«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ



Ρωσία: Τρομερή έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Ένας νεκρός, επτά τραυματίες

 

 Σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης στην Μόσχα – Ο ρόλος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία δίνει «στεγνά» τις ΗΠΑ- «Η Ουάσιγκτον ξεσηκώνει τους πολίτες στην Μόσχα»

 

«Ψυχρός Πόλεμος» για την Ανταρκτική: Άρχισε η «μάχη» για τον έλεγχο Βόρειου και Νότιου Πόλου

 

Είδηση-Βόμβα: Τι συνέβη στις ΗΠΑ και το κρύβουν (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δαμασκός: oι τρομοκράτες στόχευσαν τη ρώσικη βάση της Hmeimim.Yπάρχουν νεκροί.

 

Ξεφτίλα: Παντού «ετοιμότητα» αλλά μέλη ΜΚΟ μπήκαν... κολυμπώντας (!) σε βάση καυσίμων των ΕΔ σε νησί του Αιγαίου!

 

 

ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΙΕΡΕΙΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...


 


14 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Αυγούστου, 2019 00:23

    Ανασυγκρότηση δυνάμεων,πρίν τον μεγάλο πόλεμο;Στήσιμο προγεφυρωμάτων;Έλεγχο συμμάχων και αντιπάλων;"Εξουδετέρωση"πρακτόρων και δημιουργία συνθηκών για κατοχή ξένης χώρας;Έλεγχος της πληροφόρησης και "σβήσιμο"πατριωτικών δυνάμεων για εγκαθίδρυση άλλων,πιό τυρρανικών κυβερνήσεων;Άμβλυνση των θρησκευτικών αντανακλαστικών του λαού,με άλλη,πιό "ευέλικτη",αλλά και πιό αμείλικτη θρησκεία,σε όσους υψώσουν φωνή;Ίδωμεν."Φρόνιμοι σαν τα φίδια",αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα.ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά φίλε μου ΕΥ,
      κι αυτό που μού δίνει κι εμένα τη δύναμη να συνεχίζω το μπλογκ, είναι ότι ξέρω πως θα τους ξεφτιλίσουμε στο τέλος. Θεού βοηθούντως βεβαίως βεβαίως...

      Διαγραφή
    2. Ωραία ανάλυση φίλε ΕΥ. Παίζουν με το μυαλό μας, για όλους σαν εμάς που ξέρουμε τι έρχεται θεωρώ είναι ακόμη πιο δύσκολο να κοντρολάρεις τον εαυτό σου. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε μια βασανιστική αναμονή, που δεν τελειώνει ποτέ. Αλλά την μάχη θα την δώσουμε όπως και ναχει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε σαύρες δεν προσκυνάμε

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Καιρός ήταν αυτή η ψευδεπίγραφη "παγκόσμια ειρήνη", καθώς κι η εξ ίσου ψευδεπίγραφη "φιλία των -ισχυρών- κρατών μεταξύ τους" (όλων, πλήν της Ελλάδας, εις βάρος της Ελλάδας), να τελειώνει. Πολύ κράτησε το παραμυθάκι.
    Διότι γνωρίζουμε άριστα πως ΟΛΟΙ οι ισχυροί θέλουν (ωσάν συμμορίες γκάνγκστερζ) να ξεκαθαρίσουν οριστικώς το ποιός θα κάνει κουμάντο στον πλανήτη γιά τον υπόλοιπο 21ο αιώνα... καί το ξεκαθάρισμα αυτό πολύ το αργήσανε ήδη. Οι μέχρι σήμερα μεταξύ τους "συμμαχίες", "φιλίες", "ειρήνες" είναι μόνο γιά το θεαθήναι, καί θα ήταν τελείως παράλογο να συνεχίσουν να ισχύουν επ' αόριστον.

    (Αν ήταν λογικό, τότε τί τα θέλουν τα υπερόπλα που κατασκευάζουν σωρηδόν; Έ; Γιά την ...ειρήνη; )

    Μέχρι τώρα, η Ελλαδίτσα ήταν ο σάκκος του μπόξ όλων αυτών. Αλλά καιρός είναι ν' αρχίσουν ΟΛΟΙ να πληρώνουν τα σπασμένα τους, καί να πάψουν να στέλνουν τον λογαριασμό σ' εμάς εδώ.

