«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Σάλος με τους ισχυρισμούς Ζ.Μπολσονάρου: «Οι ΜΚΟ καίνε τον Αμαζόνιο επειδή τους έκοψα τη χρηματοδότηση»

Σχόλιο Διόδοτου: ΜΚΟ και κουραφέξαλα.. Η παιδόφιλη και κανιβαλική ερπετο-ελίτ, με το μεταναστευτικό και με την τεχνιτή της κλιματική αλλαγή επισπεύδει την σατανική της παγκόσμια κυβέρνηση. Καίνε τα πάντα για να δηλητηριαστεί η ατμόσφαιρα. Αν ήταν δυνατόν να κρυβόμασταν κιόλας, όλη η ανθρωπότητα σε λαγούμια, για να αναπνέουν αυτά τα δρακοσπέρματα τις αγαπημένες τους θειούχες ενώσεις και το πυρίτιο, σαν να βρίσκονται στον αγαπημένο τους πλανήτη την Αφροδίτη. Πού είσαι Αριστόμαχε..; Θα αργήσουν πολύ οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ την απολύμανση του πλανήτη από αυτή την εξωγήινη αμφιφυλόφιλη ωοτοκούσα σαύρα;...🙂



Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες πως οι φωτιές στον Αμαζόνιο χρησιμοποιούνται για να πλήξουν την κυβέρνηση της Βραζιλίας.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαϊχ Μπολσονάρου απήθυνε χθες δριμύ κατηγορώ στις ΜΚΟ, ότι βάζουν οι ίδιες τις φωτιές στον Αμαζόνιο για να τον πλήξουν επειδή τους έκοψε τη χρηματοδότηση.

«Όλα δείχνουν ότι ΜΚΟ πηγαίνουν στον Αμαζόνιο για να βάλουν φωτιές στο δάσος», δήλωσε ο Μπολσονάρου κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας live συνομιλίας μέσω Facebook που έχει με τους πολίτες. Όταν ρωτήθηκε αν διαθέτει στοιχεία για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος απάντησε ότι «δεν διαθέτω κάποιο γραπτό σχέδιο» και πρόσθεσε «έτσι γίνεται».

Εξήγησε μάλιστα ότι πιθανό κίνητρο των ΜΚΟ είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Βραζιλίας περιόρισε τη χρηματοδότησή τους. «Υπάρχει έγκλημα», επεσήμανε ο Μπολσονάρου. «Λείπουν χρήματα από αυτούς τους ανθρώπους».

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος επεσήμανε χθες Τετάρτη ότι η κυβέρνησή του εργάζεται για να τεθούν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές που μαίνονται στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, οι οποίες έχουν φτάσει φέτος σε αριθμό ρεκόρ.

Το κέντρο διαστημικής έρευνας της Βραζιλίας (INPE) έχει καταγράψει μέχρι στιγμής το 2019, 72.843 πυρκαγιές. Όταν ρωτήθηκε για την επέκταση των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών, ο Μπολσονάρου απέρριψε τις επικρίσεις, λέγοντας ότι αυτή την περίοδο του έτους οι αγρότες βάζουν φωτιά για να καθαρίσουν τα χωράφια.

«Με αποκαλούσαν λοχαγό αλυσοπρίονο. Τώρα είμαι ο Νέρωνας που βάζει φωτιά στον Αμαζόνιο», σχολίασε.

Ο Μπολσονάρου επιτέθηκε χθες και στη Συμφωνία των Παρισίων για την Κλιματική Αλλαγή, εξηγώντας ότι αν ήταν τόσο καλή, οι ΗΠΑ θα είναι παραμείνει σε αυτή. Αλλά πρόσθεσε ότι προς το παρόν η Βραζιλία δεν θα αποχωρήσει από τη συμφωνία.

Πάντως αν κρίνουμε από τη δράση των ΜΚΟ στο μεταναστευτικό δεν μας φαίνεται καθόλου απίθανο να βάζουν και οι ίδιες τις φωτιές στα δάση όπως μεταφέρουν και οι ίδιες τους παράνομους μετανάστες.
 
pronews.gr
 

22 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Αυγούστου, 2019 21:10

    Ή είδηση μου θυμίζει τα λόγια του επιστήμονα-επαναστάτη,στο "Ζούν ανάμεσά μας",του Κάρπεντερ."Μετατρέπουν το κλίμα μας σε δικό τους,για να ζήσουν αυτοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ειμαι ,που να παω ; ξερεις ποσοι με ρωτουν ; ςχει αποφασισθει ,λογω των κρυφων χαζαρο καμπαλων πρακτορων ,να μην διαρρεουν πληροφοριες για την δραση τους.Ξερω οτι αυτο τον και ρο στην αμερικη ,γινεται πολεμος μεταξυ των εναπομειναντων δρακοερπετων και των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ .Σαφως και επεμβαινουν και δεν γινονται και αντιληπτοι.Ξερουμε ,οτι οντως οι μκο ,εχουν αρχισει και εχουν προβλημα ρευστου ,ο οηε ,εχει μεινει ταπι ,ο σορος εχει συλληφθει ,οι φωτιες στον αμαζονιο εμπαιναν ,για να μετατραπει σε απεραντη εκταση καλλιεργειας μεταλλαγμενων ,απο την χαζαρο ελιτ.Καλως εφυγαν οι ηπα απο την συμφωνια του παρισιου ,ειναι των χαζαρο καμπαλων , η υπερθερμανση εγινε τωρα κλιματικη αλλαγη ,χαχαχαχα! τωρα γιατι η βραζιλια της BRICS, δεν εφυγε .... πιθανωτατα ,ο μπολσουναρου ειναι δικος τους ,ζοριζεται τωρα ,και ψαχνει διεξοδο και τα ριχνει στις μκο ,που πισω ειναι οι μαφιοζο καμπαλοι.Εδω μιλαμε οτι οι σκατο δρακοι ,ειναι χωμενοι σαν τα φιδια στις τρουπες τους ,μερικοι εχουν κατασκευασει καψουλες ,που χωνονται εκει μεσα ,οταν αρχιζει η εντονη τροφοδοσια της γης με φωτονια και υψηλες δονησεις ,δεν τις αντεχουν και εξοντωνονται.Μπορειτε να χωνεψετε εσεις ,οτι κατω απο την Αττικη υπηρχαν 6 υποχθονιες βασεις των δρακων ;δεν ξερω τι γινεται τωρα ,αυτην την στιγμην,γιατι ; μπορεσα να το καταπιω εγω ; ξερω ομως ,πολυ καλα ,οτι οι ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ τους κτυπουν ακαταπαυστα και θανατηφορα .Εχω πληροφορηθει ,οτι στην αρκτικη ,γινονται δικαστηρια και εκελουνται συνοπτικα , πολλα καλλικαντζαρια ,μεσαια στελεχη της χαζαρο καμπαλας .βγηκε επισημα ,οτι εχουν εκδοθει 70,000 ενταλματα συλληψεων για εκληματα τους κατα της ανθρωποτητας ,ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ,ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ .Θλιβομαι για τον πλανητη ,καθε ημερα ,ενας πανεμορφος πλανητης που οι δρακο κρονιοι τον εκαναν βοθρο ,μαζι με τις σκατο διποδες κατασκευες που κατασκευασαν.Πιστευω οτι ειμασθε κοντα ,πολυ κοντα ,εχουν δοσει τελεσιγραφο ,που λεμε ,στις γηινες κυβερνησεις ,να αρχισουν να βγαινουν στην επιφανεια οι αληθειες και με χρονικο περιθωριο ,να ανακοινωσουν οτι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .Οι σκουληκοτρυπες ,που μπαινοβγαιναν ,εχουν κλεισει ,και οπου τυχει ,οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ,ΚΑΤΩ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ,ΟΤΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ .και την φουκουσιμα ανατιναξαν και φωτιες βαζουν και ενεργειακα οπλα κατα αθωων και αμαχων χρησιμοποιουν και δηλητηριαζουν και απαγαγουν και δολοφονουν .Αυτο το ρημαδι ΧΑΑΡΠ στην Αλασκα ,το εκλεισαν ,υπογεια βαση στην καραιβικη την κατεστρεψαν ,ποσες εχουν ακομα ; δεν ξερω ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ,εκτος εαν τελικα θελησουν να συνθηκολογησουν ,αλλα αυτο ειναι ,των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ .Προσευχηθειτε με καθαρο μυαλο και αγαπη για τον πλανητη ,εισακουομεθα .ENTER THE DRAGON ? ....AND KILL HIM .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια καλημερα.και εγω ασχολουμαι με αυτα δηλαδη με τους ερπετοειδεις χαζαρους και τους ομοσπονδιακους ελλανιους .οτι βλεπω απο ενα σαιτ το αλκυων πλειαδες.αλλα πιο συγκεκριμενα θα ηθελα να μαθω και να διαβασω αλλα δεν ξερω ποια βιβλια τα λενε αυτα.θελετε να με ενημερωσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Κι εγώ αγαπητέ, το κανάλι Αλκυων γνωρίζω και το σάιτ του εα στρατηγού Καρδαμίτση. Γκουγκλαρε το..

      Διαγραφή
    2. Από βιβλία.. αρκετά, αλλά ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ θα μπορεί σίγουρα να μας προτείνει τα πιο κατάλληλα.

      Διαγραφή
    3. Για βιβλία όμως, επί του θέματος, και κυρίως άλλα σάιτ, εννοούμε φυσικά αμερικανικά.

      Διαγραφή
  4. η αληθεια παντως ειναι πως οσοι δεν ασχολουνται και δεν ψαχνουν αλλα τους πεις για χαζαρους ερπετοειδεις θα σε περασουν για τρελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ!
    ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΈΕΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΙ Ο ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ: ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΑΛΟΪΓΚΟΡ (ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΡΠΕΤΟΝ ΑΛ ΓΚΟΡ) ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΛΏΝΟΙ ΟΠΩΣ Η ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΖΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΛΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

    ΑΝΤΡΕΣ;ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΗ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΤΟ "INVISIBLE LYCANS", ΣΤΟ ΠΛΆΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΙΒΛΊΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΟ " ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΛΥΚΑΩΝ" ΚΑΙ ΤΟ " ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ" .

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝ,ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΝΤΟΡΣΙΑ,ΤΟΝ ΣΠΑΙΚ,ΤΟΝ ΝΑΧΘΑΙ,ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ " Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ".ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΜΕ.

    Ο ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΏ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ,
    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίτα,

      σε ευχαριστούμε πολύ. Έχω εξάλλου, από πολλά χρόνια, ιδιαίτερη εκτίμηση στην ομάδα αυτή, που αν και μένω μέχρι τώρα αναποφάσιστος για το πόσα από όλα αυτά πρέπει να πιστέψω.. τουλάχιστον μού οξύνουν την φαντασία και κρατώ πληροφορίες προς παν ενδεχόμενο.

      Χαίρομαι που σε έχουμε πάλι κοντά μας.
      Καλό ΣΚ

      Διαγραφή
  6. Πατε στο universal blessing ,πατε και σε παλαιοτερες αναρτησεις ,συνεχεια ,με προσοχη ομως ,αμα εισθε αρχαριοι ,μην σας φυγη το κλαπετο ,Οσοι ξερετε καλα αγγλικα ,πηγαινετε και εκει που παραπεμπει ,λαου λαου ,ενταξει ;και αμα θελετε σιγουρα να δειτε κανεναν με ερπετοειδη νατια ,πηγαινετε στην ταυλανδη και εξοργιστε καποιον ,καποιον θα πετυχετε ,εγω τον πετυχα στην αραβια .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια παρένθεση για τον μελ γκιπσον. Κραταω μικρό καλάθι ειδικά για τους χολλυγουντιανους. Πολλες φορες απο τους περιουσιους και τα οργανα τους παίζεται το παιχνιδι της συγκαλυψης μεσω της αποκαλυψης. Σου πλασαρουν μια αλήθεια για να σου τραβηξουν την προσοχή και σου κρυβουν ηθελημενα αλλες 10. Πολυ θεουσος το παιζει και Μας παρουσιαζε τον Χριστό στις ταινιες του εβραιο. Τελοσπαντων απλα λεω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί υπέφερε από τους Εβραίους γι αυτή την ταινία με τον Χριστό, στην οποία τους ξεφτίλισε.. δεν λέγεται Γιάννη. Κομμένος γι αρκετά χρόνια από tv show καθώς και όλες του οι ταινίες από εβραιοκάναλα.
      Όχι, ο Γκίμπσον είναι καθαρός και το έχει αποδείξει επανειλημμένως.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω Κώστα, τι να πω. Και η Ναταλι Πορτμαν το παίζε αντινεοταξιτισα και την είχαν αποκλεισει για καποιο διαστημα απο ταινιες και μετα τσουπ το αλλαξε το παραμυθι. Μπορει να τους ξεφτιλισε αλλα υπογειως αφηνε να εννοηθει πως ειναι εβραιος και επομένως ο λαος αυτος ειναι οι προπατορες μας, απλως καποιοι εκ των ιερατειων τον καταδικασαν. Μπορει ναμαι και καχυποπτος τι να σου πω

      Διαγραφή
  8. Δια να λει η Ριτα σε μενα συγχαρητηρια ,που σχολια της ,τα εχω ετσι για πλακα και στο στομα μου και τα αναφερω συνεχεια σε ολους ,ειμαι σε καλο δρομο ταχυτητας παρακολουθησεως των δρωμενων και των γεγονοτων .Χαχαχαχα ,ειδικα ,αυτον τον ουστη τον παπαπαιδοφιλουλη ,τους εκανα ενα καφενειο μια νυχτα ανω κατω πριν τις εκλογες ,το τι γαμωπουστηρλο εριξα στον τσιπρα δεν λεγεται !και νασου εκεινη την ωρα ,δειχνει η τηλεοραση τον παπαπαοδοφιλουλη ! ω ρε ! ω ρε !τι εσουρα ! ακομη ερχονται ,απο αλλου και με ρωτανε ,τι εγινε , ο σαμαν λυκαν ειναι πολυ καλος ,εχει γνωσεις και πληροφοριες ,τον διαβαζα ταχτικα αλλα πια με τις ωρες δουλειας και την ψοφιλα μου ,τρεχω να προλαφω ,ειχα διαβασει ,για τις μαρτυριες στον β παγκοσμιο πολεμο ,θεασεως των δρακων ,που μαζευαν πτωματα στρατιωτων ,στο σταλινγκραντ ,αν θυμαμαι ,με τον σναιπερ και την μικρη βοηθο ,στο βερολινο και στην ολλανδια .Ενα αλλο αρθρο του ,που εγραφε για το πως κινουνται τα επετα ,πως μπορουμε να ξεφυγουμε ,τι δεν αντεχουν απο υλικα και πως μυριζονται και βλεπουν την νυχτα .Εχω κρατησει και σημειωσεις για αυτο ,Αστο ρε Ριτα ,μην παθει κανεις ταρακουλο και δεν μπορει να κοιμηθη την νυχτα ο χριστιανος !Οποιος θελει ,βεβαιως και να παη να διαβαση ,εικα και γι την μεση γη και τους χους ,τον αμερικανο και τον βρεττανο που τους εστειλαν για αποστολη ,τι συναντησαν και τι τελος ειχαν μετα ....Διαβαστε , ψαχτε ,περπατηστε στην φυση ,ΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ,το μισουν τα δρακο ερπετα ,σκεφθειτε με αγαπη ,παιρνετε βαθειες εισπνοες ,μην τρωτε μεταλλαγμενα ,πειραζουν το dna .Διαβαστε αντι νεοταξιτικα ιστολογια ,να μαθαινετε πληροφοριες και την δραση της καθε ιδιοτυπης φαρας .....χεχεχεχε!και του καθε τσανακογλυφτακου που καμωνεται την ξουσια ,ξουσια βρε ! η .....ξουτ ρε !χαχαχα! ,θρεονινη ,σερετονινη ,σας ανεβαζουν τα επιπεδα της ευδιαθεσιας ,δεν θα κρεμασθητε ποτε κατω απο την ελια !αναζητηστε δε ,τι εστι βασιλικες οικογενειες ,πριγκηπες ,βαρωνοι ,δουκες ,δογηδες ,εαν ξερετε και λιγο ιστορια ...εεε θα βγαλετε πολλα χρησιμα ,αλλα και σοφα συμπερασματα .Και εαν δεν σας κανει κοπο ,γυριστε το κεφαλι στον ουρανο και πειτε ,ευχαριστω ,δυνατα νοητα ,σας ακουνε .Επισκεφθειτε και τα διαδραστικα και τα εννεα ετη φωτος , τα sxolianews , τα αττικα νεα ,τα κατοχικα
    ,οποιος θελει ,εσσετ ημαρ και σας κανει και παραπομπες ,υπαρχουν τοσα ιστολογια ,που δεν ειναι με την βρωμα .Εναν πουστη ψαχνω να βρω ,χενρυ τον λενε ,που θα παη ...καπου θα τον ανταμωσω ,εχεις κανεις αντιρρηση ; ααα ,ειπα και γω ! αυτον τον χοντρο μπαλα παιδοφιλο ,θελω .ENTER THE DRAGON ,χαχαχα!ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εικα = βρηκα σωστο και χους =ναυαρχους το σωστο ,ευχαριστω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΑΤΑΛΥ ΠΟΡΤΜΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΘΑΝΙΕΛ ΡΟΘΤΣΑΊΛΝΤ...
    ΟΧΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ....ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΟΛΑ ΜΑ ΚΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;ΠΟΥ ΒΟΑ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΑΜ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ.
    Ο ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΠΗΡΕ,ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΝΤΥ ΦΟΣΤΕΡ ΜΑΓΙΣΣΑ WICCAN ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΡΕΨΕΙ....

    ΟΛΟ ΤΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ" ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡOΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΛΕΕΙ...
    ΜΑ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ "ADRENOCHROME" ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ;

    ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΤ'ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΙ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΏΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΑΝ ΜΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΥ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟΣΤΑΡ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ.

    ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΟΧΕΡΗ.ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ.ΕΜΑΣ Η ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ.ΟΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ,ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ.ΕΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΝΩΣΙΣ,ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ, ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΡΙΤΑ!
      ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ Η ΑΦΟΒΙΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΑΪΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ.. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΠΏΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ.

      Διαγραφή
    2. Βλεπω οτι η υποθεση Μελ Γκιπσον ξεκινησε μια συζητησουλα και ειπα να την μργαλωσουμε λιγο.

      Η ταινια "Τα Παθη Του Χριστου" εγινε αιτια ενος σκληρου πολεμου εναντιον του και η αποπομπη του απο το Χολυγουντ. Μετα απο δεκα χρονια στο ψυγειο επιστρεφει καθ' ον χρονο διωχνουν κλωτσηδον τους Γουεηνσταιν και Κεβιν Σπεησυ, τους οποιους κυνηγαει ο νομος. Τις ιερες αγελαδες του σιωνιστικου Χολυγουντ. Μηπως ο Μελ ειναι οχι μονο καθαρος αλλα καθοδηγηται και απο τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ οπως λεει και ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ;;

      Αλλα και η οικογενεια του Μελ εχει δωσει δειγματα πιστης στην αληθεια. Ιδου τι εχει πει ο πατερας του για το ψευτοολοκαυτωμα των Εβραιων.

      "Πηγαινετε σ' ενα γραφειο κηδειων και ρωτηστε τι χρειαζεται για να εξαφανιστει ενα ανθρωπινο σωμα. Θα σας πουν ενα λιτρο βενζινης και μια ωρα. Εξη εκατομμυρια;;"

      Η επιστροφη του Μελ συνπεσε με ενα αλλο γεγονος που ελαβε χωρα στην αλλη ακρη της Αμερικης την Νεα Υορκη. Την απολυση/εκδιωξη του Διευθυντου της Συμφωνικης Ορχηστρας της Νεας Υορκης. Ενα ποστο μεγιστης εμβληματικης αξιας το οποιον απο την εποχη του Μπερνσταιν και μεγαλου ανθελληνος το κατειχε Εβραιος.

      Ερρωσθε, λεει ο Διοδοτος. Μηνυμα παντος καιρου και παντος χρονου.

      Διαγραφή