«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΠΑΥΛΟΣ ΣΠ. ΚΥΡΑΓΓΕΛΟΣ

Σχόλιο Διόδοτου: H ανάρτηση αφιερώνεται στους φίλους EργΔημΕργ, Λύκαστρο και Ιωάννη Αq



Προ γαρ ηλίου δύσεως ώφθη μετέωρα περί πάσαν την γην άρματα και φάλαγγες ένοπλοι, διάττουσαι των νεφών και κυκλούμεναι τας πόλεις (Ευσεβίου Εκκλ. Ιστορία Γ, 8,5)

Αν ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου κι αν ο Κριός είναι το σπίτι του, τότε ένας Ιπτάμενος Κριός είναι σίγουρα ένα πολεμικό αεροπλάνο, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένας Άρης (αεροπόρος). Έτσι ο Κριός, που πάνω του διαφεύγουν ο Φρίξος με την Έλλη, είναι σίγουρα ένα ιπτάμενο όχημα, κάτι “που βρίσκεται ψηλά”, αφού η Έλλη ζαλίζεται και, τελικά, πέφτει...


Γιατί Μιχαήλ και Γαβριήλ;

“Οι ουρανοί είναι δικοί σας”. Μ' αυτό το διαφημιστικό σλόγκαν (λόγιο), η Ελληνική Αεροπορία καλεί τους νέους στις τάξεις της. Αλλά σε ποιον ανήκουν ουσιαστικά οι ουρανοί, δηλ. ο Αέρας; Φυσικά, στον Άρχοντα του Αέρος. Ποιος είναι αυτός ο Άρχων φαίνεται καθαρά στην προς Εφεσίους Επιστολή του Παύλου, όπου (Β,2) μιλάει για τον “άρχοντα της εξουσίας του αέρος”, που προσδιορίζεται με την έννοια του “πνεύματος του νυν ενεργούντος εν τοις υιοίς της απειθείας”. Ο Παύλος βέβαια είναι ο ειδικός επί των θεμάτων του “αέρος”, αφού στην Β' προς Κορινθίους Επιστολή του μας μιλάει (ΙΒ, 2-4) για ένα συγκεκριμένο άνθρωπο, που γνωρίζει (πολλοί λένε ότι πρόκειται για τον ίδιο) πως ανέβηκε μέχρι τον τρίτο ουρανό (“αρπαγέντα τον τοιούτονν έως τρίτου ουρανού”) (1). Πέρα απ' αυτόν τον ειδικευμένο μάρτυρα όμως (τον Παύλο) παραμένει ζωντανή μέχρι σήμερα κι η λαϊκή έκφραση “τον πήρε και τον σήκωσε” (ενν. στον αέρα), για άνθρωπο,που είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, έγινε όργανο του Διαβόλου(2). Και τίθεται το ερώτημα: ποιός μπορεί ν' αντισταθεί στον Άρχοντα της εξουσίας του αέρος; Την απάντηση την βρίσκουμε μέσα στην Αποκάλυψη πάλι (ΙΒ, 7-9):

7.και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού – του πολεμήσαι μετά του Δράκοντος. Και ο Δράκων επολέμησε και οι άγγελοι αυτού, 8.και ουκ ίσχυσεν, ουδέ τόπος ευρέθη αυτώ έτι εν τω ουρανώ. 9.και εβλήθη ο Δράκων – ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην, εβλήθη εις την γην, και οι άγγελοι αυτού μετ' αυτού εβλήθησαν”.

Βλέπουμε εδώ την περιγραφή μιας κανονικής αερομαχίας, της Πρώτης στην Ιστορία, που αναφέρεται σαν πόλεμος εν τω ουρανώ, ανάμεσα σε δυο ισχυρούς αντιπάλους στον πιστό στη Θεία Θέληση αρχάγγελο ή ταξιάρχη Μιχαήλ και στον Άρχοντα της εξουσίας του Αέρος, που εδώ βλέπουμε καθαρά ποιος είναι και πως κατονομάζεται: Διάβολος και Σατανάς, με την μορφή του Δράκου, δηλ. του αρχαίου (Ξαρχικού) και μεγάλου Φιδιού. Έτσι φαίνεται καθαρά τόσο η θεολογική όσο και η αεροπορική λογική της επιλογής του αρχαγγέλου Μιχαήλ σαν προστάτη αγίου της Ελληνικής Αεροπορίας, που γιορτάζεται την 8ην Νοεμβρίου μαζί με τον Γαβριήλ. Η 8η Νοεμβρίου αντιστοιχεί περίπου στο μέσον του ζωδίου του Σκορπιού (μεσοδιάστημα) κι αυτό έχει ειδική σημασία, αφού ο Σκορπιός στον αρχαίο ζωδιακό (ειδικά αιγυπτιακό), παριστάνεται με φίδι, δηλ. τον αρχαίο Όφιν ή Δράκοντα. Το ότι ο Δράκων είναι αστρονομικό-αστρολογικό φαινόμενο ή μέγεθος φαίνεται απ' το κείμενο στην Αποκάλυψη(ΙΒ,4), όπου αναφέρεται πως η ουρά του “σύρει το τρίτον των αστέρων του ουρανού”. Το κόκκινο χρώμα του (πυρρός) κι η εξουσία του Σκορπιού απ' τον Άρη (το “πνεύμα του κακού” - Νερκάλ), μας πείθουν τελικά για την περιγραφή της ταυτότητάς του, όπως παραπάνω δόθηκε.

Παραμένει βέβαια, μετά απ' όλη αυτή την εξήγηση, το ερώτημα για τον Γαβριήλ, γιατί να εορτάζεται κι αυτός μαζί με το Μιχαήλ σαν προστάτης της Ελληνικής Αεροπορίας, αφού δεν αναφέρεται κι αυτός στην ουράνια (αεροπορική) μάχη μαζί με το Μιχαήλ. Η εξήγηση είναι απλή, παρά το ότι δεν βγαίνει άμεσα: ο Γαβριήλ είναι ο αρχάγγελος του Ευαγγελισμού αυτός που πήγε το μήνυμα της Παρθενοσυλλήψεως στην Παρθένο. Αυτήν ακριβώς την Παρθένο παραμονεύει ο Δράκων, για να της αρπάξει το παιδί (τον Θείο Υιό) μόλις γεννήσει κι αυτός είναι ο λόγος της αερομαχίας στον ουρανό, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη: ο Γαβριήλ είναι ο εκτελεστής (μέσω του Ευαγγελισμού) της Θείας Εντολής για την Παρθενοσύλληψη (επιτελικό αεροπορικό σχέδιο) κι ο Μιχαήλ ο υπερασπιστής της επιτυχίας του (επιχειρησιακή αεροπορική κίνηση). Έτσι λοιπόν είναι κι οι δύο υπεύθυνοι της ουράνιας ευταξίας και της αποκρούσεως των σχεδίων του Δράκοντος ή Άρχοντος του Αέρος.


Κριός και Αργώ

Ας επανέλθουμε στις αρχικές σκέψεις μας για τον Κριό του Φρίξου. Πέφτοντας η Έλλη, στην προσπάθεια για το πέρασμα του Ελλήσποντου, το ταξίδι συνεχίζεται απ' τον Φρίξο (πολλοί λένε πως συνοδεύεται απ' τον οπλοδιδάσκαλό του Κριό) μέχρι που φτάνει στη χώρα του Αιήτη (γιού του Ήλιου) που του παρέχειάσυλο, και το κριάρι σφάζεται, σαν ευχαριστήρια θυσία, κι αφιερώνεται το χρυσόμαλο δέρμα του στο άλσος του Άρη.

Παρατηρούμε βέβαια πως αυτό, που ονομάζεται “χρυσόμαλο δέρας”, δίνεται για φύλαξη στο άλσος του Άρη, θεού του πολέμου και κυβερνήτη του Κριού (αστρολογικά), πράγμα που σημαίνει, σε σημερινή επιστημονική γλώσσα, πως δίνεται για φύλαξη ή συντήρηση σε κάποιο ειδικό στρατόπεδο, το φυλάει δε ο Δράκων. Έχουμε δηλ. ένα Εσφαγμένο Κριό ή Αμνό, που τον παραφυλάει ο Δράκων, κι είναι ακριβώς αυτή η εικόνα η ίδια που βλέπουμε στην Αποκάλυψη (ΙΒ,11) σα συνέχεια των όσων είπαμε για το Μιχαήλ, όπου αναφέρεται ότι “αυτοί ενίκησαν αυτόν (τον Δράκοντα ή Διάβολον) δια το αίμα του αρνίου”.

Έχουμε δηλ. εδώ από δύο πηγές (Ελλ. Μυθολογία και Αποκάλυψη) αναφορά σε μια συγκεκριμένη πράξη, τη θυσία του Κριού ή Αμνού, που έκτοτε λέγεται Εσφαγμένος Αμνός (ή Κριός) το δε “αίμα” του χρησίμευσε για τη “νίκη”.
Αυτός ο Κριός ή το Χρυσόμαλον Δέρας πρέπει νάναι κάτι πολύ σημαντικό για την Ελληνική Αεροπορία, αφού οι εκλεκτοί των Ελλήνων (οι Αργοναύτες) κάνουν ολόκληρη υπερπόντια εκστρατεία (όπως θα λέγαμε σήμερα) για να το πάρουν και να το φέρουν πίσω στην Πατρίδα. Έτσι, έχοντας επικεφαλής τον Ιάσονα πηγαίνουν στην Κολχίδα και το παίρνουν. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε τα εξής 3 άκρως κρίσιμα δεδομένα, προκειμένου να καταλάβουμε το εσωτερικό νόημα του Μύθου: 1)Η λέξη Ιάσων είναι δωρικός τύπος της ιωνικής λέξης Ιήσων, που στη μικρασιατική διάλεκτο έγινε Ιησούς-γιατρός ή σωτήρας. 2)Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες επιβιβάζονται στην Αργώ, που είναι αεροπλάνο και όχι σκάφος θαλάσσης, αφού, προκειμου να περάσει τις Συμπληγάδες Πέτρες, κάνει τεστ (δοκιμή) με ένα περιστέρι, κι αυτό, κατά την άποψή μου, σημαίνει αναγνώριση ρευμάτων αέρος κι όχι θαλάσσης, πρόκειται δηλ. για δοκική αεροστροβίλων (κι όχι υδροστροβίλων) σκάφους 3)Τον Κριό στέλνει στα παιδιά η μητέρα τους Νεφέλη για να σωθούν. Αλλά η λέξη Νεφέλη σημαίνει “δίχτυ που πιάνουν τα πουλιά”, κι αυτή είναι μια καθαρά αέρινη σημασία, που δηλώνει ένα “μητρικό αεροσκάφος” (κάτι σαν εναέριο αεροπλανοφόρο).