    Να φάνε σκ@τά, Δυτικοί κι Ανατολικοί!

    Υγ: Τα πονηρογάτσουλα αυτά, καί γιά λόγους κυρίως μεταφυσικούς, απέφευγαν μέχρι τώρα να κάνουν την αρχή... αναθέτοντας την πρώτη επίθεση σε άλλους. (Βλέπε ηπαπάρα του 1941, που ουσιαστικά ΩΘΗΣΑΝ την Ιαπωνία στο Πέρλ Χάρμπορ.) Αλλά, πού θα πάει; Δεν μπορούν να κάνουν την πάπια επ' αόριστον. Κάποιος θ' ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να την ξεκινήσει τη βρωμοδουλειά... διότι ανάγκα καί Θεοί πείθονται! (Τά 'ξεραν οι αρχαίοι ημών αυτά!)

    Πολύ ευχάριστες (γιά την Ελλάδα) οι ειδήσεις αυτές, επομένως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργοδότα σαν νά 'χεις δίκιο..
      Η παρομοίωση "σάκκος του μπόξ" ήταν πολύ επιτυχημένη. Ξέρουν βέβαια αυτοί καλά ότι όχι μόνο σάκκος δεν είμαστε, αλλά αποτελούμε τον κυρίως αντίπαλο της τελευταίας μάχης.

      "γάτσουλα" τί σημαίνει;

      Διαγραφή
    2. γάτσουλα=γατάκια

      Διαγραφή
  3. Αδελφε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ευστοχη η παρατηρηση, οδηγια. Αυτος το ειχε δει επισης, αλλα δεν μπορεσε να εκτιμηση την τεραστια δυναμη που ειχε ηδη αποκτησει ο εχθρος και σημανε προωρη επιθεση. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.

    https://twitter.com/search?q=%23qanon&lang=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΟ σωστο λινκ.

    https://twitter.com/whoneedsit/status/1158425881540550656

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το 2010 τουλάχιστον, όλο παγκόσμιος χαμός γίνεται...
    Κάποτε θα γίνει!
    Μέχρι τότε τι γίνεται;

    Προς το παρών (εδω και εκατό χρόνια τουλάχιστον, για να μην γράψω 400 + 200 ) γίνεται χαμός στις πλάτες της Ελληνοχριστιανικής Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας, (Ρωμέικης Αυτοκρατορίας) !
    Πόσα χρόνια λέτε πρέπει να περιμένουμε τον γενικό χαμό , χωρίς να κάνουμε τίποτα έστω για να τον προκαλέσουμε αφού ...θα μας ευνοήσει!!!

    Εν τω μεταξύ...




    Και εν τω μεταξύ , Υμείς

    Αναμένωμεν,

    τα μικρά κρατίδια και την αμεσοδημοκρατία για να μας απαλλάξει απο τους λαοπλάνους!
    Οι οποίοι θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας όταν θα αρχίσουν οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για να διαπιστώσουμε μεταξύ των άλλων πως, ηλεκτρονική ψηφοφορία σημαίνει ένα ακόμα βήμα προς τον πλήρη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ έλεγχο μας απο την παγκόσμια ΥΠΕΡΕΛΙΤ!

    Την οποία προσπαθούμε να πολεμήσουμε ...μικραίνοντας την ισχύ των εθνών κρατών μας και βεβαίως βεβαίως αμεσοδημοκρατικά - ηλεκτρονικά!
    Ηλεκτρονικά να πολεμήσουμε τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ της πληροφορικής!!!
    Διότι δεν νομίζω να θέλει κανείς να συγκεντρωνόμαστε στις μικρές – μικρές πλατείες μας και να αποφασίζουμε δια της χειροτονίας η με τα σφαιρίδια στο πιθάρι τα οποία θα μετρά η αδέκαστη και αμερόληπτη επιτροπή ....η με τα όστρακα ...

    Και μια ερώτηση.
    Που οδήγησε η αμεσοδημοκρατία την προ Χριστού Ελλάδα μας;;;

    “Αν και το αθηναϊκό σύστημα εξελίχθηκε, δεν ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με τον πυρήνα των ιδεών της δημοκρατίας. Το τίμημα που πλήρωσαν οι Αθηναίοι για την απομάκρυνση από τις βασικές ιδέες που διαμόρφωσαν την κλασική Αθήνα φόβισε πολλούς από τους ιστορικούς και φιλοσόφους της εποχής, που είδαν καθαρότερα τη σκοτεινή πλευρά της αθηναϊκής δημοκρατίας. Η κλασική δημοκρατία έπεσε σε παρακμή μετά την ήττα της Αθήνας στον Πελοποννησιακό Πόλεμο και υπήρξαν περίοδοι που στην πόλη επικρατούσε εμφανής ολιγαρχία. Μερίδα του πληθυσμού και ορισμένοι φιλόσοφοι (π.χ. ο Πλάτων) υποστήριζαν ανοιχτά την ολιγαρχία και θεωρούσαν τη δημοκρατία σαθρή και ασταθή διακυβέρνηση από τον όχλο. Οι απόψεις τους και η κρίση τους πέρασε διαδοχικά στους αιώνες στις επερχόμενες γενεές διανοητών με τόση σφοδρότητα ώστε η ιδέα της δημοκρατίας απέκτησε «βαριά μυρωδιά για περισσότερα από 2.000 χρόνια»[6..”

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7_%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1

    Βαριά μυρωδιά για περισσότερο απο δυο χιλιάδες χρόνια!
    Τώρα που η “μούχλα έχει εισχωρήσει βαθιά στο μεδούλι” έπαψε να βρωμάει βαριά και ...ΣΟΡΟ μοσχομυρίζει!
    Δεν είναι καινούργια η μυρωδιά βεβαίως βεβαίως!
    Αρχής γενομένης απο την ...κομμούνα του παρισιού η οποία επεκτάθηκε στην κομμουνιστική Ρωσία με την γνωστή Σταλινική κατάληξη, επιχειρεί ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ να έρθει στην Ελλάδα μας ΟΙΚΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ, όπως και όλα τα άλλα κομμουνιστικά μέτρα που ήρθαν ...δια της προεδρικής δημοκρατίας, αλλά εμας μας φταίνε οι Βασιλείς και οι Αυτοκράτορες!

    Υ.Γ.

    Οι πανάθλιοι εξουσιαστές της σκλαβωμένης Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κάνουν να ξεχάσουμε Τον Θεάνθρωπο, Τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό μας, αλλάζοντας το π. Χ με ότι τους κατέβει στο κλούβιο κεφάλι τους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!

    Οι ανόητοι αντίχριστοι αριστεροί τύραννοι τίποτα δικό τους δεν μπορούν να επινοήσουν! Πάντα επάνω στα Ελληνοχριστιανικά βήματα μας θα βαδίζουν υπενθυμίζοντας μας την μικρότητα τους και την
    ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
    ΑΜΗΝ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ αγαπητέ ΔΕ,
      όπως οι αρχαίοι θεοί των Ελλήνων και όπως ο Πατήρ ημών ο εν τοις ουρανοίς και Πατήρ του Ιησού, έτσι κι αλλιώς είμαι υπέρ της Βασιλείας και των Αυτοκρατοριών..Για να ξέρεις..🙂

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμφωνούμαι για ..."το μέλλον του παρελθόντος μας".
      Τώρα βλέπω να είναι η σειρά του Θάλες (μόνο;;;) "να βγάλει καντήλες".
      Πάντως έτσι για να ξέρετε και εσείς , εγώ χαίρομαι με τοποθετήσεις σαν αυτή του “Θάλες” περί αμεσοδημοκρατίας και όχι μόνον , οι οποίες καθόλου δεν με στεναχωρούν. Απεναντίας.
      Και αυτό διότι μας οδηγούν στην αναζήτηση της Αλήθειας που είναι και το ζητούμενο.
      Και αυτήν την Αλήθεια η οποία μας οδηγεί στην πολυπόθητη Ελευθερία μας, Εθνική και ατομική και εξ’αυτής στην Ευδαιμονία που είναι και το ποθούμενο της σημερινής και κάθε εποχής , δεν πρόκειται να μας την φανερώσει καμμία ψηφοφορία και κανένα ανθρώπινης επινόησης σύστημα διακυβέρνησης.

      "Η Αλήθεια
      Του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου (†)*

      Ο άνθρωπος αναζητούσε πάντοτε την υπερβατική πραγματικότητα, με σκοπό να βρει απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αναφέρονται στο μυστήριο του κόσμου και της ανθρώπινης ύπαρξης. Αναζητούσε την «αλήθεια».

      Όμως το θέμα αυτό δεν τίθεται πάντοτε με τον ίδιο τρόπο. Έτσι και οι απαντήσεις που δίδονται και οι συνέπειές τους για τη ζωή του ανθρώπου είναι κάθε φορά διαφορετικές.
      Χαρακτηριστική είναι σ' αυτό το σημείο η περίπτωση του Ποντίου Πιλάτου:


      Ρώτησε τον Χριστό αν ήταν βασιλιάς και ο Κύριος του απάντησε:


      «Γι' αυτό γεννήθηκα και γι' αυτό ήλθα στον κόσμο, για να μαρτυρήσω την αλήθεια. Όποιος είναι από την αλήθεια, ακούει τη φωνή μου» (Ιω. ι-η' 37). Τότε ο Πιλάτος τον ρώτησε: «Τι είναι αλήθεια;» (Ιω. ιη' 38).

      Κατά την αντίληψη του Πιλάτου η αλήθεια πρέπει να είναι κάποια ιδέα, κάποια έννοια και έτσι μπορούμε να ερωτήσουμε: «τι είναι αλήθεια».
      Σ' αυτήν ακριβώς τη βάση εκινούντο και οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι· ζητούσαν την αλήθεια του «τι»!
      Δεν είναι όμως ο δρόμος αυτός η προσφορά της Εκκλησίας. Γιατί, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη, η αλήθεια δεν είναι «κάτι», αλλά «κάποιος».
      ...
      https://www.impantokratoros.gr/4FBEF40C.el.aspx

      Υ.Γ.
      Η ταπεινή άποψη μου είναι πως και παγκόσμιος κακός χαμός να γίνει , το ποθούμενο , τα γεγονότα που όλοι αναμένουμε, εάν εμείς οι Ελληνες δεν έχουμε κατασταλάξει "περί της Αληθείας" ,αργά η γρήγορα , πάλι σκλάβοι θα καταλήξουμε!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ,
      ο καθένας μιλάει για ό,τι θεωρεί πιο σωστό. Συχνά μιλάω και για την Πολιτεία Αρίστων του Αριστοτέλη. Ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί. Με τον φίλο μου Εργδημεργ συνέχεια μιλάμε για Αισυμνητεία. Προϋποθέτει όμως και πάλι το να περάσει η χώρα με σχετικά βίαιο τρ'όπο στα χέρια τίμιων ευπατρίδων μελών του λαού. Δεν σημαίνουν τίποτα όλα αυτά. Όλοι το ψάχνουμε. Και ο Θαλής είναι το ίδιο πολύτιμος στο ιστολόγιό μας όπως κι εσύ.
      Τη λύση όμως τελικά θα την δώσει ο Θεός, και ξέρουμε ποια είναι. 🙂

      Διαγραφή
  6. Η Χίλαρι έχει συλληφθεί.Γινονται τόσα πολλά ,που η κοιμισμένη ανθρώπινη μάζα ,τα αγνοεί τελείως.Μην αφήνετε κανεναν από τους σκατιαρηδες υπαλληλισκους των ερπετων ,να σας γεμίζει με φόβο ,αυτό θελουν .Βάλτε στο μικροσκόπιο τις κινήσεις της κατοχικής ν.δημοκρατιας ,θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για τις αποφάσεις της λέσχης.Ετοιμασθειτε γιατί ερχωνται συγκλονιστικά γεγονότα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή