομα ανυπαρκτη και ανεξιχνιαστη.Αυτο δεν αιρει και δεν ακυρωνει καθολου την αποτροπιαστικη τους σταση εναντι του εθνους τους.Οι ποινες οπως προειπαμε ηδη ειναι ξεκαθαρες πασιγνωστες και αποτυπωμενες με πυρωμενα γραμματα στις ψυχες των πραγματικων Ελληνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάς μπέρδεψες λίγο κύριε Θαλή μου. Στην αρχή μάς λες ότι είναι προδότες και μετά μάς λές ότι δεν είναι προδότες "αυτοι που κανουν ολα τα παραπανω". Μετά μάς λες ότι σε αυτούς "θα πρεπει να εφαρμοζεται το δικαιο του πολεμου". Ποιο είναι αυτό; Εκτέλεση;
      Πώς θα "ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ";; Η ζημιά δεν ακυρώνεται, αποκαθίσταται. Και αν είναι δυνατόν.
      Είναι δυνατόν επίσης να μην υπάρχει καμία αμοιβή για την προδοσία; Δηλαδή κάποιος βλάπτει-προδίδει μόνο και μόνο γιατί το ευχαριστιέται, ρισκάροντας να τού πάρουν το κεφάλι αυτοί τους οποίους πρόδωσε;..

      Ξαναρίχτα στο τραπέζι, γιατί μού θύμησες σήμερα και κάποια σχόλια του ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ που δεν μπόρεσε να μάς μεταδώσει τί ήθελε να πει.

      Διαγραφή
    2. Λεω αυτο που αναφερει στο αρθρο ο Σολτζενιτζιν και παλαιοτερα ο Γουσταυος Ντε Μπον οτι προδοτες ειναι οι ομοεθνεις που τασονται κατα τους εθνους για οφελη η γιατι ειναι απλα ανισσοροποι ενω αυτοι που υποδυονται τον Ελληνα ενω εχουν αλλη εθνοτικη καταγωγη ειναι αλλοφυλοι εχθροι οπως ακριβως τα εχθρικα στρατευματα κατοχης.

      Διαγραφή
    3. Ok, ευχαριστώ πολύ! Κατανοητότατος τώρα.

      Διαγραφή