Η ινδονησιακή λέξη Merpati, παραφθορά (κατά την άποψή μου) της απωλεσθείσας δωρικής λέξης “μερκάτι” που σημαίνει περιστέρι, φαίνεται νάχει σχέση με την εβραϊκή λέξη merkabah-όχημα θείου φωτός (ενν. ιπτάμενο) και συσχετίζεται α)με το περιστέρι, που στέλνει για δοκιμή ο Ιάσων, β)με την συνώνυμη λέξη πελειάς-περιστέρι, γ)με τον Πελία, θείο του Ιάσονος, που τον στέλνει στην αποστολή, δ)με το ξύλο της Δωδώνης, που μιλάει και τοποθετείται στην πλώρη της Αργούς, απ' το μαντείο που ιδρύθηκε από πελειάδες-περιστερές.


Το Merkabah ή Νεφέλη

Ξεκινώντας απ' τον εσωτερικό εβραϊκό όρο Maasen Merkabah – Το έργο του Οχήματος, όπως είναι παρμένος απ' την εικόνα στο κεφ. Α' του Ιεζεκιήλ, κι αφού συσχετίσουμε, εν παρόδω πληροφοριακά (μια που είναι εκτός θέματος) τη διαδικασία των Δύο διδασκαλιών για το όχημα με την ανάλογη βουδιστική (Hahajana – Μεγάλο Όχημα και Minajana – Μικρό Όχημα) ας προχωρήσουμε στην διαπίστωση της επίσημης (κρατικής) εκμεταλλεύσεως εκ μέρους των Η.Π.Α. (συγκεκριμένα της N.A.S.A.) των αεροπορικών πληροφοριών που παρέχονται στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ (Α' και Ι'), όπως αναλύονται στο βιβλίο του Μπλούμριχ με τίτλο “Ηνεώχθησαν οι ουρανοί”, που αναφέρεται στα σχετικά πειράματά του στη N.A.S.A. Στο βιβλίο The book of knowledge: The keys of Enoch του J.J. Hurtak, στο οποίο αναφέρθηκα στο άρθρο μου για την Αποκάλυψη, δίνονται τα ακόλουθα δύο σχεδιαγράμματα για αεροσκάφη τύπου Merkabah.

Έχοντας κατά νουν πως ο γιος της Ευφραάθα (Εφφραθά κατά τους Ο'), απ' όπου πήρε το παλιό της όνομα η Βηθλεέμ, είναι ο Ωρ, λεξικό πρότυπο του Ώρου, μυητικού συμβόλου του Ιησού (ετυμολογικού κρυπτογραφικού της Αφροδίτης), αντιλαμβανόμαστε ότι ο Ιησούς (ή Ιάσων) ή Φως του Κόσμου όπως αυτοαποκαλείται: [Ιω. Η', 12] μπορεί να ονομαστεί Αύρος ή Αύγος (αφού αυρά ή αυλά-αυγά ή αυγή, το φως της αυγής) και, με σύμπτυξη του ΑΥ σε Ω, Ώρος, περιγραφόμενος μέσα στη ρηματική διακύρηξη: “μόνο μια ψυχή, η μεγάλη ψυχή του Ώρου, γέννησε, αυτοδιαμοιραζόμενη, όλες τις ψυχές, που σφαδάζουν στο Σύμπαν”. Η περιγραφή αυτή δίνεται με το γνωστό γλαφυρό τρόπο του A.E. Van Vogt στο βιβλίο του Ptath, οπότε έχουμε την περιεχόμενη ειδωλική απόδοση της μερκαμπικής ή αργοναυτικής πορείας του σαν κλείδα της θεϊκής, μέσω ενσαρκώσεων και μετενσαρκώσεων, διασποράς του.

To Merkabah (ή Merkavah) ορίζεται σαν “όχημα θείου φωτός, χρησιμοποιούμενο απ' τους Κυρίους (Masters), για να διεισδύσουν και αφιχθούν... μέσα στις πολλές διαστάσεις του Θείου Νου”. Ο ορισμός αυτός που δίνεται με αναφορά στον Ιεζεκιήλ (Α, 4-28) και στο Β' Βασιλειών (Β' 11) συνδέεται άμεσα με την έννοια της “φωτεινής νεφέλης” στην Καινή Διαθήκη (π.χ. Ματθ. ΙΖ,5 ή Μαρκ.Θ,7), ιδιαίτερα στα εδάφια εκείνα, που έχει μια ξεκάθαρη αεροπορική (αεροδρομική) έννοια: Μαρκ. ΙΓ,26 (“ερχόμενον εν νεφέλαις”), Λουκ. ΚΑ,27 (“ερχόμεννο εν νεφέλη μετά δυνάμεως” [προφανώς στρατιωτικής]) και Αποκαλ. Α,7 (“έρχεται μετά των νεφελών”). Ιδιαίτερα το εδάφιο Ι',1 στην Πρώτη προς Κορινθίους Επιστολή του (ειδικού στα αεροπορικά όπως είδαμε) Παύλου (“υπό την νεφέλην ήσαν”) μας συνδέει άμεσα με την Παλαιά Διαθήκη, όπου το βασανιστικό μοτίβο της Νεφέλης στην Έξοδο επισκιάζει κάθε άλλη εικόνα στον άξονα της Ερυθράς. Έτσι βλέπουμε την ορδή που οδηγεί ο Ουσαρσήφ (Μωυσής) έξω απ' την Αίγυπτο να βρίσκεται πίσω απ' την ορδή και μπροστά απ' τους Αιγυπτίους. Και ξαφνικά: ενώ η μέρα συνεχίζει για τους ανθρώπους της ορδής, στο μέρος των Αιγυπτίων ξαφνικά νυχτώνει (η σωστή λέξη: σκοτεινιάζει). Πρόκειται βέβαια για την περίφημη Μαύρη Ακτίνα, το σκοτεινό όπλο ενός UFO ή Νεφέλης, δηλ. Μητρικού Σκάφους, που περιπολεί πάνω απ' τον “περιούσιο λαό” τη στιγμή της “Εξόδου”. Το ότι η Νεφέλη (ή σκάφος του “Θεού” του Μωυσή) είναι απλά ένα κοσμοσκάφος (UFO) φαίνεται απ' το ότι κάθε φορά , που η Νεφέλη κατεβαίνει (προσγειώνεται για άμεσες οδηγείες προς τον Μωυσή), κατεβαίνει μαζί της κι ένα μυστηριώδες αντικείμενο, που οι Ο' μεταφράζουν “στύλος”. Πρόκειται βέβαια για ένα τρίποδα στηρίξεως, που χρησιμοποιούν τα UFO αυτής της τεχνολογίας για προσεδάφιση. Φυσικά ο πραγματικός Θεός δεν χρειάζεται “νεφέλες”, τρίποδα και γενικά “υλικά μέσα” εμφανίσεως, ενώ ένας τεχνητός θεός, σαν τον Νόμμο των Ντόγκον, όπως έχει περιγραφεί στο βιβλίο Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ του Ρ. Τεμπλ, έχει βέβαια ανάγκη από μεταλλικά σκάφη (βροντές) με προωθητήρες (φωτιές) και ανθρώπινες απώλειες (τιμωρία αμαρτωλών). Το παράπλευρο σχήμα με το αρχαίο αιγυπτιακό αεροπλάνο αποδεικνύει την υψηλή τεχνολογία της περιοχής στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας, πολύ περισσότερο που και οι Έλληνες της Μ. Ελλάδας, τουλάχιστον, επιδίδονταν στο συναρπαστικό σπορ, όπως προκύπτει απ' την κατασκευή αεροπλάνου, της γνωστής Περιστεράς, απ' τον Έλληνα Αρχύτα (βλ. σχετική ανακοίνωση του Κ. Χασάπη).

Το ότι ο Αρχύτας ονόμασε τον πτητικό μηχανισμό του Περιστερά, δείχνει τις γνώσεις, που είχε ο αρχαίος κατασκευαστής, για τα κρυπτογραφημένα και μυστικά διαφυλαγμένα απόρρητα της ναυσιπλοίας (διάβαζε αεροπλοίας) της Αργούς, όπως τα ανέλυσα παραπάνω (στην παραγ. Κριός και Αργώ). Παρόμοια και οι Κολομβιανοί έχουν να παρουσιάσουν με την συλλογή Μπάνκο ντε Κολόμπια, το παρακείμενο χρυσό τεχνούργημα, που ο ΙβάνΣάντερσον (ερευνητής) θεωρεί μοντέλο αρχαίου αεροπλάνου. Χωρίς να ξεχνάμε: 1ον)οτι εκεί, στην περιοχή Περού-Κολομβίας, βρίσκεται η κοιλάδα της Νάζκα με τους αεροδιαδρόμους της, 2ον)ότι όπως έχω αποδείξει οι λέξεις Κολομβία-Περού σημαίνουν περιστέρι.

Ωστόσο οι Ινδοί (κατά τον Όμηρο, α, 22-24, οι ανατολικοί Αιθίοπες), πολύ πιο προοδευμένοι τεχνολογικά, δε μασάνε τις θεωρίες περί Νεφέλης, και γι' αυτό δεν μασάνε και τα λόγια τους: μιλάνε ξεκάθαρα για τεχνολογία αέρος- αέρος, δηλ. για τα περίφημα Βιμαάνας, που οι οδηγίες κατασκευής τους βρίσκονται στη Σαμανρανγκάνα Σουτραντάρα και αναδημοσιεύτηκαν στο περ. ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τ. 7-8 (Ιούλ.-Αυγ. '79, σελ. 38). Η λέξη βιμάνα, κατ' εμέ, είναι κι αυτή ελληνική (4) και αποδίδει τη φράση “βήμα+άνω” ή “βήμα+άναξ”, και σημαίνει το θρόνο, που βρίσκεται ψηλά, όπως αναφέρεται και για τους κινέζους βασιλιάδες (αυτοκράτορες), τους Γιους του Ουρανού, πως ταξίδευαν στον ουρανό. Το καύσιμο ανυψώσεως, ο υδράργυρος (5), αναφέρεται καθαρά, Ινδιάνικο (και όχι ινδικό) είναι το αεροπλάνο του Γκουσμάο, περιστατικό που περιγράφεται στο βιβλίο του Robert Charroux με τίτλο “Η άγνωστη ιστορία των ανθρώπων πριν 100.000 χρόνια” (Πείραμα και ανύψωση:30/10/1709,βλ. Σελ. 204-205).

Τελειώνοντας μια τόσο περιφερειακή – και ατελή – αναφορά σ' ένα θέμα τόσο αιθέριο και ατελείωτο, ας πούμε πως wright στα αγγλικά σημαίνει Δεξιό, Ορθό, Σωστό. Όμως δεν είναι Σωστό (wright) πως οι αδελφοί Wright ανακάλυψαν, τον προηγούμενο αιώνα, το αεροπλάνο, όπως και οι Μογκολφιέρι το αερόστατο. Η αρχή έγινε, πολύ πιο παλιά από κάποιον Αρχύτα. Κι αυτός ήταν – τι άλλο; - Έλληνας μαθηματικός και φιλόσοφος...
Υ.Γ. Όσοι αγνοούν τον μεγάλο φιλόσοφο Αρχύτα δεν φταίνε. Ο Αριστοτέλης έγραψε ειδικό βιβλίο γι' αυτόν, αλλά κι αυτό, όπως πολλά άλλα, “χάθηκε”.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.Το πλήρες κείμενο στη Β' Κορ.ΙΒ έχει ως εξής:[(2)οίδα άνθρωπον εν Χριστώ προ ετών 14. είτε εν σώματι ουκ οίδα, είτε εκτός του σώματος ουκ οίδα, ο Θεός οίδεν. Αρπαγέντα, τον τοιούτον έως τρίτου ουρανού(3)και οίδα τον τοιούτον άνθρωπον, είτε εν σώματι είτε εκτός του σώματος ουκ οίδα, ο Θεός οίδεν.(4)ότι ηρπάγη εις τον παράδεισον και ήκουσεν άρρητα ρήματα, α ουκ εξόν ανθρώπω λαλήσαι.] Βλέπουμε εδώ πως δένει το παυλικό “ουκ εξόν λαλήσαι” με το αποκαλυψιακό “σφράγισον τους λόγους”. Επιπλέον η έννοια της αρπαγής, όπως βγαίνει απ' τις λέξεις “αρπαγέντα” και “ηρπάγη”, μας θυμίζει την αρπαγή του Ηλία με το πύρινο άρμα (άρμα Ισραήλ, Δ' Βασιλ. Β',11) και το Δ, 17, στην Α' προς Θεσαλονικείς “αρπαγησάμεθα εν νεφέλαις” αλλά και τις ακόμή πιο σύγχρονες αρπαγές των αφγανών γυναικών απ' τους βαρβάρους σοβιετικούς των ελικοπτέρων κατά την πρόσφατη εισβολή τους στο Αφγανιστάν.

2.Μεταφορικά για εκνευρισμό ( ο εκνευρισμένος απειλεί για τον αντίπαλο: “θα τον πάρει και θα τον σηκώσει”), κυριολεκτικά για ανύψωση, όπως γίνεται στα δαιμονόληπτα μέντιουμ. Σχετική είναι η πασίγνωστη ιστορία του Σίμωνος του Μάγου, που ανυψώθηκε μπροστά στο Νέρωνα, αλλά γκρεμίστηκε με αρά του Πέτρου. Φυσικά οι ανυψώσεις ή αιωρήσεις αγίων αποδίδονται απ' την Εκκλησία στην αγιωσύνη τους.

3.Ωστόσο και ο Διάβολος, την ώρα των πειρασμών στην έρημο, ανυψώνει τον Ιησού (προφανώς πετώντας) και τον ανεβάζει στο πτερύγιον (ψηλό εξωτερικό άκρο) του ιερού, όπως αναφέρει και ο Μάρκος (Δ,5) και ο Λουκάς (Δ,9), προτρέποντας τον να πέσει κάτω και να μην πάθει τίποτα, αφού είναι ο Υιός του Θεού. Ο Μάρκος επίσης (Δ,8), αναφέρει πως τον ανέβασε και στο ψηλότερο όρος της Γης. Μια που τα Ιμαλάϊα είανι το αναντίρρητα ψηλότερο βουνό της Γης, φαίνεται πως οι φήμες για μετάβαση του Ιησού εκεί έχουν βάση, αλλά όχι όπως το θέτουν οι θεοσοφιστές: βρέθηκε εκεί για να αντιμετωπίσει το Σατανά (άρα και τους σατανιστές της περιοχής) κι όχι, όπως βλάσφημα ισχυρίζονται, για να διδαχθεί.

4.Η σανσκριτική θεωρείται γνήσια δωρική διάλεκτος ( λέξη μεταφράζεται απ' τον Κ. Γεωργανά “ως εάν κρητικά”.

5.Εσφαλμένα ο Νικ. Βαχαμίδης στο βιβλίο του για την Ατλαντίδα “Η ανεύρεσις της προκατακλυσμιαίας Ατλαντίδος”, αναφέρεται σε υδρογόνο. Ο υδράργυρος (Mg) αντιστοιχεί αστρολογικά, στον Ερμή, αποδιδόμενο στα λατινικά, σαν Mercurius, τόσο κοντά στο εβραΐκό Merkabah.

6.Η “περιστερά του Αρχύτα” περιγράφεται σαν ξύλινο ομοίωμα πουλιού, που πετούσε με την ενέργεια βάρους ηρτημένου σε τροχαλία και πεπιεσμένου αέρα, που διέφευγε από κάποια σχισμή.


πηγή: Coincidentia Oppositorum


Περισσότερα "βημ-άνας".. εδώ  🙂 





15 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου φίλε Κώστα

    Σ'ευχαριστώ που έτυχα αυτής της ιδιαίτερης τιμής με την αφιέρωση τού εξαιρετικού τούτου άρθρου. Να έχεις την ευλογία του Θεού.

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά τα έχουν κάνει τουρλομπούκι.!!Έχουν μπερδέψει το σώβρακο με την γραβάτα,όλα όσα βλέπουμε και διαβάζουμε δίπλα μας δεν είναι παρά μια άθλια διεστραμμένη εξέλιξη των Ελληνικών Γνώσεων.Ναι μεν τους αρέσει να λένε και να μιμούνται τα προιόντα του Πνεύματος των Ελλήνων απο την άλλη δε δεν καταλαβαίνουν τι μας έλεγαν οι προγονοί μας. Ένα μικρό παράδειγμα...γράφει στο κείμενο..." Έχουμε δηλ. εδώ από δύο πηγές (Ελλ. Μυθολογία και Αποκάλυψη) αναφορά σε μια συγκεκριμένη πράξη, τη θυσία του Κριού ή Αμνού, που έκτοτε λέγεται Εσφαγμένος Αμνός (ή Κριός) το δε “αίμα” του χρησίμευσε για τη “νίκη”."

    Ο Αμνός ΔΕΝ σημαίνει ούτε αρνί ούτε κριός ούτε εσφαγμένος αμνός αν είναι ποτέ δυνατόν...το Αρνός, Αρνών, Άρνυμαι, Αρνύμενος, αρνύσθην κλπ όλα δηλώνουν ΝΙΚΗ...ΝΙΚΗΤΗΣ...ούτε σφαγμένος ούτε θυσιασμένος, ούτε έχει καμία σχέση με τα αρνάκια της φύσης.Συνώνυμο του Αμνός είναι ο Αρνός που σημαίνει Νικητής...Του ΑΜΝΟΥ, του Αρνού, Του Αγνού Πυρός, του Νικητού.
    Στο Άργος όμως γιόρταζαν την Αρνίδα (Αρνίς) προς τιμή του Κυνός.Ποιος ήταν ο Κύων;Το Ελληνόπουλο «αρνύμενον ην τε ψυχήν» τώρα έχει μπροστά του δύο νέες ιερές αποστολές. Και αυτές δεν είναι άλλες από το να ξεσκαρτάρει τα "μπάζα" και τον σανό που του δίνουν σαν πνευματική τροφή.Και το καθάρισμα του ληστρικού Κοπρώνα των Βαβυλωνίων που έστησαν στην χώρα μας.
    Αποτέλεσμα αυτής της διαστρέβλωσης που γίνεται σήμερα στον πνευματικό κόσμο είναι η τρισάθλια και τραγική εικόνα που έχουν όλες οι θρησκείες σήμερα χωρίς να εξαιρούμε καμία. Όλοι τους άθλιοι έμποροι και διαχειριστές τεράστιων περιουσιών , αλλά κατά βάθος είναι πάμπτωχοι σε ήθος, σε πνευματικές αλήθειες και νοημοσύνη. Όλα τα ιερατεία και οι θρησκείες πουλάνε..."τρίχες"...

    Επίσης άλλο Κριός και άλλο Χρυσόμαλλο Δέρας ή Κώας...διότι οι αρχαίοι συγγραφείς ήξεραν πολύ καλά την διαφορά ανάμεσα στις δυο λέξεις (Δέρας και Κώας) και αλλού υπάρχει η λέξη Κώας και αλλού η λέξη Δέρας...ο Διόδωρος στο βιβλίο Δ ομιλεί για Δέρας και ξεχωρίζει κανείς ότι άλλο ο Κριός και άλλο το Δέρας....ο Κριός ήταν η ναύς με την οποία ταξίδεψαν οι Αργοναύτες, και είχε επάνω της προτομή Κριού...

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας λέει στο αρχαίο κείμενο....


    " κατὰ δέ τι λόγιον θύσαντα τὸν κριὸν ἀναθεῖναι τὸ δέρος εἰς τὸ τοῦ Ἄρεος ἱερόν. μετὰ δὲ ταῦτα βασιλεύοντος τῆς Κολχίδος Αἰήτου χρησμὸν ἐκπεσεῖν ὅτι τότε καταστρέψει τὸν βίον ὅταν ξένοι καταπλεύσαντες τὸ χρυσόμαλλον δέρος ἀπενέγκωσι. διὰ δὴ ταύτας τὰς αἰτίας καὶ {διὰ} τὴν ἰδίαν ὠμότητα καταδεῖξαι θύειν τοὺς ξένους, ἵνα διαδοθείσης τῆς φήμης εἰς ἅπαντα τόπον περὶ τῆς Κόλχων ἀγριότητος μηδεὶς τῶν ξένων ἐπιβῆναι τολμήσῃ τῆς χώρας. περιβαλεῖν δὲ καὶ τῷ τεμένει τεῖχος καὶ φύλακας πολλοὺς ἐπιστῆσαι τῶν ἐκ τῆς Ταυρικῆς· ἀφ´ ὧν καὶ τερατώδεις παρὰ τοῖς Ἕλλησι πλασθῆναι μύθους. διαβεβοῆσθαι γὰρ ὅτι πυρίπνοοι ταῦροι περὶ τὸ τέμενος ὑπῆρχον, δράκων δ´ ἄυπνος ἐτήρει τὸ δέρος, ἀπὸ μὲν τῶν Ταύρων μετενεχθείσης τῆς ὁμωνυμίας ἐπὶ τὴν τῶν βοῶν ἰσχύν, ἀπὸ δὲ τῆς κατὰ τὴν ξενοκτονίαν ὠμότητος πυρπνεῖν τοὺς ταύρους μυθολογηθέντος· παραπλησίως δὲ τοῦ τηροῦντος τὸ τέμενος Δράκοντος ὀνομαζομένου, μετενηνοχέναι τοὺς ποιητὰς ἐπὶ τὸ τερατῶδες καὶ καταπληκτικὸν τοῦ ζῴου. τῆς ὁμοίας δὲ μυθολογίας ἔχεσθαι καὶ τὰ περὶ τοῦ Φρίξου λεγόμενα. διαπλεῦσαι γὰρ αὐτόν φασιν οἱ μὲν ἐπὶ νεὼς προτομὴν ἐπὶ τῆς πρῴρας ἐχούσης κριοῦ,"

    Με την φράση... " θύσαντα τὸν κριὸν " είτε ο Φρίξος κατέστρεψε το ιπτάμενο μέσον με το οποίο πέταξε/ταξίδεψε είτε το αποσυναρμολόγησε.


    Κριός= τας τραχείας κόγχας καλούσι Κρειούς ....και τα ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ !! (Ησύχιος)

    Κριός Ασελγόκερως ην εν τη Ακρόπολι κριός ανακείμενος μέγας χαλκούς.Σύμφωνα πάλι με τον Ησύχιο.

    Άλλο ο Κριός δηλαδή το ιπτάμενο άρμα/ναύς που μετέφερε τον Φρύγα-Φρίξο και άλλο πράγμα το Χρυσόμαλον Δέρας/Βιβλίο.Το Δέρας ήταν επιστημονικό βιβλίο που είχε σχέση με την τιθάσευση της ηλιακής ενέργειας.Με τις χρυσές ακτίνες του ήλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Merkabah, που ονομάζεται επίσης Merkaba, είναι το θεϊκό ελαφρύ όχημα που ταξιδεύει κανείς στον ΑΙΘΕΡΑ, αν θέλετε το αποκαλείται και...ΑΡΓΩ. Το ότι η γλώσσα των Εβραίων στηρίζεται στα Ελληνικά δεν το λέω εγώ ένας δικός του ο Γιαχούντα το έχει γράψει και σε βιβλίο.

    Η λέξη Merkaba ετυμολογείται ως εξής , "Mer" σημαίνει Φως. "Ka" σημαίνει Πνεύμα. "Ba" σημαίνει Σώμα. Το φωτεινό κυκλικά περιστρεφόμενο φωτεινό όχημα...που περιβάλλεται από αντικριστά πεδία φωτός η ενέργειας , που μεταφέρεται από την μια διάσταση στην άλλη. Μέχρι άρμα μάχης Merkava Mk 4 έχουν φτιάξει με αυτό το όνομα οι Ισραηλινοί.
    http://www.proelasi.org/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-merkava-mk-4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λύκαστρε,
      και πάλι πολλά ευχαριστώ για τα συμπληρωματικά στοιχεία. Βέβαια αδίκως πιστεύω βιάστηκες να ακυρώσεις τον Κυράγγελο, τον σημαντικότερο στην ετυμολογία που έχω γνωρίσει ως τώρα. Γιατί είναι ξεκάθαρος στην πρόταση, δεν λέει κάτι διαφορετικό όπως εικάζεις. Η λέξη "έκτοτε", καθώς και η λέξη νίκη σε εισαγωγικά, αποδεικνύουν ότι λέτε το ίδιο πράγμα, κι όχι ότι είναι άσχετος.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα δεν ακυρώνω κανένα...αν πρόσεξες δεν ανέφερα καν το όνομα του...για ιερατεία, θρησκείες και πνευματική αμεριμνησία μίλησα. Έχω διαβάσει αρκετά δικά του ξέρεις...διαβάζω σχεδόν τα πάντα.!

      Διαγραφή
  5. Για τον Αρχύτα ανατρέξατε στο Noctes Atticae του Aulus Gellius και θα διαβάσετε περισσότερα. Σώζεται απο το πανεπιστήμιο του Michigan και είναι εν μέρη στα Αγγλικά και εν μέρη στα Λατινικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πάμε στα του Μιχαήλ και Γαβριήλ...λέει στο κείμενο..
    7.και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού – του πολεμήσαι μετά του Δράκοντος."

    Δηλαδή έγινε μεγάλος πόλεμος στον ουρανό (η γνωστή Τιτανομαχία απο εκεί ξεκίνησαν όλα) και ο Μιχαλάκης και τα γκαρντάσια του πολέμησαν ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.!! Δηλαδή πολέμησαν ΜΑΖΙ και όχι ΕΝΑΝΤΙΩΝ του.!! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Ταξιάρχης Μιχαήλ είναι ο προστάτης της Πατρίδας μας.Τρίχες....Ο Ταξ. Μιχαήλ είναι ο προστάτης των Εβραίων ενώ ο Ταξ. Γαβριήλ είναι ο προστάτης των Ελλήνων και το όνομα του έχει καθαρά Ελληνικό ετυμολόγημα, κάτι που αποφεύγουν να λένε όλοι. Εσκεμμένα; δεν ξέρω. Γα(Β)-Ρα-Ηλ....τώρα το τι σημαίνει θα το πούμε άλλη φορά.

    Στην Αραβική γλώσσα ο Μιχαήλ [προφέρεται Μι κάλα, το οποίο προέρχεται από το Μι κά Άλλαχ. Τρείς λέξεις Μι Κά (όπως) Άλλαχ (θεός).Ποιός είναι ο Μι όπως τον θεό; Εδώ σας θέλω.!!Μι όπως ο θεός...Δηλαδή Μι αντίγραφο του θεού..δεν πήγε ακόμα ο νούς σας;; Η καταγωγή των μισών Εβραίων είναι Χαλδαϊκή, και στην γλώσσα αυτή η Σελήνη ονομάζεται Μις.!!

    Δείτε αυτό για τον Ταξ. Μιχαήλ και τι λέει στην Π, Διαθήκη ως προς την σχέση του με τους Εβραίους.
    Top 5 Bible Verses About Michael The Archangel
    https://www.patheos.com/blogs/christiancrier/2015/10/22/top-5-bible-verses-about-michael-the-archangel/

    Daniel 12:1 “At that time shall arise Michael, the great prince who has charge of your people.

    “prince of Greece” will replace the ”prince of Persia” which may be another powerful demon or again, Satan himself.

    Καταλαβαίνετε τώρα την διαφορά;;Βασικά εδώ αναφέρεται ο συγγραφέας της Π.Δ. στον Μ. Αλέξανδρο τον οποίο ονομάζει Σατανά. Βασικά για αυτούς ο κάθε Έλληνας είναι σαν Σατανάς για αυτούς...και αυτοί οι δύο Μι-κα-Αλλάχ και ο Γα(β)-Ρα-Ηλ είναι πάντα σε ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    “prince of Greece” will replace the ”prince of Persia” which may be another powerful demon or again, Satan himself."

    Υ.Γ Φτάνει τόσα για σήμερα..σας αφήνω να τα επεξεργαστείτε χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα! Τα στοιχεία που μάς έδωσες μού θύμισαν αυτό:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Legion_(2010_film)
      Δεν μού είπες όμως.. Το Objective το έχεις δει; Αν όχι, δες το απόψε.

      Διαγραφή
  7. Aγαπητέ Κώστα έχω δει και την ταινία Legion και την ταινία Objective . Μου άρεσε περισσότερο η πρώτη. Δεν είναι τυχαίο ότι η ταινία Objective αφορά σαν χώρο τον γεγονότων το Αφγανιστάν.!! Εκεί υπάρχει ολόκληρος υπόγειος κόσμος, υπόγεια πολιτεία....και οι κάτοικοι της δεν είναι φιλικοί προς τους κατοίκους που βρίσκονται στην επιφάνεια.!!Ούτε είναι τυχαίο ότι το ISIS πρωτοξεκίνησε εκεί..και μετά μεταφέρθηκε και στην Συρία.Ούτε ο Αλέξανδρος παντρεύτηκε τυχαία την Ρουχ Ουκσάν (Πνεύμα του Όχου) ή Ρωξάνη στα Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωπω Λυκαστρε μεκαψες με την καλή έννοια. Κίνητρο για έρευνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι παρατηρήσεις Λύκαστρου πέρα ότι μαθαίνουμε πράγματα και θάματα είναι εξαιρετικές γιατί βάζουν τα πράγματα με τα ιερατεία και τους οβριους κλπ κλπ στη θέση τους. Συμφωνώ και επαυξάνω. Όλοι αυτοί προσεταιρίσθηκαν γνώσεις και καταστάσεις Ελλήνων και μόνο για να επιδείξουν πνεύμα που δεν διέθεταν και δεν διαθέτουν. ΑΛΛΑ όσο και αν προσπαθούν εμείς υπάρχουμε ακόμα και τώρα πια γνωρίζουμε. Αυτό δεν το πρόλαβαν ευτυχώς.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΡΓΩ εμφανίζεται σε αυτούς που γνωρίζουν τα μυστήρια του 3Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν υποθεσουμε οτι HEBREW IS GREEKS (εκδοση του 1982 στο Λονδινο) δηλαδη τα Εβραικα ειναι Ελληνικα!!!! κατα τον εβραιο ερευνητη Joshue Jahuda τοτε ακομα περισσοτερο μπορουμε να ισχυριστουμε οτι η υποτιθεμενη εβραικη και εμβληματικη λεξη ΝΕΦΕΛΙΜ προερχεται απο την Ελληνικοτατη ΝΕΦΕΛΗ.Οπως και παρα πολλες αλλες!!!! Αλλωστε και εννοιολογικα και ηχοληπτικα ειναι ξεκαθαρη η ταυτιση.Ο Ι. Πασσας στο βιβλιο του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ υπαινισσεται ουσιαστικα οτι η ΕΛΛΑΣ προυπηρχε στις περιοχες εκεινες ιδιως που καποιοι διεκδικουν τις απαρχες του ανθρωπινου πολιτισμου.Η πραγματικοτητα ειναι οτι τα τεκμηρια της Ελληνικης προιστοριας και Ιστοριας ακομα και της προσφατης ειναι εξαφανισμενα, καμμενα και υποκρυπτομενα στις βιβλιοθηκες των υπονομευτων της Ελλαδος.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ λογω και της νομοτελειακης και εκθετικης τεχνολογικης εξελιξης.ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΝΤΠ ΒΙΑΖΕΤΑΙ!!!! ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή